De forente arabiske emirater, Dubai

One Perfect Stay - Miska 5

Burj Khalifa Blvd Dubai, De forente arabiske emirater Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
One Perfect Stay - Miska 5
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
9.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Burj Khalifa Blvd Dubai, De forente arabiske emirater

Hotellet 'One Perfect Stay - Miska 5' ligger i en av Dubais fineste og mest ettertraktede boligområder, Old Town. Det er hjertet i Downtown Dubai, som huser noen av byens viktigste landemerker.

1. Burj Khalifa: Verdens høyeste skyskraper ligger bare minutter unna, med observasjonsdekk med panoramautsikt over byen.

2. Dubai Mall: Et av verdens største kjøpesentre, det huser tusenvis av butikker, et gigantisk akvarium, en isbane og mange spisesteder.

3. Dubai Opera: Et flerformat opptredenssenter som arrangerer et bredt spekter av forestillinger og arrangementer, inkludert teater, opera, ballett, konserter, konferanser og utstillinger.

4. Souk Al Bahar: Et moderne kjøpesenter i en tradisjonell arabisk setting. Det er fylt med unike handverksbutikker, klesbutikker og mange internasjonale og lokale restauranter.

5. Dubais fontene: Dette er verdens største koreograferte fontenesystem på Burj Khalifa-sjøen.

6. Business Bay: Det er et sentralt forretningsområde i Dubai.

7. Muhammad bin Rashid Boulevard: Et livlig område med mange restauranter og kafeer.

8. Reel Cinemas: Kino kompleks med luksuriøse seter. Mange av disse attraksjonene ligger innen gangavstand fra 'One Perfect Stay - Miska 5'. Området tilbyr også gode offentlige transportalternativer, inkludert drosjer, busser og Dubai Metro, slik at det er enkelt å utforske resten av byen.

map
One Perfect Stay - Miska 5
Leilighet

Til sentrum9.7

Om hotellet

Om

'One Perfect Stay - Miska 5' er en vakkert innredet serviced leilighet som ligger i Dubai, De forente arabiske emirater. Det tilbyr en førsteklasses opplevelse med fortryllende utsikt over byens skyline og det gnistrende arabiske gulfen. Det kombinerer luksus og bekvemmelighet av et fem-stjerners hotell med privatliv og komfort av en personlig leilighet. Rom: Leiligheten leveres med et perfekt designet rom som tilbyr enkelhet og eleganse. Den har ett soverom utstyrt med en komfortabel seng og rikelig med lagringsplass. De romslige stue- og spisestuene er designet med moderne møbler for maksimal komfort og stil. Stueområdet åpnes til en delvis innglasset balkong som tilbyr fantastisk utsikt over byen. Det er også et fullt utstyrt kjøkken med moderne apparater og et stilrent bad med de essensielle fasilitetene. Måltider: Selv om 'One Perfect Stay - Miska 5' ikke har en restaurant på stedet, gjør leilighetens sentrale beliggenhet spising til en fornøyelse. Det er flere populære kafeer og restauranter i nærheten som tilbyr både lokal og internasjonal mat. Kjøkkenet er fullt utstyrt med apparater som mikrobølgeovn, komfyr, kjøleskap og kjøkkenutstyr for gjester som foretrekker å lage sine egne måltider. Fasiliteter som te- og kaffetrakter er også tilgjengelige. Fasiliteter: 'One Perfect Stay - Miska 5' er fullt aircondition for å holde gjestene komfortable under Dubais varmere måneder. Det har essensielle fasiliteter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med satellittkanaler for å holde gjestene underholdt. Eiendommen tilbyr også gratis privat parkering for gjester med kjøretøy. Fasiliteter på eiendommen inkluderer et svømmebasseng hvor gjester kan ta noen lengder eller bare slappe av ved bassengkanten. For de som ønsker å holde seg i form under oppholdet, er det et velutstyrt treningssenter. Leiligheten er også sikret med 24-timers sikkerhet. Beliggenhet: 'One Perfect Stay - Miska 5' ligger sentralt i Downtown Dubai, og gir enkel tilgang til byens mest ikoniske landemerker, inkludert Burj Khalifa, Dubai-fontenen og Dubai Mall. Det er også godt forbundet med byens offentlige transportnettverk, som lar gjestene bevege seg rundt i byen med letthet. Rengjøring: 'One Perfect Stay - Miska 5' legger stor vekt på renslighet. Leiligheten rengjøres grundig og desinfiseres før gjestenes ankomst. Videre kan daglige renholdstjenester ordnes for ekstra bekvemmelighet. Det er verdt å nevne at eiendomsforvaltningens kundeserviceteam er tilgjengelig 24/7 for å sikre at gjestene har et problemfritt og hyggelig opphold i leiligheten. 'One Perfect Stay - Miska 5' har som mål å tilby en avslappende og problemfri opplevelse, noe som gjør det til et perfekt valg for både kortvarige og lengre opphold i Dubai.

Barn

Mens eiendomslisten for 'One Perfect Stay - Miska 5' ikke nødvendigvis nevner barnas fasiliteter eller tjenester spesifikt, kan gjestene gjøre oppholdet komfortabelt for barna sine. Dubai, hvor feriehuset ligger, har flere attraksjoner for barn som for eksempel fornøyelsesparker, badeland og barnevennlige museer. Imidlertid kan egenskapene til eiendommen som gratis Wi-Fi, luftkondisjonerte rom, et fullt utstyrt kjøkken hvor du kan lage måltider til barna, vaskefasiliteter og et oppholdsrom hvor barna kan slappe av eller leke være nyttig for familier med barn. Det ligger også nær bysentrum, noe som betyr at du vil ha enkel tilgang til mange familievennlige attraksjoner som Dubai Mall, KidZania, Dubai Aquarium & Underwater Zoo og Burj Khalifa. Hvis det er spesifikke krav eller spørsmål, bør man kontakte eiendommen direkte for å se hva de kan tilby for barn.

Underholdning

1. Burj Khalifa: Kjent som verdens høyeste struktur og bygning, er Burj Khalifa et must-visit reisemål når du er i Dubai. Det tilbyr en fantastisk utsikt over byen fra sin observasjonsdekk.

2. Dubai Mall: Dette er en av verdens største kjøpesentre og tilbyr utallige alternativer for shopping, spising og underholdning, inkludert et akvarium, en innendørs temapark og en flerbrukskino.

3. Dubai Opera: Hvis du er en kunstelsker, bør du absolutt sjekke ut en forestilling på det nylig bygde Dubai Opera, som arrangerer en rekke show inkludert ballett, opera, teater, konserter og mer.

4. Dubai-fontenen: Ligger i nærheten av Burj Khalifa og Dubai Mall, gir denne fantastiske fontenen en imponerende lys- og vannshow hver kveld.

5. Souk Al Bahar: Et tradisjonelt arabisk marked som tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

6. Dubai Aquarium & Undervannszoo: Et av verdens største innendørs akvarier som tilbyr tusenvis av vannlevende dyr og en 270-graders tunnel du kan gå gjennom.

7. KidZania: Beliggende i Dubai Mall, er det en pedagogisk mini-by der barn kan leke roller og lære om forskjellige yrker.

8. Dubai-museet: Hovedmuseet i Dubai, beliggende i Al Fahidi-festningen, med utstillinger som skildrer regionens historie og kultur.

9. Dubai Marina: En kunstig kanalby, bygget langs en to-mils (3 km) strekning av Persiabukta, der du kan finne shopping, spising og et utvalg av underholdningsmuligheter.

10. XLine Dubai Marina: Verdens lengste by-linje tilbyr en spennende tur med fantastisk utsikt over Dubai Marina. Husk å alltid sjekke på forhånd om disse stedene er åpne og deres nåværende åpningstider på grunn av potensielle COVID-19-restriksjoner.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger 'One Perfect Stay - Miska 5' i Dubai?
1. Spørsmål: Hvor ligger 'One Perfect Stay - Miska 5' i Dubai?1

Svar: 'One Perfect Stay - Miska 5' ligger på Old Town Island, Downtown Dubai i De forente arabiske emirater.

2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr 'One Perfect Stay - Miska 5'?
2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr 'One Perfect Stay - Miska 5'?1

Svar: 'One Perfect Stay - Miska 5' tilbyr flere fasiliteter som gratis WiFi, fullt utstyrt kjøkken, romslig stue og spisestue, toppmoderne treningsstudio, svømmebasseng, privat parkering og 24/7 sikkerhetstjeneste.

3. Spørsmål: Hvor mange personer kan 'One Perfect Stay - Miska 5' innkvartering huse?
3. Spørsmål: Hvor mange personer kan 'One Perfect Stay - Miska 5' innkvartering huse?1

Svar: Den spesifikke kapasiteten vil avhenge av den individuelle enheten, men generelt kan slike leiligheter komfortabelt huse opptil 5-6 personer.

4. Spørsmål: Er det noen berømte landemerker eller attraksjoner i nærheten?
4. Spørsmål: Er det noen berømte landemerker eller attraksjoner i nærheten?1

Svar: Ja, eiendommen ligger i nærheten av flere kjente attraksjoner som The Dubai Mall, Burj Khalifa, Dubai Opera og Dubai Fontenen.

5. Spørsmål: Er 'One Perfect Stay - Miska 5' et dyrevennlig overnattingssted?
5. Spørsmål: Er 'One Perfect Stay - Miska 5' et dyrevennlig overnattingssted?1

Svar: Dyrepolitikken kan variere, så det anbefales å sjekke eiendommens spesifikke regler eller kontakte eiendommen direkte for nøyaktig informasjon.

6. Spørsmål: Tilbyr 'One Perfect Stay - Miska 5' flyplasstransport?
6. Spørsmål: Tilbyr 'One Perfect Stay - Miska 5' flyplasstransport?1

Svar: Det kan variere avhengig av de spesifikke retningslinjene til eiendommen. Vennligst kontakt eiendommen direkte for å bekrefte om de tilbyr denne tjenesten eller ikke.

7. Spørsmål: Kan jeg bestille 'One Perfect Stay - Miska 5' direkte?
7. Spørsmål: Kan jeg bestille 'One Perfect Stay - Miska 5' direkte?1

Svar: Ja, du kan bestille 'One Perfect Stay - Miska 5' direkte gjennom ulike online bestillingsplattformer eller ved å kontakte eiendommen direkte per telefon eller e-post.

8. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene for 'One Perfect Stay - Miska 5'?
8. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene for 'One Perfect Stay - Miska 5'?1

Svar: Vanligvis er innsjekkingstidspunktet etter kl. 14:00 og utsjekkingstidspunktet før kl. 12:00 middag. Imidlertid kan tidene variere, så det anbefales å sjekke direkte med eiendommen.

9. Spørsmål: Hva er avbestillingsreglene for 'One Perfect Stay - Miska 5'?
9. Spørsmål: Hva er avbestillingsreglene for 'One Perfect Stay - Miska 5'?1

Svar: Avbestillingsreglene kan variere avhengig av typen booking og bestillingsplattformen. Det er alltid en god idé å sjekke avbestillingsreglene under bestillingsprosessen.

10. Spørsmål: Er det noen spisemuligheter i nærheten av 'One Perfect Stay - Miska 5'?
10. Spørsmål: Er det noen spisemuligheter i nærheten av 'One Perfect Stay - Miska 5'?1

Svar: Ja, beliggenheten i Downtown Dubai sikrer at det er et utvalg av spisemuligheter i nærområdet, alt fra enkle spisesteder til fine restauranter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av One Perfect Stay - Miska 5
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.