Vietnam, Hanoi

Tenda Home - Stay Like A Local

20 Hang Hanh Street Hanoi, Vietnam Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Tenda Home - Stay Like A Local
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Hang Hanh Street Hanoi, Vietnam

Hotellet "Tenda Home - Bli som en lokal" ligger i Hanoi, Vietnam. Noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Hoan Kiem-sjøen: En vakker innsjø som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Den tilbyr fantastisk utsikt, gangstier og er Hanois kulturelle hjerte.

2. Gamlebyen: Hotellet ligger i hjertet av Hanois berømte Gamleby. Dette området er kjent for sine smale gater, travle markeder og historiske bygninger. Det er et flott sted å utforske og oppleve den lokale kulturen.

3. St. Joseph-katedralen: Et av Hanois ikoniske landemerker, St. Joseph-katedralen, er en vakker fransk-gotisk-inspirert kirke. Den ligger en kort spasertur fra hotellet og tilbyr en fredelig atmosfære.

4. Nattmarked: Bare noen få minutter fra hotellet ligger Nattmarkedet i Gamlebyen, et travelt marked som kommer til live om kveldene. Her kan du finne et bredt utvalg av lokal gatemat, suvenirer og tradisjonshåndverk.

5. Dong Xuan-markedet: Ligger i nærheten av Dong Xuan-markedet, er et av de største overbygde markedene i Hanoi. Det er et flott sted å handle klær, tilbehør, ferske produkter og mer.

6. Hoa Lo-fengselet: Også kjent som "Hanoi Hilton", Hoa Lo-fengselet er et historisk sted som fungerte som et fengsel under den franske kolonitiden og Vietnamkrigen. Det er en kort kjøretur eller spasertur fra hotellet.

7. Hanoi Operahus: Dette ikoniske landemerket er et bevis på Hanois koloniale fortid. Hvis du er interessert i kunst, kan du se en forestilling eller beundre den fantastiske arkitekturen. Det ligger innenfor en rimelig avstand fra hotellet.

8. Restauranter og kafeer: Rundt hotellet vil du finne et bredt utvalg av restauranter og kafeer som tilbyr både lokal og internasjonal mat. Fra tradisjonell vietnamesisk gatemat til trendy kaffebarer, finnes det noe for enhver smak. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne i nærheten av hotellet "Tenda Home - Bli som en lokal" i Hanoi, Vietnam. Byen tilbyr en rik kulturell opplevelse med mange attraksjoner, historiske steder og en livlig lokal scene.

map
Tenda Home - Stay Like A Local
Ferieutleie

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Tenda Home - Bo Som En Lokal er et boutiquehotell som ligger i Hanoi, Vietnam. Det tilbyr unike og autentiske opplevelser for reisende som ønsker å fordype seg i den lokale kulturen. Hotellet har et bredt utvalg av rom å velge mellom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet med en blanding av moderne og tradisjonelle vietnamesiske elementer, og gir gjestene en komfortabel og koselig atmosfære. Rommene har fasiliteter som aircondition, TV, minibar og eget bad. Når det gjelder måltider, tilbyr Tenda Home en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige vietnamesiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte autentiske lokale retter laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr også vegetariske og veganske alternativer for å imøtekomme ulike kostpreferanser. Hotellets ansatte er kjent for sin varme gjestfrihet og enestående service. De er alltid tilgjengelige for å hjelpe gjestene med eventuelle forespørsler eller spørsmål de måtte ha. I tillegg tilbyr Tenda Home et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert en døgnåpen resepsjon, transportservice til flyplassen, klesvask og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Når det gjelder beliggenhet, er Tenda Home plassert i et praktisk område i Hanoi, i nærheten av populære turistattraksjoner, kjøpesentre og lokale markeder. Gjestene kan enkelt utforske byen og oppleve den pulserende kulturen i Hanoi. Alt i alt er Tenda Home - Bo Som En Lokal et flott valg for reisende som leter etter et komfortabelt og autentisk opphold i Hanoi. Med sine koselige rom, deilige måltider og vennlige personale er gjestene sikret en minneverdig opplevelse under sitt opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Tenda Home - Stay Like A Local' i Hanoi, Vietnam. Her er noen forslag:

1. Hoan Kiem Lake: Denne pittoreske innsjøen ligger i hjertet av Hanoi og er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister. Du kan ta en rolig spasertur rundt innsjøen, besøke Ngoc Son-tempelet eller nyte en kopp kaffe på en av kafeene ved innsjøen.

2. Gamlebyen: Gamlebyen i Hanoi er kjent for livlige gater, trange smug og livlige markeder. Du kan utforske den tradisjonelle vietnamesiske arkitekturen, bla gjennom de mange butikkene og prøve lokal gate mat.

3. Thang Long Water Puppet Theater: Dette teateret ligger nær Hoan Kiem Lake og tilbyr tradisjonelle vietnamesiske vanndukkeforestillinger. Forestillingene viser scener fra landlivet og historiske legender, presentert med vanndukker på en scene fylt med vann.

4. Hanoi Opera House: Denne ikoniske franskkoloniale bygningen huser ulike forestillingskunstarrangementer, inkludert opera, ballett, klassiske musikkonserter og vietnamesiske tradisjonelle musikkforestillinger. Sjekk programmet deres for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

5. Nattmarkeder: Hanoi har flere nattmarkeder hvor du kan handle suvenirer, klær, tilbehør og prøve lokal gate mat. Noen populære nattmarkeder inkluderer Dong Xuan Night Market og helgsmarkedet rundt Hang Dao Street i Gamlebyen.

6. Vietnamesisk mat: Hanoi er kjent for sin deilige mat. Ikke gå glipp av muligheten til å prøve lokal gate mat som pho (nudelsuppe), banh mi (vietnamesisk sandwich), ferske vårruller og eggekaffe.

7. Ba Dinh Square og Ho Chi Minh Mausoleum: Ligger en kort avstand fra hotellet, er Ba Dinh Square et historisk sted der den avdøde presidenten Ho Chi Minh erklærte Vietnams uavhengighet. Du kan besøke Ho Chi Minh-mausoleet for å vise respekt og utforske andre attraksjoner i området, inkludert One Pillar Pagoda og Ho Chi Minh-museet. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av 'Tenda Home - Stay Like A Local'. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i Hanoi, avhengig av dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Tenda Home i Hanoi, Vietnam?
1. Hvor ligger Tenda Home i Hanoi, Vietnam?1

Tenda Home ligger i den travle gamlebyen i Hanoi, Vietnam

2. Hvilken type overnatting tilbyr Tenda Home?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Tenda Home?1

Tenda Home tilbyr komfortable private rom og sovesalssenger

3. Er måltider inkludert i oppholdet på Tenda Home?
3. Er måltider inkludert i oppholdet på Tenda Home?1

Nei, måltider er ikke inkludert i oppholdet på Tenda Home. Det er imidlertid mange restauranter og gatematmuligheter i nærheten

4. Er Tenda Home nær noen populære turistattraksjoner i Hanoi?
4. Er Tenda Home nær noen populære turistattraksjoner i Hanoi?1

Ja, Tenda Home ligger innen gangavstand fra populære attraksjoner som Hoan Kiem-sjøen, Litteraturtempelet og nattmarkedet

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Tenda Home?
5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Tenda Home?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig og gratis å bruke for alle gjester på Tenda Home

6. Tilbyr Tenda Home noen ekstra tjenester eller fasiliteter?
6. Tilbyr Tenda Home noen ekstra tjenester eller fasiliteter?1

Ja, Tenda Home tilbyr tjenester som flyplasstransport, klesvaskfasiliteter og et felleskjøkken for gjestene å bruke

7. Er det noen fellesområder der gjestene kan sosialisere på Tenda Home?
7. Er det noen fellesområder der gjestene kan sosialisere på Tenda Home?1

Ja, Tenda Home har et koselig fellesområde der gjestene kan slappe av, møte medreisende og utveksle reisehistorier

8. Er Tenda Home egnet for familier?
8. Er Tenda Home egnet for familier?1

Ja, Tenda Home ønsker familier velkommen og tilbyr familievennlige overnattingsmuligheter

9. Hva er innsjekking- og utsjekkingstid på Tenda Home?
9. Hva er innsjekking- og utsjekkingstid på Tenda Home?1

Innsjekkingstiden på Tenda Home er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00

10. Er Tenda Home et godt valg for reisende med begrenset budsjett?
10. Er Tenda Home et godt valg for reisende med begrenset budsjett?1

Ja, Tenda Home tilbyr rimelig overnatting, noe som gjør det til et populært valg blant reisende med begrenset budsjett.

Anmeldelse av Tenda Home - Stay Like A Local
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.