De forente arabiske emirater, Dubai

Golden Stay Vacation Homes continental tower marina

Jumeirah Beach Road Dubai, De forente arabiske emirater Leilighet
1 tilbud fra 585 NOK Se tilbud
Golden Stay Vacation Homes continental tower marina
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
27.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jumeirah Beach Road Dubai, De forente arabiske emirater

The Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina ligger i et levende og travelt område i Dubai, og gir gjestene mange aktiviteter å glede seg over. Her er noen av tingene du kan finne rundt hotellet:

1. Dubai Marina - Den verdenskjente marinaen ligger bare en kastestein unna og tilbyr fantastisk utsikt, utallige restauranter og luksusyachter.

2. The Walk at JBR (Jumeirah beach residence) - Denne berømte gågaten er fylt med restauranter, kafeer og butikker, og arrangerer regelmessig markeder og utendørs underholdning.

3. The Beach - Denne populære stranden ligger på den andre siden av The Walk JBR og tilbyr vannsport, solsenger og spisemuligheter. Kinoen er et unikt utendørs sted der du kan se nye filmer og klassikere under stjernene.

4. Marina Mall - Dette kjøpesenteret tilbyr et utvalg av mat- og shoppingmuligheter, samt underholdningsfasiliteter.

5. Ain Dubai (Dubai Eye) - Verdens største observasjonshjul, som ligger på Bluewaters Island, ved siden av JBR-stranden.

6. Emirates Golf Club - Kjent for sine berømte mesterskapsgolfbaner.

7. Palm Jumeirah - Palm Jumeirah, en kunstig øygruppe, er også en kort kjøretur unna.

8. Dubai Marina Yacht Club - Bare en kort spasertur unna, perfekt for båt- og yachtentusiaster.

9. Skydive Dubai - Et eventyrsportsenter der du kan oppleve fallskjermhopping med utsikt over Palm Jumeirah.

10. Forskjellige vannkantsrestauranter, kafeer, shisha-lounger og flere supermarkeder er også i nærheten. Videre er hotellet også i nærheten av Marina metro- og trikkeholdeplasser, noe som gir enkel tilgang til andre deler av Dubai. Hotellets sentrale beliggenhet sikrer gjestene et perfekt opphold, enten det er for fritid eller forretningsformål.

map
Golden Stay Vacation Homes continental tower marina
Leilighet

Til sentrum27.2

Om hotellet

Om

'Golden Stay Vacation Homes - Continental Tower Marina' ligger i Dubai, De forente arabiske emirater. Det tilbyr en herlig og luksuriøs opplevelse for reisende som ønsker et komfortabelt opphold. Ideelt plassert i Dubai Marina-distriktet, er eiendommen 5 km fra Gurunanak Darbar Sikh-tempel og 8 km fra Mall of the Emirates. Rom: Hotellet tilbyr serviced-leiligheter som er overdådige, elegant designet og gir trinnvis komfort. Avhengig av gjestenes behov, kan man velge mellom ett- eller to-roms oppsett, med vinduer i full lengde for å gi panoramautsikt over omgivelsene. Rommene er fullt klimatiserte og har flatskjerm-TV og gratis WiFi. Rommene har også eget kjøkkenområde, komplett med mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker og spiseplass. De tilknyttede badene har moderne innredning og rene og friske håndklær. Måltider: Golden Stay Vacation Homes - Continental Tower Marina tilbyr kontinental eller à la carte frokost. Selv om hotellet ikke har en egen restaurant for lunsj og middag, sikrer den gunstige beliggenheten til eiendommen at et antall spisesteder og restauranter er innen rekkevidde for gjestene, slik at de kan nyte et rikt utvalg av lokale og internasjonale retter. Fasiliteter: I tillegg til de romslige rommene og moderne fasiliteter, tilbyr 'Golden Stay Vacation Homes - Continental Tower Marina' også et utendørs svømmebasseng for gjester å slappe av i og et treningsstudio for de som ikke ønsker å gå glipp av treningsrutinen sin selv når de er på ferie. Gratis privat parkering er også tilgjengelig, noe som gjør det praktisk for de som reiser med bil. Vennligst merk at informasjonen kan variere, det er alltid lurt å sjekke direkte med hotellet eller sjekke deres offisielle nettside for den mest oppdaterte og nøyaktige informasjonen.

Barn

Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina i Dubai tilbyr flere fasiliteter som kan være nyttige og underholdende for barn:

1. Svømmebasseng: Det er et utendørs basseng der barn kan nyte svømming under tilsyn av voksne.

2. Parker: Det er en lekeplass og park i nærheten av eiendommen der barn kan leke.

3. Nærhet til attraksjoner: Det er også nær flere attraksjoner som Jumeirah Beach og Dubai Marina Mall, som barna helt sikkert vil nyte.

4. Fullt utstyrt kjøkken: For familier med barn som har spesifikke matbehov, tilbyr overnattingsstedet et fullt utstyrt kjøkken.

5. Stor boareal: Rommene og suitene er romslige og komfortable for at barna kan leke rundt.

6. TV: Underholdning på rommet kan inkludere en TV der barna kan se på favoritt-tegnefilmene sine eller filmer i løpet av fritiden. Sjekk på forhånd med eiendommen for å sikre at disse fasilitetene er tilgjengelige og tilgjengelige.

Underholdning

1. Marina Walk: Denne strandpromenaden er full av restauranter, kafeer og butikker, og tilbyr fantastisk utsikt over Marina-området. Det er et flott sted å ta en avslappende spasertur, få seg en matbit eller se på folk.

2. Dubai Marina Mall: Ligger i hjertet av Marina-området, tilbyr dette kjøpesenteret en blanding av high street- og luksusmerker, et supermarked og en kino.

3. The Beach at JBR: En strandfront-kompleks med butikker og spisesteder. Stranden i seg selv tilbyr en rekke vannsportaktiviteter for eventyrlystne, samt solsenger for de som ønsker å slappe av.

4. Skydive Dubai: For de som er ute etter adrenalinfylte aktiviteter, tilbyr Skydive Dubai tandem fallskjermhopp med utrolig utsikt over Dubai skyline.

5. Dubai Marina Yacht Club: Man kan leie en yacht eller en speedbåt for en tur rundt marinaen og Palm Jumeirah.

6. AquaFun Water Park: Ligger på The Beach at JBR, tilbyr denne oppblåsbare vannparken en rekke utfordrende hinderløyper for både barn og voksne.

7. Bluewaters Island: Denne kunstige øya er hjemsted for verdens største observasjonsrad, Ain Dubai, samt et utvalg av butikker og spisesteder.

8. The Walk at JBR (Jumeirah Beach Residence): Denne travle strandpromenaden er et sted for shopping, spising, å se på film og å møte venner og familie.

9. XLine Dubai Marina: En av de mest spennende attraksjonene i Dubai, XLine er verdens lengste urbane zipline, med en helning på 16 grader og en gjennomsnittlig hastighet på 80 km/t.

10. The Yellow Boats: Sightseeingturer og utflukter som tilbyr en unik sightseeing-opplevelse. De tilbyr ulike turer som lar deg se kjente severdigheter som Palm Jumeirah, Burj Al Arab og mer.

11. Speed Boat Tours: Opplev en spennende sightseeingtur med hurtigbåt rundt de kystnære landemerkene i Dubai.

12. Emirates Golf Club: En anerkjent golfbane som tilbyr nattgolf, en driving range og en klubbhus med barer og restauranter. Husk å sjekke åpningstidene og om forhåndsbestilling er nødvendig på grunn av den nåværende pandemiske situasjonen.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina?
1. Spørsmål: Hvor ligger Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina?1

Svar: Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina ligger i Dubai Marina, Marina Continental, rom nr. 3704, Dubai, De forente arabiske emirater.

2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina?
2. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbyr Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina?1

Svar: Dette feriehjemmet tilbyr et utvalg av fasiliteter: et treningssenter, en hage, gratis privat parkering, et utendørs svømmebasseng, og rom med gratis WiFi og utstyrt med et kjøkken med mikrobølgeovn, satellitt-TV, en sittegruppe med sofa, og et privat bad med dusj og gratis toalettsaker.

3. Spørsmål: Er det noen populære attraksjoner i nærheten av denne eiendommen?
3. Spørsmål: Er det noen populære attraksjoner i nærheten av denne eiendommen?1

Svar: Denne eiendommen ligger i nærheten av The Montgomery, Dubai Golf Club er 4 km unna Golden Stay Vacation Homes, og Mall of the Emirates er 7 km unna.

4. Spørsmål: Er Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina familievennlig?
4. Spørsmål: Er Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina familievennlig?1

Svar: Ja, denne eiendommen har familierom som passer for de som reiser med barn.

5. Spørsmål: Hvor langt er det fra Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina til flyplassen?
5. Spørsmål: Hvor langt er det fra Golden Stay Vacation Homes Continental Tower Marina til flyplassen?1

Svar: Den nærmeste flyplassen er Al Maktoum International Airport, 21 km unna Golden Stay Vacation Homes - Continental Tower.

6. Spørsmål: Tilbyr Golden Stay Vacation Homes flyplasstransporttjenester?
6. Spørsmål: Tilbyr Golden Stay Vacation Homes flyplasstransporttjenester?1

Svar: Ja, det er tilgjengelig en flyplasstransporttjeneste, men det anbefales å bekrefte med eiendommen for ytterligere detaljer.

7. Spørsmål: Er eiendommen dyrevennlig?
7. Spørsmål: Er eiendommen dyrevennlig?1

Svar: Nei, kjæledyr er ikke tillatt på eiendommen.

8. Spørsmål: Er det restauranter i nærheten av Golden Stay Vacation Homes?
8. Spørsmål: Er det restauranter i nærheten av Golden Stay Vacation Homes?1

Svar: Ja, det er flere restauranter og kafeer rundt eiendommen, som tilbyr et utvalg av matvalg.

9. Spørsmål: Tilbyr eiendommen noen rengjøringstjenester?
9. Spørsmål: Tilbyr eiendommen noen rengjøringstjenester?1

Svar: Ja, daglig rengjøringstjenester er tilgjengelig på eiendommen.

10. Spørsmål: Hvilke språk snakker personalet på Golden Stay Vacation Homes?
10. Spørsmål: Hvilke språk snakker personalet på Golden Stay Vacation Homes?1

Svar: Personalet på Golden Stay Vacation Homes snakker generelt engelsk, arabisk og noen få andre språk. Det anbefales imidlertid å ta kontakt med eiendommen for spesifikke språkpreferanser.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Forretningssenter
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Jacuzzi
 • Romservice
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Fotokopimaskin
Anmeldelse av Golden Stay Vacation Homes continental tower marina
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.