Vietnam, Ho Chi Minh-byen

Somerset Chancellor Court

21 - 23 Nguyen Thi Minh Khai Street Ho Chi Minh-byen, Vietnam Leilighetshotell
1 tilbud fra 790 NOK Se tilbud
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Somerset Chancellor Court
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
8.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

21 - 23 Nguyen Thi Minh Khai Street Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Rundt Somerset Chancellor Court hotell i Ho Chi Minh-byen er det flere attraksjoner, fasiliteter og severdigheter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten:

1. Ben Thanh Market: Et berømt marked kjent for sitt utvalg av varer, inkludert klær, suvenirer og lokal gatemat.

2. Saigon Notre-Dame Basilica: En vakker katolsk katedral med fransk kolonial arkitektur.

3. Saigon Central Post Office: En historisk bygning designet av Gustave Eiffel, som tilbyr tradisjonelle posttjenester og suvenirhandel.

4. Reunification Palace: Et betydelig landemerke i vietnamesisk historie, hvor gjenforeningen av Nord- og Sør-Vietnam fant sted.

5. War Remnants Museum: Et museum som viser gjenstander og fotografier fra Vietnamkrigen, som gir et glimt av landets historie.

6. Nguyen Hue Walking Street: En livlig gågate med butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

7. Bitexco Financial Tower: En skyskraper som tilbyr panoramautsikt over byen fra observasjonsdekket, samt ulike spise- og shoppingmuligheter.

8. Saigon Opera House: Et elegant operahus i fransk stil som viser kulturelle forestillinger og arrangementer.

9. Ho Chi Minh City Hall: En storslått bygning fra kolonitiden som ligger i hjertet av byen, kjent for sin arkitektoniske skjønnhet.

10. Mange restauranter, kafeer, barer og butikker ligger også i nærheten, og gir gjestene rikelig med spise- og shoppingalternativer.

map
Somerset Chancellor Court
Leilighetshotell

Til sentrum8.8

Om hotellet

Om

Somerset Chancellor Court er en luksuriøs serviced leilighet som ligger i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Dette hotellet tilbyr både kortsiktige og langsiktige overnattingsmuligheter, noe som gjør det egnet for forretningsreisende, turister og familier. Rommene på Somerset Chancellor Court er godt utstyrte og romslige, og tilbyr et komfortabelt opphold. Det er ulike romtyper tilgjengelig, inkludert studioleiligheter, ettromsleiligheter og toromsleiligheter. Hvert rom er designet med moderne dekor og har moderne fasiliteter, inkludert aircondition, et fullt utstyrt tekjøkken, flatskjerm-TV, separat oppholdsområde og eget bad. Hotellet tilbyr også et utvalg fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Disse inkluderer et treningsstudio, utendørs svømmebasseng, badstue, et forretningsenter, vaskerifasiliteter og gratis Wi-Fi-tilgang over hele eiendommen. I tillegg tilbyr hotellet en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og daglig rengjøring. Når det gjelder måltider, tilbyr Somerset Chancellor Court et utvalg spisesteder. Gjestene kan velge å lage mat i sine fullt utstyrte tekjøkken eller spise på hotellets restaurant, som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Hotellet tilbyr også en gratis kontinental frokost til alle gjestene. Beliggenheten til Somerset Chancellor Court er også gunstig. Den ligger i distrikt 1, som er Ho Chi Minh-byens sentrale forretningsområde. Gjestene kan enkelt få tilgang til populære attraksjoner, kjøpesentre, restauranter og underholdningssteder i nærheten. Hotellet tilbyr også transport til og fra flyplassen for gjestenes bekvemmelighet. Alt i alt tilbyr Somerset Chancellor Court komfortable og godt utstyrte overnattingsmuligheter med ulike fasiliteter og spisemuligheter, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Ho Chi Minh-byen, Vietnam.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Somerset Chancellor Court Hotel i Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Her er noen forslag:

1. Saigon Skydeck: Ligger i Bitexco Financial Tower og tilbyr panoramautsikt over byen fra

49. etasje. Det er et flott sted å nyte den fantastiske horisonten i Ho Chi Minh-byen.

2. Ben Thanh Night Market: Denne travle markedet ligger i nærheten av hotellet og er kjent for sin livlige atmosfære og et bredt utvalg av gatekjøkken, lokale håndverk, klær og suvenirer.

3. Bitexco Financial Tower: Høy og ikonisk, denne skyskraperen er et populært landemerke i byen. Besøkende kan stige opp til Skydeck eller spise på en av restaurantene i bygningen, for eksempel EON51 Fine Dining eller Saigon Skydeck Cafe.

4. Opera House: Saigon Opera House ligger i gangavstand fra hotellet. Det er en vakker fransk kolonibygning der du kan nyte tradisjonell vietnamesisk musikk, ballett- og operafremføringer.

5. Notre-Dame Cathedral Basilica of Saigon: Et kjent religiøst landemerke, denne fantastiske katedralen ligger i nærheten av hotellet. Det er et flott sted å besøke for sin arkitektur og fredelige atmosfære.

6. War Remnants Museum: Ligger i nærheten, tilbyr War Remnants Museum omfattende innsikt i Vietnamkrigen. Det viser fotografier, artefakter og utstillinger relatert til krigens innvirkning på landet.

7. Din Ky Restaurant: Denne berømte sjømatrestauranten er kjent for sine krabbemåltider og ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister som leter etter deilig sjømat i en livlig atmosfære.

8. Bui Vien Street: Denne travle og pulserende gaten er et populært nattelivsområde i Ho Chi Minh-byen. Den er fylt med barer, klubber, konsertlokaler og gatekjøkken, og tilbyr en livlig atmosfære for underholdning om kvelden. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Somerset Chancellor Court Hotel i Ho Chi Minh-byen. Hotellpersonalet vil også kunne gi ytterligere anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Somerset Chancellor Court i Ho Chi Minh-byen, Vietnam? Somerset Chancellor Court ligger i distrikt 1 i Ho Chi Minh-byen, Vietnam.

2. Hvilken type innkvartering tilbyr Somerset Chancellor Court? Somerset Chancellor Court tilbyr serviced leiligheter for korte og lange opphold.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Somerset Chancellor Court? Somerset Chancellor Court tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, restaurant, forretningssenter og 24-timers sikkerhet.

4. Er det parkering tilgjengelig på Somerset Chancellor Court? Ja, Somerset Chancellor Court tilbyr sikre parkeringsfasiliteter for sine beboere.

5. Hvor langt er det fra Somerset Chancellor Court til bysentrum? Somerset Chancellor Court ligger i distrikt 1, som regnes som bysentrum i Ho Chi Minh-byen. Det er godt forbundet til de største attraksjonene og forretningsområdene.

6. Er kjæledyr tillatt på Somerset Chancellor Court? Ja, Somerset Chancellor Court er dyrevennlig og tillater beboerne å ta med seg kjæledyrene sine.

7. Kan jeg bestille Somerset Chancellor Court for korte opphold? Ja, Somerset Chancellor Court tilbyr serviced leiligheter som kan bestilles for korte opphold.

8. Er det en restaurant på Somerset Chancellor Court? Ja, Somerset Chancellor Court har en restaurant på stedet der beboerne kan nyte måltider.

9. Tilbyr Somerset Chancellor Court vaskeritjenester? Ja, Somerset Chancellor Court tilbyr vaskeritjenester for sine beboere.

10. Er det noen kjøpesentre eller supermarkeder i nærheten av Somerset Chancellor Court? Ja, det er flere kjøpesentre og supermarkeder i nærheten av Somerset Chancellor Court i Ho Chi Minh-byen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
Anmeldelse av Somerset Chancellor Court
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.