forente stater, Orlando

Flagstone Villa Orlando

2558 Archfeld Boulevard Orlando, forente stater Villa
1 tilbud fra 3516 NOK Se tilbud
Flagstone Villa Orlando
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kontakt
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
32.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

2558 Archfeld Boulevard Orlando, forente stater

Rundt hotellet Flagstone Villa Orlando, som ligger i Orlando, USA, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Walt Disney World Resort: Bare noen få miles unna, tilbyr denne ikoniske fornøyelsesparken en rekke opplevelser, inkludert Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom og Hollywood Studios.

2. Universal Orlando Resort: En annen stor temapark, med Universal Studios Florida og Islands of Adventure, ligger også i kort avstand.

3. SeaWorld Orlando: En populær maritim park med spennende attraksjoner, dyreshow og akvarier ligger i nærheten.

4. International Drive: Kjent som turistsenteret i Orlando, tilbyr International Drive forskjellige underholdningsmuligheter, shoppingmuligheter, restauranter og natteliv.

5. Mall at Millenia: Et eksklusivt kjøpesenter med luksusbutikker og eksklusive spisesteder, perfekt for en shoppingtur.

6. Disney Springs: Et pulserende underholdningsområde med shopping, spisesteder og live underholdning, som gir et flott sted å tilbringe en kveld.

7. Orlando Premium Outlets: Et shoppingmål som tilbyr rabatterte priser på populære merker.

8. Gatorland: Et unikt naturreservat som viser frem alligatorer og andre reptiler, med show og nærkontakter.

9. The Orange County Convention Center: Et av de største konferansesentrene i USA, som arrangerer ulike arrangementer gjennom året.

10. Flere golfbaner: Orlando er kjent for sin overflod av golfbaner, som gir muligheter for golfentusiaster å nyte sin favorittsport. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten av Flagstone Villa Orlando i Orlando, USA.

map
Flagstone Villa Orlando
Villa

Til sentrum32.8

Om hotellet

Om

Flagstone Villa Orlando er et luksuriøst hotell som ligger i Orlando, USA. Beliggende i en førsteklasses beliggenhet, tilbyr dette hotellet et utvalg av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov. Overnatting på Flagstone Villa Orlando består av romslige og elegante rom som er designet for å gi maksimal komfort. Hvert rom har moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, air condition og eget bad. Gjestene kan også nyte fantastisk utsikt over området fra rommene sine. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å passe ulike preferanser og gruppstørrelser. De har standardrom, familierom og suiter, slik at alle gjester kan finne et passende boalternativ. Når det gjelder mat, tilbyr Flagstone Villa Orlando en restaurant som serverer deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte et utvalg av ​​kjøkken, inkludert lokale delikatesser og internasjonale retter. Restaurantens meny er nøye kuratert for å imøtekomme ulike diettkrav og preferanser. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i komforten av sine egne rom. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av med et utvalg drikkevarer. Flagstone Villa Orlando er stolt av sin utmerkede service og vennlige personale som alltid er klare til å hjelpe gjester med eventuelle forespørsler eller spørsmål. Hotellet tilbyr også ekstra fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter og spafasiliteter, noe som gir gjestene muligheter for avslapning og rekreasjon under oppholdet. Alt i alt er Flagstone Villa Orlando et toppvalg for reisende som søker et luksuriøst hotell med komfortable rom, deilige måltider og enestående service i den fortryllende byen Orlando, USA.

Barn

Flagstone Villa Orlando tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Privat svømmebasseng: Barna kan nyte å svømme og leke i villaens private basseng.

2. Spillerom: Villaen har et spillerom med biljardbord, bordfotball og ulike arkadespill.

3. Hjemmekino: Barna kan nyte å se filmer på stort lerret i hjemmekinoen.

4. Disney-tema soverom: Noen av soverommene i villaen er dekorert med populære Disney-temaer, og gir en magisk opplevelse for barna.

5. Uteområde for lek: Det er et utendørs lekeområde med huskestativ og lekesett hvor barna kan ha det gøy og forbrenne litt energi.

6. Kort avstand til temaparker: Flagstone Villa Orlando ligger nær populære temaparker som Walt Disney World, Universal Orlando Resort og SeaWorld Orlando, og tilbyr uendelige underholdningsmuligheter for barna.

7. Wi-Fi og spillkonsoll: Villaen tilbyr Wi-Fi-tilgang og en spillkonsoll, slik at barna kan holde seg tilkoblet og underholdt under oppholdet.

8. Kort avstand til shopping og spisemuligheter: Villaen ligger nær et utvalg av shopping- og spisemuligheter, som sikrer at barna kan nyte et måltid og handle suvenirer i nærheten. Alt i alt er det mange attraksjoner og fasiliteter på Flagstone Villa Orlando for å holde barna underholdt og gjøre oppholdet deres hyggelig.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Flagstone Villa Orlando' i Orlando, USA. Her er noen forslag:

1. Walt Disney World Resort: Dette verdenskjente fornøyelsesparkkomplekset ligger bare noen få kilometer unna hotellet. Det tilbyr flere fornøyelsesparker som Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios og Disney's Animal Kingdom, hvor du kan nyte spennende turer, møte Disney-figurer og se live-show.

2. Universal Orlando Resort: Et annet populært fornøyelsesparkkompleks i nærheten, Universal Orlando Resort, har Universal Studios Florida, Universal's Islands of Adventure og Universal's Volcano Bay. Det har ulike attraksjoner basert på populære filmer og TV-programmer, inkludert The Wizarding World of Harry Potter.

3. SeaWorld Orlando: Denne marine-temaparken tilbyr spennende turer og show med dyr som delfiner, sjøløver og spekkhoggere. Du kan også utforske utstillinger og lære om marinelivbevaring.

4. Gatorland: Kjent som "Alligatorhovedstaden i verden", er Gatorland en unik attraksjon der du kan se tusenvis av alligatorer, krokodiller og andre reptiler. De har også show, en dyrehage og zip line-opplevelser.

5. ICON Park: Plassert på International Drive, er ICON Park et populært underholdningskompleks med ICON Orlando, et gigantisk pariserhjul som gir fantastisk utsikt over byen. Det har også et utvalg av spisesteder, butikker og SEA LIFE Orlando Aquarium.

6. Madame Tussauds Orlando: Ligger innenfor ICON Park, er Madame Tussauds et voks-museum der du kan ta bilder med livaktige voksfigurer av kjente kjendiser, idrettsutøvere og historiske figurer.

7. WonderWorks Orlando: Et interaktivt vitenskapsmuseum fylt med "hands-on" utstillinger, er WonderWorks designet for å være morsomt og lærerikt for besøkende i alle aldre. Det har også en klatrepark og laser tag. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Flagstone Villa Orlando. Hotellets concierge eller resepsjon kan gi mer informasjon og hjelpe med bestilling av billetter eller transport.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Flagstone Villa Orlando?
1. Hvor mange soverom har Flagstone Villa Orlando?1

Flagstone Villa Orlando har fem soverom.

2. Hvor mange bad er det på Flagstone Villa Orlando?
2. Hvor mange bad er det på Flagstone Villa Orlando?1

Flagstone Villa Orlando har tre bad.

3. Er Flagstone Villa Orlando lokalisert i nærheten av Disney World?
3. Er Flagstone Villa Orlando lokalisert i nærheten av Disney World?1

Ja, Flagstone Villa Orlando ligger bare 10 minutter unna Disney World.

4. Har Flagstone Villa Orlando en privat basseng?
4. Har Flagstone Villa Orlando en privat basseng?1

Ja, Flagstone Villa Orlando har et privat basseng for gjestene å nyte.

5. Er det parkeringsplass tilgjengelig på Flagstone Villa Orlando?
5. Er det parkeringsplass tilgjengelig på Flagstone Villa Orlando?1

Ja, det er rikelig med parkeringsplass tilgjengelig på Flagstone Villa Orlando.

6. Er villaen fullt airconditionert?
6. Er villaen fullt airconditionert?1

Ja, Flagstone Villa Orlando er fullt airconditionert for gjestenes komfort.

7. Er kjæledyr tillatt på Flagstone Villa Orlando?
7. Er kjæledyr tillatt på Flagstone Villa Orlando?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Flagstone Villa Orlando.

8. Er det et fullt utstyrt kjøkken på Flagstone Villa Orlando?
8. Er det et fullt utstyrt kjøkken på Flagstone Villa Orlando?1

Ja, Flagstone Villa Orlando har et fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige apparater og redskaper.

9. Er det noen nærliggende restauranter eller butikker?
9. Er det noen nærliggende restauranter eller butikker?1

Ja, det er flere restauranter, butikker og supermarkeder i nærheten av Flagstone Villa Orlando.

10. Er Wi-Fi tilgjengelig på Flagstone Villa Orlando?
10. Er Wi-Fi tilgjengelig på Flagstone Villa Orlando?1

Ja, Flagstone Villa Orlando tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjestene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
 • Trimrom
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Flagstone Villa Orlando
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.