De forente arabiske emirater, Dubai

Anmeldelser av Comfort Inn Hotel Dubai

Al Rigga Road P.O.Box 56352 Dubai, De forente arabiske emirater Hotell
Under gjennomsnittet
1 tilbud fra 373 NOK Se tilbud
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Comfort Inn Hotel Dubai
Se tilbud —

Comfort Inn Hotel Dubai gjeste verifiserte anmeldelser

Totalt 1 omtale

avatar

Hotellet vi tilfeldigvis kjøpte en tur til i januar 2022. På plussiden - billig (vi klarte å bo der for to personer for 70 tusen, turen varte i 8 dager), nær metroen og halvparten av personalet er veldig imøtekommende og prøver å løse alle problemer som oppstår. På minussiden - den andre halvparten av personalet på den tiden løste bare problemer mot betaling, stranden er bare tilgjengelig med taxi (eller buss 🤦‍♀️) og du vil alltid! Alltid! Være sulten! Det er bedre å ikke betale for mat i det hele tatt. Og ikke bare smaker det dårlig der, men det er rett og slett ikke nok mat 😂 Men ferien var morsom. Vi måtte bytte rom tre ganger. Først fikk vi et rom i øverste etasje, der var airconditionene så bråkete at jeg ikke kunne sove. I det neste rommet var det problemer med VVS. Og i det tredje rommet falt en lampe ned på hodet mitt, men vi bestemte oss for å ikke bry oss om det lenger) Men alt i alt, hvis du er i godt selskap og hvis det er like budsjettvennlig og du ikke er kresen, kan du trygt velge det. Bare ikke ta med lunsj / middag.

avatar

Takk) Vi betalte 100 hver for alt (for nå er det rimelig 😅), egentlig bare for å sove der, men frokostene skuffet oss litt.

avatar

Kom og spis frokost tidligere. Det kan være at noe har endret seg nå, men på det tidspunktet var det faktisk bare ikke nok mat til alle. Med andre ord, spiste den som klarte å komme først.

avatar

Fra hvilket tidspunkt serverer dere frokost?

avatar

Jeg husker ikke nøyaktig. Når vi forsto situasjonen, våknet vi klokken 7 om morgenen og hadde frokost - og alt var i orden.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 37
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Al Rigga Road P.O.Box 56352 Dubai, De forente arabiske emirater

Rundt Comfort Inn Hotel Dubai, er det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker i Dubai, De forente arabiske emirater. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Burj Khalifa: Det høyeste bygget i verden, som tilbyr panoramautsikt over Dubais skyline.

2. Dubai Mall: Et stort kjøpesenter og underholdningskompleks, med mange butikker, restauranter og underholdningssteder.

3. Dubai Fountain: Ligger utenfor Dubai Mall, med et fengslende vannshow akkompagnert av musikk.

4. Dubai Opera: Et moderne kulturhus kjent for sitt varierte utvalg av konserter, teaterforestillinger og kulturelle arrangementer.

5. Dubai Creek: Et historisk område hvor besøkende kan ta tradisjonelle båter, kalt Abras, for å utforske elven og dens omgivelser.

6. Dubai Museum: Plassert innenfor Al Fahidi Fort, dette museet viser Dubais historie og kulturarv.

7. Jumeirah Beach: Et populært sandstrandområde med klart vann, foret med hoteller, restauranter og rekreasjonsaktiviteter.

8. The Palm Jumeirah: En kunstig øy formet som en palme, med luksuriøse hoteller, boligområder og underholdningsmuligheter.

9. Dubai Marina: En livlig vannkantdistrikt kjent for sine eksklusive boliger, imponerende skyskrapere og travle promenader.

10. Mall of the Emirates: Et annet stort kjøpesenter i Dubai, med Ski Dubai, et innendørs skianlegg. Vær oppmerksom på at disse attraksjonene kan variere i nærhet til Comfort Inn Hotel Dubai, og det anbefales å bruke kart eller konsultere hotellets personale for nøyaktige retninger og avstander.

map
Comfort Inn Hotel Dubai
6.4 Hotell

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Comfort Inn Hotel Dubai er et populært hotell som ligger i hjertet av Dubai, De forente arabiske emirater. Det tilbyr komfortable overnatting, utmerket service og en praktisk beliggenhet for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet har ulike romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffe-/tekoker og gratis Wi-Fi. Rommene har også eget bad med dusj, badekar og gratis toalettartikler. Når det gjelder mat, har hotellet en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av deilige måltider. Gjestene kan nyte et variert utvalg av internasjonale og lokale retter, tilberedt av erfarne kokker. I tillegg er det et bar-/loungeområde der gjestene kan slappe av med en forfriskende drink eller prøve noen velsmakende snacks. For ekstra bekvemmelighet, tilbyr hotellet en rekke tjenester og fasiliteter. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, flyplasstransport, vaskeritjeneste og valutaveksling. Hotellet har også et treningssenter, svømmebasseng og forretningssenter som gjestene kan benytte seg av under oppholdet. Når det gjelder beliggenhet, ligger Comfort Inn Hotel Dubai ideelt til i nærheten av populære attraksjoner som Dubai Mall, Burj Khalifa og Jumeirah Beach. Det er også flere kjøpesentre, restauranter og underholdningssteder i nærheten av hotellet. Totalt sett tilbyr Comfort Inn Hotel Dubai komfortable overnatting, et utvalg av spisemuligheter og praktiske fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene som besøker Dubai.

Barn

Hotel Comfort Inn i Dubai, De forente arabiske emirater, tilbyr ikke spesifikke fasiliteter eller aktiviteter kun for barn. Imidlertid kan barn fortsatt nyte følgende generelle fasiliteter og tilbud tilgjengelig på hotellet:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barn kan nyte å svømme og leke i vannet.

2. Komfortable rom: Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom der barn kan slappe av og få en god natts søvn.

3. Serveringsmuligheter: Hotellet har sannsynligvis serveringsmuligheter som tilbyr et utvalg av retter som barn vil like.

4. Nærliggende attraksjoner: Comfort Inn Hotel Dubai ligger i Dubai, som tilbyr utallige attraksjoner for familier med barn. Det er fornøyelsesparker, badeland, kjøpesentre og ulike familievennlige underholdningsmuligheter i nærheten.

5. Sightseeing: Dubai har flere kjente landemerker og attraksjoner som Burj Khalifa, Dubai Mall, Palm Jumeirah og Dubai Marina som barn kan besøke og utforske. Det er verdt å nevne at tilgjengelige fasiliteter og aktiviteter kan variere, og det anbefales å kontakte hotellet direkte for den nyeste informasjonen tilpasset barnas behov.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Comfort Inn Hotel Dubai i Dubai, De forente arabiske emirater. Noen av de populære attraksjonene og underholdningssteder i nærheten inkluderer:

1. Dubai Mall: Kun en kort avstand unna ligger Dubai Mall, en av verdens største shopping- og underholdningsdestinasjoner. Det tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter, et stort utvalg restauranter, et akvarium, en skøytebane, en virtuell virkelighetspark og et kinokompleks.

2. Burj Khalifa: Ved siden av Dubai Mall ligger Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Besøkende kan ta en høyhastighetsheis til utsiktspunktet på 1

48. etasje for en fantastisk utsikt over byen.

3. Dubai Fountain: Utenfor Dubai Mall ligger Dubai Fountain, verdens største koreograferte fontenesystem. Den viser daglige forestillinger ledsaget av musikk og lys og er en populær attraksjon for besøkende.

4. Dubai Opera: Beliggende i Downtown Dubai er Dubai Opera et imponerende senter for scenekunst som arrangerer et bredt utvalg av live forestillinger, inkludert konserter, balletter, operaer og andre kulturelle arrangementer.

5. City Walk: En trendy utendørs shopping- og underholdningsdestinasjon, City Walk tilbyr mange butikker, restauranter, kafeer og et bredt utvalg av underholdningsmuligheter. Det har også moderne gatekunst og et unikt bydesign.

6. La Mer: En levende stranddestinasjon, La Mer har en rekke underholdningsmuligheter, inkludert badeland, kino, spisesteder, butikker og en vakker strandpromenade.

7. Dubai Parks and Resorts: En kort kjøretur fra hotellet ligger Dubai Parks and Resorts, en mega-temaparkdestinasjon. Den inkluderer tre temaparker: Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai og LEGOLAND Dubai, sammen med en badeland kalt LEGOLAND Water Park, og Riverland Dubai detaljhandel- og serveringsdistrikt. Dette er bare noen eksempler på underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Comfort Inn Hotel Dubai. Byen Dubai tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner og aktiviteter for besøkende å nyte.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Comfort Inn Hotel Dubai? - Comfort Inn Hotel Dubai ligger i Dubai, De forente arabiske emirater.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Comfort Inn Hotel Dubai? - Comfort Inn Hotel Dubai tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, et treningssenter, et svømmebasseng og et forretningssenter.

3. Er det parkeringsmuligheter på Comfort Inn Hotel Dubai? - Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjestene på Comfort Inn Hotel Dubai.

4. Er det noen restauranter eller spisesteder på Comfort Inn Hotel Dubai? - Ja, Comfort Inn Hotel Dubai har en restaurant på stedet som serverer ulike typer mat.

5. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Comfort Inn Hotel Dubai? - Noen nærliggende attraksjoner til Comfort Inn Hotel Dubai inkluderer Dubai Marina, Jumeirah Beach, Mall of the Emirates og Palm Jumeirah.

6. Tilbyr Comfort Inn Hotel Dubai skyttelbusservice? - Ja, Comfort Inn Hotel Dubai tilbyr skyttelbuss til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

7. Er dyr tillatt på Comfort Inn Hotel Dubai? - Nei, dyr er ikke tillatt på Comfort Inn Hotel Dubai.

8. Har Comfort Inn Hotel Dubai døgnåpen resepsjon? - Ja, resepsjonen på Comfort Inn Hotel Dubai er åpen 24 timer i døgnet.

9. Er frokost inkludert i romprisen på Comfort Inn Hotel Dubai? - Ja, frokost er inkludert i romprisen på Comfort Inn Hotel Dubai.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Comfort Inn Hotel Dubai? - Innsjekkingstid på Comfort Inn Hotel Dubai er kl. 14:00, og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Handicap parkering
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
 • Ismaskin
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • TV
 • Badekar
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Comfort Inn Hotel Dubai
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.