Vietnam, Ha Long

Mithrin Hotel Ha Long

Hoang Quoc Viet Road, Bai Chay Ha Long, Vietnam Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Mithrin Hotel Ha Long
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 38
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Hoang Quoc Viet Road, Bai Chay Ha Long, Vietnam

Mithrin Hotel Ha Long ligger i Ha Long, Vietnam. Her er noen av de nærliggende attraksjonene og interessante stedene rundt hotellet:

1. Ha Long Bay: Hotellet ligger nær Ha Long Bay, et UNESCO-verdensarvsted kjent for sine fantastiske kalksteinsøyer og smaragdvann. Besøkende kan ta båtturer, padle kajakk eller cruise rundt bukta for å utforske områdets skjønnhet.

2. Sun World Ha Long Park: Denne fornøyelsesparken tilbyr en rekke spennende turer, spill og underholdningsalternativer. Den har et gigantisk pariserhjul, berg-og-dal-bane, vannpark og panoramautsikt over havet fra Solhjulet.

3. Bai Chay-stranden: Ligger i nærheten, er Bai Chay-stranden et populært sted for bading og soling. Besøkende kan også nyte ulike vannsportsaktiviteter som jet ski, kajakkpadling og strandvolleyball.

4. Tuan Chau-øya: Ligger i nærheten av hotellet, er Tuan Chau-øya et rekreasjonsområde som tilbyr sandstrender, vannsport og ulike underholdningsalternativer. Det fungerer også som et utgangspunkt for cruise for å utforske Ha Long Bay.

5. Halong Marine Plaza: Denne handels- og underholdningskomplekset ligger ved siden av hotellet. Det tilbyr et utvalg av butikker, restauranter, kafeer og en kino for besøkende å nyte.

6. Night Market: Bare en kort avstand fra hotellet er Ha Long Night Market et livlig sted der turister kan finne et bredt utvalg av lokale gatemat, suvenirbutikker og håndverk.

7. Halong Bay Golf Club: Golfentusiaster kan besøke denne 18-hulls golfbanen som ligger i nærheten. Den tilbyr en utfordrende golfopplevelse med naturskjønne omgivelser. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene i nærheten av Mithrin Hotel Ha Long. Området tilbyr et utvalg av aktiviteter og severdigheter for turister å utforske og nyte under oppholdet.

map
Mithrin Hotel Ha Long
Hotell

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

Mithrin Hotel Ha Long ligger i Ha Long, Vietnam. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Mithrin Hotel Ha Long er et 4-stjerners hotell som ligger i nærheten av den berømte Ha Long-bukten. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over bukten og gir gjestene et komfortabelt og luksuriøst opphold.

2. Rom: Hotellet tilbyr et utvalg velutstyrte rom og suiter. Alle rommene er elegant møblert og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert Superior, Deluxe, Executive Suite eller Family Suite.

3. Fasiliteter: Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer et basseng, treningssenter, spa, badstue og en takhage. Det er også et forretningssenter og møterom tilgjengelig for bedriftsgjester.

4. Mat: Hotellet har flere spisesteder som serverer ulike typer kjøkken. Mithrin Restaurant tilbyr en bufféfrokost og serverer både vietnamesiske og internasjonale retter til lunsj og middag. Sky Lounge er en takbar og restaurant hvor gjestene kan nyte deilige matretter og drikke med panoramautsikt over Ha Long-bukten.

5. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nærheten av Ha Long-bukten, som er en av de mest populære turistdestinasjonene i Vietnam. Gjestene kan enkelt utforske bukten, besøke nærliggende øyer og delta i ulike vannaktiviteter som kajakkpadling, fiske og svømming. Alt i alt tilbyr Mithrin Hotel Ha Long komfortabel innkvartering, utmerkede spisemuligheter og enkel tilgang til Ha Long-bukten, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker området.

Barn

The Mithrin Hotel Ha Long i Ha Long, Vietnam tilbyr et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et stort utendørs basseng hvor barn kan ha det gøy og plaske rundt.

2. Lekeplass for barn: Det er et dedikert lekeområde med sklier, husker og annet lekeutstyr som barna kan kose seg med.

3. Barneklubb: Hotellet tilbyr en barneklubb med ulike aktiviteter og leker for å holde barna underholdt. Det kan være organiserte aktiviteter som kunst og håndverk, minigolf eller filmkvelder.

4. Barnevakt-tjenester: Hotellet tilbyr barnevakt-tjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan få litt alenetid mens barna deres blir godt ivaretatt.

5. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr familievennlige rom med ekstra senger eller tilkoblede rom for større familier.

6. Nærliggende attraksjoner: Ha Long-bukten, et UNESCO-vernede område kjent for sin vakre natur, ligger i nærheten av hotellet. Familier kan utforske bukten gjennom båtturer eller besøke nærliggende øyer. Alt i alt tilbyr Mithrin Hotel Ha Long ulike fasiliteter og tjenester for å sikre at barna får et hyggelig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Mithrin Hotel Ha Long i Ha Long, Vietnam. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene i området inkluderer:

1. Halong Bay: En av de mest kjente turistattraksjonene i Vietnam, Halong Bay tilbyr fantastisk naturskjønnhet med sine smaragdvann og kalksteinskarster. Ta en båttur eller cruise for å utforske bukten, besøke de flytende fiskebyene og nyte aktiviteter som kajakkpadling eller snorkling.

2. Sun World Ha Long Park: Beliggende bare en kort avstand fra hotellet, er Sun World Ha Long Park en fornøyelsespark med ulike spennende attraksjoner, spill og aktiviteter å nyte. Det har også en vakker taubane som gir panoramautsikt over Ha Long Bay.

3. Bai Chay-stranden: Bai Chay-stranden er et populært sted for turister å slappe av og nyte solen. Du kan leie solsenger, bade i havet eller prøve vannsport som jetski eller paragliding.

4. Quang Ninh Museum: Hvis du er interessert i historie og kultur, besøk Quang Ninh Museum. Det viser den rike historien, kulturen og arven til Quang Ninh-provinsen, som inkluderer Halong Bay.

5. Bai Tho-fjellet: For panoramautsikt over Ha Long Bay og området rundt, kan du gå opp til toppen av Bai Tho-fjellet. Det tilbyr et fantastisk utsiktspunkt for å ta noen fantastiske fotografier.

6. Nattmarkedet: Besøk Nattmarkedet i Ha Long City for en livlig atmosfære, lokal gatemat og suvenirshopping. Du kan finne en rekke varer som håndverk, klær, smykker og mer.

7. Vincom Plaza Ha Long: Vincom Plaza er et moderne kjøpesenter i Ha Long City. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter som kinoer og en innendørs arkade. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av Mithrin Hotel Ha Long i Ha Long, Vietnam. Det er også ulike restauranter, barer og lokale klubber i området hvor du kan oppleve nattelivet i denne livlige byen.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbyr Mithrin Hotel Ha Long? - Mithrin Hotel Ha Long tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et utendørsbasseng, treningssenter, spa, døgnåpen resepsjon, restaurant på stedet og gratis Wi-Fi.

2. Hvor langt er det fra Mithrin Hotel Ha Long til Ha Long Bay? - Mithrin Hotel Ha Long ligger omtrent 4 kilometer unna Ha Long Bay, noe som tilsvarer en kjøretur på omtrent 10-15 minutter.

3. Har Mithrin Hotel Ha Long transport til flyplassen? - Ja, Mithrin Hotel Ha Long tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjester kan avtale henting og bringing gjennom hotellet.

4. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av Mithrin Hotel Ha Long? - Ja, Mithrin Hotel Ha Long ligger i nærheten av populære attraksjoner som Sun World Ha Long Park, Bai Chay Beach og Halong Night Market.

5. Har Mithrin Hotel Ha Long parkeringsmuligheter? - Ja, Mithrin Hotel Ha Long tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene.

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Mithrin Hotel Ha Long? - Standard innsjekkingstid på Mithrin Hotel Ha Long er kl. 14:00, og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

7. Er det noen restauranter eller spisemuligheter i nærheten? - Mithrin Hotel Ha Long har en restaurant på stedet som tilbyr ulike vietnamesiske og internasjonale retter. I tillegg finnes det flere restauranter og spisemuligheter innen gangavstand fra hotellet.

8. Har Mithrin Hotel Ha Long en valutavekslingstjeneste? - Ja, Mithrin Hotel Ha Long tilbyr valutavekslingstjenester for gjestene.

9. Tilbyr Mithrin Hotel Ha Long turer eller utflukter? - Ja, Mithrin Hotel Ha Long kan hjelpe gjester med å arrangere turer og utflukter for å utforske nærliggende attraksjoner, inkludert Ha Long Bay og andre landemerker.

10. Er Mithrin Hotel Ha Long egnet for familier? - Ja, Mithrin Hotel Ha Long er familievennlig og tilbyr fasiliteter som lekeplass for barn, barnevakt-tjenester og familierom.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Dusj
 • Jacuzzi
 • Spa-bad
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Mithrin Hotel Ha Long
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.