Vietnam, Hoi An

Mercure Hoi An

321 Cua Dai Str, Quang Nam Hoi An, Vietnam Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Mercure Hoi An
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 51
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

321 Cua Dai Str, Quang Nam Hoi An, Vietnam

Rundt Mercure Hoi An Hotell i Hoi An, Vietnam, vil du finne forskjellige attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Gamlebyen i Hoi An: Mercure Hoi An ligger bare noen få avstand fra Hoi Ans sjarmerende Gamleby. Du kan utforske UNESCOs verdensarvliste, gå langs de lyktestolte gatene og besøke historiske bygninger og templer.

2. Butikker og restauranter ved elvebredden: Hotellet ligger nær Thu Bon-elven, der finner du et utvalg av butikker, kafeer og gatekjøkken. Ta en rolig spasertur langs elvebredden og nyt de pittoreske utsiktene.

3. Den japanske ovebygde broen: Denne ikoniske broen fra 1600-tallet er en av Hoi Ans mest kjente landemerker. Den ligger kort avstand fra hotellet og er et must-visit atraksjon i byen.

4. Hoi An Sentralmarked: Det travle markedet ligger innen gangavstand fra hotellet. Her kan du utforske forskjellige boder som selger fersk frukt og grønnsaker, lokale håndverk og suvenirer.

5. Cua Dai-stranden: Hotellet ligger praktisk til nær Cua Dai-stranden, som ligger omtrent 5 kilometer unna. Du kan slappe av på sandstirene, svømme i havet eller prøve vannsportaktiviteter.

6. Thanh Ha Pottemakerlandsbyen: Denne tradisjonelle landsbyen ligger kort avstand fra hotellet og er kjent for sitt pottesmakende arv. Du kan besøke verksteder og observere håndverkere som lager vakker keramikk. Totalt sett er Mercure Hoi An Hotell omgitt av en rik kulturell og naturlig arv, og tilbyr besøkende mange muligheter til å utforske og oppleve skjønnheten i Hoi An, Vietnam.

map
Mercure Hoi An
8.1 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Mercure Hoi An er et 4-stjerners hotell som ligger i Hoi An, Vietnam. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Mercure Hoi An tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold for både fritids- og forretningsreisende. Det har en moderne arkitektonisk design og har en fredelig beliggenhet med frodige grønne hager og et svømmebasseng. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre at gjestene har et hyggelig opphold. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg av rom for å imøtekomme forskjellige reisendes preferanser. Rommene er romslige og velutstyrte med moderne møbler og fasiliteter. Hvert rom har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, te-/kaffefasiliteter og eget bad med kostnadsfrie toalettartikler. Noen rom har også balkonger med utsikt over hagen eller bassenget. Måltider: Mercure Hoi An tilbyr spisemuligheter som passer til ulike kulinariske preferanser. Hotellet har en restaurant på stedet, Riverside Terrace, som serverer en bufféfrokost og à la carte-retter til lunsj og middag. Restauranten spesialiserer seg på vietnamesisk og internasjonal mat og tilbyr et bredt utvalg av deilige retter. Hotellet har også en bar, The Sky Bar, der gjestene kan nyte en fantastisk utsikt over Hoi An mens de nyter forfriskende drikke. I tillegg tilbyr Mercure Hoi An romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. Gjestene kan også utforske området rundt Hoi An, som er kjent for sitt mangfoldige matmiljø, og besøke lokale restauranter og gateboder for å smake på autentisk vietnamesisk mat. Generelt sett tilbyr Mercure Hoi An komfortabel overnatting og et utvalg av spisemuligheter for å sikre at gjestene har et tilfredsstillende opphold i Hoi An, Vietnam.

Strand

Stranden på Mercure Hoi An i Hoi An, Vietnam er et fantastisk reisemål som tilbyr gjestene en perfekt blanding av eksotisk skjønnhet og ro. Beliggende langs den uberørte kystlinjen av Østhavet, tilbyr denne stranden en fredelig og idyllisk setting for de som søker avslapning og fornyelse. Den gyldne sandstranden strekker seg i miles, og skaper en pittoresk bakgrunn mot det klare blå havet. De rolige bølgene og den varme temperaturen gjør det til et ideelt sted for bading og vannaktiviteter. Besøkende kan ta en avslappende dukkert i det forfriskende vannet, utforske det undersjøiske marine livet ved snorkling eller bare nyte solen på den myke sanden. Mercure Hoi An-stranden er kjent for sin naturlige skjønnhet og urørte omgivelser. De frodige grønne trærne og svaipalmetrærne gir skygge og en følelse av ro, noe som gjør det til et perfekt sted for strandpiknik eller romantiske spaserturer langs stranden. Stranden tilbyr også enestående utsikt over soloppgang og solnedgang, noe som skaper en romantisk og magisk atmosfære. Stranden er godt vedlikeholdt og tilbyr ulike fasiliteter for å sikre en komfortabel og hyggelig opplevelse for alle gjester. Besøkende kan leie strandstoler, parasoller og håndklær for å slappe av i stil. Det er også fasiliteter for strandvolleyball og andre utendørs rekreasjonsaktiviteter, som gir muligheter for moro og underholdning. Mercure Hoi An tilbyr også en strandrestaurant/bar hvor gjestene kan nyte deilige måltider og forfriskende drikke mens de nyter den vakre utsikten. Restauranten serverer et bredt utvalg av lokal og internasjonal mat, inkludert ferske sjømatretter som er et must-try når du besøker stranden. Alt i alt tilbyr stranden på Mercure Hoi An i Hoi An, Vietnam en perfekt flukt fra hverdagens kjas og mas. Enten du søker avslapning, eventyr eller rett og slett en vakker setting for å slappe av, gir denne stranden alt dette og mer. Med sin naturlige skjønnhet, rolige atmosfære og ulike fasiliteter er det ikke rart at besøkende blir tiltrukket av dette fortryllende reisemålet.

Barn

'Mercure Hoi An' i Hoi An, Vietnam, tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter som passer for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Barnebasseng: Hotellet har et eget svømmebasseng designet spesielt for barn, slik at barna kan plaske og leke trygt.

2. Barneklubb: Mercure Hoi An tilbyr en barneklubb der barna kan delta i morsomme aktiviteter og leker under tilsyn av opplært personale. Dette gir foreldrene muligheten til å nyte litt tid alene mens barna blir underholdt.

3. Ute lekeplass: Hotellet har en utendørs lekeplass utstyrt med husker, sklier og annet lekeutstyr, som gir barna en plass å løpe rundt og ha det gøy.

4. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr familierom eller sammenkoblede rom, som gir komfortabel overnatting for familier som reiser med barn.

5. Barnemenyer: Hotellets restaurant kan tilby spesielle menyer for barn, med retter som er populære blant de yngre.

6. Barnevakt: For foreldre som trenger litt alenetid, kan Mercure Hoi An ordne med barnevakt etter forespørsel og tilgjengelighet.

7. Turer og aktiviteter: Hotellet kan hjelpe med å organisere familievennlige turer og aktiviteter i Hoi An eller området rundt, som passer for både foreldre og barn. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet for informasjon om tilgjengelighet og tilbud for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Mercure Hoi An-hotellet i Hoi An, Vietnam. Her er noen forslag:

1. Hoi An Ancient Town: Hotellet ligger bare en kort avstand fra Hoi Ans berømte gamleby, som er en UNESCOs verdensarvsted. Utforsk de smale gatene, gamle hus og fargerike lanterner. Du kan også besøke lokale markeder og nyte gatemat.

2. An Bang Beach: Denne vakre stranden ligger bare noen få kilometer fra hotellet. Du kan slappe av på de hvite sandstrendene, bade i det krystallklare vannet eller prøve forskjellige vannaktiviteter som kajakkpadling eller stand-up paddleboarding.

3. Tradisjonelle vietnamesiske forestillinger: Mange steder rundt Hoi An tilbyr tradisjonelle vietnamesiske kulturelle forestillinger, inkludert vanndukkeforestillinger og live musikkforestillinger. Disse forestillingene gir en mulighet til å oppleve den lokale kulturen og historien.

4. Båtturer og elvecruise: Ta en båttur langs Thu Bon-elven og utforsk det vakre landskapet rundt Hoi An. Du kan besøke lokale fiske landsbyer, være vitne til tradisjonelle fisketeknikker og nyte den fredelige naturen.

5. Matlagingskurs: Hoi An er kjent for sitt deilige kjøkken, og mange matlagingskoler tilbyr kurs der du kan lære å lage tradisjonelle vietnamesiske retter. Dette er en flott måte å ikke bare lære om det lokale kjøkkenet, men også ha en morsom og interaktiv opplevelse.

6. Nattmarked: Om kvelden kommer Hoi Ans nattmarked til live med fargerike lys og boder som selger forskjellige suvenirer, klær og lokal gatemat. Markedet er vanligvis åpent fra 17 til sent på kvelden, slik at du kan utforske og handle om kvelden. Dette er bare noen eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Mercure Hoi An-hotellet. Hoi An tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og attraksjoner som tiltrekker forskjellige interesser, og sikrer en hyggelig tid for besøkende.

Vannaktiviteter

Mercure Hoi An, som ligger i Hoi An, Vietnam, tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene sine. Ved hotellets svømmebasseng kan du ta en forfriskende dukkert og slappe av på solsengene ved bassenget. Bassengområdet skaper en rolig atmosfære for gjestene å nyte. Du kan tilbringe avslappende timer med å svømme, sole deg eller nyte drikke fra bassengbaren. Hvis du foretrekker et havseventyr, ligger hotellet beleilig nær stranden. Mercure Hoi An gir enkel tilgang til An Bang Beach, der du kan nyte ulike vannaktiviteter. Du kan gå en avslappende tur langs de sandfylte strendene, svømme i det klare vannet eller prøve deg på vannsport som kajakkpadling, brettseiling eller surfing. I tillegg kan hotellet hjelpe med å organisere båtturer, slik at du kan utforske de vakre elvene og vannveiene i Hoi An. Disse turene kan inkludere aktiviteter som tradisjonell fiske, elvecruise eller besøk til nærliggende øyer. Uansett om du velger å slappe av ved bassenget eller utforske den nærliggende stranden og vannveiene, tilbyr Mercure Hoi An et bredt utvalg av vannaktiviteter for å sikre et minneverdig opphold i Hoi An, Vietnam.

Topp spørsmål

1. Er det gratis parkering tilgjengelig på Mercure Hoi An? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjestene.

2. Har Mercure Hoi An et basseng? Ja, hotellet har et basseng som gjestene kan benytte seg av.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på rommene på Mercure Hoi An? Rommene på Mercure Hoi An er utstyrt med air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi.

4. Tilbyr Mercure Hoi An transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Mercure Hoi An? Ja, frokost er inkludert i romprisen på hotellet.

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Mercure Hoi An? Innsjekkingstiden på hotellet er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

7. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Mercure Hoi An? Noen nærliggende attraksjoner til hotellet inkluderer Hoi An Ancient Town, Cua Dai Beach og An Bang Beach.

8. Har Mercure Hoi An en restaurant på stedet? Ja, hotellet har en restaurant som heter The Sông Thu, som serverer vietnamesisk og internasjonal mat.

9. Tilbyr Mercure Hoi An klesvasktjenester? Ja, hotellet tilbyr klesvasktjenester for gjestene.

10. Er Mercure Hoi An et dyrevennlig hotell? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Mercure Hoi An.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Spa-bad
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Mercure Hoi An
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.