Vietnam, Hanoi

Quoc Hoa Premier Hotel & Spa

10 Bat Dan Street Hoan Kiem District Hanoi, Vietnam Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

10 Bat Dan Street Hoan Kiem District Hanoi, Vietnam

Quoc Hoa Premier Hotel & Spa ligger i Hoan Kiem-distriktet i Hanoi, Vietnam. Det ligger sentralt til og er omgitt av en blanding av historiske landemerker, kulturelle attraksjoner, shoppingområder og spisesteder. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer:

1. Hoan Kiem Lake: Denne pittoreske innsjøen ligger bare noen minutters gange fra hotellet. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister å slappe av, trene og nyte den vakre naturen.

2. St. Joseph's Cathedral: Ligger rett overfor hotellet, er denne ikoniske katolske katedralen et must-see attraksjon i Hanoi. Det er kjent for sin gotiske arkitektur og er et populært sted for fotografering.

3. Gamlebyen: Hotellet ligger i hjertet av Hanois berømte gamleby. Her kan du utforske de smale gatene fylt med gateboder, markeder, tradisjonelle butikker og mange restauranter som tilbyr deilige vietnamesiske retter.

4. Dong Xuan Market: En av de største overdekte markedene i Hanoi, Dong Xuan Market, ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det er et blomstrende knutepunkt for shopping, hvor du kan finne et bredt utvalg av varer, inkludert klær, håndverk og ferske produkter.

5. Hanoi Opera House: I nærheten ligger Hanoi Opera House, en fantastisk fransk kolonialbygning som jevnlig arrangerer kulturelle forestillinger, konserter og show. Det er verdt å sjekke timeplanen for eventuelle arrangementer under oppholdet ditt.

6. Fine Arts Museum: Ligger innen gangavstand, viser Fine Arts Museum en mangfoldig samling av vietnamesisk kunst, inkludert malerier, skulpturer og keramikk. Det gir innsikt i landets rike kunstneriske arv.

7. Thang Long Water Puppet Theater: For en unik kulturell opplevelse kan du besøke Thang Long Water Puppet Theater, som er kjent for sine tradisjonelle vanndukkforestillinger. Det er en 15-minutters spasertur fra hotellet. I tillegg er det plenty av restauranter, kafeer, barer og butikker i nærheten, slik at gjestene kan utforske og nyte lokal mat og shopping.

map
Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
7.2 Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Quoc Hoa Premier Hotel & Spa er et luksushotell som ligger midt i hjertet av Hanoi, Vietnam. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Quoc Hoa Premier Hotel & Spa er et 4-stjerners hotell som er kjent for sitt moderne design, utmerket service og beleilige beliggenhet. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert spa, treningssenter, takbasseng og restaurant.

2. Rom: Hotellet tilbyr romslige og komfortable rom som er velutstyrte med moderne fasiliteter. Det er forskjellige romkategorier tilgjengelig, inkludert Deluxe-rom, Premier-rom, Executive-rom og suiter. Hvert rom har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffetrakter og gratis Wi-Fi.

3. Måltider: Hotellets restaurant, kalt 'Premier Restaurant,' serverer et utvalg av vietnamesiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en bufféfrokost hver morgen, som tilbyr et bredt utvalg av både asiatiske og vestlige alternativer. Restauranten tilbyr også à la carte lunsj- og middagsmenyer med et utvalg av deilige retter som er laget av erfarne kokker. I tillegg finnes det mange spisemuligheter i nærheten av hotellet, inkludert lokale gatekjøkken, kafeer og restauranter, hvor gjestene kan utforske tradisjonell vietnamesisk mat. Generelt sett tilbyr Quoc Hoa Premier Hotel & Spa komfortabel overnatting, moderne fasiliteter og en spiseopplevelse som fremhever både lokale og internasjonale smaker.

Barn

Det Quoc Hoa Premier Hotel & Spa i Hanoi, Vietnam har kanskje ikke spesifikke fasiliteter eller aktiviteter for barn, ettersom det primært er et hotell og spa. Imidlertid har Hanoi som by flere attraksjoner og aktiviteter som egner seg for barn. Noen alternativer for barn i Hanoi kan inkludere:

1. Hoan Kiem-innsjøen: En vakker innsjø med et fotgjengerområde, perfekt for en rolig spasertur eller en piknik.

2. Vanndukkeforestillinger: Tradisjonelle vietnamesiske vanndukkeforestillinger er underholdende for både barn og voksne.

3. Thang Long-vannparken: En vannpark med flere sklier, bassenger og vannaktiviteter som passer for barn i ulike aldre.

4. Vietnams etnologiske museum: Dette museet viser frem Vietnams mangfoldige kulturer og tradisjoner, og tilbyr utstillinger som kan være interessante for barn.

5. Vietnamesisk kvinnes museum: Et museum dedikert til vietnamesiske kvinner gjennom historien, med interaktive utstillinger som kan engasjere barn.

6. Thien Son Plaza: En fornøyelsespark med forskjellige karuseller, spill og underholdningsalternativer for barn.

7. Bao Son Paradise Park: En annen fornøyelsespark med en rekke karuseller og attraksjoner som passer for ulike aldersgrupper. Det er også anbefalt å besøke lokale parker, markeder og gateboder, da de gir en unik kulturell opplevelse for barn å utforske ulike matvarer og aktiviteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Quoc Hoa Premier Hotel & Spa i Hanoi, Vietnam. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene inkluderer:

1. Hoan Kiem Lake: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Hoan Kiem Lake et naturskjønt sted hvor du kan nyte en avslappende spasertur, leie en pedalbåt eller bare slappe av og nyte den vakre omgivelsene.

2. Gamlebyen: Hotellet ligger i den travle gamlebyen i Hanoi, kjent for sine livlige gatemarker, butikker, restauranter og natteliv. Å utforske gamlebyens smale gater og oppleve den lokale kulturen er en absolutt opplevelse.

3. Thang Long Water Puppet Theater: Denne tradisjonelle vietnamesiske kunstformen oppføres på Thang Long Water Puppet Theater, som ligger innen gangavstand fra hotellet. Nyt en fengslende vanndukkeshow som viser tradisjonelle folkeeventyr og musikk.

4. Hanoi nattmarked: En kort avstand fra hotellet, åpner Hanoi nattmarkedet hver helg og tilbyr et bredt utvalg av gatemat, suvenirer, klær og andre varer. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale stemningen og finne unike skatter.

5. Dong Xuan-markedet: Beliggende i hjertet av Hanois gamleby, er Dong Xuan-markedet byens største overdekkede marked. Det tilbyr et bredt utvalg av varer som klær, stoffer, håndverk og lokal gatemat.

6. Ho Chi Minh-mausoleet: Ligger omtrent 2,5 kilometer unna, er Ho Chi Minh-mausoleet et betydelig historisk og kulturelt sted i Hanoi. Turister kan besøke mausoleet der den bevarte kroppen til Ho Chi Minh, grunnleggeren av det moderne Vietnam, er utstilt.

7. Det vietnamesiske kvinnes museet: Beliggende i nærheten, viser det vietnamesiske kvinnes museet rollen og bidragene til kvinner i vietnamesisk samfunn og historie. Det tilbyr fascinerende utstillinger og pedagogiske utstillinger.

8. Trang Tien Plaza: For de som er interessert i shopping, er Trang Tien Plaza et luksuriøst kjøpesenter innen gangavstand fra hotellet. Det har luksusmerker, motebutikker og et bredt utvalg av spisesteder. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av Quoc Hoa Premier Hotel & Spa i Hanoi, Vietnam. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i denne livlige byen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Quoc Hoa Premier Hotel & Spa i Hanoi, Vietnam? Quoc Hoa Premier Hotel & Spa ligger på 10 Bat Su Street, Hoan Kiem District, Hanoi, Vietnam.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Quoc Hoa Premier Hotel & Spa? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter, inkludert spa, treningssenter, takrestaurant, døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, flyplasstransport, klesvask og gratis Wi-Fi.

3. Hvilke typer rom tilbys på Quoc Hoa Premier Hotel & Spa? Hotellet tilbyr ulike typer rom, inkludert Standard-rom, Deluxe-rom, Premier-rom og suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter og smakfullt innredet.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Quoc Hoa Premier Hotel & Spa? Ja, frokost er inkludert i romprisen på hotellet. Gjestene kan nyte en bufféfrokost med ulike alternativer.

5. Har Quoc Hoa Premier Hotel & Spa et spa? Ja, hotellet har et spa der gjestene kan unne seg ulike massasjer og skjønnhetsbehandlinger for å slappe av og fornye seg.

6. Er det en restaurant på Quoc Hoa Premier Hotel & Spa? Ja, hotellet har en takrestaurant kalt "Le Petit Restaurant" som tilbyr et utvalg av vietnamesisk og internasjonal mat med panoramautsikt over Hanoi.

7. Tilbyr Quoc Hoa Premier Hotel & Spa flyplasstransport? Ja, hotellet tilbyr flyplasstransport for sine gjester. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å avtale henting.

8. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Quoc Hoa Premier Hotel & Spa? Hotellet ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som Hoan Kiem-sjøen, Ngoc Son-tempelet, Hanoi Old Quarter, St. Joseph's Cathedral og Ho Chi Minh-mausoleet.

9. Har Quoc Hoa Premier Hotel & Spa en døgnåpen resepsjon? Ja, hotellet har en døgnåpen resepsjon som gir assistanse til gjestene når som helst.

10. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Quoc Hoa Premier Hotel & Spa? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele anlegget for at gjestene skal kunne være tilkoblet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • TV
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Quoc Hoa Premier Hotel & Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.