Storbritannia, London

L'oscar London

2-6 Southampton Row London, Storbritannia Hotell
1 tilbud fra 5122 NOK Se tilbud
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
L'oscar London
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

2-6 Southampton Row London, Storbritannia

"L'oscar London" ligger i Holborn-området i London, som er kjent for sin sentrale beliggenhet nær flere populære attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. St. Pauls katedral: En kjent landemerke i London, kjent for sin imponerende arkitektur og panoramautsikt fra kuppelen. Den ligger omtrent 1,5 miles øst for hotellet.

2. Covent Garden: Et pulserende område i hjertet av London, kjent for sine hektiske markeder, gateartister, butikker og teatre. Det ligger omtrent 1 mile vest for hotellet.

3. British Museum: Et av verdens største museer, hjem til en omfattende samling av kunst, gjenstander og historiske objekter. Det ligger omtrent en halv mile nordvest for hotellet.

4. West End-teatrene: Londons berømte teaterdistrikt, som tilbyr et bredt utvalg av skuespill, musikaler og forestillinger. Mange teatre ligger innenfor en mile fra hotellet.

5. Somerset House: En historisk bygning som huser ulike kunstutstillinger, kulturelle arrangementer og utendørs festivaler. Det ligger omtrent 1,5 miles sørvest for hotellet.

6. Themsen: Londons ikoniske elv renner gjennom byen og tilbyr naturskjønne turer, båtturer og spisesteder ved vannkanten. Nærmeste punkt på elven er omtrent en halv mile sør for hotellet.

7. Holborn undergrunnsstasjon: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Holborn undergrunnsstasjon, som gir praktisk tilgang til resten av London via Piccadilly- og Central-linjene. I tillegg har det omkringliggende området Holborn mange restauranter, barer, kafeer, butikker og andre fasiliteter å utforske under oppholdet.

map
L'oscar London
Hotell

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

L'oscar London er et luksushotell som ligger i hjertet av London, Storbritannia. Dette stilfulle hotellet tilbyr en unik og moderne opplevelse for gjestene, og kombinerer historisk arkitektur med moderne design. L'oscar London har 39 individuelt designede rom og suiter, hver med sin egen distinkte personlighet og stil. Rommene er romslige og elegant innredet, og gir et komfortabelt og luksuriøst opphold for gjestene. Fasiliteter inkluderer luksuriøse senger, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet har også et utvalg av spisemuligheter for gjestene. The Baptist Grill er hotellets signaturrestaurant, som tilbyr en sofistikert atmosfære og en meny inspirert av klassisk fransk mat. Gjestene kan også nyte cocktailer og småretter på den stilfulle Café L'oscar eller slappe av på den elegante Bar L'oscar, som har et utvalg av premium-drikker og håndlagde cocktails. I tillegg tilbyr L'oscar London et utvalg av tjenester og fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, et treningssenter og møte- og arrangementlokaler for forretnings- eller sosiale sammenkomster. Alt i alt gir L'oscar London en luksuriøs og minneverdig opplevelse for gjestene, med en kombinasjon av eksepsjonell service, stilfulle rom og deilige spisemuligheter i hjertet av London.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'L'oscar London' i London, Storbritannia. Noen av de mest populære inkluderer:

1. West End-teatre: Hotellet ligger i hjertet av West End, kjent for sitt verdenskjente teatermiljø. Du kan se en teaterforestilling eller musikal på kjente teatre som London Palladium, Theatre Royal Drury Lane eller Lyceum Theatre.

2. Covent Garden: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Covent Garden, et livlig område med et utvalg av underholdningsmuligheter. Her kan du oppleve gatemusikanter, spise på trendy restauranter eller nyte levende musikk og underholdning på markedsplassen.

3. Royal Opera House: Hvis du er glad i opera eller ballett, ligger Royal Opera House i nærheten. Her kan du oppleve et variert utvalg av forestillinger, inkludert klassisk ballett og moderne produksjoner.

4. Leicester Square: Leicester Square er kjent som knutepunktet for underholdningsindustrien i London, og her finner du et bredt utvalg av kinoer, restauranter og barer. Du kan se de nyeste filmene eller delta på glitrende rød løper-arrangementer på en av de eksklusive kinosalene.

5. Soho: Soho, som ligger i nærheten av hotellet, er kjent for sitt natteliv og underholdningstilbud. Her finner du et bredt utvalg av barer, klubber, konsertsteder og komiklubber, noe som gir en livlig atmosfære gjennom hele kvelden.

6. South Bank Centre: Plassert på sørsiden av Themsen, er South Bank Centre et kulturelt sentrum som arrangerer konserter, teaterforestillinger, utstillinger og festivaler. Det tilbyr også vakker utsikt over byens skyline.

7. The National Theatre: Bare en kort avstand fra hotellet, huser The National Theatre et bredt utvalg av forestillinger, inkludert klassiske skuespill, moderne produksjoner og eksperimentelle verk. Du kan også nyte mat og fantastisk utsikt langs elven fra restaurantene og barene deres. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av 'L'oscar London' hotellet. Den sentrale beliggenheten til hotellet sikrer at du har enkel tilgang til mange kulturelle og underholdende attraksjoner i byen.

Topp spørsmål

1. Hva er L'oscar London og hvor ligger det?
1. Hva er L'oscar London og hvor ligger det?1

L'oscar London er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i hjertet av London, Storbritannia.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr L'oscar London?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr L'oscar London?1

Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som restaurant, bar, spa, treningssenter, concierge-tjenester, romservice og gratis Wi-Fi.

3. Hvor mange rom har L'oscar London?
3. Hvor mange rom har L'oscar London?1

L'oscar London har totalt 39 rom, inkludert suiter, hver designet med en unik blanding av moderne og viktoriansk stil.

4. Er L'oscar London dyrevennlig?
4. Er L'oscar London dyrevennlig?1

Nei, L'oscar London tillater ikke kjæledyr.

5. Hvilke spisemuligheter finnes på L'oscar London?
5. Hvilke spisemuligheter finnes på L'oscar London?1

Hotellet har en kjent restaurant kalt "The Baptist Grill" som tilbyr en førsteklasses restaurantopplevelse, samt "Cafe L'oscar" for mer uformelle måltider eller ettermiddagste.

6. Er det parkering tilgjengelig på L'oscar London?
6. Er det parkering tilgjengelig på L'oscar London?1

Ja, hotellet tilbyr betjent parkering for gjester mot ekstra kostnad.

7. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til L'oscar London?
7. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til L'oscar London?1

Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer British Museum, Covent Garden, St. Paul's Cathedral, Tower of London og teaterdistriktet West End.

8. Hvor langt er det fra L'oscar London til de største transportknutepunktene?
8. Hvor langt er det fra L'oscar London til de største transportknutepunktene?1

Hotellet ligger omtrent 10 minutters gange fra Holborn undergrunnsstasjon og 15 minutters gange fra Charing Cross Station.

9. Kan jeg arrangere arrangementer eller møter på L'oscar London?
9. Kan jeg arrangere arrangementer eller møter på L'oscar London?1

Ja, hotellet tilbyr arrangementlokaler og møterom for ulike anledninger, inkludert bryllup, konferanser og private sammenkomster.

10. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på L'oscar London?
10. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på L'oscar London?1

Reservasjoner kan gjøres via hotellets offisielle nettside, ved å ringe deres reservasjonsdisk eller gjennom ulike online bookingplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av L'oscar London
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.