Vietnam, Hai Phong

Perla Dawn Sails

Cat Hai Port, Cat Ba, Hai Phong Hai Phong, Vietnam Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Perla Dawn Sails
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Klesvask
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
43.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Cat Hai Port, Cat Ba, Hai Phong Hai Phong, Vietnam

Noen av de nærliggende attraksjonene og stedene rundt hotellet "Perla Dawn Sails" i Hai Phong, Vietnam kan inkludere:

1. Lan Ha Bay: Hotellet ligger i denne vakre bukten, kjent for sine pittoreske kalksteinsklipper, smaragdvann og øyer. Bukten tilbyr muligheter for aktiviteter som kajakkpadling, svømming og utforsking av naturlige grotter.

2. Cat Ba Island: Det er en av de største øyene i regionen og er kjent for sin nasjonalpark, uberørte strender og turstier. Cat Ba Island tilbyr ulike utendørsaktiviteter og er lett tilgjengelig fra Lan Ha Bay.

3. Ha Long Bay: Bare en kort avstand fra Lan Ha Bay, Ha Long Bay er et populært UNESCOs verdensarvsted berømt for sitt pustende landskap med kalksteinsklipper, øyer og flytende fiske landsbyer. Mange båtturer og cruise er tilgjengelige for å utforske denne naturlige wonderen.

4. Tuan Chau Island: Denne øya ligger nær inngangen til Ha Long Bay og er et populært turistmål. Det tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, inkludert soling på stranden, delfinopptredener, vannsport og fornøyelsesparker.

5. Hai Phong by: Hotellet ligger i Hai Phong, en stor havneby kjent for sin franske koloniale arkitektur, livlige markeder og travle gater. Besøkende kan utforske byens attraksjoner som Hai Phong Opera House, Hang Kenh Communal House, templer og lokal gatemat.

6. Do Son Beach: Denne stranden er et populært helgeutflukt for lokalbefolkningen og turister. Den tilbyr en avslappende atmosfære og mange sjømatrestauranter langs kysten.

7. Bach Dang Riverside: Et naturskjønt område langs Bach Dang-elven der besøkende kan ta rolige turer, nyte lokale gatekost, og være vitne til det lokale livet.

8. Cat Ba National Park: Plassert på Cat Ba Island, er denne nasjonalparken hjem til mangfoldige økosystemer, frodige skoger og et bredt spekter av dyrearter. Det tilbyr flere turstier og utsiktspunkter for naturentusiaster.

9. Vinpearl Land Hai Phong: Denne fornøyelsesparken tilbyr underholdning og fritidsaktiviteter for familier, inkludert vannparkattraksjoner, berg-og dalbaner og ulike turer.

10. Hai Phong Museum: Hvis du er interessert i lokal historie og kultur, viser museet gjenstander, dokumenter og utstillinger om Hai Phongs fortid og utvikling. Det er alltid lurt å sjekke oppdatert informasjon og kontakte hotellet direkte for spesifikke detaljer og anbefalinger.

map
Perla Dawn Sails
Hotell

Til sentrum43.1

Om hotellet

Om

Perla Dawn Sails er et luksuriøst boutique cruise som ligger i Hai Phong, Vietnam. Det tilbyr en uforglemmelig opplevelse for å utforske den fantastiske naturen i Ha Long Bay, Lan Ha Bay og Bai Tu Long Bay. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene på Perla Dawn Sails: Hotell: Perla Dawn Sails er designet i en luksuriøs og moderne stil, og sikrer den aller beste komforten for gjestene. Hotellet har elegant møbler, romslige salonger, en panoramadekk, et spa- og velværesenter, en skjønnhetssalong og et bibliotek. Rommene: Cruisebåten tilbyr totalt 18 kabiner, delt inn i tre ulike kategorier: Deluxe, Executive Suite og Princess Suite. Hver kabin er nøye designet med moderne fasiliteter og store vinduer som gir fantastisk utsikt over bukta. Alle kabinene har eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Måltider: Perla Dawn Sails tilbyr en herlig matopplevelse ved å servere et bredt utvalg av vietnamesiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene i den elegante spisesalen eller på utendørsterrassen samtidig som de nyter den panoramiske utsikten over bukta. Cruiset tilbyr både buffé-måltider og à la carte-alternativer, tilberedt av svært dyktige kokker som bruker ferske og lokalproduserte ingredienser. Spesialdieter kan imøtekommes ved forhåndsvarsel. Alt i alt tilbyr Perla Dawn Sails luksuriøs overnatting, utmerkede fasiliteter og deilig mat, og gir gjestene en uforglemmelig opplevelse mens de utforsker de fantastiske buktene i Vietnam.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Perla Dawn Sails' i Hai Phong, Vietnam. Noen av de populære underholdningsstedene i området inkluderer:

1. Hai Phong Opera House: Ligger i sentrum av byen, arrangerer Hai Phong Opera House en rekke kulturarrangementer, inkludert musikkonserter, danseforestillinger og teaterstykker.

2. Sun World Halong Complex: Denne fornøyelsesparken ligger omtrent en times kjøretur fra Hai Phong. Den tilbyr spennende turer, spill og ulike underholdningsalternativer egnet for familier og barn.

3. Vincom Plaza Hai Phong: Dette store kjøpesenteret ligger bare 10 minutters kjøretur fra hotellet. Det inkluderer et kino-kompleks, der besøkende kan se de nyeste filmene.

4. Cat Ba Island: Ligger i Ha Long Bay, er Cat Ba Island et populært turistmål og tilbyr aktiviteter som kajakkpadling, fotturer og utforsking av øyas vakre strender. Besøkende kan ta en dagsutflukt eller tilbringe noen netter på øya.

5. Hai Phong Night Market: Ligger nær sentrum av byen, tilbyr dette livlige nattmarkedet et bredt utvalg av lokal gatemat, suvenirer og underholdning. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen og nyte den livlige atmosfæren.

6. Do Son Beach: Omtrent 20 kilometer fra Hai Phong, er Do Son Beach et populært sted for både lokalbefolkningen og turister. Besøkende kan slappe av på sandstrendene, bade i det klare vannet eller prøve sjømat spesialiteter på nærliggende restauranter. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av 'Perla Dawn Sails'. Hotellpersonalet kan gi mer informasjon og hjelp til å planlegge aktiviteter og utforske området.

Topp spørsmål

1. Hva er Perla Dawn Sails?
1. Hva er Perla Dawn Sails?1

Perla Dawn Sails er et luksuriøst cruiseskip som tilbyr overnattingsturer i Halong Bay, Vietnam. Det er kjent for sine elegant designede lugarer, førsteklasses fasiliteter og eksepsjonell kundeservice

2. Hvor ligger Perla Dawn Sails?
2. Hvor ligger Perla Dawn Sails?1

Perla Dawn Sails ligger i Hai Phong, Vietnam, som er startpunktet for cruiset i Halong Bay

3. Hvilke aktiviteter inkluderer Perla Dawn Sails-cruiset?
3. Hvilke aktiviteter inkluderer Perla Dawn Sails-cruiset?1

Cruiset tilbyr ulike aktiviteter som kajakkpadling, svømming, besøk til lokale fiskebyer, utforsking av grotter, matlagingskurs og tai chi-sessioner på dekk

4. Hvor mange lugarer har Perla Dawn Sails?
4. Hvor mange lugarer har Perla Dawn Sails?1

Perla Dawn Sails har totalt 18 romslige lugarer, inkludert 16 Deluxe-balkonglugarer og 2 Premier Suite-lugarer

5. Hvor lang varighet har Perla Dawn Sails-cruiset?
5. Hvor lang varighet har Perla Dawn Sails-cruiset?1

Cruiset tilbyr forskjellige alternativer for varigheten av turen. Det kan være en 2-dagers, 1-natts reiserute eller en 3-dagers, 2-natts reiserute

6. Hva koster et Perla Dawn Sails-cruise?
6. Hva koster et Perla Dawn Sails-cruise?1

Kostnaden for et Perla Dawn Sails-cruise varierer avhengig av valgt reiserute, lugartype og sesong. Prisene starter vanligvis fra $250 per person for 2-dagers, 1-natts pakken

7. Kan jeg bestille et privat cruise med Perla Dawn Sails?
7. Kan jeg bestille et privat cruise med Perla Dawn Sails?1

Ja, Perla Dawn Sails tilbyr muligheten til å bestille et privat cruise for en mer personlig opplevelse. Private cruiset er perfekte for spesielle anledninger eller større grupper

8. Hva er avbestillingsreglene for Perla Dawn Sails?
8. Hva er avbestillingsreglene for Perla Dawn Sails?1

Avbestillingsreglene for Perla Dawn Sails kan variere avhengig av bestillingsbetingelsene og plattformen gjennom som reservasjonen ble gjort. Det anbefales å sjekke de spesifikke avbestillingsreglene ved bestillingstidspunktet

9. Når er det beste tidspunktet å besøke Halong Bay med Perla Dawn Sails?
9. Når er det beste tidspunktet å besøke Halong Bay med Perla Dawn Sails?1

Det beste tidspunktet å besøke Halong Bay med Perla Dawn Sails er i løpet av tørrsesongen, som varer fra oktober til april. Været er vanligvis behagelig, og man kan nyte klar himmel og rolige farvann

10. Er Perla Dawn Sails egnet for familier med barn?
10. Er Perla Dawn Sails egnet for familier med barn?1

Ja, Perla Dawn Sails er egnet for familier med barn. Cruiset tilbyr familievennlige aktiviteter, romslige lugarer og dedikert personale for å sikre en hyggelig opplevelse for alle aldersgrupper.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
Ekstra tjenester
  • Klesvask
Anmeldelse av Perla Dawn Sails
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.