De forente arabiske emirater, Dubai

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Al Mamsha Road, P.O. Box 53567 Dubai, De forente arabiske emirater Ferieanlegg
1 tilbud fra 1218 NOK Se tilbud
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Sheraton Jumeirah Beach Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 52
Beliggenhet
Til sentrum
28.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Al Mamsha Road, P.O. Box 53567 Dubai, De forente arabiske emirater

Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai ligger langs de hvite sandstrendene på Jumeirah Beach, i et livlig område fullt av attraksjoner. Her er noen steder i nærheten av hotellet:

1. The Walk at Jumeirah Beach Residence (JBR): Denne travle strandpromenaden tilbyr mange butikker, restauranter og underholdningssteder.

2. Bluewaters Island: Det er hjemmet til verdens største pariserhjul, Ain Dubai, og har også et utvalg av butikker og spisesteder.

3. Dubai Marina: Kjent som en "by i byen", har Dubai Marina høyhusbygninger, luksusyachter og Marina Mall for shoppingentusiaster.

4. Marina Beach: En populær strand der du kan slappe av eller delta i vannsportsaktiviteter.

5. Skydive Dubai: Et adrenalinpumpende aktivitetssted for eventyrlystne.

6. Emirates Golf Club: Et toppvalg for golfentusiaster.

7. Wild Wadi Waterpark og Aquaventure Waterpark: Dette er to populære badeparker perfekte for familieunderholdning.

8. Mall of the Emirates: En av byens fremste shoppingdestinasjoner.

9. The Palm Jumeirah: Denne ikoniske kunstige øya er fullpakket av luksusresorts, eksklusive restauranter og spa.

10. Souk Madinat Jumeirah: Dette kjøpesenteret kombinerer tradisjonell midtøstern shoppingkultur med en moderne blanding av boutiquer, suvenirbutikker, luksusmote og smykker. Vær oppmerksom på at avstanden kan variere, det anbefales å sjekke avstanden før du lager reiseplaner.

map
Sheraton Jumeirah Beach Resort
7.8 Ferieanlegg

Til sentrum28.4

Om hotellet

Om

Sheraton Jumeirah Beach Resort er et femstjerners luksusresort som ligger på de hvite strendene i Jumeirah Beach, et av de mest eksklusive områdene i Dubai, De forente arabiske emirater. Dette hotellet ligger midt i Dubais marina og er omgitt av imponerende landemerker som Palm Jumeirah og Dubai Marina Mall. Resortet har omtrent 256 romslige rom og suiter som har fantastisk utsikt over havet eller The Walk, og hvert rom har moderne innredning og luksuriøse fasiliteter, inkludert trådløst internett, safe, minibar, TV og eget bad med luksuriøse toalettartikler. Noen av rommene og suitene har også en privat balkong eller terrasse. Når det gjelder mat, tilbyr Sheraton Jumeirah Beach Resort et bredt utvalg kulinariske opplevelser. Det er flere restauranter og barer på resortet som passer til ulike smaker, fra internasjonale bufféalternativer på Palm Garden Restaurant til autentiske italienske retter på Ciao Ristorante. The Peacock Chinese Restaurant tilbyr tradisjonelle Szechuan- og Beijing-retter. Gjestene kan også nyte en cocktail eller to på Bliss Lounge med fantastisk utsikt over Arabiahavet. Resortet har treningssentre, squashbaner og tilgjengelige aktiviteter som vannsport og et pirattematisert barneområde, blant annet. Sheraton Jumeirah Beach Resort tilbyr også forskjellige spisepakker, inkludert frokost og halvpensjon. Resortet tilbyr også døgnåpen romservice for servering på rommet. I tillegg har hotellet også fasiliteter for møter og arrangementer, et forretningssenter for forretningsreisende og tilbyr tjenester som klesvask, leiebil og transport til og fra flyplassen for ekstra bekvemmelighet. Vær oppmerksom på at tjenester og fasiliteter kan variere på grunn av den pågående COVID-19-situasjonen, og det er anbefalt å sjekke med hotellledelsen for de siste oppdateringene.

Strand

Sheraton Jumeirah Beach Resort i Dubai skryter av en privat hvit sandstrand som byr på fantastisk utsikt over Arabiahavet. Den myke, rene sanden er nøye vedlikeholdt, og de krystallklare, blå vannene er rolige og innbydende. Resorten tilbyr solsenger, parasoller og strandhåndklær til gjestenes komfort og bekvemmelighet. Det er også mulig å få bestilt forfriskende drikke og snacks ved strandkanten fra resortets restauranter. Stranden, kombinert med den varme solen og kjølige havbrisen, byr på et perfekt avslapningssted og er en av høydepunktene for gjester som bor på Sheraton Jumeirah Beach Resort. Besøkende kan delta i et mangfold av vannsport og strandaktiviteter, eller bare slappe av og nyte den vakre naturen.

Barn

Sheraton Jueairah Beach Resort i Dubai, De forente arabiske emirater har mange fasiliteter og aktiviteter for barn. Disse inkluderer:

1. Barneklubb: De tilbyr en trygg og morsom atmosfære for barn i alderen 4 til 12 år. Klubben tilbyr ulike underholdnings- og pedagogiske aktiviteter som kunst og håndverk, historiefortelling og ansiktsmaling.

2. Svømmebassenger: Resortet tilbyr et stort utendørs svømmebasseng som er egnet for barn. Det er også et barnebasseng spesielt designet for de minste.

3. Strandtilgang: Resortet ligger rett ved Jumeirah Beach, og tilbyr en perfekt mulighet for barn å leke i sanden og vannet.

4. Utendørs lekeutstyr: Barn har tilgang til utendørs lekeutstyr hvor de kan kose seg og ha det gøy.

5. Barnevakttjenester: For foreldre som ønsker litt alenetid eller planlegger en voksenutflukt, tilbyr resortet barnevakttjenester med profesjonelt og pålitelig personale.

6. Barnemåltider: Restaurantene på resortet tilbyr barnemenyer med et utvalg av sunne og fristende alternativer for unge gjester.

7. Eventyrlige aktiviteter: Avhengig av årstiden, organiserer resortet også spesielle aktiviteter for barn som vannsport, skattejakter osv.

8. Familierom: Disse rommene tilbyr romslig innkvartering designet med tanke på komforten til familier som reiser med barn. Vennligst kontakt eiendommen direkte for ytterligere detaljer, da noen tjenester kan være påvirket av COVID-19-restriksjoner.

Underholdning

1. JBR-promenaden og stranda: En populær stripe med restauranter, butikker og skyskrapere som strekker seg over 1,7 km av kystlinjen.

2. Skydive Dubai: Dette er for eventyrlystne, og tilbyr den unike muligheten til å falle fritt over byens ikoniske kystlinje.

3. Bluewaters Island: Et reisemål med enestående utsikt over byen og kysten, som skryter av den rekordstore observasjonsbåten Ain Dubai.

4. Aquaventure Waterpark: Denne berømte badeparken ligger på Palm Jumeirah, og har spennende vannsklier og en privat strand.

5. Marina Walk: En 7 km lang promenade som ligger i den pulserende Marina-distriktet, fylt med restauranter, butikker og underholdningsområder.

6. Dubai Opera: En fantastisk kunstscene som har et omfattende årlig program med arrangementer, inkludert musikaler, balletter, operaer og mer.

7. Dubai Marina Mall: Et stort kjøpesenter og underholdningskompleks med flere spisesteder, butikker og kino.

8. Mall of the Emirates: Et enormt kjøpesenter som har et innendørs skianlegg, et stort teater og en rekke high-end butikker.

9. Ibn Battuta Mall: Inspirert av reisene til den arabiske oppdageren Ibn Battuta, tilbyr dette kjøpesenteret en blanding av shopping, underholdning og serveringsopplevelser.

10. Wild Wadi Waterpark: Ligger foran den fantastiske Burj Al Arab, og tilbyr 30 turer og andre attraksjoner som passer perfekt for familien.

11. Skyview Bar: En stilig og eksklusiv cocktailbar som tilbyr panoramautsikt over Arabiahavet fra Burj Al Arab.

12. Roxy Cinemas: Et toppmoderne kino hvor du kan oppleve de nyeste filmene i luksuriøse seter.

Vannaktiviteter

Sheraton Jumeriah Beach Resort i Dubai, De forente arabiske emirater, er kjent for sitt omfattende utvalg av vannrelaterte aktiviteter for gjester i alle aldre. Resortet er kjent for sin nydelige private strand og envious beliggenhet rett ved bredden av Persiabukta, og gir fantastiske muligheter for vannbasert moro.

1. Privat strand: Med en privat strand kan gjestene tilbringe mange avslappende timer på den hvite sandstrenden, svømme, sole seg eller bygge sandslott med barna.

2. Utendørsbassenger: Resortet har to store utendørsbassenger, hvor gjestene kan ta en fredelig dukkert eller delta i en rekke bassengbaserte spill og aktiviteter.

3. Vannsport: For de mer eventyrlystne finnes det et utvalg av vannsport tilgjengelig på resortet, inkludert jetski, windsurfing, parasailing, bananbåter, snorkling og dykking.

4. Barneklubb og basseng: For familier med små barn har resortet en Pirates Kids Club med en rekke innendørs og utendørs aktiviteter, som et barnebasseng for trygt og hyggelig vannlek.

5. Armonia Spa: For de som ønsker litt mer avslapning, kan de ta en avslappende dukkert i de innendørs hydroterapibassengene på Armonia Spa, en av Dubais beste helse- og velværedetinasjoner. I tillegg er det livvakter på vakt for å sikre gjestenes sikkerhet, og rene håndklær er tilgjengelig for alle å bruke. Det anbefales å bekrefte tilgjengeligheten av disse aktivitetene, tjenestene eller eventuelle ekstra avgifter direkte med hotellet da de kan variere på grunn av COVID-19-protokoller, værforhold osv.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Sheraton Jumeirah Beach Resort? Svar: Sheraton Jumeirah Beach Resort ligger på Al Mamsha Street, Jumeirah Beach Residence, Dubai, De forente arabiske emirater. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Sheraton Jumeirah Beach Resort? Svar: Sheraton Jumeirah Beach Resort tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert en privat strand, to utendørsbassenger, et barnebasseng, fire restauranter, et treningssenter, et fullservice spa og møterom.

2. Hvor langt er hotellet fra Dubai internasjonale flyplass? Svar: Hotellet er omtrent 30 km unna Dubai internasjonale flyplass, noe som tar rundt 30 minutter å kjøre. Er det spisemuligheter på Sheraton Jumeirah Beach Resort? Svar: Ja, Sheraton Jumeirah Beach Resort har fire spisesteder, inkludert en internasjonal buffet, italiensk mat, en strandgrill og en kinesisk restaurant.

3. Finnes det et basseng på Sheraton Jumeirah Beach Resort? Svar: Ja, det er to utendørsbassenger og et barnebasseng på feriestedet. Tilbyr Sheraton Jumeirah Beach Resort transport til flyplassen? Svar: Ja, Sheraton Jumeirah Beach Resort tilbyr transport til flyplassen for gjestene.

4. Er kjæledyr tillatt på Sheraton Jumeirah Beach Resort? Svar: Nei, kjæledyr er ikke tillatt på feriestedet. Har Sheraton Jumeirah Beach Resort en spabehandling? Svar: Ja, feriestedet har et fullservice spa kalt Armonia Spa, som tilbyr ulike behandlinger og tjenester.

5. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av hotellet? Svar: Ja, feriestedet ligger i nærheten av flere turistdestinasjoner som The Walk at JBR, Dubai Marina, Mall of the Emirates og Dubai Mall. Er det gratis WiFi tilgjengelig på feriestedet? Svar: Ja, gratis WiFi er tilgjengelig på hele feriestedet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Hage
 • Squashbaner
 • Vindsurfing
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Vannski
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Kajakkpadling
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Sheraton Jumeirah Beach Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.