Vietnam, Ho Chi Minh-byen

New World Saigon Hotel

76 Le Lai Street Ho Chi Minh-byen, Vietnam Hotell
1 tilbud fra 1278 NOK Se tilbud
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
New World Saigon Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Karaoke
 • Hage
Vis alle fasiliteter 54
Beliggenhet
Til sentrum
9.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

76 Le Lai Street Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Det New World Saigon Hotel i Ho Chi Minh-byen i Vietnam ligger i distrikt 1, som er byens sentrale forretningsdistrikt og turistsentrum. Det er flere populære attraksjoner, landemerker og fasiliteter i umiddelbar nærhet til hotellet. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Ben Thanh Market: En travel tradisjonell markedsplass som selger forskjellige varer, inkludert mat, klær, håndverk og suvenirer.

2. Tao Dan Park: Et rolig grønt område i hjertet av byen, populært blant lokalbefolkningen for rekreasjonsaktiviteter og trening.

3. Saigon Notre-Dame Basilica: En berømt katolsk kirke kjent for sin ikoniske arkitektur.

4. Saigon Opera House: Et vakkert operahus fra den franske kolonitiden som er vert for ulike kulturelle forestillinger.

5. Ho Chi Minh City Hall: En historisk bygning som fungerer som hovedkvarter for byregjeringen, kjent for sin franske koloniale arkitektur.

6. Ho Chi Minh City Museum: Et museum som viser historien og kulturen til Ho Chi Minh-byen og Vietnam.

7. Nguyen Hue Walking Street: En gågate med butikker, restauranter og kafeer som tilbyr en livlig atmosfære og kveldsunderholdning.

8. Bui Vien Street: En livlig gate i backpacker-området kjent for sitt pulserende natteliv med utallige barer, klubber og gatekjøkkenboder.

9. Dong Khoi Street: En populær handlegate fylt med eksklusive boutiquer, luksushoteller og sofistikerte restauranter.

10. Saigon River: Hotellet ligger også nær Saigon-elven og tilbyr mulighet for elvecruise og naturskjønne turer langs elvebredden. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene som er tilgjengelige i nærheten av det New World Saigon Hotel i Ho Chi Minh-byen i Vietnam.

map
New World Saigon Hotel
8.8 Hotell

Til sentrum9.2

Om hotellet

Om

Det New World Saigon Hotel er et luksushotell som ligger i Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Hotellet har en sentral beliggenhet i distrikt 1, og gir enkel tilgang til mange attraksjoner og forretningsområder i byen. Rommene på New World Saigon Hotel er moderne og romslige, og tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet har forskjellige romtyper for ulike behov, inkludert Superior-rom, Deluxe-rom, Executive-rom og suiter. Alle rommene er vakkert dekorert og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr et utvalg spisesteder som passer forskjellige smaker. Det finnes flere restauranter og barer på hotellet, inkludert Parkview Restaurant, Dynasty Chinese Restaurant, Saigon Bakery og Lobby Lounge. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av mat, fra internasjonale favoritter til autentiske vietnamesiske retter. For de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet, tilbyr New World Saigon Hotel et treningssenter med moderne utstyr og et svømmebasseng. Det finnes også et spa der gjestene kan unne seg ulike behandlinger og terapier for å slappe av og fornye seg. Alt i alt tilbyr New World Saigon Hotel komfortable overnattingsmuligheter, deilige spisemuligheter og utmerkede fasiliteter for både fritids- og forretningsreisende som besøker Ho Chi Minh-byen i Vietnam.

Barn

Det New World Saigon Hotel i Ho Chi Minh-byen, Vietnam, tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Utendørsbasseng: Hotellet har et stort basseng der barn kan sprute rundt og ha det gøy.

2. Barnas klubb: Hotellet har en dedikert barnas klubb der barn kan delta i ulike aktiviteter, leker og håndarbeid under tilsyn av opplært personale.

3. Lekeplass: Det er et lekeområde med sklier og husker der barn kan ha det gøy og bli kvitt litt energi.

4. Barnevaktjenester: Hotellet tilbyr barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan nyte litt tid alene eller utforske byen.

5. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med alternativer som passer for barn for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.

6. Underholdning på rommet: Hotellet tilbyr underholdningsalternativer på rommet som barnekanaler og filmer for å underholde de små.

7. Barnevennlige rom: Hotellet tilbyr barnevennlig overnatting med rom eller suiter som er designet for å romme familier komfortabelt. Dette er bare noen få eksempler på tilbudene for barn på New World Saigon Hotel. Det er alltid en god idé å sjekke med hotellet for spesifikke detaljer og tilgjengelighet under oppholdet ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av New World Saigon Hotel i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Saigon Opera House: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Saigon Opera House en rekke kulturelle forestillinger, inkludert ballett, tradisjonell vietnamesisk musikk og opera.

2. Ben Thanh Night Market: Denne pulserende nattmarkedet er omtrent ti minutters gange fra hotellet og er et flott sted å handle etter suvenirer, prøve lokal gatemat og oppleve det livlige atmosfæren i Ho Chi Minh-byen om natten.

3. Bitexco Financial Tower: Dette ikoniske skyskraperen huser en Skydeck på

49. etasje, som tilbyr panoramautsikt over byen. Det er også en bar og restaurant på taket for en minneverdig matopplevelse eller drikking.

4. War Remnants Museum: Ligger omtrent femten minutters kjøretur fra hotellet, gir dette museet innsikt i Vietnamkrigen gjennom kraftige utstillinger og utstillinger. Det er et must-visit for historieentusiaster.

5. Nguyen Hue Walking Street: Denne kun for gående gaten er et fantastisk sted å spasere om kvelden og nyte byens travle atmosfære. Den er fylt med butikker, restauranter, kafeer og gateartister.

6. Saigon Skydeck: Plassert på

49. etasje i Bitexco Financial Tower, tilbyr Saigon Skydeck fantastisk panoramautsikt over byen. Det er et ideelt sted for å se solnedgangen og ta minneverdige bilder.

7. Bui Vien Street: Kjent som ryggsekkturistenes gate, er Bui Vien Street et pulserende område fylt med barer, klubber, gatematboder og levende musikksteder. Det er et populært nattelivssted både for lokalbefolkningen og turister. Dette er bare noen av de mange underholdningsalternativene i nærheten av New World Saigon Hotel. Hotellets concierge vil også kunne gi ytterligere anbefalinger og hjelpe med å bestille billetter eller ordne transport.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbyr New World Saigon Hotel? New World Saigon Hotel tilbyr ulike fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, et utendørs basseng, et treningssenter, et spa, flere spisesteder, en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og et forretningssenter.

2. Hvor langt er det fra New World Saigon Hotel til Tan Son Nhat internasjonale flyplass? Hotellet ligger omtrent 7 kilometer (3 miles) unna Tan Son Nhat internasjonale flyplass, noe som tilsvarer omtrent 30 minutters kjøretur avhengig av trafikkforholdene.

3. Er det noen attraksjoner i nærheten av New World Saigon Hotel? Ja, hotellet ligger praktisk til i nærheten av attraksjoner som Ben Thanh Market, Saigon Opera House, Notre-Dame Cathedral Basilica of Saigon og War Remnants Museum, noe som gjør det til en flott base for å utforske Ho Chi Minh-byen.

4. Tilbyr New World Saigon Hotel transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift. Gjester kan avtale denne tjenesten i resepsjonen.

5. Er det noen kjøpesentre eller markeder i nærheten av hotellet? Ja, New World Saigon Hotel ligger i gangavstand fra attraksjoner som Ben Thanh Market og Saigon Centre, som er et populært kjøpesenter. Gjester kan enkelt utforske disse handelsdestinasjonene fra hotellet.

6. Tilbyr hotellet spisemuligheter? Ja, New World Saigon Hotel har flere spisemuligheter, inkludert Parkview Restaurant, Dynasty Restaurant og Saigon Bakery, hvor gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter.

7. Har New World Saigon Hotel et treningssenter? Ja, hotellet har et treningssenter utstyrt med ulike treningsmaskiner og utstyr, slik at gjester kan opprettholde treningsrutinene sine under oppholdet.

8. Har hotellet et spa? Ja, New World Saigon Hotel har et spa hvor gjestene kan nyte avslappende massasjer og behandlinger for å slappe av og stresse ned.

9. Er det Wi-Fi tilgjengelig på New World Saigon Hotel? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på rommene og over hele eiendommen, slik at gjestene kan være tilkoblet under oppholdet.

10. Har hotellet et forretningssenter? Ja, New World Saigon Hotel har et forretningssenter utstyrt med nødvendige fasiliteter som datamaskiner, skrivere og møtefasiliteter, for å imøtekomme behovene til forretningsreisende.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Karaoke
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Skrivebord
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av New World Saigon Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.