Spania, Burgos

Hotel Oca Burgos Centro

Calera, 17 Burgos, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Hotel Oca Burgos Centro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Nattklubber
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calera, 17 Burgos, Spania

Rundt Hotel Oca Burgos Centro i Burgos, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter:

1. Burgos-katedralen: En av Spanias mest ikoniske gotiske katedraler, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Museum for menneskelig evolusjon: Et verdenskjent museum dedikert til menneskelig evolusjon, som ligger innen gangavstand fra hotellet.

3. Plaza Mayor: Hovedtorget i Burgos, kjent for sine historiske bygninger og livlige atmosfære, ligger også i nærheten.

4. Plaza de España: Enda en vakker torg med kafeer, butikker og restauranter, som tilbyr et hyggelig sted å slappe av og nyte omgivelsene.

5. San Lesmes Abad-kirken: En historisk kirke som ligger i nærheten av hotellet, med vakker arkitektur.

6. Arco de Santa María: En middelalderport og landemerke i Burgos, som ligger i nærheten av hotellet.

7. Burgos slott: En middelalderfestning som tilbyr panoramautsikt over byen, og som ligger en kort avstand fra hotellet.

8. Mercado Norte: Et livlig lokalt marked der du kan finne ferske produkter, kjøtt og andre regionale produkter.

9. Restauranter og barer: Hotellet er omgitt av mange restauranter, kafeer og barer som tilbyr et mangfold av spisemuligheter.

10. Butikker og boutiquer: Det finnes flere butikker og boutiquer i området for shoppingentusiaster. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt Hotel Oca Burgos Centro.

map
Hotel Oca Burgos Centro
Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Hotel Oca Burgos Centro er et hotell som ligger i byen Burgos, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: - Hotell: Hotel Oca Burgos Centro er et moderne og komfortabelt hotell som ligger i hjertet av Burgos. Det tilbyr en praktisk beliggenhet, noe som gjør det ideelt for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine. - Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer for forskjellige behov. Rommene er velutstyrte og har moderne innredning og møbler. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse. - Måltider: Hotel Oca Burgos Centro har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et deilig måltid. Restauranten tilbyr en variert meny med en kombinasjon av tradisjonell spansk mat og internasjonale retter. Gjestene kan også velge fra et utvalg av vin og drikkevarer for å komplementere spiseopplevelsen deres. I tillegg kan hotellet tilby frokostalternativer, inkludert kontinental eller buffet-stil frokoster. Totalt sett gir Hotel Oca Burgos Centro komfortabel innkvartering i sentrum av Burgos, Spania. Rommene er velutstyrte, og den på stedet restauranten tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Oca Burgos Centro i Burgos, Spania. Noen forslag inkluderer:

1. Burgos-katedralen: Ligger mindre enn en kilometer unna hotellet, er Burgos-katedralen en UNESCOs verdensarvsted og en attraksjon som er verdt å besøke. Den er kjent for sin fantastiske gotiske arkitektur og vakre farget glassvinduer.

2. Museum for menneskets evolusjon: Ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet og tilbyr en fascinerende reise gjennom historien til menneskets evolusjon. Det viser viktige arkeologiske funn fra det nærliggende Atapuerca-stedet.

3. Burgos slott: Ligger omtrent 1 kilometer unna, er Burgos slott en middelalderfestning som gir panoramautsikt over byen. Besøkende kan utforske veggene, tårnene og slottets interiør, som huser Museet for Castilla y León.

4. Elvepromenader: Arlanzón-elven renner gjennom Burgos, og det er flere pittoreske elvepromenader i nærheten av hotellet som er perfekte for en rolig spasertur eller sykkeltur. De tilbyr en fredelig flukt fra byens larm og mas.

5. Teatre og live forestillinger: Burgos har flere teatre og konsertsteder der du kan se live show, konserter og teaterstykker. Kulturhuset Caja de Burgos og Teatro Principal er populære alternativer i nærheten av hotellet.

6. Tapasbarer og restauranter: Burgos er kjent for sitt levende matmiljø, og området rundt hotellet er fylt med tapasbarer og restauranter der du kan nyte deilige lokale retter. Calle del Sombrereria og Calle San Lorenzo er spesielt populære for sine ulike spisemuligheter. Merk: Det er alltid lurt å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til attraksjoner eller forestillinger før du besøker dem, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Er Hotel Oca Burgos Centro plassert i sentrum av Burgos, Spania? Ja, Hotel Oca Burgos Centro er plassert i sentrum av Burgos, Spania.

2. Hva er innsjekkingstid og utsjekkingstid på Hotel Oca Burgos Centro? Innsjekking på Hotel Oca Burgos Centro begynner kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

3. Har Hotel Oca Burgos Centro en restaurant på stedet? Ja, Hotel Oca Burgos Centro har en restaurant som serverer lokal og internasjonal mat.

4. Finnes det parkeringsfasiliteter på Hotel Oca Burgos Centro? Ja, Hotel Oca Burgos Centro tilbyr privat parkering mot en ekstra kostnad.

5. Tilbyr Hotel Oca Burgos Centro gratis Wi-Fi til gjestene? Ja, Hotel Oca Burgos Centro tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle gjester.

6. Hva er de nærliggende attraksjonene til Hotel Oca Burgos Centro? Hotel Oca Burgos Centro ligger i nærheten av populære attraksjoner som Burgos-katedralen, Plaza Mayor og Museo de la Evolución Humana.

7. Har Hotel Oca Burgos Centro et treningsstudio eller et treningssenter? Nei, Hotel Oca Burgos Centro har ikke et treningsstudio eller et treningssenter på stedet.

8. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Hotel Oca Burgos Centro? Ja, Hotel Oca Burgos Centro er et dyrevennlig hotell. Kjæledyr kan tillates etter forespørsel, og ekstra kostnader kan påløpe.

9. Har Hotel Oca Burgos Centro en døgnåpen resepsjon? Ja, Hotel Oca Burgos Centro har en døgnåpen resepsjon for gjestenes bekvemmelighet.

10. Tilbyr Hotel Oca Burgos Centro noen spesielle fasiliteter eller tjenester? Hotel Oca Burgos Centro tilbyr tjenester som bagasjeoppbevaring, vaskeri og en turistinformasjon for å hjelpe gjestene under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Nattklubber
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Badekar
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Hotel Oca Burgos Centro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.