Vietnam, Ho Chi Minh-byen

Caravelle Saigon

19 - 23 Lam Son Square Ho Chi Minh-byen, Vietnam Hotell
1 tilbud fra 1097 NOK Se tilbud
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Caravelle Saigon
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Kasino
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 54
Beliggenhet
Til sentrum
9.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

19 - 23 Lam Son Square Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Rundt hotellet 'Caravelle Saigon' i Ho Chi Minh-byen i Vietnam finnes det flere attraksjoner og etablissementer. Her er noen bemerkelsesverdige:

1. Saigon-operaen: Den ligger bare en kort spasertur fra hotellet og viser frem en imponerende franskkolonial arkitektur. Besøkende kan nyte opera, ballett og annen scenekunst.

2. Notre-Dame-katedralen i Saigon: Denne ikoniske katolske katedralen ligger i nærheten og er et populært turistmål kjent for sin vakre arkitektur og religiøse betydning.

3. Ho Chi Minh-byens rådhus: Også kjent som People's Committee-bygningen, er dette en imponerende franskkolonial bygning som huser lokale regjeringskontorer. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

4. Nguyen Hue gågate: En trendy gågate som tilbyr butikker, kafeer, restauranter og gateunderholdning. Det er et flott sted for en avslappende spasertur og å se på folk.

5. Ben Thanh-markedet: Et av de mest kjente markedene i Ho Chi Minh-byen, ligger bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan utforske et bredt utvalg av varer, inkludert lokale kunsthåndverk, tekstiler, suvenirer og gatekjøkken.

6. Saigon sentralt postkontor: Et ikonisk arkitektonisk landemerke, postkontoret ligger ved siden av katedralen og har vakker fasade og interiørdesign. Det er verdt et besøk, selv om du ikke har noen postbehov.

7. Saigon-elven: Hotellet ligger i nærheten av bredden av Saigon-elven, og gir gjestene muligheten til å nyte elveutsikten og ta båtturer for å utforske byen fra et annet perspektiv.

8. Fink spising og takbarer: Hotellet selv tilbyr flere spisesteder og takbarer med panoramautsikt over byen. I tillegg finnes det mange høykvalitets restauranter og barer i området rundt, perfekt for å nyte vietnamesisk mat eller internasjonale smaker. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og etablissementene rundt Caravelle Saigon-hotellet i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det praktisk å utforske byens kulturelle, historiske og kulinariske tilbud.

map
Caravelle Saigon
8.8 Hotell

Til sentrum9.6

Om hotellet

Om

Caravelle Saigon er et femstjerners hotell som ligger i hjertet av Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Det er kjent for sin luksuriøse innkvartering, eksepsjonell service og førsteklasses beliggenhet. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: - Caravelle Saigon ligger i byens historiske distrikt, nær operahuset og innen gangavstand til populære attraksjoner. - Hotellet tilbyr en kombinasjon av moderne komfort og klassisk eleganse, og kombinerer moderne bekvemmeligheter med kolonial sjarm. - Det har en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskeritjeneste, et treningssenter og et takbasseng med fantastisk utsikt over byen. - Hotellet tilbyr også møte- og arrangementslokaler, noe som gjør det ideelt for forretningsreisende og konferanser.

2. Rom: - Caravelle Saigon tilbyr forskjellige romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser, alt fra deluxe-rom til suiter. - De stilfullt innredede rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. - Noen rom tilbyr panoramautsikt over byen eller Saigon-elven. - Gjestene kan forvente høy komfort og luksus under oppholdet på hotellet.

3. Måltider: - Caravelle Saigon tilbyr flere spisemuligheter og gir gjestene et bredt utvalg av kulinariske opplevelser. - Restauranten Nineteen tilbyr mat hele dagen i en moderne atmosfære og serverer et utvalg av internasjonale retter og lokale spesialiteter. - Reflections Restaurant er kjent for sin utmerkede sjømat og tilbyr en førsteklasses spiseopplevelse med panoramautsikt over byen. - Café de l'Opera er en fransk-inspirert brasserie som serverer ekte fransk mat i en avslappet atmosfære. - Saigon Saigon Rooftop Bar er en ikonisk takbar som gir en fantastisk atmosfære og vidstrakt utsikt over byen. - Gjestene kan også nyte ettermiddagste eller cocktailer i Lobby Lounge. Alt i alt er Caravelle Saigon et topprangert hotell i Ho Chi Minh-byen som tilbyr luksuriøs innkvartering, utmerkede spisemuligheter og en praktisk beliggenhet for å utforske byens attraksjoner.

Barn

Caravelle Saigon-hotellet i Ho Chi Minh-byen i Vietnam tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Et utvalg av familievennlige romalternativer, inkludert tilkoblede rom og ekstra senger.

2. Utendørsbasseng med eget område for barn.

3. Barnemenyer og spisemuligheter på hotellets restauranter.

4. Barnevakt-tjenester etter forespørsel.

5. Gratis bruk av høye stoler og babysenger.

6. Lekeområde med leker, spill og aktiviteter for barn.

7. Barnevennlige byturer og utflukter arrangert av hotellets concierge.

8. Filmer og underholdningsalternativer på rommet for barn.

9. Barne-spa-behandlinger og massasjer på hotellets spa.

10. Spesielle arrangementer og aktiviteter organisert for barn i ferier og spesielle anledninger. Dette er bare noen av alternativene som er tilgjengelige for barn på Caravelle Saigon-hotellet. Hotellet har som mål å skape en familievennlig atmosfære og sørge for at barna får et minneverdig og hyggelig opphold.

Underholdning

Det er ulike underholdningsmuligheter i nærheten av Caravelle Saigon hotel i Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Noen forslag inkluderer:

1. Ben Thanh Market: Det er en av de eldste og største markedene i byen, med et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdning.

2. Nguyen Hue Walking Street: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, denne gågate er fylt med butikker, restauranter, caféer og underholdningsmuligheter.

3. Saigon Opera House: Ligger rundt 10 minutter unna hotellet, er Saigon Operahuset en imponerende fransk kolonialbygning som huser ulike kulturelle forestillinger, inkludert ballett, opera og vietnamesisk tradisjonell musikk.

4. Bitexco Financial Tower: Dette ikoniske skyskraperen har en observasjonsdekk på

49. etasje som gir panoramautsikt over byens horisont. Den har også en takbar og restaurant for en unik spise- og underholdningsopplevelse.

5. Rex Hotel Rooftop Garden: Ligger i nærheten av hotellet, den takhagen på det historiske Rex Hotel er et populært sted for både lokale og turister. Den tilbyr live musikkopptredener, kulturelle show og en avslappet atmosfære med vakker utsikt over byen.

6. Fine Arts Museum: Ligger i gangavstand fra hotellet, viser Fine Arts Museum en variert samling av tradisjonell og moderne vietnamesisk kunst, inkludert malerier, skulpturer og keramikk.

7. Saigon Skydeck: Plassert i Bitexco Financial Tower, tilbyr Saigon Skydeck 360-graders utsikt over byen fra sin

49. etasje. Besøkende kan nyte den fantastiske utsikten og lære om historien og kulturen i Ho Chi Minh-byen gjennom interaktive utstillinger.

8. Saigon River Cruise: Flere elvecruise-alternativer er tilgjengelige i nærheten av hotellet, som tilbyr en avslappende og naturskjønn opplevelse langs Saigon-elven. Avhengig av cruise, kan besøkende nyte middag, levende musikk og til og med en tradisjonell vietnamesisk vanndukkeopptreden. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av Caravelle Saigon hotel i Ho Chi Minh-byen. Besøkende kan utforske den pulserende byen og oppdage et bredt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og kulturelle opplevelser.

Topp spørsmål

1. Hva er Caravelle Saigon? Caravelle Saigon er et luksushotell som ligger i Ho Chi Minh-byen i Vietnam. Det åpnet for første gang i 1959 og har siden blitt et ikonisk landemerke i byen.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Caravelle Saigon? Caravelle Saigon tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et takbasseng med panoramautsikt over byen, et treningssenter, spa-fasiliteter, flere spisesteder, et forretningssenter og gratis Wi-Fi på hele hotellet.

3. Kan jeg bestille rom på Caravelle Saigon online? Ja, du kan bestille rom på Caravelle Saigon online gjennom deres offisielle nettside eller andre reisenettsteder. Online bestilling er en praktisk og sikker måte å reservere på.

4. Er Caravelle Saigon sentralt plassert i Ho Chi Minh-byen? Ja, Caravelle Saigon er sentralt plassert i hjertet av Ho Chi Minh-byen. Det er gangavstand til populære attraksjoner som Saigon Operahus, Notre-Dame Katedralen og den travle Ben Thanh-markedet.

5. Er det vegetariske alternativer tilgjengelig på restaurantene på Caravelle Saigon? Ja, Caravelle Saigon tilbyr vegetariske alternativer på sine ulike restauranter. Kokkene er også imøtekommende og kan tilpasse seg spesifikke diettbehov på forespørsel.

6. Har Caravelle Saigon transport til/fra flyplassen? Ja, Caravelle Saigon tilbyr transport til/fra flyplassen for sine gjester. Du kan ordne privat transport til og fra flyplassen mot ekstra kostnad.

7. Er Caravelle Saigon egnet for forretningsreisende? Ja, Caravelle Saigon er godt utstyrt for å imøtekomme behovene til forretningsreisende. Det tilbyr et forretningssenter, møterom og rask internettilgang, noe som gjør det til et praktisk valg for forretningsrelaterte aktiviteter.

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Caravelle Saigon? Standard innsjekkingstid på Caravelle Saigon er kl. 14:00 og utsjekkingstidspunktet er kl. 12:

00. Imidlertid er hotellet fleksibelt og kan imøtekomme tidlig innsjekking og sen utsjekking avhengig av tilgjengelighet og mot et ekstra gebyr.

9. Har Caravelle Saigon valutavekslingstjeneste? Ja, Caravelle Saigon tilbyr valutavekslingstjeneste for gjestenes bekvemmelighet. Du kan veksle valuta i hotellets resepsjon.

10. Hvor langt er Caravelle Saigon fra Tan Son Nhat internasjonale flyplass? Caravelle Saigon er omtrent 8 kilometer unna Tan Son Nhat internasjonale flyplass, noe som tar ca. 30 minutter med bil avhengig av trafikkforholdene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Kasino
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
 • Spa-bad
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Caravelle Saigon
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.