Vietnam, Da Nang

DLG Hotel Danang

258 Vo Nguyen Giap, Phuoc My Ward Da Nang, Vietnam Hotell
1 tilbud fra 559 NOK Se tilbud
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
DLG Hotel Danang
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

258 Vo Nguyen Giap, Phuoc My Ward Da Nang, Vietnam

DLG Hotel Danang ligger i byen Da Nang i Vietnam. Hotellet ligger i sentrum og gir enkel tilgang til ulike attraksjoner, fasiliteter og landemerker i området. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. My Khe Beach: Bare en kort spasertur fra hotellet, er My Khe Beach en av de mest populære strendene i Da Nang kjent for sin hvite sand og klare vann.

2. Dragon Bridge: Et karakteristisk landemerke i Da Nang, er Dragon Bridge en attraksjon som er verdt et besøk. Den er kjent for sitt nattlige ildspytende og fontene-opptrinn.

3. Han River: DLG Hotel Danang ligger nær Han-elven, som tilbyr en vakker setting for kveldsturer. Elven er også populær for båtturer og elvecruiser.

4. Marble Mountains: Disse fem kalksteinsfjellene ligger en kort kjøretur fra hotellet. De er kjent for sine grotter, pagoder og panoramautsikt over området rundt.

5. Han Market: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Han Market et livlig marked hvor besøkende kan finne ulike lokale produkter, suvenirer og gatemat.

6. Da Nang Cathedral: Ligger i nærheten, er Da Nang Cathedral en vakker fransk gotisk kirke verdt et besøk på grunn av sin arkitektur og fredelige atmosfære.

7. Da Nang Museum of Cham Sculpture: Dette museet huser en unik samling av Cham-artefakter og skulpturer, som viser den gamle sivilisasjonen som en gang blomstret i regionen.

8. Da Nang International Airport: DLG Hotel Danang er omtrent 10 minutters kjøretur fra flyplassen, noe som gjør det praktisk for reisende som ankommer eller reiser fra Da Nang. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og landemerkene rundt DLG Hotel Danang. Hotellets sentrale beliggenhet sikrer at gjestene har enkel tilgang for å utforske den pulserende byen Da Nang.

map
DLG Hotel Danang
Hotell

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

DLG Hotel Danang er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Da Nang, Vietnam. Det er kjent for sitt moderne design, førsteklasses fasiliteter og utmerket kundeservice. Hotellet tilbyr ulike rom-alternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, luksusrom, suiter og familierom. Hvert rom er elegant designet og møblert med komfortable senger, romslige bad, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over byen eller den pittoreske Han-elven. DLG Hotel Danang har en rekke fasiliteter, inkludert et takbasseng, et fullt utstyrt treningssenter, et spa og et forretningssenter. Gjestene kan også benytte seg av hotellets concierge-service, bilutleie-service og klesvask-service. Når det gjelder mat, tilbyr DLG Hotel Danang en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer en fusjon av lokal og internasjonal mat. Gjestene kan nyte deilige måltider laget med ferske ingredienser og ledsaget av gode viner. Restauranten tilbyr også en frokostbuffé med et bredt utvalg av alternativer for å starte dagen. I tillegg ligger DLG Hotel Danang beleilig til i nærheten av populære turistattraksjoner som Dragon Bridge, My Khe Beach, Marble Mountains og det kjente Ba Na Hills. Hotellet gir enkel tilgang til butikker, kafeer og underholdningstilbud i sentrum av byen. Alt i alt er DLG Hotel Danang et fantastisk valg for reisende som leter etter et luksuriøst og komfortabelt opphold i Da Nang, Vietnam. Med sine velutstyrte rom, flotte fasiliteter og deilige spisemuligheter, sikrer det en minneverdig opplevelse for alle gjester.

Barn

DLG Hotel Da Nang tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene og tjenestene som tilbys av hotellet inkluderer:

1. Barnebasseng: Hotellet har et dedikert basseng for barn der de trygt kan nyte bading og vannlek.

2. Barneklubb: DLG Hotel tilbyr en barneklubb der barna kan delta i tilsynede aktiviteter, spill og håndverk under veiledning av opplært personell.

3. Utendørs lekeområde: Hotellet har et utendørs lekeområde utstyrt med husker, sklier og andre morsomme strukturer der barna kan nyte frisk luft og fysisk aktivitet.

4. Babysitting-tjenester: For foreldre som ønsker litt tid alene, tilbyr hotellet babysitting-tjenester etter forespørsel, slik at barna deres er i trygge hender.

5. Barnevennlige rom: Hotellet tilbyr romslige og komfortable rom utstyrt med fasiliteter spesielt designet for familier med barn, som babysenger, ekstra sengetøy og barnesikring.

6. Barnemeny: DLG Hotel tilbyr en spesialmeny for barn, med retter som er attraktive for barns smaksløker og ernæringsbehov.

7. Familievennlige utflukter: Hotellet kan hjelpe til med å arrangere familievennlige turer og utflukter i Da Nang, slik at både foreldre og barn kan nyte å utforske byen sammen. Generelt sett har DLG Hotel Da Nang som mål å gi en familievennlig opplevelse ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester som imøtekommer barnas behov og interesser.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av DLG Hotel Danang i Da Nang, Vietnam. Her er noen forslag:

1. My Khe Beach: Hotellet ligger nær My Khe Beach, en av de vakreste strendene i Da Nang. Du kan slappe av på sandstranden, bade i det klare vannet og nyte ulike vannaktiviteter som jetski og parasailing.

2. Han-elven: Ta en spasertur langs Han-elven og nyt utsikten over byens skyline. Om kvelden kan du også dra på en Han-elv cruise og beundre byens lys mens du nyter levende musikk og tradisjonelle forestillinger.

3. Dragebroen: Den berømte Dragebroen ligger i nærheten av hotellet. Hver helgenatt puster dragen ut ild og vann, noe som er en fantastisk syn å se.

4. Ba Na Hills: En kort kjøretur fra hotellet ligger Ba Na Hills, en fjellresort med fantastisk natur. Du kan ta en taubanetur til toppen og besøke attraksjoner som Golden Bridge, voksmuseum og fornøyelsespark.

5. Marble Mountains: Ligger rett sør for Da Nang, er Marble Mountains en serie med fem marmor- og kalksteinsfjell. Du kan utforske grottene, klatre opp trappene for å nyte panoramautsikt og besøke pagodene og templene.

6. Asia Park: Denne fornøyelsesparken ligger i nærheten og tilbyr ulike turer, show og underholdning for både barn og voksne.

7. Museum for Cham-sculpturer: Hvis du er interessert i historie og kultur, besøk Museum for Cham-sculpturer for å utforske den omfattende samlingen av Cham-artefakter og skulpturer. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av DLG Hotel Danang i Da Nang, Vietnam.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er DLG Hotel Danang fra flyplassen?
1. Hvor langt er DLG Hotel Danang fra flyplassen?1

DLG Hotel Danang er omtrent 4 kilometer unna Da Nang International Airport. Det tar rundt 10-15 minutter med bil å komme til hotellet

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på DLG Hotel Danang?
2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på DLG Hotel Danang?1

Innsjekkingstiden på DLG Hotel Danang er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00. Tidlig innsjekking og sen utsjekking kan være tilgjengelig etter forespørsel og avhengig av tilgjengelighet

3. Har DLG Hotel Danang et svømmebasseng?
3. Har DLG Hotel Danang et svømmebasseng?1

Ja, DLG Hotel Danang har et svømmebasseng som gjestene kan bruke. Det befinner seg på taket og gir en vakker utsikt over byen

4. Er Wi-Fi tilgjengelig på DLG Hotel Danang?
4. Er Wi-Fi tilgjengelig på DLG Hotel Danang?1

Ja, DLG Hotel Danang tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for alle gjester på hele hotellområdet, inkludert rom, lobby og fellesområder

5. Tilbyr DLG Hotel Danang flyplasstransport?
5. Tilbyr DLG Hotel Danang flyplasstransport?1

Ja, DLG Hotel Danang tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Gjestene kan ordne transport til og fra flyplassen ved å kontakte hotellet direkte

6. Hvilke severdigheter ligger i nærheten av DLG Hotel Danang?
6. Hvilke severdigheter ligger i nærheten av DLG Hotel Danang?1

DLG Hotel Danang ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som My Khe-stranden, Han River Bridge, Dragon Bridge og Han Market. Det ligger også i nærheten av sentrum og shoppingområder

7. Har hotellet en restaurant og bar?
7. Har hotellet en restaurant og bar?1

Ja, DLG Hotel Danang har en restaurant og bar på stedet. Restauranten tilbyr et utvalg av vietnamesisk og internasjonal mat, mens baren serverer forskjellige drikker og forfriskninger

8. Er det parkeringsmuligheter på DLG Hotel Danang?
8. Er det parkeringsmuligheter på DLG Hotel Danang?1

Ja, DLG Hotel Danang tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester. Det er et sikkert parkeringsområde tilgjengelig på stedet for både biler og motorsykler

9. Finnes det treningsfasiliteter på DLG Hotel Danang?
9. Finnes det treningsfasiliteter på DLG Hotel Danang?1

Ja, DLG Hotel Danang har et treningsstudio utstyrt med moderne treningsutstyr. Gjestene kan benytte seg av treningsfasilitetene under oppholdet

10. Tilbyr DLG Hotel Danang romservice?
10. Tilbyr DLG Hotel Danang romservice?1

Ja, DLG Hotel Danang tilbyr romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet. Det er en meny med ulike mat- og drikkealternativer tilgjengelig for romservice-bestillinger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Forretningssenter
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Anmeldelse av DLG Hotel Danang
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.