De forente arabiske emirater, Dubai

Park Towers in DIFC by Deluxe Holiday Homes

Al Sa'ada Street Dubai, De forente arabiske emirater Leilighet
1 tilbud fra 1043 NOK Se tilbud
Park Towers in DIFC by Deluxe Holiday Homes
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
7.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Al Sa'ada Street Dubai, De forente arabiske emirater

Hotellet 'Park Towers in DIFC by Deluxe Holiday Homes' i Dubai ligger omgitt av en rekke populære attraksjoner og fasiliteter. Noen av dem inkluderer:

1. Dubai International Financial Centre (DIFC): Dette er et finanssenter på land som bidrar til å lette og fremme økonomisk og forretningsmessig vekst.

2. Dubai Mall: En av verdens største og mest besøkte kjøpesentre, med over 1200 butikker og underholdningsaktiviteter.

3. Burj Khalifa: For øyeblikket verdens høyeste struktur og bygning, er det et populært sted for turister som ønsker en enestående utsikt over byen.

4. Dubai Opera: Bare en kort kjøretur unna, er dette et 2000-seters flerformat opplevelsessenter for scenekunst, som ligger i Opera-distriktet i Downtown Dubai.

5. DIFC kunstgallerier: Det finnes flere gallerier som viser verk av både lokale og internasjonale kunstnere.

6. Emirates Towers: Dette inkluderer to av de høyeste bygningene i Dubai og en handlegate.

7. The Gate Village: Et populært hengested med ulike spisesteder og eksklusive butikker.

8. Andre fasiliteter inkluderer flere kafeer, luksusrestauranter, eksklusive butikker, treningssentre og spa. Området har også god offentlig transport, inkludert Dubai Metro. Vær oppmerksom på at noen attraksjoner kan kreve forhåndsbestillinger eller ha inngangsbilletter.

map
Park Towers in DIFC by Deluxe Holiday Homes
Leilighet

Til sentrum7.5

Om hotellet

Om

Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes er en luksuriøs eiendom som ligger i Dubai, De forente arabiske emirater. Den ligger i det eksklusive Dubai International Financial Centre (DIFC), med enkel tilgang til viktige forretnings- og turistområder i Dubai. Hotellet er en høyhusbolig som utstråler ren eleganse og luksus. Det gir en kombinasjon av bekvemmelighet og komfort, noe som gjør det til et ideelt valg for både forretningsreisende og turister. Rom: Rommene på Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes er designet for å gi en hjemmekoselig opplevelse med en touch av luksus. Hvert rom er godt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, inkludert, men ikke begrenset til, høyhastighets Wi-Fi-internett, komfortable king-size- eller enkeltsenger, flatskjerm-TV, aircondition og et stort garderobeskap. Rommene har også fullt utstyrte kjøkken med alle hvitevarer og kjøkkenutstyr som trengs for både enkel og avansert matlaging. Badene er velutstyrte med et utvalg toalettsaker. Dessuten tilbyr rommene en panoramautsikt over den fantastiske Dubais skyline, noe som skaper en hypnotiserende skue rett utenfor vinduet ditt. Overnattingsmulighetene varierer fra studioleiligheter til flerromsleiligheter for å imøtekomme forskjellige behov og preferanser hos gjestene. Måltider: Mens hotellet har begrensede måltidstilbud, oppmuntrer det gjennom sine fullt utstyrte kjøkken i hver leilighet, gjestene til å lage sin egen mat. Gjestene kan tilberede sine egne måltider i eget tempo og når det passer dem, enten det er en tidlig frokost før en dag med sightseeing eller en sen snacks. Det nærliggende området har også innbydende spisesteder, slik at gjestene kan smake på en rekke retter fra hele verden. Enten man er glad i tradisjonell arabisk mat, vestlig hurtigmat eller orientalske delikatesser, så finnes det et stort utvalg i området. Fasiliteter: Når det gjelder fasiliteter, tilbyr Park Towers i DIFC et treningssenter med topp moderne treningsutstyr og dedikerte avdelinger for kardiotrening og styrketrening. Boligen har også et temperaturregulert svømmebasseng som gir en forfriskende pause fra varmen på hete dager i Dubai. Det er også en matbutikk i lobbyen, konferansefasiliteter, 24-timers sikkerhet og concierge-tjenester, og gratis parkering. Alt i alt gir Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes et luksuriøst og komfortabelt opphold på en praktisk beliggenhet i Dubai. Enkel tilgang til store forretnings- og turistattraksjoner, godt utstyrte rom og muligheten til å lage mat selv gjør det til et attraktivt valg for både forretnings- og fritidsreisende.

Barn

Selv om eiendomsoppføringen for 'Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes' ikke spesifiserer tjenester og fasiliteter for barn eksplisitt, er det flere fasiliteter som barn kan glede seg over:

1. Svømmebasseng: Barn kan ha det gøy i svømmebassenget under tilsyn av en voksen.

2. Overnatting: Leilighetene er romslige og tilbyr separate oppholdsområder der barn kan leke og ha det gøy.

3. Nærliggende attraksjoner: Eiendommen ligger i Dubai, som har et bredt utvalg av barnevennlige attraksjoner som Dubai Aquarium, Dubai Mall, og KidZania. Den er også nær Zabeel Park og Dubai Frame. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for å få informasjon om eventuelle spesifikke tjenester eller fasiliteter for barn.

Underholdning

1. Dubai Mall: Det er en av verdens største kjøpesentre med over 1 200 butikker, et innendørs fornøyelsespark, en skøytebane, et gigantisk fossefall, restauranter og mye mer.

2. Dubaioperaen: Dette er et strålende kunstsenter og er det første operahuset i sin klasse i byen. Det ligger i hjertet av sentrum av Dubai, ikke langt fra hotellet.

3. Dubaifontenen: Rett ved siden av Dubai Mall, er dette en av byens mest populære turiststeder. Dubaifontenen tilbyr en spektakulær vann- og lysshow i takt med klassisk, arabisk og verdensmusikk.

4. Burj Khalifa: Dette er verdens høyeste bygning og er et arkitektonisk mesterverk i Dubai. Besøkende kan ta heisen til et utsiktspunkt på 148. etasje for panoramautsikt over byen.

5. Dubais akvarium og undervannszoo: Også lokalisert i Dubai Mall, har den tusenvis av akvatiske dyr og en 270-graders gangtunnel.

6. På toppen - Burj Khalifa: Det er en observasjonsdekk på den 124. og 125. etasje i Burj Khalifa, som tilbyr en 360° utsikt over byen.

7. KidZania: Lokalisert i Dubai Mall, er KidZania et barnas edutainment-senter som tilbyr interaktiv læring og underholdning via rollespill for barn i alderen 4-16 år.

8. Souk Al Bahar: Et arabisk stilmarked som ligger i Downtown Dubai, tilbyr shopping, spisesteder og underholdning.

9. Emirates Towers: Det er kontortårn som også har restauranter, kafeer og et luksuriøst boutique-kjøpesenter.

10. Dubai International Financial Centre (DIFC): Det er et knutepunkt for business og fritid med restauranter, kunstgallerier og shoppingsteder. Det er en kort gåtur fra hotellet. Sjekk alltid åpningstidene og eventuelle reiseråd før du besøker disse attraksjonene.

Topp spørsmål

1. Q: Hvor ligger Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes?
1. Q: Hvor ligger Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes?1

A: Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes ligger i Dubai International Financial Centre (DIFC), Dubai, De forente arabiske emirater.

2. Q: Hvilke fasiliteter tilbyr de på Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes?
2. Q: Hvilke fasiliteter tilbyr de på Park Towers i DIFC av Deluxe Holiday Homes?1

A: Eiendommen tilbyr gratis Wi-Fi, et treningssenter, gratis privat parkering, utendørs svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, og en balkong med utsikt over innsjøen.

3. Q: Er det noen spisesteder i nærheten av eiendommen?
3. Q: Er det noen spisesteder i nærheten av eiendommen?1

A: Ja, Dubai International Financial Centre (DIFC) er kjent for sine mange luksuriøse spisesteder. Du vil finne et utvalg av internasjonale matretter på restauranter innen gangavstand.

4. Q: Hvor langt er det fra eiendommen til flyplassen?
4. Q: Hvor langt er det fra eiendommen til flyplassen?1

A: Eiendommen ligger omtrent 15 minutters kjøring fra Dubai International Airport.

5. Q: Er eiendommen familievennlig?
5. Q: Er eiendommen familievennlig?1

A: Ja, familier trives vanligvis på Park Towers i DIFC, takket være dens beliggenhet nær nøkkelattraksjoner og fasiliteter designet for gjester i alle aldre.

6. Q: Kan jeg få rabatter eller spesialpakker for lengre opphold på Park Towers i DIFC?
6. Q: Kan jeg få rabatter eller spesialpakker for lengre opphold på Park Towers i DIFC?1

A: For informasjon om rabatter for lengre opphold, er det best å kontakte eiendommen direkte. De kan gi den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om priser og pakker.

7. Q: Kommer alle enheter med innsjøutsikt?
7. Q: Kommer alle enheter med innsjøutsikt?1

A: Ikke alle enheter har innsjøutsikt. Det avhenger av hvilken type enhet du bestiller.

8. Q: Er kjæledyr tillatt på denne eiendommen?
8. Q: Er kjæledyr tillatt på denne eiendommen?1

A: Generelt tillater eiendommer under Deluxe Holiday Homes ikke kjæledyr. Imidlertid anbefales det å bekrefte med eiendommen om deres spesifikke kjæledyrpolitikk.

9. Q: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene for denne eiendommen?
9. Q: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene for denne eiendommen?1

A: Innsjekkingstid er fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 12:00. Imidlertid kan disse tidene variere, så sjekk eiendommens politikk.

10. Q: Er det rengjøringstjeneste tilgjengelig?
10. Q: Er det rengjøringstjeneste tilgjengelig?1

A: Ja, vanligvis er rengjøringstjenester inkludert, men for spesifikke detaljer anbefaler vi å sjekke direkte med eiendommen.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Park Towers in DIFC by Deluxe Holiday Homes
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.