Storbritannia, Bad

Dorian House

1 Upper Oldfield Park Bad, Storbritannia Hotell
1 tilbud fra 3029 NOK Se tilbud
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Dorian House
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Upper Oldfield Park Bad, Storbritannia

Noen populære attraksjoner i nærheten av Dorian House i Bath, Storbritannia inkluderer: - The Royal Crescent: En berømt rekke med terrassehus designet på 1700-tallet. - Bath Abbey: En imponerende gotisk stil kirke kjent for sin arkitektur og historie. - Roman Baths: Et godt bevart gammelt bade- og sosialiseringskompleks. - The Circus: Et annet georgiansk arkitektonisk mesterverk. - Pulteney Bridge: En pittoresk og historisk bro som krysser elven Avon. - Thermae Bath Spa: Et moderne spa-kompleks med termiske vann, som tilbyr ulike behandlinger og avslapningsmuligheter. - The Jane Austen Centre: Et museum dedikert til livet og verkene til den kjente forfatteren. - The Holburne Museum: Et kunstmuseum som viser en samling av dekorative kunstverk, malerier og skulpturer. - The Fashion Museum: Et museum som viser et bredt utvalg av moteklær gjennom historien. I tillegg har Bath sentrum mange butikker, restauranter og kafeer som besøkende kan utforske.

map
Dorian House
Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Dorian House er et boutiquehotell som ligger i den historiske byen Bath i Storbritannia. Hotellet er innkvartert i en elegant viktoriansk bygning og tilbyr en unik kombinasjon av moderne komfort og klassisk design. Rommene på Dorian House er individuelt designet og har luksuriøse fasiliteter. Det er ulike typer rom å velge mellom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillinger og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med eget bad, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og te-/kaffekoker. Hotellet tilbyr også en rekke tjenester og fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Det er en bar på stedet hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink. Hotellet tilbyr gratis parkering for gjester som kjører, og det er også en hage hvor gjestene kan slappe av. Når det gjelder mat, tilbyr Dorian House en deilig frokost for å starte dagen. Gjestene kan nyte en kontinental frokost med et utvalg av ferske frukter, bakverk, frokostblandinger og yoghurt. I tillegg kan hotellet imøtekomme spesielle kostbehov på forespørsel. Dorian House har en beleilig beliggenhet innen gangavstand fra sentrum og mange populære attraksjoner, som de romerske badene, Bath Abbey og Jane Austen Centre. Hotellet ligger også nær ulike restauranter, butikker og kulturminner.

Barn

Dorian House i Bath, Storbritannia, tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter som passer for barn. Noen av tingene barna kan nyte på Dorian House inkluderer:

1. Familievennlig overnatting: Dorian House tilbyr familierom og suiter designet for familier med barn, og gir en komfortabel og praktisk opphold for familier.

2. Vakre hager: Hagen rundt Dorian House gir god plass for barn å løpe rundt, leke spill og nyte utendørs.

3. Nærliggende attraksjoner: Bath har flere attraksjoner som passer for barn, som de romerske badene, Bath Abbey og det interaktive Bath Postal Museum.

4. Barnvennlige restauranter: Bath har flere familievennlige restauranter som tilbyr mat som passer for barns smak og kosthold, med et utvalg av mat fra forskjellige kjøkken.

5. Bath Children's Literature Festival: Bath arrangerer en årlig litteraturfestival for barn, som samler forfattere, illustratører og fortellere for å inspirere kjærligheten til lesing hos barn. Denne festivalen tilbyr engasjerende aktiviteter og arrangementer for barn i alle aldre.

6. Eventyrparker: Det finnes eventyrparker og lekeplasser i og rundt Bath, som gir muligheter for barn å ha det gøy og brenne energi.

7. The Egg Theater: The Egg er et teater i Bath som er spesielt laget for unge mennesker, og tilbyr et bredt utvalg av forestillinger og verksteder som passer for barn i alle aldre. Dette er bare noen få eksempler på aktiviteter og attraksjoner for barn på Dorian House og i området rundt. Bath er et familievennlig reisemål med mange muligheter for å underholde barna.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Dorian House' i Bath, Storbritannia. Noen alternativer inkluderer:

1. Theatre Royal Bath: Ligger mindre enn en 10-minutters spasertur fra hotellet, arrangerer Theatre Royal Bath ulike teaterforestillinger, musikaler og andre forestillinger gjennom året.

2. Komedia Bath: Denne komedieklubben og underholdningsarenaen ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Den tilbyr stand-up komedieshow, konserter med live musikk og visninger av filmer.

3. Bath Cinema: Hvis du er ute etter en kinokveld, er Bath Cinema bare en 10-minutters spasertur unna. Det viser et utvalg filmer, inkludert nyutgivelser, uavhengige filmer, klassikere og fremmedspråklige filmer.

4. The Forum: Dette live musikkstedet og nattklubben arrangerer ulike konserter, gig-er og DJ-arrangementer. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

5. Bath Recreation Ground: Hvis du er interessert i sport, er Bath Recreation Ground en nærliggende offentlig park der du kan nyte ulike rekreasjonsaktiviteter, inkludert cricket, rugby og fotball.

6. Thermae Bath Spa: For en avslappende og luksuriøs opplevelse, ligger Thermae Bath Spa bare en kort spasertur fra hotellet. Det tilbyr termiske bad, spa-behandlinger og takbassenger med utsikt over byen. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Dorian House' i Bath. Avhengig av dine interesser og preferanser, kan du utforske ulike kulturelle attraksjoner, musikkarenaer, idrettsfasiliteter og mer i denne vakre byen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Dorian House? Dorian House ligger i Bath, Storbritannia.

2. Hva er adressen til Dorian House? Adressen til Dorian House er 1 Upper Oldfield Park, Bath BA2 3JX, Storbritannia.

3. Hvor langt er det fra Dorian House til Bath sentrum? Dorian House er omtrent en 15-minutters spasertur fra Bath sentrum.

4. Hva er de viktigste attraksjonene i nærheten av Dorian House? Populære attraksjoner i nærheten av Dorian House inkluderer de romerske badene, Bath Abbey, Pulteney Bridge og Jane Austen Centre.

5. Tilbyr Dorian House parkeringsmuligheter? Ja, Dorian House har begrenset parkering tilgjengelig for gjester.

6. Er frokost inkludert i romprisen på Dorian House? Ja, en full engelsk frokost er inkludert i romprisen på Dorian House.

7. Er det restauranter eller kafeer i nærheten av Dorian House? Det er flere restauranter og kafeer innen gangavstand fra Dorian House, som tilbyr et utvalg av kjøkken.

8. Har Dorian House gratis Wi-Fi? Ja, Dorian House tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester.

9. Kan kjæledyr bo på Dorian House? Dessverre tillater ikke Dorian House kjæledyr.

10. Er Dorian House et røykfritt sted? Ja, Dorian House er en røykfri eiendom. Røyking er ikke tillatt i noen del av bygningen.

11. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på rommene på Dorian House? Rommene på Dorian House har eget bad, flatskjerm-TV, te-/kaffefasiliteter og gratis toalettartikler.

12. Har Dorian House en resepsjon? Ja, Dorian House har en resepsjon som er åpen i begrensede timer. Det er imidlertid en nøkkelboks for gjester som ankommer utenfor resepsjonens åpningstider.

13. Er det offentlig transport i nærheten av Dorian House? Ja, det er busstopp innen gangavstand fra Dorian House, som gir enkel tilgang til andre deler av Bath.

14. Kan gjester bestille turer eller attraksjoner gjennom Dorian House? Ja, Dorian House kan hjelpe gjester med å bestille turer, attraksjoner og transportarrangementer.

15. Har Dorian House noen spesialtilbud eller rabatter? Dorian House tilbyr av og til spesialtilbud og rabatter, som kan finnes på deres offisielle nettside eller ved å kontakte reservasjonsteamet deres.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Dorian House
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.