Vietnam, Da Lat

Happy Villa Da Lat

82 A Hoang Dieu, Ward 5, Da lat City Da Lat, Vietnam Villa
1 tilbud — Se tilbud
Happy Villa Da Lat
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
3.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

82 A Hoang Dieu, Ward 5, Da lat City Da Lat, Vietnam

Rundt hotellet Happy Villa Da Lat finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av dem inkluderer:

1. Xuan Huong-innsjøen: En vakker innsjø som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan nyte en vakker spasertur rundt innsjøen eller leie en padlebåt for å utforske det rolige vannet.

2. Da Lat Nattmarked: Et travelt marked der besøkende kan handle for lokale suvenirer, klær, håndverk og nyte gatekjøkkenboder som tilbyr forskjellige vietnamesiske delikatesser.

3. Da Lat Blomsterhage: Et populært turiststed med et stort utvalg av vakkert anlagte hager med fargerike blomster og planter. Besøkende kan rusle rundt og nyte den behagelige duften og de levende utstillingene.

4. Bao Dai sommerpalass: Det tidligere hjemmet til Vietnams siste keiser, Bao Dai, er nå et museum som viser den keiserlige livsstilen og historien. Turister kan utforske palasset og dets velholdte hager.

5. Crazy House: Et uvanlig gjestehus designet av arkitekt Đặng Việt Nga. Det er kjent for sin unike eventyraktige arkitektur og gir besøkende en mulighet til å utforske de fantasifulle interiørene.

6. Lam Vien-torget: En sentralpark der lokalbefolkningen og turister samles for å slappe av. Det har en stor statue av Ho Chi Minh og er omgitt av kafeer, restauranter og butikker.

7. Don Duong-markedet: Et lokalt marked kjent for sine ferske produkter, spesialmat og tradisjonelle håndverk. Besøkende kan oppleve den lokale kulturen og kjøpe tradisjonelle vietnamesiske produkter. I tillegg finnes det flere restauranter, kafeer og butikker i området rundt, som tilbyr et bredt utvalg av spise- og shoppingmuligheter for hotellgjestene.

map
Happy Villa Da Lat
Villa

Til sentrum3.1

Om hotellet

Om

Happy Villa Da Lat er et hotell som ligger i Da Lat, Vietnam. Det er kjent for sin vakre beliggenhet omgitt av natur og sin varme og innbydende atmosfære. Hotellet tilbyr et utvalg komfortable og velutstyrte rom som passer til behovene til ulike gjester. Rommene på Happy Villa Da Lat er romslige og smakfullt innredet, og skaper en koselig og innbydende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene har også store vinduer som gir gjestene mulighet til å nyte den pittoreske utsikten over de omkringliggende hagene eller fjellene. Når det gjelder måltider, har Happy Villa Da Lat en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av vietnamesiske og internasjonale retter. Restauranten tilbyr et variert utvalg av retter laget med ferske og lokalproduserte ingredienser. Gjestene kan velge fra en variert meny som imøtekommer ulike diettpreferanser, og nyte måltidene sine i en avslappende og komfortabel atmosfære. I tillegg tilbyr hotellet også en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi-tilgang over hele eiendommen, klesvask og en turdesk som kan hjelpe gjestene med å planlegge og organisere sightseeingaktiviteter i Da Lat. Alt i alt er Happy Villa Da Lat et sjarmerende hotell som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og en rolig atmosfære, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Da Lat, Vietnam.

Underholdning

1. Dalat Flower Park – Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Dalat Flower Park en vakker attraksjon som viser frem et bredt utvalg av fargerike blomster og planter. Besøkende kan gå turer, beundre blomstene og til og med kjøpe blomsterbuketter.

2. Xuan Huong Lake – Xuan Huong Lake er et pittoresk sted i hjertet av Da Lat, perfekt for en avslappende spasertur eller båttur. Besøkende kan nyte den vakre utsikten, besøke de nærliggende kafeene og restaurantene, eller bare slappe av ved vannet.

3. Da Lat Night Market – Et must-besøk for matentusiaster og prisbevisste, Da Lat Night Market tilbyr en livlig atmosfære fylt med lokal gatemat, suvenirer, klær og håndverk. Nyt et utvalg deilige lokale snacks og opplev den travle nattscenen.

4. Bao Dai Summer Palace – Dette historiske stedet var en gang sommerferiestedet til Vietnam's siste keiser, Bao Dai. Slottet har en blanding av fransk og vietnamesisk arkitekturstil og er åpent for offentlige guidede turer, og gir innsikt i landets historie.

5. Truc Lam Zen Monastery – Ligger på Phoenix Mountain, er Truc Lam Zen Monastery en rolig helligdom med utsikt over Tuyen Lam Lake. Besøkende kan utforske de vakre hagene, være vitne til klosterets daglige aktiviteter og nyte panoramautsikt over de omkringliggende naturlandskapene.

6. Da Lat Cable Car – For en uforglemmelig opplevelse, ta en tur med Da Lat Cable Car. Dette kabelbanesystemet tilbyr fantastisk utsikt over Da Lat's frodige vegetasjon og fjellterreng og gir en unik perspektiv av byen.

7. Datanla Waterfall – Eventyrlystne kan besøke Datanla Waterfall, som tilbyr spennende aktiviteter som rappellering, fotturer og canyoning. Utforsk de brusende fossene og nyt den naturlige skjønnheten i området.

8. Domaine de Marie Church – Kjent for sin distinkte rosa farge og franske gotiske arkitektur, er Domaine de Marie Church en vakker kirke og en populær turistattraksjon i Da Lat. Besøkende kan beundre det fantastiske håndverket og den fredelige atmosfæren. Disse attraksjonene er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Happy Villa Da Lat. Besøkende til dette hotellet vil ha masse å se og gjøre i nærområdet.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til Happy Villa Da Lat?
1. Hvor er beliggenheten til Happy Villa Da Lat?1

Happy Villa Da Lat ligger i Da Lat, Vietnam.

2. Hva slags overnatting tilbyr Happy Villa Da Lat?
2. Hva slags overnatting tilbyr Happy Villa Da Lat?1

Happy Villa Da Lat tilbyr komfortabel og koselig overnatting i sine gjesterom og suiter.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Happy Villa Da Lat?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Happy Villa Da Lat?1

Noen av fasilitetene som er tilgjengelige på Happy Villa Da Lat inkluderer gratis Wi-Fi, en hage, terrasse, flyplasstransport, turistinformasjon og en døgnåpen resepsjon.

4. Hvor langt er det fra Happy Villa Da Lat til sentrum?
4. Hvor langt er det fra Happy Villa Da Lat til sentrum?1

Happy Villa Da Lat ligger omtrent 2 kilometer fra sentrum.

5. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Happy Villa Da Lat?
5. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Happy Villa Da Lat?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Happy Villa Da Lat inkluderer Xuan Huong-sjøen, Dalat Blomsterhager, Truc Lam-tempel og Linh Phuoc-pagoden.

6. Er kjæledyr tillatt på Happy Villa Da Lat?
6. Er kjæledyr tillatt på Happy Villa Da Lat?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Happy Villa Da Lat.

7. Er frokost inkludert i romprisen?
7. Er frokost inkludert i romprisen?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Happy Villa Da Lat.

8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Happy Villa Da Lat?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Happy Villa Da Lat?1

Ja, det er flere restauranter og butikker i gangavstand fra Happy Villa Da Lat.

9. Tilbyr Happy Villa Da Lat transport til flyplassen?
9. Tilbyr Happy Villa Da Lat transport til flyplassen?1

Ja, Happy Villa Da Lat tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra avgift. Gjestene kan be om denne tjenesten ved reservasjon eller kontakte hotellet direkte.

10. Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Happy Villa Da Lat?
10. Kan jeg bestille turer og aktiviteter gjennom Happy Villa Da Lat?1

Ja, gjester kan bestille turer og aktiviteter gjennom turistinformasjonen på Happy Villa Da Lat. Personalet vil gjerne hjelpe med alle nødvendige ordninger.

Anmeldelse av Happy Villa Da Lat
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.