De forente arabiske emirater, Dubai

Savoy Crest Hotel Apartment

Al Mankhool 10b Street Dubai, De forente arabiske emirater Leilighet
1 tilbud fra 451 NOK Se tilbud
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Savoy Crest Hotel Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 40
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Al Mankhool 10b Street Dubai, De forente arabiske emirater

Rundt Savoy Crest Hotel Apartment i Dubai finner du en rekke attraksjoner, restauranter, kjøpesentre og kulturelle steder. Her er noen av dem:

1. Burjuman Mall: Dette er et stort kjøpesenter hvor du kan kjøpe et bredt utvalg av varer. Det har også en matrett og en kino.

2. Dubai Museum: Ligger i Al Fahidi Fort, gir det innsikt i Dubais historie og tradisjoner.

3. Creek Park: En vakker og stor park som tilbyr flott utsikt over sentrum av Dubai og flotte utendørsaktiviteter.

4. Al Fahidi Historical Neighbourhood: Et historisk område med tradisjonell arkitektur som ligger ved Dubai Creek.

5. Meena Bazaar: Et gammelt marked kjent for tekstiler, gull og krydder.

6. Dubai Frame: Dette arkitektoniske landemerket gir fantastisk panoramautsikt over byens gamle og nye områder.

7. Dubai Creek: En saltvannselv som ligger i Dubai. Du kan nyte en tradisjonell 'abra' (lite trebåt) tur her.

8. Zabeel Park: Det er en av byens største og mest besøkte parker.

9. Mange restauranter som tilbyr både lokale og internasjonale retter.

10. Offentlige transportknutepunkter, inkludert Burjuman metrostasjon, er også i nærheten. Husk alltid å sjekke åpningstidene og eventuelle reiseråd før du planlegger besøk til disse stedene.

map
Savoy Crest Hotel Apartment
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

'Savoy Crest Hotel Apartment' er et luksuriøst, komfortabelt og stilig hotell som ligger i hjertet av Dubai, De forente arabiske emirater. Dette hotellet er designet med en blanding av moderne og klassisk estetikk, noe som gjør det til et perfekt valg for både turister og fastboende. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer designet for å imøtekomme enhver type reisende. Romkategoriene inkluderer Studioleiligheter, Prime Studioleiligheter, ettromsleiligheter og toromsleiligheter. Alle rommene er godt utstyrt med moderne fasiliteter som høyhastighets Wi-Fi, fullt utstyrte kjøkkenkroker, separate stuer og private bad med toalettsaker. Studioleilighetene er omtrent 45 kvm store og leveres med enkeltsenger eller dobbeltsenger. Prime Studioleiligheter er litt mer omfattende, rundt 55 kvm, og tilbyr et romslig, moderne og komfortabelt oppholdsområde som kan romme opptil 3 voksne. Ettromsleilighetene er omtrent 75 kvm store og har en separat stue og soverom, ideelt for familier. Toromsleilighetene er de mest romslige, rundt 105 kvm, og tilbyr to separate soverom og en stor stue som rommer opptil 5 voksne. Alle rommene har aircondition, flatskjerm-TV, safe, strykefasiliteter og hårføner for ekstra bekvemmelighet. Måltider: Savoy Crest Hotel Apartment inkluderer også et spisested som tilbyr en rik og variert meny for å behage smaksløkene dine. Du kan starte dagen med en deilig frokost servert i den moderne kafeen, som tilbyr et utvalg av internasjonale og regionale retter. De tilbyr både buffé og à la carte-alternativer for gjestene sine. Room service er tilgjengelig døgnet rundt for de som foretrekker måltider i komforten av rommet sitt. Videre, med en fullt utstyrt kjøkkenkrok i hvert rom, har gjestene også muligheten til å lage sine egne måltider. Andre fasiliteter: Gjestene kan dra nytte av hotellets mange fasiliteter som et temperaturkontrollert svømmebasseng, treningssenter, badstue og dampbad, lekeområde for barn og gratis parkering. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet for å gi informasjon og assistere med å organisere turer, flyplasstransport og leiebil. I tråd med COVID-19-protokollene opprettholder hotellet høye standarder for renslighet og hygiene for gjestenes sikkerhet og trivsel. Enten du besøker Dubai for forretninger eller fritid, tilbyr 'Savoy Crest Hotel Apartment' et komfortabelt og luksuriøst opphold innen rekkevidde av byens hovedattraksjoner.

Barn

Savoy Crest Hotel Apartment i Dubai tilbyr ulike fasiliteter og funksjoner som barn kan glede seg over:

1. Svømmebasseng: Det er et utendørsbasseng hvor barn kan ha det gøy og også slå varmen.

2. Barnevakt og barneomsorg: De tilbyr tjenester som barnevakt og barneomsorg, som avlaster stresset for foreldre.

3. Familierom: Hotellet tilbyr familierom som er romslige og perfekte for barn å bevege seg rundt i.

4. Gratis WiFi: Barn kan bruke gratis WiFi til underholdningsformål som å se på tegnefilmer eller spille spill.

5. Nærhet til turistattraksjoner: Dette hotellet ligger i nærheten av mange kjente steder som Dubai Aquarium og Underwater Zoo, noe som barn definitivt vil glede seg over.

6. Restauranter: Det er ulike matvalg tilgjengelig innen hotellet som også tar hensyn til barn. Husk alltid å sjekke direkte med hotellet da tjenestene og funksjonene kan endre seg over tid.

Underholdning

1. Dubai Mall: Beliggende mindre enn 10 minutter unna, er dette en av verdens største kjøpesentre i UAE. Du kan handle, spise, se på filmer og nyte Dubai Aquarium & Underwater Zoo.

2. Burj Khalifa: Bare en kort kjøretur unna, tilbyr denne ikoniske skyskraperen spektakulær utsikt over Dubai fra sine observasjonsdekk.

3. Dubai Opera: Dette toppmoderne kultur- og underholdningssenteret ligger mindre enn en kilometer unna Savoy Crest Hotel Apartment. Det tilbyr et bredt utvalg av show og forestillinger året rundt.

4. City Walk: En kort kjøretur unna, har dette utendørs shopping- og underholdningsområdet et bredt utvalg av butikker, restauranter og aktiviteter, inkludert kino og gateforestillinger.

5. Jumeirah-moskeen: En vakker moské åpen for ikke-muslimske besøkende, som tilbyr pedagogiske kulturprogrammer.

6. Dubai Water Canal Walkway: Ta en spasertur langs Dubai Water Canal, se byens skyline og se på Dubai Waterfall.

7. Dubai Aquarium & Underwater Zoo: Ligger i Dubai Mall, er dette en av de mest fengslende attraksjonene i Dubai som tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år.

8. Dubai-fontenen: Kjent som verdens største koreograferte fontenesystem, ligger den ved den 30 dekar store kunstige Burj Khalifa Lake.

9. KidZania: Det er en interaktiv barnesized by som oppmuntrer til utdanning gjennom lek. Det er en by i skalaen til KidZania.

10. La Mer: La Mer i Jumeirah er et strandnært reisemål som byr på mye moro med restauranter, underholdning og flott sjøutsikt.

11. XVA Gallery: Et av de ledende galleriene i Midtøsten som spesialiserer seg på samtidskunst fra den arabiske verden og det indiske subkontinentet.

12. The Green Planet: Dette er en biodome som inviterer besøkende til å utforske jordens fascinerende flora og fauna gjennom en innlevende ekspedisjon til tropene. Husk at det alltid er lurt å sjekke åpningstidene og om du må bestille på forhånd, da disse ofte kan endre seg.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys på Savoy Crest Hotel Apartment? Svar: Savoy Crest Hotel tilbyr et utvalg av fasiliteter som svømmebasseng, badstue, treningsstudio, gratis WiFi, et fullt utstyrt kjøkken i hver leilighet og en gratis skyttelbuss til stranden daglig.

2. Spørsmål: Hvor langt er Savoy Crest Hotel Apartment fra nærmeste flyplass? Svar: Hotellet ligger omtrent 10 km fra Dubai International Airport, som er omtrent en 15-minutters kjøretur.

3. Spørsmål: Har Savoy Crest Hotel Apartment noen spisemuligheter? Svar: Ja, Savoy Crest Hotel Apartment har en kafé som serverer internasjonal frokost og et bredt utvalg av asiatiske og europeiske retter. I tillegg kan gjester bestille måltider til rommene sine 24/

7.

4. Spørsmål: Er dette hotellet familievennlig? Svar: Ja, Savoy Crest Hotel Apartments anses som veldig familievennlig. De tilbyr familierom og har også tjenester som barnevakt/barnepass, noe som gjør det til et utmerket sted for familier å bo.

5. Spørsmål: Kan jeg parkere bilen på Savoy Crest Hotel Apartment? Svar: Ja, gratis privat parkering er mulig på stedet, og ingen reservasjon er nødvendig.

6. Spørsmål: Er Savoy Crest Hotel Apartment dyrevennlig? Svar: Dessverre, nei. Dyr er ikke tillatt på hotellet.

7. Spørsmål: Hva er noen populære attraksjoner nær Savoy Crest Hotel Apartment? Svar: Noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet inkluderer Burj Khalifa, Dubai Mall og Dubai Fountain.

8. Spørsmål: Er det noen shoppingområder i nærheten? Svar: Ja, det er kjente shoppingområder som Burjuman Shopping Centre og Meena Bazaar innen gangavstand fra hotellet.

9. Spørsmål: Tilbyr Savoy Crest Hotel Apartment flyplasstransport? Svar: Ja, de tilbyr flyplasstransport. Det kan imidlertid være avgiftsbelagt, så det er best å bekrefte med hotellet før du planlegger.

10. Spørsmål: Kan jeg leie bil på Savoy Crest Hotel Apartment eller i nærheten? Svar: Ja, hotellet tilbyr bilutleie, og det er også mange bilutleieselskaper i nærheten av Dubai.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kjøkken
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Bidé
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Savoy Crest Hotel Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.