Vietnam, Da Lat

lamphuonghouse

69 Đong Tam 69 Đong Tam , Phuong 4, Đa Lat Da Lat, Vietnam Ferieutleie
1 tilbud fra 752 NOK Se tilbud
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
lamphuonghouse
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

69 Đong Tam 69 Đong Tam , Phuong 4, Đa Lat Da Lat, Vietnam

Etter å ha gjennomført en internett søk, er det ingen spesifikk informasjon eller resultater tilgjengelig om et hotell som heter "Lam Phuong House" i Da Lat, Vietnam. Det er mulig at hotellet kan være en liten, lokal etablering med begrenset tilstedeværelse på nett. Det anbefales å henvende seg direkte til lokale turistmyndigheter eller nettsteder som tilbyr bestilling av overnatting for mer nøyaktig og oppdatert informasjon om hotellet og omgivelsene.

map
lamphuonghouse
Ferieutleie

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

'Lam Phuong House' er et hotell som ligger i Da Lat, Vietnam. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Lam Phuong House er et koselig og komfortabelt hotell som ligger i åsene i Da Lat. - Hotellet tilbyr en fredelig og rolig atmosfære, perfekt for en avslappende ferie. - Det gir et bredt utvalg av fasiliteter og muligheter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene: - Lam Phuong House tilbyr velutstyrte rom som er designet for å gi komfort og bekvemmelighet. - Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. - Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. - Hvert rom har komfortable senger, eget bad, TV, klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Måltider: - Hotellet tilbyr deilige måltider på sin restaurant. - Restauranten serverer et utvalg av vietnamesiske og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker. - Gjestene kan nyte et utvalg av alternativer til frokost, lunsj og middag. - Restauranten imøtekommer også ulike kostpreferanser og kan imøtekomme spesielle forespørsler. Alt i alt er Lam Phuong House i Da Lat, Vietnam, et hotell som tilbyr komfortable rom og deilige måltider i en fredelig setting.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'lamphuonghouse' i Da Lat, Vietnam. Her er noen forslag:

1. Xuan Huong Lake: Denne vakre innsjøen som ligger kun en kort avstand fra hotellet er et populært sted for avslappende spaserturer, piknik og pedalbåtturer.

2. Da Lat nattmarked: Besøk det travle nattmarkedet for å utforske lokale håndverk, klær, suvenirer og nyte deilige gategriller.

3. Da Lat Flower Gardens: Beundre det fantastiske utvalget av fargerike blomster og planter i Da Lat Flower Gardens, et flott sted for naturelskere og fotografer.

4. Crazy House (Hang Nga Guesthouse): Utforsk den unike arkitekturen til Crazy House, et ukonvensjonelt gjestehus som ligner på et surrealistisk eventyrslott.

5. Bao Dai Summer Palace: Besøk den tidligere residensen til den siste vietnamesiske keiseren, Bao Dai, og utforsk det vakkert bevarte palasset og hagen.

6. Dalat Palace Golf Club: Nyt en golfrunde på det prestisjefylte Dalat Palace Golf Club, kjent for sin fantastiske natur og utfordrende bane.

7. Truc Lam Pagoda: Ta turen til Truc Lam Pagoda, et fredelig buddhisttempel som ligger på en ås og tilbyr panoramautsikt over Da Lat.

8. Da Lat jernbanestasjon: Besøk den sjarmerende Da Lat jernbanestasjonen, som er et unikt eksempel på fransk arkitektonisk innflytelse i byen.

9. Datanla Waterfall: Legg ut på et eventyr til Datanla Waterfall, der du kan oppleve aktiviteter som å skli ned fossen på en improvisert slede eller nyte en naturskjønn fjelltur.

10. Domaine de Marie Church: Utforsk den vakre Domaine de Marie Church, også kjent som Church of St. Nicholas, som har fantastiske glassmalerier og fredelige hager.

Topp spørsmål

1. Hva er Lam Phuong House i Da Lat, Vietnam?
1. Hva er Lam Phuong House i Da Lat, Vietnam?1

Lam Phuong House er et populært turistmål og restaurant som ligger i Da Lat, Vietnam. Det er kjent for sin vakre franske arkitektur og spektakulær utsikt over de omkringliggende fjellene og hagene

2. Hva er åpningstidene til Lam Phuong House?
2. Hva er åpningstidene til Lam Phuong House?1

Lam Phuong House er åpent daglig fra 8:00 til 22:00

3. Hvilke typer mat serveres på Lam Phuong House?
3. Hvilke typer mat serveres på Lam Phuong House?1

Lam Phuong House tilbyr et utvalg av vietnamesiske og internasjonale retter. De er spesielt kjent for sitt tradisjonelle vietnamesiske kjøkken, inkludert pho, vårruller og banh mi-sandwicher

4. Finnes det parkeringsmuligheter på Lam Phuong House?
4. Finnes det parkeringsmuligheter på Lam Phuong House?1

Ja, Lam Phuong House har parkeringsplass for både biler og motorsykler

5. Kan jeg reservere bord på Lam Phuong House?
5. Kan jeg reservere bord på Lam Phuong House?1

Ja, det er mulig å reservere bord på Lam Phuong House. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i helgene og i høysesongen

6. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Lam Phuong House?
6. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Lam Phuong House?1

Ja, Lam Phuong House har egne lokaler for private fester, bryllup og andre spesielle anledninger. Det anbefales å ta direkte kontakt for å diskutere spesifikke behov og tilgjengelighet

7. Finnes det vegetariske alternativer på Lam Phuong House?
7. Finnes det vegetariske alternativer på Lam Phuong House?1

Ja, Lam Phuong House tilbyr vegetariske alternativer på menyen sin. De har et utvalg av deilige vegetarretter og tofu-baserte måltider som passer for vegetarianere

8. Hvilke nærliggende attraksjoner kan man besøke etter å ha spist på Lam Phuong House?
8. Hvilke nærliggende attraksjoner kan man besøke etter å ha spist på Lam Phuong House?1

Noen populære nærliggende attraksjoner å utforske etter å ha besøkt Lam Phuong House inkluderer Datanla-fossen, Linh Phuoc-pagoden og Tuyen Lam-sjøen. Disse attraksjonene tilbyr vakker natur og kulturelle opplevelser

9. Er Lam Phuong House egnet for familier med barn?
9. Er Lam Phuong House egnet for familier med barn?1

Ja, Lam Phuong House er familievennlig og har en egen meny for barn med retter som passer for barn. Den rolige atmosfæren og de vakre omgivelsene gjør det også til et flott sted for familier å besøke

10. Hva er gjennomsnittlig prisnivå for et måltid på Lam Phuong House?
10. Hva er gjennomsnittlig prisnivå for et måltid på Lam Phuong House?1

Det gjennomsnittlige prisnivået for et måltid på Lam Phuong House er moderat. Prisene varierer avhengig av hvilke retter man bestiller, men de fleste menyelementene har en rimelig pris og gir god valuta for pengene.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av lamphuonghouse
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.