Vietnam, Hanoi

Pullman Hanoi

40 Cat Linh Str Hanoi, Vietnam Hotell
1 tilbud fra 727 NOK Se tilbud
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Pullman Hanoi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
Vis alle fasiliteter 28
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

40 Cat Linh Str Hanoi, Vietnam

Pullman Hanoi-hotellet ligger i distriktet Dong Da i Hanoi, Vietnam. - Ba Dinh-plassen og Ho Chi Minh-mausoleet ligger en 10-minutters kjøretur fra hotellet. - Hanoi Old Quarter, med sine travle gater, markeder og historiske attraksjoner, ligger cirka 20 minutter unna med bil. - West Lake, en av de største innsjøene i Hanoi, ligger omtrent 10 minutter unna med bil og tilbyr vakker utsikt og rekreasjonsmuligheter. - Temple of Literature, et UNESCOs verdensarvsted og Vietnams første universitet, ligger i gangavstand fra hotellet. - Flere lokale restauranter, kafeer og butikker kan finnes i nærheten. - Hotellet ligger også beleilig i nærheten av ulike offentlige kontorer, bedriftsbygninger og ambassader.

map
Pullman Hanoi
7.4 Hotell

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Pullman Hanoi er et luksuriøst, 5-stjerners hotell som ligger i Hanoi, Vietnam. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et behagelig og hyggelig opphold for gjestene sine. Rommene på Pullman Hanoi er elegant designet og har moderne møbler. De er utstyrt med fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, Wi-Fi, minibar og kaffe-/tekoker. Rommene har komfortable senger med mykt sengetøy, og noen av rommene har utsikt over byen eller hotellets hage. Hotellet har flere spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker. "La Cheminee Restaurant" er en stilfull spisesal som tilbyr et variert utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. "Ming Restaurant" spesialiserer seg på kantonesisk mat og presenterer en meny med autentiske retter. "La Cheminee Lounge" er en avslappende atmosfære der gjestene kan nyte et utvalg av drikkevarer og lette snacks. I tillegg tilbyr hotellet også 24-timers roomservice. Gjester som bor på Pullman Hanoi kan dra nytte av de ulike fasilitetene som tilbys av hotellet. Dette inkluderer et treningssenter, et utendørs svømmebasseng, et spa med et utvalg av behandlinger, en badstue og et dampbad. Hotellet har også et business-senter og flerbruksmøterom, noe som gjør det egnet for både fritids- og forretningsreisende. Pullman Hanoi ligger strategisk plassert i sentrum av byen, og tilbyr enkel tilgang til populære turistattraksjoner og forretningsområder. Det ligger i nærheten av National Convention Center og er en kort kjøretur fra Old Quarter og Hoan Kiem Lake. Hotellet tilbyr en praktisk beliggenhet for å utforske byen mens du bor i en komfortabel og luksuriøs atmosfære.

Barn

Pullman Hanoi i Hanoi, Vietnam tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen alternativer for barn på Pullman Hanoi:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb der barn kan delta i overvåkede aktiviteter som kunst og håndverk, leker og historiefortelling.

2. Svømmebasseng: Pullman Hanoi har et svømmebasseng som er egnet for barn, slik at de kan nyte en forfriskende svømmetur under veiledning av foreldrene.

3. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass med sklier, husker og annet lekeutstyr der barn kan kose seg og brenne av litt energi.

4. Barnemeny: Hotellrestaurantene tilbyr en barnemeny med retter som passer for barns smak og preferanser.

5. Barnevaktjenester: Pullman Hanoi tilbyr barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan nyte litt tid alene mens barna blir ivaretatt av opplærte fagpersoner.

6. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr familievennlige rom med fasiliteter som sammenhengende rom, ekstra senger og babysenger, noe som sikrer et komfortabelt opphold for familier med barn.

7. Barnas fasiliteter: Pullman Hanoi gir ekstra fasiliteter for barn, inkludert babytoalettsaker, høystoler og barnesikringutstyr, for å få familier med barn til å føle seg velkomne og ivaretatt. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen om spesifikke tjenester og fasiliteter som er tilgjengelige for barn.

Underholdning

1. Thang Long vannduketeater: Ligger ca 2,5 kilometer fra hotellet, Thang Long vannduketeater tilbyr en unik tradisjonell vietnamesisk kunstform. Nyt en vanndukkeshow som forteller historier fra vietnamesisk folklore og historie.

2. Hoan Kiem Lake: Hoan Kiem Lake ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Ta en rolig spasertur rundt innsjøen, besøk Ngoc Son Temple som ligger på en øy i innsjøen, eller leie en padlebåt for å utforske de rolige vannene.

3. Vietnamese Women's Museum: Ligger ca 3,5 kilometer fra hotellet, viser Vietnamese Women's Museum bidrag og prestasjoner fra vietnamesiske kvinner gjennom historien. Lær om deres roller i samfunnet, folklore og tradisjonelle kostymer.

4. Dong Xuan Market: Ligger ca 2 kilometer fra hotellet, Dong Xuan Market er et travelt innendørs marked der du kan fordype deg i den lokale kulturen. Bla gjennom et bredt utvalg av produkter, inkludert klær, tilbehør, håndverk og lokal gatemat.

5. Hanoi Opera House: Ligger ca 4,5 kilometer fra hotellet, er Hanoi Opera House en historisk fransk kolonialbygning som huser ulike kulturelle forestillinger og show. Sjekk timeplanen for opera, ballett, klassiske musikkonserter og andre kulturelle arrangementer.

6. Imperial Citadel of Thang Long: Ligger ca 2,5 kilometer fra hotellet, er Imperial Citadel of Thang Long et UNESCOs verdensarvsted. Utforsk restene av gamle strukturer, gamle palasser og artefakter som dateres tilbake til forskjellige dynastier i vietnamesisk historie.

7. Nattmarkeder: Hanoi er kjent for sine livlige nattmarkeder som tilbyr en livlig atmosfære og et utvalg av gatemat, klær, suvenirer og lokale produkter. Hang Dao Street Nattmarked og Dong Xuan nattmarked er populære valg som er lett tilgjengelige fra hotellet.

8. Vietnamesiske matlagingskurs: Opplev smakene av vietnamesisk mat ved å ta en matlagingskurs. Flere matlagingskoler, som Hidden Hanoi og Red Bean, tilbyr praktiske matlagingsopplevelser der du kan lære å lage tradisjonelle vietnamesiske retter. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det er tilrådelig å sjekke de spesifikke detaljene for hver underholdningsmulighet før du besøker.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Pullman Hanoi i Hanoi, Vietnam? Svar: Pullman Hanoi ligger i 40 Cat Linh Street, Dong Da District, Hanoi, Vietnam.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene til Pullman Hanoi? Svar: Noen nærliggende attraksjoner til Pullman Hanoi inkluderer Hoan Kiem Lake, Temple of Literature, Hanoi Opera House og Vietnamese Women's Museum.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Pullman Hanoi? Svar: Pullman Hanoi tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et treningssenter, svømmebasseng, spa, restaurant, bar, møterom og gratis Wi-Fi.

4. Er frokost inkludert i romprisen på Pullman Hanoi? Svar: Frokost er ikke alltid inkludert i romprisen på Pullman Hanoi. Det avhenger av den spesifikke bookingen og pakken som er valgt.

5. Tilbyr Pullman Hanoi flyplasstransport? Svar: Ja, Pullman Hanoi tilbyr flyplasstransport. Gjester kan ordne flyplasstransport gjennom hotellets portner.

6. Hva er innsjekking og utsjekkingstid på Pullman Hanoi? Svar: Vanlig innsjekkingstid på Pullman Hanoi er kl.

14.00, og utsjekkingstiden er kl.

12.

00.

7. Er parkering tilgjengelig på Pullman Hanoi? Svar: Ja, Pullman Hanoi har parkeringsfasiliteter på stedet for gjester.

8. Er Pullman Hanoi et dyrevennlig hotell? Svar: Nei, Pullman Hanoi tillater ikke kjæledyr.

9. Har Pullman Hanoi et lekeområde for barn? Svar: Ja, Pullman Hanoi har et dedikert lekeområde for barn for å underholde unge gjester.

10. Er det noen kjøpesentre eller markeder i nærheten av Pullman Hanoi? Svar: Ja, det er flere kjøpesentre og markeder i nærheten av Pullman Hanoi, inkludert Hanoi Vincom Center, Trang Tien Plaza og Dong Xuan Market.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Dampbad
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapping
 • Butikker
Vannaktiviteter
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barneklubb
Anmeldelse av Pullman Hanoi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.