De forente arabiske emirater, Dubai

Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah

Palm Jumeirah Dubai, De forente arabiske emirater Villa
1 tilbud — Se tilbud
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
25.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Palm Jumeirah Dubai, De forente arabiske emirater

'Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah' i Dubai ligger ved siden av Palm Jumeirah, en ikonisk kunstig øygruppe kjent for sine luksusresorter, private villaer og ulike underholdningstilbud. Ikke langt fra hotellet er flere populære attraksjoner i Dubai, inkludert:

1. Aquaventure Waterpark: En av de mest kjente badeparkene i Dubai som tilbyr utallige attraksjoner, kaster og underholdning.

2. Atlantis, The Palm: Et luksuriøst resort som ligger på den kunstige øyen som tilbyr minneverdige opplevelser som svømming med delfiner, spising på restaurantene under vannet og utforsking av Lost Chambers Aquarium.

3. Skydive Dubai: I nærheten av Palm Jumeirah ligger Skydive Dubai, for de som leter etter en adrenalinkick.

4. Dubai Marina: En livlig nabolag kjent for The Beach at JBR, et fritidskompleks med servering under åpen himmel og sandstrekninger å slappe av på. Marinaen tilbyr et utvalg restauranter, kafeer og butikker.

5. Mall of the Emirates: En av verdens største kjøpesentre, med et innendørs skianlegg.

6. Dubai Mall og Burj Khalifa: Omtrent en 25-minutters kjøretur unna, er disse to av de mest ikoniske landemerkene i Dubai. Rundt eiendommen er det også ulike dagligvarebutikker, serveringssteder - fra uformell til luksuriøs, spa-fasiliteter, og det gir enkel tilgang til byens hovedforretninger og underholdningsområder. Imidlertid kan de nøyaktige etablissementene i nærheten variere avhengig av den nøyaktige plasseringen av hotellet på Frond.

map
Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Villa

Til sentrum25.8

Om hotellet

Om

'Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah' er et eksklusivt feriehjem som ligger på den ikoniske øya Palm Jumeirah i Dubai, De forente arabiske emirater. Eiendommen tilbyr en eksepsjonell blanding av luksus, komfort og panoramautsikt over havet. Om hotellet: 'Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah' ligger på den kunstige øya Palm Jumeirah. Øya er kjent for sin karakteristiske palmetre-silhuett og er et knutepunkt for luksuriøse feriesteder. Hotellet tilbyr direkte tilgang til stranden, noe som gir gjestene fredelige utsikt over Arabiahavet og Dubais skyline. Rom: Hotellet tilbyr villaer med 4 og 5 soverom. Hver villa er detaljert designet med en perfekt balanse mellom moderne og tradisjonelle aspekter fra arabiske land. De møblerte rommene har et fullt utstyrt kjøkken, separate stue- og spiseområder, luksuriøse bad og private balkonger med utsikt mot havet. For komfort er soverommene utstyrt med king/queen size-senger, førsteklasses sengetøy og smart-TV. Wi-Fi er tilgjengelig over hele eiendommen. I tillegg har villaene fasiliteter som privat svømmebasseng, anlagt hage og direkte strandtilgang, noe som gir gjestene et privat og luksuriøst sted å slappe av. Måltider: Selv om 'Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah' ikke har en restaurant på stedet, kommer hver villa med et velutstyrt kjøkken komplett med kjøkkenutstyr, redskaper, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og stekeovn. Gjestene kan dra nytte av denne fasiliteten og lage mat selv. Alternativt finnes det mange spisesteder i kort avstand fra eiendommen, fra eksklusive restauranter til lokale spisesteder som serverer ulike typer mat. Ytterligere informasjon: Eiendommen tilbyr tjenester som daglig rengjøring, vaskeritjenester og døgnåpen kundestøtte. De tilbyr også hjelp med turer og billetter, slik at gjestene kan utforske Dubais attraksjoner. Gjestene må ta hensyn til at visse tjenester og fasiliteter kan være redusert eller utilgjengelige i henhold til myndighetenes retningslinjer for å minimere spredning av koronaviruset (COVID

19.. Merk: Informasjonen som er oppgitt her, er basert på en villa-stil eiendom for overnatting. Det er ingen detaljer om hvorvidt den er en del av et større hotell eller om dets retningslinjer. Det er alltid best å kontakte eiendommen direkte for mer spesifikk og oppdatert informasjon.

Strand

Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah i Dubai tilbyr eksklusiv tilgang til en privat strand. Denne stranden gir fantastisk utsikt over Den arabiske gulfen, Dubais skyline og det ikoniske Burj Al Arab. Den beroligende atmosfæren, rolige bølger, gylne sand og frodige palmetrær gjør det til et ideelt sted for soling, bading eller bare å nyte avslappende tid med familie eller venner. Gjestene kan gå en avslappende tur langs strandlinjen, delta i vannsportaktiviteter eller nyte en piknik ved stranden. Strandvillaene på Nasma Luxury Stays har også private svømmebassenger som gir fullstendig privatliv for de som foretrekker rolig fritid. Stranden på Frond L Palm Jumeirah tilbyr en rolig og luksuriøs strandopplevelse midt i hjertet av Dubai.

Barn

"Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah" tilbyr ulike fasiliteter for barn, inkludert:

1. Svømmebasseng: Eiendommen har et privat basseng der barna kan nyte en dukkert under oppsyn av voksne.

2. Strandlinje: Eiendommen ligger ved stranden og gir barna plass til å leke og leke i sanden.

3. TV-kanaler for barn: For å underholde barna innendørs har de tilgang til barnetv-kanaler.

4. Diverse attraksjoner i nærheten: Eiendommen ligger i nærheten av ulike barnevennlige attraksjoner som Aquaventure Waterpark, Dubai Mall og Dubai Aquarium. Vennligst merk at aktiviteter og tjenester kan endres, og det er best å kontakte hotellet direkte for den mest oppdaterte og omfattende informasjonen.

Underholdning

1. Aquaventure-vannpark: Nyt spennende vannsklier i Midtøstens største vannpark.

2. Atlantis The Palm: Et luksushotell resort som ligger på toppen av Palm Jumeirah i De forente arabiske emirater. Det har et eksklusivt akvarium og flere fine spisemuligheter.

3. Dubai Marina: En kunstig kanalby som skryter av en 7 km lang promenade full av restauranter, kafeer og butikker.

4. Skydive Dubai: For eventyrlystne, gir fallskjermhopping en unik perspektiv på den spektakulære Dubai skyline.

5. The Lost Chambers Aquarium: Dette akvariet tilbyr muligheten til å utforske mystiske ruiner blant 65 000 marine dyr.

6. Palm Jumeirah: Som en verdenskjent kunstig øy, kan du ta en kjøretur rundt den palmeformede øya.

7. Mall of the Emirates: En av verdens største kjøpesentre, som tilbyr et utvalg av shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter.

8. The Pointe: Det er et knutepunkt for shopping, spisesteder og fritidsaktiviteter på Palm Jumeirah.

9. Jumeirah-stranden: Bare en kort avstand fra hotellet.

10. Dubai Mall: Verdens største kjøpesenter.

11. Burj Khalifa: Den høyeste strukturen og bygningen i verden. I tillegg er det et utvalg underholdning tilgjengelig på hotellet selv, som et privat strandområde, utendørsbasseng og en hage spesielt laget for avslapning. Vennligst sjekk tilgjengelighet og retningslinjer på grunn av Covid-19-situasjoner.

Vannaktiviteter

Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah" i Dubai, De forente arabiske emirater, har et privat strandområde og et utendørs svømmebasseng for gjestene. Du kan delta i ulike vannaktiviteter som svømming og soling på egen fritid. Imidlertid kan vannsportsfasiliteter eller aktiviteter som jetski eller snorkling ikke være tilgjengelig direkte gjennom eiendommen. Siden denne villaen ligger på den ikoniske Palm Jumeirah, har gjestene også tilgang til de omkringliggende strendene og nærliggende vannsportsfasiliteter. Det er alltid en god idé å sjekke direkte med eiendommen for spesifikke vannaktiviteter du er interessert i.

Topp spørsmål

1. Hvor nøyaktig er Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah plassert?
1. Hvor nøyaktig er Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah plassert?1

Svar: Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah ligger på Villa L 93, Frond L, Palm Jumeirah, Dubai, De forente arabiske emirater. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah

2. Er Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah familievennlig?
2. Er Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah familievennlig?1

Svar: Ja, eiendommen er familievennlig. Den tilbyr romslig innkvartering og en rekke fasiliteter for hele familien å nyte. Hvor langt er Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah fra flyplassen

3. Er det spisemuligheter tilgjengelig på eiendommen?
3. Er det spisemuligheter tilgjengelig på eiendommen?1

Svar: Selv om eiendommen i seg selv ikke har spisefasiliteter, inkluderer den fullt utstyrte kjøkken i sine boenheter og ligger også i nærheten av flere spisemuligheter på Palm Jumeirah. Tilbyr de noen turopplevelser

4. Er det et svømmebasseng på eiendommen?
4. Er det et svømmebasseng på eiendommen?1

Svar: Ja, det er et utendørs svømmebasseng som gjestene kan bruke. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah

5. Kan jeg parkere bilen min på Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah?
5. Kan jeg parkere bilen min på Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah?1

Svar: Ja, eiendommen tilbyr gratis parkering for gjestene.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
 • Trimrom
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Nasma Luxury Stays - Frond L Palm Jumeirah
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.