forente stater, Vår innsjø

The Ocean House Spring Lake

102 Sussex Avenue Vår innsjø, forente stater Hotell
1 tilbud fra 2159 NOK Se tilbud
The Ocean House Spring Lake
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hårføner
  • 24-timers resepsjon
  • Kontakt
  • Møterom
  • Fotokopimaskin
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

102 Sussex Avenue Vår innsjø, forente stater

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av The Ocean House Spring Lake hotell i Spring Lake, USA. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og interessante punktene rundt hotellet inkluderer:

1. Spring Lake Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Spring Lake Beach, en vakker sandstrand hvor gjestene kan slappe av, bade eller ta en spasertur langs strandpromenaden.

2. Divine Park: Denne nærliggende parken tilbyr en fredelig atmosfære med gangstier, benker og en pittoresk springdrevet innsjø.

3. Downtown Spring Lake: Hotellet ligger innen gangavstand fra det sjarmerende sentrum av Spring Lake, som huser forskjellige butikker, kafeer, restauranter og kunstgallerier.

4. Spring Lake togstasjon: Kun få kvartaler unna gir togstasjonen enkel tilgang for gjester som ønsker å utforske andre nærliggende byer.

5. Spring Lake Historical Society Museum: Beliggende i nærheten, viser dette museet områdets rike historie, med utstillinger og artefakter som illustrerer Spring Lakes fortid.

6. Spring Lake Community House and Theatre: Dette fellesskapssenteret arrangerer ulike arrangementer, forestillinger og kunstklasser i løpet av året og gir underholdning for besøkende.

7. Forskjellige spisesteder: Rundt hotellet finner man flere restauranter og spisesteder som tilbyr et utvalg av matretter, fra uformell spising til fine dining-opplevelser.

8. Jersey Shore Premium Outlets: En kort kjøretur unna finner gjestene et bredt utvalg av butikker og utsalg som tilbyr nedsatte priser på designermerker. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter som ligger i nærheten av The Ocean House Spring Lake hotell i Spring Lake, USA.

map
The Ocean House Spring Lake
8.8 Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

The Ocean House Spring Lake er et luksuriøst hotell som ligger i Spring Lake, New Jersey, USA. Det tilbyr en unik og sjarmfull atmosfære for gjestene å nyte et avslappende og minneverdig opphold. Hotellet har forskjellige romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Dette inkluderer koselige standardrom, romslige suiter og til og med private hytter. Hvert rom er elegant møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som komfortable senger, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Når det gjelder mat, tilbyr The Ocean House Spring Lake en eksklusiv restaurant på stedet. The Ocean House Restaurant spesialiserer seg på fersk sjømat og amerikansk mat med en kreativ vri. Gjestene kan nyte en herlig matopplevelse samtidig som de nyter den vakre havutsikten. Restauranten har også et omfattende vinkart som kan komplementere ethvert måltid. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet en gratis kontinental frokost til gjestene, som typisk inkluderer et utvalg av bakverk, frokostblandinger, yoghurt og ferske frukter. Det er en flott måte å starte dagen på før man utforsker attraksjonene og strendene i Spring Lake. Alt i alt tilbyr The Ocean House Spring Lake en rolig og eksklusiv overnattingsopplevelse med smakfulle rom, deilige spisemuligheter og imøtekommende service. Det er et ideelt valg for de som leter etter en luksuriøs strandferie i USA.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'The Ocean House Spring Lake' i Spring Lake, USA. Her er noen av alternativene:

1. Strand: Hotellet ligger i nærheten av stranden og gir enkel tilgang til solen, sanden og havet. Besøkende kan nyte bading, soling eller en avslappende spasertur langs strandlinjen.

2. Strandpromenade: Spring Lake har en vakker strandpromenade med butikker, restauranter og andre attraksjoner. Besøkende kan nyte en tur langs strandpromenaden og utforske lokale butikker og spisesteder.

3. Spring Lake Theatre Company: Dette lokale teateret presenterer ulike produksjoner gjennom året. Besøkende kan få med seg en forestilling og nyte live-opptredener av talentfulle skuespillere.

4. Spring Lake Historical Society: Hvis du er interessert i historie, kan du besøke Spring Lake Historical Society Museum, som ligger i nærheten av hotellet. Museet viser historien og arven til området gjennom utstillinger og presentasjoner.

5. Spring Lake Golf Club: Golfentusiaster kan besøke Spring Lake Golf Club, en naturskjønn golfbane i nærheten. Klubben tilbyr en utfordrende runde golf i vakre omgivelser.

6. Spring Lake Community House: Dette sjarmerende fellesskapssenteret arrangerer ulike arrangementer, inkludert kunstutstillinger, musikkforestillinger og kulturelle arrangementer. Besøkende kan sjekke arrangementsskjemaet og nyte lokal underholdning.

7. Shopping og spisesteder: Hotellet ligger beleilig til nær sentrum av Spring Lake, som tilbyr et utvalg av boutique-butikker og spisesteder. Besøkende kan utforske området og unne seg litt shopping eller prøve ut lokal mat. Merk at tilgjengeligheten av disse underholdningsalternativene kan variere avhengig av sesong og nåværende omstendigheter. Det anbefales alltid å sjekke etter spesifikke arrangementer eller attraksjoner før du planlegger besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger The Ocean House i Spring Lake, USA?
1. Hvor ligger The Ocean House i Spring Lake, USA?1

The Ocean House ligger i Spring Lake, USA

2. Hvilken type overnatting tilbyr The Ocean House?
2. Hvilken type overnatting tilbyr The Ocean House?1

The Ocean House tilbyr luksuriøs overnatting, inkludert vakkert innredede gjesterom og suiter

3. Hvilke fasiliteter tilbyr The Ocean House?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr The Ocean House?1

The Ocean House tilbyr ulike fasiliteter, som et basseng ved havet, direkte tilgang til stranden, gratis frokost, gratis Wi-Fi og et treningsstudio

4. Tillater The Ocean House kjæledyr?
4. Tillater The Ocean House kjæledyr?1

Ja, The Ocean House er en dyrevennlig eiendom og tillater gjester å ta med sine lodne venner

5. Hvordan er innsjekkings-/utsjekkingspolitikken på The Ocean House?
5. Hvordan er innsjekkings-/utsjekkingspolitikken på The Ocean House?1

Innsjekkingstiden på The Ocean House er vanligvis etter kl. 15:00, og utsjekking er før kl. 11:00

6. Finnes det parkering tilgjengelig på The Ocean House?
6. Finnes det parkering tilgjengelig på The Ocean House?1

Ja, The Ocean House tilbyr gratis parkering på stedet for sine gjester

7. Finnes det noen spisemuligheter på The Ocean House?
7. Finnes det noen spisemuligheter på The Ocean House?1

The Ocean House tilbyr en restaurant på stedet som gir gjestene deilige spisemuligheter til frokost, lunsj og middag

8. Har The Ocean House noen arrangementlokaler eller fasiliteter for møter?
8. Har The Ocean House noen arrangementlokaler eller fasiliteter for møter?1

Ja, The Ocean House har arrangementlokaler og fasiliteter som kan huse bryllup, konferanser og andre private arrangementer

9. Er The Ocean House tilgjengelig for rullestolbrukere?
9. Er The Ocean House tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Ja, The Ocean House er tilgjengelig for rullestolbrukere og sikrer at gjester med bevegelsesvansker kan ha et komfortabelt opphold

10. Hvor langt er The Ocean House fra nærliggende attraksjoner i Spring Lake?
10. Hvor langt er The Ocean House fra nærliggende attraksjoner i Spring Lake?1

The Ocean House ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som Spring Lake Boardwalk, Spring Lake Beach og ulike butikker og restauranter. De nøyaktige avstandene kan fås fra hotellet eller på nettet.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • 24-timers resepsjon
  • Kontakt
  • Møterom
Ekstra tjenester
  • Fotokopimaskin
Anmeldelse av The Ocean House Spring Lake
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.