Storbritannia, Edinburgh

Designer York Place 5

York Place, Edinburgh, Scotland, EH1 3EB, United Kingdom Edinburgh, Storbritannia Leilighet
7 Tilbud fra 2823 NOK Se tilbud
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Designer York Place 5
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

York Place, Edinburgh, Scotland, EH1 3EB, United Kingdom Edinburgh, Storbritannia

Rundt hotellet 'Designer York Place 5', Edinburgh, Storbritannia, finnes det ulike attraksjoner, restauranter, butikker og andre interessepunkter. Noen kjente steder rundt hotellet inkluderer:

1. Edinburgh Playhouse Theatre: Ligger bare noen skritt unna hotellet, det er en populær arena for musikaler, skuespill og andre live-opptredener.

2. Princes Street: Denne kjente handlegaten er innen gangavstand fra hotellet og tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer og varehus.

3. St. Andrew Square Garden: En vakker offentlig hage i nærheten, perfekt for en rolig spasertur eller piknik.

4. Calton Hill: En kort spasertur fra hotellet, det gir panoramautsikt over byen og huser ikoniske monumenter som National Monument og Nelson's Monument.

5. Scottish National Portrait Gallery: Plassert i nærheten på Queen Street, huser det en omfattende samling portretter og tilbyr gratis inngang.

6. The Real Mary King's Close: En unik underjordisk attraksjon som tilbyr guidede turer som viser Edinburghs skjulte historie.

7. Mange restauranter, kafeer og barer: Området rundt er travelt med spisemuligheter, fra tradisjonell skotsk mat til internasjonale kjøkken.

8. Edinburgh Waverley jernbanestasjon: Hovedtogstasjonen i byen, som ligger innen gangavstand fra hotellet, forbinder deg til ulike destinasjoner i Skottland og utover. Dette er bare noen få høydepunkter, og det finnes mange flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet Designer York Place 5 i Edinburgh, Storbritannia.

map
Designer York Place 5
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Designer York Place 5' i Edinburgh, Storbritannia. Her er noen få forslag:

1. Edinburgh Playhouse: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Edinburgh Playhouse et historisk teater som arrangerer ulike forestillinger, inkludert musikaler, skuespill og konserter.

2. Omni Centre: Omni Centre er et stort underholdningskompleks som har en kino, bowlinghall og flere restauranter. Det har også et kasino for de interessert i gambling.

3. Calton Hill: En vakker høyde som ligger nær hotellet, tilbyr Calton Hill fantastisk utsikt over byen og er et populært sted for piknik, spaserturer og fotografering.

4. The Stand Comedy Club: Bare noen få minutters gange fra hotellet, er The Stand Comedy Club kjent for sine live stand-up comedy-opptredener av både lokale og internasjonale komikere.

5. The Queen's Hall: Denne historiske musikkarenaen arrangerer et bredt spekter av konserter, inkludert klassisk, folkemusikk, jazz og samtidsmusikk, noe som gjør det til et flott valg for musikkelskere.

6. Edinburgh Dungeon: Ligger i nærheten på Market Street, tilbyr Edinburgh Dungeon en unik og interaktiv opplevelse der besøkende kan utforske den dunkle siden av Edinburghs historie gjennom levende skuespillere og spesialeffekter.

7. The Royal Mile: Hotellet ligger i nærheten av Royal Mile, som er fylt med butikker, restauranter og attraksjoner, inkludert det berømte Edinburgh Castle og Tartan Weaving Mill. Dette er bare noen få underholdningsalternativer nær hotellet 'Designer York Place 5' i Edinburgh, men det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i byen.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Designer York Place 5 i Edinburgh, Storbritannia?
1. Hva er adressen til Designer York Place 5 i Edinburgh, Storbritannia?1

Adressen til Designer York Place 5 er 5 York Place, Edinburgh, EH1 3EB, Storbritannia.

2. Hva slags etablering er Designer York Place 5?
2. Hva slags etablering er Designer York Place 5?1

Designer York Place 5 er en designerbutikk eller boutique som spesialiserer seg på luksuriøs mote og tilbehør.

3. Hvilke merker er tilgjengelige hos Designer York Place 5?
3. Hvilke merker er tilgjengelige hos Designer York Place 5?1

Designer York Place 5 tilbyr et utvalg av luksuriøse designermerker, inkludert, men ikke begrenset til, Gucci, Prada, Chanel, Louis Vuitton og Versace.

4. Hva er åpningstidene til Designer York Place 5?
4. Hva er åpningstidene til Designer York Place 5?1

Åpningstidene til Designer York Place 5 kan variere, men vanligvis er det åpent fra kl. 10:00 til kl. 18:00, mandag til lørdag. Det anbefales imidlertid alltid å sjekke deres nettside eller kontakte butikken direkte for den mest oppdaterte informasjonen.

5. Tilbyr Designer York Place 5 nettbutikk?
5. Tilbyr Designer York Place 5 nettbutikk?1

Ja, Designer York Place 5 tilbyr generelt nettbutikk gjennom sin nettside. Kunder kan bla gjennom og kjøpe produkter fra komforten av sitt eget hjem og få dem levert til døren.

6. Er det parkeringsfasiliteter i nærheten av Designer York Place 5?
6. Er det parkeringsfasiliteter i nærheten av Designer York Place 5?1

Mens Designer York Place 5 ikke har egne dedikerte parkeringsfasiliteter, er det betalte parkeringsmuligheter i nærheten, som gateparkering eller parkeringshus i området.

7. Tilbyr Designer York Place 5 internasjonale frakttjenester?
7. Tilbyr Designer York Place 5 internasjonale frakttjenester?1

Ja, Designer York Place 5 tilbyr vanligvis internasjonale frakttjenester til kunder utenfor Storbritannia. Ekstra fraktkostnader og tollavgifter kan gjelde avhengig av destinasjonslandet.

8. Kan jeg returnere eller bytte varer kjøpt fra Designer York Place 5?
8. Kan jeg returnere eller bytte varer kjøpt fra Designer York Place 5?1

Designer York Place 5 har generelt en retur- og byttepolicy, som lar kunder returnere eller bytte produkter innenfor en spesifisert tidsramme, forutsatt at de er ubrukte og i original stand. Det anbefales å sjekke deres spesifikke policy eller kontakte kundeservice for detaljert informasjon angående returer og bytter.

9. Er det noen salg eller rabatter tilgjengelig hos Designer York Place 5?
9. Er det noen salg eller rabatter tilgjengelig hos Designer York Place 5?1

Designer York Place 5 tilbyr av og til salg eller rabatter på utvalgte varer eller i bestemte sesonger. Det anbefales å sjekke deres nettside, abonnere på nyhetsbrevet deres eller følge dem på sosiale medier for å holde seg oppdatert på eventuelle pågående kampanjer.

10. Tilbyr Designer York Place 5 gavekort?
10. Tilbyr Designer York Place 5 gavekort?1

Ja, Designer York Place 5 tilbyr vanligvis gavekort som kan kjøpes og brukes som betalingsmiddel for produkter i butikken. Gavekort er et utmerket alternativ for å gi til venner eller kjære som har sans for designerklær.

Anmeldelse av Designer York Place 5
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.