Vietnam, Hanoi

Little Tree House Hanoi

94 Bui Thi Xuan Hanoi, Vietnam Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Little Tree House Hanoi
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

94 Bui Thi Xuan Hanoi, Vietnam

Hotellet 'Little Tree House Hanoi' ligger i Gamlebyen i Hanoi, Vietnam. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder rundt hotellet:

1. Hoan Kiem-sjøen: En naturskjønn innsjø som ligger bare noen minutters gange fra hotellet. Det er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister.

2. St. Josephs katedral: En vakker katolsk katedral som ligger i nærheten. Det er en av de eldste kirkene i Hanoi og et kjent landemerke.

3. Dong Xuan-markedet: Et av de største og travleste markedene i Hanoi. Det er et flott sted å handle klær, tilbehør og lokale matprodukter.

4. Nattemarkedet: Ligger på kveldene i helgene, tilbyr nattemarkedet en livlig atmosfære med gatemat, suvenirer og tradisjonelle produkter.

5. Thang Long vanndukke-teater: En tradisjonell vietnamesisk kunstform, vanndukkespill, blir vist fram i dette teateret og gir en underholdende kulturell opplevelse.

6. Hanoi Operahus: En eksklusiv fransk kolonibygning som er vert for opera, ballett og klassiske musikkforestillinger. Det ligger en kort avstand fra hotellet.

7. Gamle hus i Gamlebyen: Utforsk de smale gatene i Gamlebyen for å oppdage tradisjonell vietnamesisk arkitektur og historiske hus.

8. Ba Dinh-plassen: Et betydningsfullt historisk sted der Ho Chi Minh erklærte Vietnams uavhengighet i 1945. Komplekset inkluderer Ho Chi Minhs Mausoleum og Presidentpalasset.

9. Det lærde tempelet: Et historisk kompleks dedikert til de konfucianske lærde og et av de første nasjonale universitetene i Vietnam.

10. Mange kafeer, restauranter, gatekjøkken og butikker som selger lokale håndverk og suvenirer kan bli funnet i området rundt.

map
Little Tree House Hanoi
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Little Tree House Hanoi er et hotell som ligger i Hanoi, Vietnam. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene. Hotellet: - Little Tree House Hanoi er kjent for sin koselige og velkomne atmosfære, og tilbyr en opplevelse av å være hjemmefra. - Hotellet ligger på en praktisk beliggenhet, nær populære attraksjoner i Hanoi som Hoan Kiem Lake, den gamle bydelen og Temple of Literature. - Personalet på Little Tree House Hanoi er kjent for sin gjestfrihet og vennlige service, og sikrer et komfortabelt opphold for gjestene. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og grupper. Alternativene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og familierom. - Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, TV, gratis Wi-Fi, komfortable senger og eget bad. - Rommene blir godt vedlikeholdt og holdt rene av renholdspersonalet. Noen rom kan også ha en balkong med utsikt over området rundt. Måltider: - Little Tree House Hanoi tilbyr en gratis frokost for gjestene, med et utvalg av lokale og internasjonale retter. - Hotellet har ikke en fullservice-restaurant, men det finnes flere spisesteder i nærheten, inkludert kafeer, restauranter og gateboder i den gamle bydelen. - Personalet på hotellet er mer enn villige til å gi anbefalinger og assistere med å arrangere måltider for gjestene. Alt i alt gir Little Tree House Hanoi et komfortabelt og rimelig overnattingsalternativ i Hanoi, med godt utstyrte rom og en vennlig atmosfære.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Little Tree House Hanoi' i Hanoi, Vietnam. Her er noen populære valg:

1. Gamlebyen: Gamlebyen ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr en pulserende atmosfære med gatemat, shopping og livlig natteliv.

2. Hoan Kiem-sjøen: Denne ikoniske sjøen er et flott sted for en avslappende spasertur eller en båttur. Den nærliggende Ngoc Son-tempelet er også verdt et besøk.

3. Thang Long-vanndukke-teater: Dette tradisjonelle dukketeateret ligger i Gamlebyen og tilbyr daglige forestillinger som skildrer vietnamesisk folklore og kultur.

4. Nattmarkeder: Hanoi har flere nattmarkeder der du kan handle for lokale håndverk, suvenirer og prøve deilige gate mat. Helgenattmarkedet på Hang Dao-gaten er spesielt populært.

5. Hanoi-operaen: Dette storslåtte fransk-koloniale bygningen arrangerer ulike kulturelle forestillinger, inkludert balletter, operaer og klassiske musikkonserter.

6. La Zamba Club: Denne nærliggende nattklubben tilbyr live musikk, DJ-opptredener og en livlig atmosfære for de som ønsker å danse hele natten.

7. Bia Hoi-krysset: Ligger i hjertet av Gamlebyen, blir denne krysset et livlig utendørs ølhubb om kvelden, der du kan prøve Bia Hoi (fersk øl) og nyte den lokale stemningen.

8. Vietnams kvinnes museum: Ligger i nærheten, tilbyr dette museet innsikt i livene og bidragene til vietnamesiske kvinner gjennom historien. Dette er bare noen få alternativer, men det finnes mange flere attraksjoner, restauranter og underholdningssteder å utforske i nærheten av 'Little Tree House Hanoi' i Hanoi, Vietnam.

Topp spørsmål

1. Hva er Little Tree House Hanoi?
1. Hva er Little Tree House Hanoi?1

Little Tree House Hanoi er et populært kafé og restaurant som ligger i Hanoi, Vietnam.

2. Hva er spesialiteten til Little Tree House Hanoi?
2. Hva er spesialiteten til Little Tree House Hanoi?1

Little Tree House Hanoi er kjent for sin trehuslignende atmosfære og unike interiørdesign. Den tilbyr en koselig og sjarmfull atmosfære for gjestene.

3. Hvor ligger Little Tree House Hanoi?
3. Hvor ligger Little Tree House Hanoi?1

Little Tree House Hanoi ligger midt i hjertet av Hanoi, Vietnam, spesifikt på 5 Hàng Bài, Hoàn Kiếm District, Hanoi.

4. Hva er åpningstidene til Little Tree House Hanoi?
4. Hva er åpningstidene til Little Tree House Hanoi?1

Little Tree House Hanoi er åpent hver dag fra kl. 8:30 til 22:30.

5. Hvilken type mat serverer Little Tree House Hanoi?
5. Hvilken type mat serverer Little Tree House Hanoi?1

Little Tree House Hanoi serverer et utvalg av retter, inkludert vietnamesisk, vestlig og fusion-kjøkken. De tilbyr frokost, lunsj og middagsalternativer.

6. Er reservasjoner nødvendig hos Little Tree House Hanoi?
6. Er reservasjoner nødvendig hos Little Tree House Hanoi?1

Reservasjoner er ikke nødvendig hos Little Tree House Hanoi. Det anbefales imidlertid å reservere på forhånd, spesielt i rushtiden.

7. Har Little Tree House Hanoi vegetariske eller veganske alternativer?
7. Har Little Tree House Hanoi vegetariske eller veganske alternativer?1

Ja, Little Tree House Hanoi tilbyr et utvalg av vegetariske og veganske alternativer på menyen sin.

8. Er Little Tree House Hanoi egnet for familier med barn?
8. Er Little Tree House Hanoi egnet for familier med barn?1

Ja, Little Tree House Hanoi er familievennlig og har en egen barnemeny. Den fantasifulle settingen med trehuskonseptet appellerer til barn.

9. Hvordan er prisene hos Little Tree House Hanoi?
9. Hvordan er prisene hos Little Tree House Hanoi?1

Prisene hos Little Tree House Hanoi er generelt rimelige. De tilbyr et utvalg av retter i ulike prisklasser for å imøtekomme ulike budsjett.

10. Er det parkering tilgjengelig hos Little Tree House Hanoi?
10. Er det parkering tilgjengelig hos Little Tree House Hanoi?1

Little Tree House Hanoi har ikke sin egen parkeringsplass. Imidlertid er det offentlige parkeringsplasser og parkeringsfasiliteter i nærheten hvor besøkende kan parkere kjøretøyene sine.

Anmeldelse av Little Tree House Hanoi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.