Storbritannia, Torquay

Sovereign House Luxury Apartment

52 The Terrace Torquay, Storbritannia Leilighet
1 tilbud fra 2529 NOK Se tilbud
Sovereign House Luxury Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

52 The Terrace Torquay, Storbritannia

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt Sovereign House Luxury Apartment i Torquay, Storbritannia. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene og interessepunkter:

1. Torquay Harbour: Leiligheten ligger i nærheten av Torquay Harbour, en pittoresk marina med båter, restauranter, kafeer og butikker.

2. Princess Theatre: Princess Theatre ligger bare en kort gåtur unna hotellet. Det arrangeres en rekke live forestillinger, inkludert skuespill, musikaler og konserter.

3. Torre Abbey Sands: Denne vakre sandstranden ligger innen gangavstand fra hotellet. Besøkende kan nyte soling, bading og vannaktiviteter.

4. Living Coasts: En unik kystnær dyrehage og akvarium der du kan se et bredt utvalg av marine dyr. Det ligger i nærheten av hotellet.

5. Torquay Museum: Grunnlagt i 1844, har Torquay Museum ulike utstillinger som viser historien, geologien og arkeologien i området.

6. Kents Cavern: En av de viktigste hulestedene fra steinalderen i Europa. Kents Cavern er en populær turistattraksjon der besøkende kan utforske gamle bergformasjoner og lære om forhistoriske mennesker.

7. Babbacombe Model Village: Ligger en kort avstand unna, viser denne miniatyrlandsbyen intrikat håndlagde modeller av kjente landemerker og har vakre hager.

8. Torquay sentrum: Hotellet ligger i nærheten av bysentrumet, som tilbyr et utvalg av butikker, restauranter, barer og underholdningsmuligheter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene rundt Sovereign House Luxury Apartment i Torquay. Det er også mange kystturer, parker, hager og andre kulturelle steder å utforske i området.

map
Sovereign House Luxury Apartment
Leilighet

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Sovereign House Luxury Apartment er et kjent hotell som ligger i den vakre kystbyen Torquay, Storbritannia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Sovereign House Luxury Apartment er et firestjerners hotell kjent for sine luksuriøse fasiliteter og gode service. Hotellet tilbyr et rolig og komfortabelt miljø for gjestene å slappe av og lade opp. Det ligger beleilig til i Torquay, innen gangavstand fra populære attraksjoner som Torre Abbey Sands og Princess Theatre. Rommene: Hotellet har et utvalg av rom som er romslige og smakfullt designet for å passe ulike gjestepreferanser. Hvert rom har moderne fasiliteter for et komfortabelt opphold, inkludert komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Rommene rengjøres grundig og vedlikeholdes av dedikert renholds-personale. Måltider: Gjestene på Sovereign House Luxury Apartment kan nyte deilige måltider på hotellets restaurant. Restauranten tilbyr en variert meny med både lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med ferske og kvalitetsrike ingredienser. Enten gjestene foretrekker en solid frokost, en lett lunsj eller en eksklusiv middag, tilbyr restauranten noe for enhver smak og diettbehov. I tillegg tilbyr hotellet også romservice, slik at gjestene kan spise i komfort og privatliv på sine egne rom. Romservice-menyen har et bredt utvalg av måltider og drikkevarer tilgjengelig når som helst på dagen. Alt i alt er Sovereign House Luxury Apartment et førsteklasses hotell i Torquay, kjent for sine luksuriøse fasiliteter, utmerket service og deilige måltidsalternativer. Enten gjestene er på besøk for fritid eller forretningsformål, sørger hotellet for et minneverdig og hyggelig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Sovereign House Luxury Apartment i Torquay, Storbritannia. Her er noen forslag:

1. Princess Theatre: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Princess Theatre et populært sted for live forestillinger, inkludert teaterstykker, musikaler, komedieshow og konserter.

2. Torquay Museum: Hvis du er interessert i historie og kultur, tilbyr Torquay Museum et utvalg av utstillinger om emner som lokal arkeologi, naturhistorie og livet til den berømte forfatteren Agatha Christie, som tilbrakte mye av livet sitt i Torquay.

3. Living Coasts: Denne kysten dyrehage og akvarium ligger i nærheten og gir mulighet til å se et mangfold av marint liv på nært hold, inkludert pingviner, sel og eksotiske fugler.

4. Torre Abbey: En historisk bygning med vakre hager, er Torre Abbey et flott sted for en avslappende spasertur eller å delta på en av de mange arrangementene og utstillingene som arrangeres gjennom året.

5. Kystturer: Torquay tilbyr fantastiske kystturer, inkludert South West Coast Path, som tar deg langs dramatiske klipper og tilbyr spektakulær utsikt over kystlinjen. Dette er et flott alternativ for de som ønsker å nyte områdets naturlige skjønnhet. I tillegg har Torquay et pulserende restaurantmiljø med mange restauranter, kafeer og barer, som gir muligheter for underholdning og avslapping.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Sovereign House Luxury Apartment i Torquay, Storbritannia?
1. Hva er adressen til Sovereign House Luxury Apartment i Torquay, Storbritannia?1

Adressen til Sovereign House Luxury Apartment i Torquay, Storbritannia er [sett inn adresse].

2. Hvor mange soverom har Sovereign House Luxury Apartment?
2. Hvor mange soverom har Sovereign House Luxury Apartment?1

Sovereign House Luxury Apartment har [sett inn antall] soverom.

3. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
3. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Dessverre er ikke kjæledyr tillatt i Sovereign House Luxury Apartment.

4. Er det parkering tilgjengelig for gjester?
4. Er det parkering tilgjengelig for gjester?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjester på Sovereign House Luxury Apartment.

5. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?
5. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?1

Leiligheten tilbyr ulike fasiliteter inkludert et fullt utstyrt kjøkken, en stue, gratis Wi-Fi og en balkong med fantastisk utsikt.

6. Er det heis i leilighetsbygningen?
6. Er det heis i leilighetsbygningen?1

Ja, det er heis i Sovereign House Luxury Apartment-bygningen for enkel tilgang til hver etasje.

7. Er leiligheten klimatisert?
7. Er leiligheten klimatisert?1

Ja, Sovereign House Luxury Apartment er klimatisert for gjestenes komfort.

8. Er det et minimum oppholdskrav for å booke leiligheten?
8. Er det et minimum oppholdskrav for å booke leiligheten?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på [sett inn antall] netter når du booker Sovereign House Luxury Apartment.

9. Er det et refunderbart sikkerhetsdepositum som kreves for booking?
9. Er det et refunderbart sikkerhetsdepositum som kreves for booking?1

Ja, det er et refunderbart sikkerhetsdepositum som kreves når du booker Sovereign House Luxury Apartment. Beløpet kan variere, så det er best å kontakte eiendommen for mer informasjon.

10. Hva er de nærliggende attraksjonene og fasilitetene?
10. Hva er de nærliggende attraksjonene og fasilitetene?1

Sovereign House Luxury Apartment ligger praktisk til nær populære attraksjoner, inkludert [sett inn nærliggende attraksjoner]. Fasiliteter som restauranter, butikker og uteliv er også innen gangavstand.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bowlingbane
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Sovereign House Luxury Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.