Vietnam, Ho Chi Minh-byen

The Ralph Lauren Suite

39 Ben Van Don, Ward 6, District 4 Ho Chi Minh-byen, Vietnam Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
The Ralph Lauren Suite
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
10.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

39 Ben Van Don, Ward 6, District 4 Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Ralph Lauren-suiter ligger i Caravelle Saigon Hotel, som ligger i hjertet av Ho Chi Minh-byen i Vietnam. I nærheten finner man attraksjoner og landemerker som:

1. Saigon Opera House: En historisk fransk-kolonial bygning som arrangerer opera-, ballett- og musikkforestillinger.

2. Notre-Dame Cathedral Basilica of Saigon: En berømt katedral bygget på slutten av 1800-tallet, kjent for sin gotiske arkitektur.

3. Sentralpostkontoret: En vakkert bevart nyklassisk bygning som fungerer som postkontor og turistattraksjon.

4. Independence Palace: Også kjent som Gjenforeningspalasset, var dette landemerket hjem og arbeidsplass for presidenten i Sør-Vietnam under Vietnamkrigen.

5. Ben Thanh-markedet: Et av byens eldste landemerker, en livlig markedsplass hvor besøkende kan kjøpe alt fra mat og klær til suvenirer.

6. Dong Khoi Street: Ho Chi Minh-byens hovedhandlegate, med både internasjonale og lokale motebutikker, restauranter og kafeer.

7. Bitexco Financial Tower: En ikonisk skyskraper i Ho Chi Minh-byen, kjent for sin uvanlige form og en observasjonsdekk i

49. etasje som tilbyr panoramautsikt over byen.

8. Nguyen Hue Walking Street: En fotgjengervennlig gate med livlige butikker, gateartister og kafeer. Ralph Lauren-suiter gir enkel tilgang til disse attraksjonene og mange andre shopping-, spise- og underholdningsmuligheter i sentrum av byen.

map
The Ralph Lauren Suite
Leilighet

Til sentrum10.2

Om hotellet

Om

The Ralph Lauren Suite er et luksuriøst hotell som ligger i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Designet av den kjente motedesigneren Ralph Lauren, tilbyr hotellet en unik og elegant atmosfære. Hotellet har et utvalg av rom og suiter, hver vakkert designet for å gjenspeile Ralph Laurens signaturestetikk. Fra moderne møbler til klassiske design er rommene smakfullt innredet og gir et komfortabelt og stilig opphold for gjestene. Suitene tilbyr ekstra plass og overdådige fasiliteter for de som søker en virkelig luksuriøs opplevelse. Når det gjelder spisemuligheter, har The Ralph Lauren Suite et utvalg av eksklusive restauranter og barer. Gjestene kan nyte et utvalg av kulinariske delikatesser, fra tradisjonelle vietnamesiske retter til internasjonal mat. Restaurantenes menyer er nøye utvalgt og tilbyr en blanding av smaker og retter som tilfredsstiller enhver gane. I tillegg tilbyr hotellet et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette kan inkludere et treningssenter, spa, svømmebasseng og personlige concierge-tjenester. Gjestene kan også dra nytte av hotellets førsteklasses beliggenhet i hjertet av Ho Chi Minh-byen, med enkel tilgang til populære turistattraksjoner, shoppingområder og underholdningssteder. Alt i alt gir The Ralph Lauren Suite i Ho Chi Minh-byen en luksuriøs og sofistikert tilflukt for reisende som leter etter en førsteklasses hotellopplevelse. Med sine stilfulle rom, gode spisemuligheter og førsteklasses fasiliteter sikrer det et minneverdig opphold i Vietnams travle by.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'The Ralph Lauren Suite' i Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Operahuset: Ligger innen kort avstand fra hotellet og tilbyr forestillinger med klassisk musikk, ballett og vietnamesisk opera.

2. Saigon Skydeck: Beliggende i Bitexco Financial Tower tilbyr Saigon Skydeck en spektakulær utsikt over hele byen. Besøkende kan nyte panoramautsikt samtidig som de nyter en forfriskende drink på Skydeck-kafeen.

3. Nguyen Hue Walking Street: Bare noen minutters gange fra hotellet, er Nguyen Hue Walking Street en travel gågate med ulike gateopptredener, levende musikk og matboder.

4. Ben Thanh Night Market: Denne livlige nattmarkedet ligger i nærheten av det ikoniske Ben Thanh Market, og tilbyr et bredt utvalg av lokale håndverk, suvenirer og gatemat. Det er et utmerket sted å oppleve sjarmen og energien i Ho Chi Minh-byen om natten.

5. Bui Vien Street: Beliggende i backpacker-distriktet, er Bui Vien Street kjent for sitt livlige natteliv. Besøkende kan finne et utvalg av barer, klubber og gatematboder. Det er et populært sted for reisende som ønsker å sosialisere og nyte byens pulserende atmosfære.

6. Ho Chi Minh City Museum of Fine Arts: Omtrent 10 minutters kjøretur fra 'The Ralph Lauren Suite', huser Ho Chi Minh City Museum of Fine Arts en omfattende samling vietnamesisk kunst, inkludert moderne og tradisjonelle verk.

7. Saigon River Cruise: Å dra på elvecruise langs Saigon River gir en unik og naturskjønn perspektiv av byen. Besøkende kan velge blant ulike pakker som inkluderer middag, levende musikk og kulturelle forestillinger. Merk: Vennligst merk at tilgjengeligheten og åpningstidene for disse underholdningsmulighetene kan variere på grunn av lokale forskrifter eller spesifikke arrangementer. Det anbefales å sjekke gjeldende status og åpningstider før du besøker.

Topp spørsmål

1. Hva er 'The Ralph Lauren Suite' i Ho Chi Minh-byen, Vietnam?
1. Hva er 'The Ralph Lauren Suite' i Ho Chi Minh-byen, Vietnam?1

'The Ralph Lauren Suite' er en luksuriøs og eksklusiv suite som ligger i et prestisjefylt hotell i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Den er designet og inspirert av det ikoniske motebranndet Ralph Lauren, og tilbyr en sofistikert og stilfull overnattingsopplevelse.

2. Hvor mye koster det å bo på 'The Ralph Lauren Suite'?
2. Hvor mye koster det å bo på 'The Ralph Lauren Suite'?1

Den nøyaktige prisen på å bo på 'The Ralph Lauren Suite' kan variere avhengig av sesong, etterspørsel og eventuelle kampanjetilbud som er tilgjengelige på det tidspunktet. Det anbefales å kontakte hotellet direkte eller sjekke deres offisielle nettside for den mest oppdaterte prisinformasjonen.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'The Ralph Lauren Suite'?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'The Ralph Lauren Suite'?1

'The Ralph Lauren Suite' tilbyr et utvalg luksuriøse fasiliteter for å sikre et komfortabelt og overdådig opphold. Disse fasilitetene inkluderer vanligvis et romslig og vakkert dekorert oppholdsrom, et separat soverom med en komfortabel king-size seng, et eget bad med eksklusive toalettsaker, et fullt utstyrt kjøkkenkrok, et spiseområde, en dedikert arbeidsplass, en minibar, en flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og personlig butlerservice.

4. Er frokost inkludert for gjester som bor på 'The Ralph Lauren Suite'?
4. Er frokost inkludert for gjester som bor på 'The Ralph Lauren Suite'?1

Generelt sett kan frokostpolitikken variere avhengig av hotellets spesifikke tilbud eller pakkeavtale. Noen hoteller inkluderer frokost i suite-bestillingen, mens andre kan ta et ekstra gebyr. Det er best å sjekke med hotellet direkte for nøyaktig informasjon om frokostinngrep.

5. Hvor ligger 'The Ralph Lauren Suite' i Ho Chi Minh-byen?
5. Hvor ligger 'The Ralph Lauren Suite' i Ho Chi Minh-byen?1

Den nøyaktige beliggenheten til 'The Ralph Lauren Suite' kan variere avhengig av hotellet den er plassert i. Det anbefales å kontakt hotellet direkte eller sjekke deres offisielle nettside for spesifikke beliggenhetsdetaljer.

6. Kan ikke-gjester besøke 'The Ralph Lauren Suite'?
6. Kan ikke-gjester besøke 'The Ralph Lauren Suite'?1

Siden 'The Ralph Lauren Suite' er et privat og eksklusivt overnattingsalternativ innenfor et hotell, kan det være utilgjengelig for ikke-gjester. Imidlertid kan noen hoteller tillate ikke-gjester å besøke suiten for spesielle anledninger eller arrangementer, avhengig av tilgjengelighet og forhåndsavtale. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for å undersøke muligheten for å besøke 'The Ralph Lauren Suite' som ikke-gjest.

7. Finnes det noen kampanjetilbud eller rabatter tilgjengelig for 'The Ralph Lauren Suite'?
7. Finnes det noen kampanjetilbud eller rabatter tilgjengelig for 'The Ralph Lauren Suite'?1

Hoteller har ofte kampanjetilbud eller rabatter for suitene sine, inkludert 'The Ralph Lauren Suite'. Disse kampanjene kan variere over tid og avhenge av hotellets markedsføringsstrategi. Det anbefales å sjekke hotellets offisielle nettside, sosiale mediasider eller kontakte dem direkte for informasjon om eventuelle nåværende tilbud eller rabatter tilgjengelig for 'The Ralph Lauren Suite'.

Anmeldelse av The Ralph Lauren Suite
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.