Vietnam, Vung Tau

3t Vungtau Homestay

406 Le Hong Phong Saigonres Tower Vung Tau, Vietnam Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
3t Vungtau Homestay
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
8.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

406 Le Hong Phong Saigonres Tower Vung Tau, Vietnam

Rundt 3t Vungtau Homestay i Vung Tau, Vietnam, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige nærliggende steder inkluderer:

1. Front Beach (Bãi Trước): Hotellet ligger innen gangavstand fra Front Beach, som tilbyr en vakker sandstrand og en livlig atmosfære med mange sjømatboder, kafeer og restauranter.

2. Back Beach (Bãi Sau): En annen populær strand i Vung Tau, Back Beach, er en kort kjøretur eller taxitur unna homestayen. Den tilbyr en mer fredelig atmosfære og er kjent for sitt rene og klare vann.

3. Statue of Jesus Christ (Tượng Chúa Jesus): Plassert på Núi Nhỏ-fjellet, overser den ikoniske Statue of Jesus Christ byen Vung Tau. Besøkende kan ta en kort kjøretur for å nå denne religiøse landemerket og nyte panoramautsikt over byen fra toppen.

4. Vung Tau Lighthouse (Hải Đăng Vũng Tàu): Ligger på Ngọn Hải Đăng Hill, er Vung Tau Lighthouse en annen nærliggende attraksjon. Besøkende kan klatre til toppen for panoramautsikt over Vung Tau og dets kystlinje.

5. Vung Tau Market (Chợ Vũng Tàu): Ligger i sentrum av byen, tilbyr Vung Tau Market et utvalg av lokale varer og ferske produkter. Besøkende kan utforske markedet for å oppleve den pulserende lokale kulturen og kjøpe suvenirer.

6. Vung Tau Marina: For de som er interessert i vannsport eller å ta en båttur, er Vung Tau Marina et praktisk sted i nærheten av hotellet. Båtturer, fisketurer og vannaktiviteter kan ordnes her.

7. Shopping og servering: Det omkringliggende området til 3t Vungtau Homestay tilbyr mange alternativer for shopping og servering. Det er forskjellige restauranter og spisesteder som tilbyr både lokale og internasjonale retter, samt butikker og boutiquer der besøkende kan kose seg med shopping. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse attraksjonene kan variere, og det er lurt å sjekke for eventuelle spesifikke oppdateringer eller begrensninger før du besøker.

map
3t Vungtau Homestay
Leilighet

Til sentrum8.5

Om hotellet

Om

3t Vungtau Homestay er et hotell som ligger i Vung Tau, Vietnam. Homestay tilbyr komfortabel og rimelig overnatting for reisende. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - 3t Vungtau Homestay er et koselig og familievennlig hotell som ligger i en praktisk beliggenhet i Vung Tau. - Hotellet imøtekommer både fritids- og forretningsreisende, og sørger for et hyggelig opphold for alle gjester. - Personalet på hotellet er vennlig og profesjonelt, og gir utmerket gjestfrihet og service. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. - Rommene er rene, romslige og godt vedlikeholdt, og gir en komfortabel atmosfære for gjestene. - Fasiliteter på rommene kan inkludere aircondition, Wi-Fi, fjernsyn, komfortable senger, eget bad og mer. Måltider: - 3t Vungtau Homestay tilbyr deilige måltider til gjestene sine. - Hotellet kan tilby en gratis frokost, som kan variere fra et buffétutvalg til en fast meny som tilbyr både lokale og internasjonale retter. - Til lunsj og middag kan hotellet ha en egen restaurant som serverer forskjellige retter, inkludert lokale vietnamesiske spesialiteter og internasjonale alternativer. - Gjester kan også utforske nærliggende restauranter og kafeer for spisealternativer. Alt i alt tilbyr 3t Vungtau Homestay komfortabel overnatting og smakfulle måltider, og sørger for et hyggelig opphold for reisende som besøker Vung Tau, Vietnam.

Underholdning

Her er noen underholdningstilbud i nærheten av hotellet '3t Vungtau Homestay' i Vung Tau, Vietnam:

1. Vung Tau-stranden: Hotellet ligger nær Vung Tau-stranden, hvor du kan slappe av, sole deg og nyte vannaktiviteter som svømming eller jetski.

2. Statuen av Jesus Kristus: Denne ikoniske landemerket i Vung Tau er en attraksjon du må besøke. Statuen gir panoramautsikt over byen og området rundt.

3. Vung Tau Fyrtårn: Ligger på Nho-fjellet, tilbyr fyrtårnet fantastisk utsikt over Vung Tau by og kysten. Det er et populært sted for fotografering og for å nyte solnedgangen.

4. Vung Tau Taubane: Ta en taubane fra bunnen av Nho-fjellet til toppen, hvor du kan nyte fantastisk utsikt over Vung Tau og omgivelsene.

5. Bai Truoc (Front Beach): Bare en kort avstand fra hotellet ligger Bai Truoc, et livlig område med restauranter, barer og butikker. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister å slappe av og nyte sjømat.

6. Vung Tau nattmarked: Opplev den lokale kulturen og smak deilige gatekjøkkenretter på Vung Tau nattmarked. Det er et flott sted å handle etter suvenirer og prøve lokal mat.

7. Lam Son Stadium: Hvis du er en sportsentusiast, kan du besøke Lam Son Stadium, som arrangerer ulike idrettsarrangementer og konserter gjennom året.

8. Nguyen An Ninh Street: Denne gaten er kjent for sitt livlige natteliv i Vung Tau. Den tilbyr et bredt utvalg av barer, klubber og spillesteder med levende musikk.

9. White Rabbit fornøyelsespark: For en dag fylt med moro med familie eller venner, kan du besøke White Rabbit fornøyelsespark. Den har attraksjoner, spill og underholdningstilbud for alle aldre.

10. Imperial Plaza Vung Tau: Denne eksklusive kjøpesenteret ligger nær hotellet og tilbyr et utvalg av shopping, spising og underholdning. Dette er bare noen få alternativer for underholdning nær '3t Vungtau Homestay' i Vung Tau, Vietnam. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i og rundt byen.

Topp spørsmål

1. Hvilke typer overnattingstilbud finnes på 3t Vungtau Homestay?
1. Hvilke typer overnattingstilbud finnes på 3t Vungtau Homestay?1

3t Vungtau Homestay tilbyr ulike typer overnatting, som private rom, delte sovesaler og familierom

2. Hvilke fasiliteter tilbys på 3t Vungtau Homestay?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på 3t Vungtau Homestay?1

Fasiliteter som tilbys på 3t Vungtau Homestay inkluderer gratis Wi-Fi, aircondition, varmt vann i dusjen, et felleskjøkken, et fellesområde og en hage

3. Er frokost inkludert i romprisen på 3t Vungtau Homestay?
3. Er frokost inkludert i romprisen på 3t Vungtau Homestay?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på 3t Vungtau Homestay

4. Er det parkering tilgjengelig på 3t Vungtau Homestay?
4. Er det parkering tilgjengelig på 3t Vungtau Homestay?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester på 3t Vungtau Homestay

5. Er 3t Vungtau Homestay dyrevennlig?
5. Er 3t Vungtau Homestay dyrevennlig?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på 3t Vungtau Homestay

6. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til 3t Vungtau Homestay?
6. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til 3t Vungtau Homestay?1

Noen nærliggende attraksjoner til 3t Vungtau Homestay inkluderer Back Beach, Front Beach, Kristus Kongen-statuen og Vung Tau-fyret

7. Kan 3t Vungtau Homestay arrangere turer eller aktiviteter for gjester?
7. Kan 3t Vungtau Homestay arrangere turer eller aktiviteter for gjester?1

Ja, 3t Vungtau Homestay kan arrangere turer og aktiviteter for gjester på forespørsel

8. Er det en døgnåpen resepsjon på 3t Vungtau Homestay?
8. Er det en døgnåpen resepsjon på 3t Vungtau Homestay?1

Ja, 3t Vungtau Homestay har en døgnåpen resepsjon som er til assistanse for gjestene

9. Er det en restaurant eller kafé på stedet på 3t Vungtau Homestay?
9. Er det en restaurant eller kafé på stedet på 3t Vungtau Homestay?1

Nei, det er ingen restaurant eller kafé på stedet på 3t Vungtau Homestay, men det er mange spisesteder innen gangavstand

10. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden på 3t Vungtau Homestay?
10. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden på 3t Vungtau Homestay?1

Innsjekkingstiden på 3t Vungtau Homestay er fra kl. 14:00 og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:00.

Anmeldelse av 3t Vungtau Homestay
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.