Spania, Burgos

Hq La Galeria

Ctra. Burgos-Aguilar, Km. 4 Burgos, Spania Hotell
1 tilbud fra 1232 NOK Se tilbud
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Hq La Galeria
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Nattklubber
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ctra. Burgos-Aguilar, Km. 4 Burgos, Spania

Det er flere interessante attraksjoner og landemerker rundt HQ La Galeria-hotellet i Burgos, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Burgos-katedralen: En av de mest betydningsfulle gotiske katedralene i Spania, ligger rundt 1 km unna hotellet.

2. Museum for menneskelig utvikling: Et fascinerende museum dedikert til menneskets utvikling, ligger omtrent 1,5 km fra hotellet.

3. Plaza Mayor: Hovedtorget i Burgos, omgitt av historiske bygninger og hjem til mange butikker, kafeer og restauranter. Det er omtrent 1,3 km unna.

4. Burgos slott: Et middelalderslott med panoramautsikt over byen, ligger ca 1,5 km fra HQ La Galeria-hotellet.

5. Cartuja de Miraflores: Et kloster kjent for sin vakre arkitektur og kunst, ligger omtrent 2,5 km unna.

6. Arco de Santa María: En renessanse-bypor som en gang var en del av de middelalderske murene, ligger rundt 1,5 km fra hotellet.

7. Paseo del Espolón: En berømt promenade langs Arlanzón-elven, omgitt av trær, statuer og hager. Det er omtrent 2 km unna.

8. Convento de las Huelgas: En gammel klosterkompleks med imponerende gotisk arkitektur, ligger omtrent 2,5 km fra hotellet.

9. Bokmuseet: Et museum med en samling av gamle bøker og dokumenter, ligger omtrent 2 km unna.

10. Casa del Cordon: Et historisk herskapshus kjent for sine vakre arkitektoniske detaljer, ligger rundt 1,7 km fra HQ La Galeria-hotellet.

map
Hq La Galeria
8.6 Hotell

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

HQ La Galeria er et sjarmerende hotell som ligger i hjertet av Burgos, Spania. Det ligger i det historiske sentrum, innen gangavstand til mange populære attraksjoner som Burgos-katedralen, Museum of Human Evolution og Cartuja de Miraflores. Hotellet ligger omgitt av byens beste restauranter, barer og butikker, og gir gjestene en praktisk beliggenhet for å utforske og nyte den lokale kulturen. Hotellet tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike gjesters preferanser og behov. Hvert rom er smakfullt designet med moderne møbler og fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Rommene er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med gratis toalettartikler. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, superiorrom og deluxe-rom. Superior- og deluxe-rommene tilbyr ekstra plass og oppgraderte fasiliteter som en egen sittegruppe, badekar eller balkong, og gir en mer luksuriøs opplevelse. Når det gjelder mat, tilbyr HQ La Galeria en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant serverer en blanding av tradisjonell lokal mat og internasjonale retter, tilberedt med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag i en koselig og innbydende atmosfære. For de som trenger en forfriskende drink eller en avslappende kveld, har hotellet også en bar som tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktails. Alt i alt gir HQ La Galeria et komfortabelt opphold med sine velutstyrte rom, praktiske beliggenhet og deilige spisemuligheter. Enten du besøker Burgos for forretninger eller fritid, tilbyr dette hotellet en perfekt kombinasjon av komfort, bekvemmelighet og kulinariske gleder.

Barn

HQ La Galeria i Burgos, Spania tilbyr ulike aktiviteter og attraksjoner for barn. Noen av tingene som barn kan glede seg over på HQ La Galeria inkluderer:

1. Innendørs lekeplass: Senteret har en innendørs lekeplass med sklier, klatrestativer og annet morsomt utstyr hvor barn kan leke og ha det gøy.

2. Trampoliner: Det er trampoliner tilgjengelig for barn å hoppe og sprette på, noe som gir dem underholdning og mulighet til å bli kvitt energi.

3. Arkadespill: HQ La Galeria har et utvalg arkadespill som barn kan glede seg over å spille, inkludert racingspill, skytespill og mer.

4. Virtuell virkelighet: Barn kan oppleve virtuell virkelighet på HQ La Galeria, noe som lar dem utforske oppslukende og interaktive verdener.

5. Bursdagsfester: Senteret tilbyr bursdagspakker, som gir en morsom og spennende arena for barn å feire sin spesielle dag med venner og familie.

6. Verksteder og aktiviteter: HQ La Galeria organiserer verksteder og aktiviteter for barn, som kan inkludere håndverk, maling, fortelling og andre kreative tiltak. Alt i alt tilbyr HQ La Galeria et utvalg av muligheter for å holde barn underholdt og engasjert i Burgos, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av HQ La Galeria i Burgos, Spania. Her er noen forslag:

1. Burgos katedral: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Burgos katedral et "must-see" attraksjon. Det er et UNESCOs verdensarvsted og en av de viktigste gotiske katedralene i Spania.

2. Museum for menneskets evolusjon: Dette museet viser frem unike arkeologiske funn fra Atapuerca arkeologiske område, inkludert levninger av menneskelige forfedre. Det tilbyr interaktive utstillinger og informative presentasjoner.

3. Burgos slott: Utforsk det historiske Burgos slott, som ligger på en høyde med utsikt over byen. Det tilbyr panoramautsikt over Burgos og huser et museum med utstillinger om regionens historie.

4. Plaza Mayor: Besøk Plaza Mayor, hovedtorget i Burgos, der du finner ulike butikker, kafeer og restauranter. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister å slappe av og nyte den levende atmosfæren.

5. Atapuerca arkeologiske område: Dra på en dagstur til det nærliggende Atapuerca arkeologiske området, en av verdens viktigste paleontologiske steder. Guidede turer er tilgjengelige for å utforske grotter og lære om menneskets evolusjon.

6. Tapasbarer: Burgos er kjent for sin deilige tapaskultur. Utforsk byens smale gater og oppdag utallige barer og restauranter som tilbyr tradisjonelle spanske tapas og lokale spesialiteter.

7. El Parral Park: Nyt en rolig spasertur i El Parral Park, en vakker grønn lunge med gangstier, hager og lekeplasser. Det er et flott sted å slappe av og komme vekk fra byens travle hverdag.

8. River Arlanzón Promenade: Ta en tur langs River Arlanzón Promenade, som gir panoramautsikt over elven og byen. Det er et fredelig område der du kan nyte naturen og ta en sykkeltur eller joggetur. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av HQ La Galeria i Burgos. Byen har et rikt kulturarv og en livlig atmosfære som sørger for at det alltid er noe å gjøre eller se.

Topp spørsmål

1. Hva er Hq La Galeria i Burgos, Spania? Hq La Galeria er en populær samtidskunstgalleri som ligger i Burgos, Spania. Den viser frem en variasjon av kunstverk, inkludert malerier, skulpturer, installasjoner og fotografi.

2. Hvilken type kunst finnes det på Hq La Galeria? Hq La Galeria viser hovedsakelig samtidskunst, med fokus på ulike medier, inkludert malerier, skulpturer, installasjoner og fotografi. Kunstverkene som vises på galleriet reflekterer ofte nåværende trender og samtidskunstneriske uttrykk.

3. Hvordan kan jeg besøke Hq La Galeria i Burgos, Spania? For å besøke Hq La Galeria i Burgos, Spania, kan du enkelt gå til den fysiske adressen som er oppgitt. Galleriet er vanligvis åpent for publikum i vanlige åpningstider, og inngangsbilletten er vanligvis gratis. Det anbefales å sjekke galleriets nettsted eller kontakte dem direkte for spesifikke åpningstider og eventuelle spesielle krav eller arrangementer.

4. Er det noen inngangsbillett for å besøke Hq La Galeria? Generelt sett er det ingen inngangsbillett for å besøke Hq La Galeria. Galleriet ønsker å gjøre samtidskunst tilgjengelig for alle, så det er ofte åpent gratis for publikum. Imidlertid kan det være spesielle utstillinger eller arrangementer som har en inngangsbillett, så det er lurt å sjekke med galleriet på forhånd.

5. Kan jeg kjøpe kunst på Hq La Galeria? Ja, du kan ofte kjøpe kunst på Hq La Galeria. Galleriet samarbeider ofte med kunstnere og tilbyr verk for salg. Hvis du er interessert i å kjøpe kunst fra galleriet, kan du spørre om tilgjengelige kunstverk, priser og eventuelle spesifikke kjøpsprosedyrer ved å kontakte Hq La Galeria direkte.

6. Arrangerer Hq La Galeria noen arrangementer eller utstillinger? Ja, Hq La Galeria arrangerer regelmessig utstillinger og arrangementer for å vise frem samtidskunst. Dette kan inkludere solo- eller gruppeutstillinger av lokale eller internasjonale kunstnere, spesielle tematiske utstillinger, kunstnertaler, verksteder eller andre kulturelle arrangementer. Det anbefales å holde seg oppdatert på galleriets nettsted eller sosiale medier for å få informasjon om kommende arrangementer og utstillinger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Nattklubber
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Hq La Galeria
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.