Usbekistan, Samarkand

Anmeldelser av DiliMah Premium Luxury

Mirzo Ulugbeka 79 A Samarkand, Usbekistan Hotell
1 tilbud fra 1211 NOK Se tilbud
DiliMah Premium Luxury
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
5.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Totalt 1 spørsmål

avatar
Evgeniya
2023-09-13T12:50:34+03:00

Er svømmebassenget på hotellet gratis for alle gjester?

Kommentar
avatar
Karligash
2024-01-20T20:15:59+03:00

Bassenget er bare åpent. De sa de åpner i juni. For gjester er det fortsatt gratis.

Skjul svar
1

Hva er i nærheten

Mirzo Ulugbeka 79 A Samarkand, Usbekistan

Rundt hotellet "DiliMah Premium Luxury" i Samarkand, Usbekistan, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Registan-plassen: Et av de mest kjente landemerkene i Samarkand, det er innen gangavstand fra hotellet. Registan-plassen er en kompleks med tre madrasah-er (religiøse skoler) kjent for sine imponerende blåflisete fasader.

2. Shah-i-Zinda: En nekropolis og en av de helligste stedene i Samarkand, som ligger rundt 2 kilometer fra hotellet. Shah-i-Zinda har mange mausoleer og gravsteder som viser intrikat flisearbeid og levende farger.

3. Bibi-Khanym-moskeen: En historisk moske som ligger rundt 2,5 kilometer fra hotellet. Den var en av de største moskeene i den islamske verden da den ble bygget på 1400-tallet av Timurid-herskeren Timur.

4. Gur-e-Amir: Timurs (Tamerlane) mausoleum, som ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet. Gur-e-Amir er et imponerende eksempel på sentralasiatisk arkitekturstil og huser gravene til flere medlemmer av Timurid-dynastiet.

5. Samarkand Bazaar: Et travel tradisjonelt marked hvor besøkende kan finne lokale råvarer, håndverk, suvenirer og mer. Markedet ligger omtrent 1,5 kilometer unna hotellet.

6. Ulugh Beg Observatorium: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, ble dette gamle observatoriet bygget av astronomen-prinsen Ulugh Beg på 1400-tallet. Det viser de forskningsmessige fremskrittene som ble gjort i Timurid-epoken.

7. Afrosiyob-museet: Ligger omtrent 3 kilometer unna hotellet, viser dette museet gjenstander og arkeologiske funn fra den gamle byen Afrosiyob, som var forgjengeren til Samarkand. Dette er bare noen få attraksjoner i nærheten av hotellet "DiliMah Premium Luxury", som gir besøkende et glimt av Samarkands rike historie og kultur.

map
DiliMah Premium Luxury
Hotell

Til sentrum5.3

Om hotellet

Om

DiliMah Premium Luxury er et luksushotell som ligger i den historiske byen Samarkand i Usbekistan. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Rom: Hotellet har velutstyrte rom med moderne innredning og luksuriøse møbler. Rommene er romslige og utstyrt med fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hvert rom har også eget bad med badekar eller dusj. Måltider: DiliMah Premium Luxury tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Hotellet har en restaurant som serverer både usbekisk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte et utvalg av deilige retter som er laget av erfarne kokker. I tillegg har hotellet også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer. Fasiliteter: Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre oppholdet til gjestene. Dette inkluderer et treningssenter, spa og velværesenter hvor gjestene kan slappe av og fornye seg. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon, concierge-service og turistinformasjon for å hjelpe gjestene med deres behov. Beliggenhet: DiliMah Premium Luxury ligger sentralt i Samarkand, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske byens hovedattraksjoner. Hotellet ligger i nærheten av historiske steder som Registan-plassen, Bibi-Khanym-moskeen og Shah-i-Zinda. Det ligger også i nærheten av Samarkand internasjonale flyplass. Alt i alt tilbyr DiliMah Premium Luxury et luksuriøst og komfortabelt opphold i Samarkand, med velutstyrte rom, gode spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter og tjenester.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'DiliMah Premium Luxury' i Samarkand, Usbekistan. Her er noen forslag:

1. Registan-plassen: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Registan-plassen et UNESCOs verdensarvsted og en av de viktigste attraksjonene i Samarkand. Den har arkitektonisk imponerende madrasahs og er et flott sted å lære om byens historie.

2. Gur-e-Amir mausoleum: Dette mausoleet er den siste hvilestedet for den berømte erobreren Timur og er kjent for sitt intrikate flisarbeid og vakre kuppel. Det ligger i nærheten og gir et innblikk i Usbekistans rike historie.

3. Ulugh Begs observatorium: Besøk restene av observatoriet fra 1400-tallet, bygget av Ulugh Beg, en kjent astronom og hersker av Samarkand. Utforsk museet på stedet for å lære om astronomi i den middelalderske islamske verden.

4. Siyob Bazaar: Dykk inn i den lokale kulturen ved å besøke Siyob Bazaar. Her kan du finne et bredt utvalg av ferske produkter, krydder, lokale håndverk og mer. Det er et travelt marked der du kan oppleve den autentiske atmosfæren i Samarkand.

5. Bibi-Khanym-moskeen: Utforsk den praktfulle Bibi-Khanym-moskeen, som en gang var en av de største og viktigste moskeene i den islamske verden. Selv om den delvis er i ruiner, viser den fremdeles storheten fra sin storhetstid.

6. Afrasiyab-museet: Oppdag den gamle byen Afrasiyab på dette museet, som viser gjenstander og utstillinger som viser byens rike historie. Det er spesielt kjent for sin samling av veggmalerier fra det gamle Samarkand.

7. Chorsu kunstgalleri: Ligger i en historisk bygning, viser dette kunstgalleriet moderne og tradisjonell usbekisk kunst. Det er et flott sted å sette pris på lokal kunstnerisk talent og kjøpe unike suvenirer.

8. Samarkand-teatret: Hvis du er interessert i å oppleve usbekisk scenekunst, bør du sjekke ut Samarkand-teatret. Det arrangerer ulike teaterforestillinger, inkludert tradisjonell musikk, dans og skuespill. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'DiliMah Premium Luxury' i Samarkand, Usbekistan. Du kan også utforske nærliggende restauranter, kafeer og butikker for å forbedre din totale opplevelse i byen.

Topp spørsmål

1. Hva er DiliMah Premium Luxury i Samarkand, Usbekistan?
1. Hva er DiliMah Premium Luxury i Samarkand, Usbekistan?1

DiliMah Premium Luxury er et luksushotell i Samarkand, Usbekistan

2. Det tilbyr luksuriøse overnattingsmuligheter, utmerkede fasiliteter og en unik blanding av tradisjonell og moderne design?
2. Det tilbyr luksuriøse overnattingsmuligheter, utmerkede fasiliteter og en unik blanding av tradisjonell og moderne design?1

3. Hvilke fasiliteter tilbys på DiliMah Premium Luxury?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på DiliMah Premium Luxury?1

Hotellet tilbyr forskjellige fasiliteter, inkludert døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, gratis Wi-Fi, et treningssenter, spa, innendørsbasseng, restauranter med førsteklasses dining, en bar, møtefasiliteter og en gavebutikk

4. Hvilke typer rom er tilgjengelige på DiliMah Premium Luxury?
4. Hvilke typer rom er tilgjengelige på DiliMah Premium Luxury?1

DiliMah Premium Luxury tilbyr et utvalg av rom, inkludert standardrom, deluxe-rom, executive suiter og president suiter

5. Hvert rom er elegant designet med moderne fasiliteter og eksklusive møbler?
5. Hvert rom er elegant designet med moderne fasiliteter og eksklusive møbler?1

6. Hvor langt er det fra DiliMah Premium Luxury til Samarkands bysentrum?
6. Hvor langt er det fra DiliMah Premium Luxury til Samarkands bysentrum?1

DiliMah Premium Luxury ligger ca

7. ,5 kilometer fra Samarkands bysentrum?
7. ,5 kilometer fra Samarkands bysentrum?1

8. Det er beleilig plassert for å utforske byens historiske steder og attraksjoner?
8. Det er beleilig plassert for å utforske byens historiske steder og attraksjoner?1

9. Hva er de nærliggende turistattraksjonene fra DiliMah Premium Luxury?
9. Hva er de nærliggende turistattraksjonene fra DiliMah Premium Luxury?1

Noen av de nærliggende turistattraksjonene inkluderer Registan-torget, Gur-e-Amir-mausoleet, Bibi-Khanym-moskeen, Shah-i-Zinda, Ulugh Begs observatorium og Samarkand-museet

10. Tilbyr DiliMah Premium Luxury transporttjenester til flyplassen?
10. Tilbyr DiliMah Premium Luxury transporttjenester til flyplassen?1

Ja, hotellet tilbyr transporttjenester til flyplassen for gjestene sine

11. Du kan avtale for transport fra flyplassen til hotellet og vice versa ved å kontakte hotellets resepsjon eller concierge?
11. Du kan avtale for transport fra flyplassen til hotellet og vice versa ved å kontakte hotellets resepsjon eller concierge?1

12. Er frokost inkludert i romprisene på DiliMah Premium Luxury?
12. Er frokost inkludert i romprisene på DiliMah Premium Luxury?1

Ja, hotellet tilbyr gratis frokost til alle gjestene sine

13. Du kan nyte en deilig frokostbuffet med et utvalg av lokale og internasjonale retter?
13. Du kan nyte en deilig frokostbuffet med et utvalg av lokale og internasjonale retter?1

14. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på DiliMah Premium Luxury?
14. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på DiliMah Premium Luxury?1

Ja, hotellet har flere spisemuligheter

15. Det tilbyr førsteklasses restauranter som serverer et utvalg av retter, inkludert tradisjonelle usbekiske retter og internasjonale favoritter?
15. Det tilbyr førsteklasses restauranter som serverer et utvalg av retter, inkludert tradisjonelle usbekiske retter og internasjonale favoritter?1

16. Det er også en bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer?
16. Det er også en bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer?1

17. Har DiliMah Premium Luxury et spa og treningssenter?
17. Har DiliMah Premium Luxury et spa og treningssenter?1

Ja, hotellet har et spa og treningssenter der gjestene kan slappe av og fornye seg

18. Spaet tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier, mens treningssenteret er utstyrt med moderne treningsutstyr?
18. Spaet tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier, mens treningssenteret er utstyrt med moderne treningsutstyr?1

19. Kan DiliMah Premium Luxury ta imot store arrangementer eller møter?
19. Kan DiliMah Premium Luxury ta imot store arrangementer eller møter?1

Ja, hotellet har møtefasiliteter som kan imøtekomme store arrangementer, konferanser og forretningsmøter

20. Det tilbyr førsteklasses audiovisuelt utstyr, dedikert personale og tilpassede arrangementpakker for å møte gjestenes behov?
20. Det tilbyr førsteklasses audiovisuelt utstyr, dedikert personale og tilpassede arrangementpakker for å møte gjestenes behov?1

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av DiliMah Premium Luxury
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.