Vietnam, Hanoi

Hanoi Privet Studio

31 Xuan Dieu Alley 37 Hanoi, Vietnam Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Hanoi Privet Studio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Klesrens
  • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

31 Xuan Dieu Alley 37 Hanoi, Vietnam

Rundt Hanoi Privet Studio, som ligger i Hanoi, Vietnam, er det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Hoan Kiem-sjøen: Et populært naturskjønt område og et markant landemerke i Hanoi, som ligger innen gangavstand fra hotellet.

2. Gamlebyen: Et historisk område kjent for sine smale gater, tradisjonell arkitektur, travle markeder og livlig natteliv. Hotellet er mest sannsynlig plassert i eller i nærheten av dette området.

3. St. Josephs-katedralen: En vakker romersk-katolsk katedral som ligger i hjertet av Gamlebyen, kjent for sin nygotiske arkitektur.

4. Hanoi opera hus: En storslått fransk kolonialbygning som huser ulike kulturelle forestillinger, inkludert tradisjonelle vietnamesiske musikkshow og teaterproduksjoner.

5. Thang Long vannduketeater: Et unikt dukketeater der tradisjonelle vietnamesiske vanndukeshow finner sted, som skildrer rurale scener og historier.

6. Dong Xuan Market: Et av Hanois største og eldste markeder, som tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert klær, mat og suvenirer.

7. Bach Ma-tempelet: Et gammelt tempel dedikert til en hvit hest som tenkes å være en varsler om lykke, som ligger i nærheten av hotellet.

8. Nattmarkedet: Ligger i Gamlebyen, tilbyr nattmarkedet et mangfold av produkter, lokal gatemat og suvenirer, og blir et livlig sted om kveldene. Dette er bare noen få eksempler, og det er utallige andre attraksjoner, restauranter, kafeer, butikker og kultursteder å utforske i nærheten av Hanoi Privet Studio.

map
Hanoi Privet Studio
Leilighet

Til sentrum4.0

Om hotellet

Om

'Hanoi Privet Studio' er et hotell som ligger i Hanoi, Vietnam. Det tilbyr moderne og komfortabel overnatting for gjester som besøker byen. Hotellet har et utvalg av romalternativer som passer til behovene til ulike reisende. Disse rommene er godt utstyrt og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom kan også inkludere en sittegruppe eller et tekjøkken for ekstra bekvemmelighet. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele eiendommen, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet. I tillegg er det en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjester med eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha. Når det gjelder måltider, har hotellet ikke en egen restaurant. Men det er mange spisesteder i nærområdet. Hanoi er kjent for sitt livlige matmiljø, og gjestene kan enkelt finne et bredt utvalg av lokale og internasjonale restauranter, kafeer og gatekjøkken i nærheten. Alt i alt tilbyr 'Hanoi Privet Studio' komfortabel overnatting med moderne fasiliteter i en praktisk beliggenhet. Gjestene kan nyte å utforske byen og smake på den lokale maten under oppholdet sitt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Hanoi Privet Studio' i Hanoi, Vietnam. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Gamlebyen: Hotellet ligger midt i Hanois gamleby, kjent for sine travle gater, historiske bygninger og livlige atmosfære. Utforsk de smale gatene fylt med butikker, kafeer og gatekjøkken. Opplev den lokale kulturen, kjøp unike suvenirer og prøv deilige vietnamesiske retter.

2. Hoan Kiem-sjøen: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Hoan Kiem-sjøen et poplært sted for både lokalbefolkningen og turister. Ta en rolig spasertur rundt sjøen, besøk Ngoc Son-tempelet som ligger på en liten øy i sjøen, eller bare slapp av og nyt den vakre naturen.

3. Vannduketeater: Opplev den tradisjonelle kunstformen vanndukkeri på Thang Long Vannduketeater. Nyt de fortryllende forestillingene som kombinerer levende musikk, fortelling og dukketeater. Teatret ligger omtrent 1,5 kilometer unna hotellet.

4. Nattmarkedet: Nattmarkedet i Gamlebyen er et must-besøk for shoppingentusiaster. Markedet strekker seg langs Hang Dao Street og tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert klær, tilbehør, suvenirer og gatekjøkkenmat. Det er åpent fra kl. 19:00 og til sent på kvelden.

5. Kulturshow: Hanoi tilbyr ulike kulturshow som viser tradisjonell vietnamesisk musikk, dans og teater. Noen populære alternativer inkluderer Ionah Showen ved Baara Land (ca. 1 kilometer unna hotellet) og Quintessence of Tonkin showet (ca. 11 kilometer unna).

6. Hanoi operahus: Hvis du liker musikk og scenekunst, bør du vurdere å delta på en show eller opptreden på Hanoi operahus. Det er en arkitektonisk perle som ligger i den franske bydelen i Hanoi, med et bredt spekter av arrangementer, inkludert opera, ballett, klassiske musikkonserter og mer. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av 'Hanoi Privet Studio'. Hotellets sentrale beliggenhet i Gamlebyen gir enkel tilgang til et bredt utvalg av aktiviteter og attraksjoner i Hanoi.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hanoi Privet Studio?
1. Hvor ligger Hanoi Privet Studio?1

Hanoi Privet Studio ligger i Hanoi, Vietnam.

2. Hvilke tjenester tilbyr Hanoi Privet Studio?
2. Hvilke tjenester tilbyr Hanoi Privet Studio?1

Hanoi Privet Studio tilbyr tjenester som overnatting, leie av fotostudio og fotograferingstjenester.

3. Er Hanoi Privet Studio egnet for solo-reisende?
3. Er Hanoi Privet Studio egnet for solo-reisende?1

Ja, Hanoi Privet Studio er egnet for solo-reisende ettersom de tilbyr overnatting.

4. Kan jeg leie fotostudioet på Hanoi Privet Studio uten å bestille overnatting?
4. Kan jeg leie fotostudioet på Hanoi Privet Studio uten å bestille overnatting?1

Ja, du kan leie fotostudioet på Hanoi Privet Studio uten å bestille overnatting. De tilbyr separate alternativer for leie av fotostudioet.

5. Tilbyr de fotoutstyr på Hanoi Privet Studio?
5. Tilbyr de fotoutstyr på Hanoi Privet Studio?1

Ja, Hanoi Privet Studio tilbyr fotoutstyr som kameraer, lys, stativer osv. til utleie.

6. Kan jeg bestille fotograferingstjenester på Hanoi Privet Studio?
6. Kan jeg bestille fotograferingstjenester på Hanoi Privet Studio?1

Ja, du kan bestille fotograferingstjenester på Hanoi Privet Studio. De tilbyr profesjonelle fotograferingstjenester for ulike anledninger.

7. Er det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Hanoi Privet Studio?
7. Er det noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Hanoi Privet Studio?1

Ja, Hanoi Privet Studio ligger i Hanoi, som har flere nærliggende attraksjoner som Gamlebyen, Hoan Kiem-sjøen og Litteraturtempelet.

8. Er Hanoi Privet Studio tilgjengelig med offentlig transport?
8. Er Hanoi Privet Studio tilgjengelig med offentlig transport?1

Ja, Hanoi Privet Studio er tilgjengelig med offentlig transport. Det er godt tilknyttet byens buss- og taxitjenester.

9. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten av Hanoi Privet Studio?
9. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten av Hanoi Privet Studio?1

Ja, det er flere restauranter og kafeer i nærheten av Hanoi Privet Studio, som tilbyr etvarierte spisemuligheter.

10. Kan jeg gå til populære turistområder fra Hanoi Privet Studio?
10. Kan jeg gå til populære turistområder fra Hanoi Privet Studio?1

Ja, Hanoi Privet Studio ligger sentralt, og mange populære turistområder kan nås til fots. Imidlertid kan noen attraksjoner kreve transport.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Ekstra tjenester
  • Klesrens
  • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Hanoi Privet Studio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.