De forente arabiske emirater, Abu Dhabi

Corniche Hotel Apartments

Corniche Road Abu Dhabi, De forente arabiske emirater Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Corniche Hotel Apartments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Squashbaner
Vis alle fasiliteter 31
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Corniche Road Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

map
Corniche Hotel Apartments
Hotell

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Corniche Hotel Apartments, som ligger i hjertet av Abu Dhabi, er en rimelig, men luksuriøs destinasjon som ønsker sine gjester velkommen med stor varme og gjestfrihet. Hotellet har et utvalg av fasiliteter som er designet for å gi et komfortabelt opphold. Rom: Hotellet har 116 fullt servicerte og velutstyrte leiligheter, tilgjengelig som 1- eller 2-roms enheter. Alle rom er klimatiserte og har en romslig stue, et tekjøkken, et eget bad og moderne apparater som en flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, et kjøleskap, en vannkoker og en mikrobølgeovn. Rommene tilbyr også gratis trådløst internett og har flott byutsikt. Måltider: Corniche Hotel Apartments har en restaurant på stedet som tilbyr et bredt utvalg av kulinariske herligheter. Kjent for sin gourmet internasjonale mat, kan gjestene nyte en deilig spiseopplevelse her. I tillegg tilbyr hotellet en gratis kontinental frokost hver morgen. Romservice er også tilgjengelig hvis gjestene foretrekker å spise i komforten av sine rom. Hotellfasiliteter: Hotellfasilitetene inkluderer daglig renhold, vaskeritjeneste, døgnåpen resepsjon, sikker parkering på stedet og et forretningsenter for å hjelpe de som er på forretningsreise. For treningsentusiaster er det også et godt utstyrt treningsstudio. Plassering: Corniche Hotel Apartments ligger strategisk til i nærheten av byens største attraksjoner. Det er en kort spasertur fra Abu Dhabis berømte Corniche-strand og bare noen få minutters kjøring fra forretningsdistriktet, noe som gjør det til et ideelt overnattingsvalg for både fritids- og forretningsreisende. Det er også nær Abu Dhabis største kjøpesentre og restauranter. Hotellet tilbyr for øyeblikket ikke svømmebasseng eller spabehandlinger. Personalet på Corniche Hotel Apartments har rykte for sin vennlige væremåte og er glade for å hjelpe med reiseordninger, gi turistinformasjon og ordne bilutleie. Merk at selv om hotellet streber etter å opprettholde de høyeste standarder, kan tjenester og fasiliteter endres i henhold til nye normer og regler på grunn av den pågående COVID-19-situasjonen. Det anbefales å ta direkte kontakt med hotellet for de nyeste oppdateringene.

Barn

På Corniche Hotel Apartments kan barn nyte flere fasiliteter. Spesielt har mange suiter på hotellet separate stuer og soverom, som kan gi rom for barn å leke. Imidlertid tilbyr ikke hotellet spesifikke fasiliteter eller aktiviteter rettet mot barn. Hotellets sentrale beliggenhet i Abu Dhabi betyr at det ligger i nærheten av flere barneattraksjoner, inkludert:

1. Corniche Beach: Denne stranden ligger bare noen få minutter unna hotellet, og barn kan nyte en dag i solen, bygge sandslott og svømme.

2. Khalifa Park: Denne parken har en togreise gjennom parken, museum, akvarium og vakre hager å gå rundt i.

3. Marina Mall: Nærliggende kjøpesenter med en rekke butikker og familiebaserte attraksjoner.

4. Abu Dhabi Mall: Et annet stort kjøpesenter med barnevennlige attraksjoner og aktiviteter.

5. Ferrari World Abu Dhabi: Selv om det er litt lengre unna (ca. 30 minutters kjøretur), er denne fornøyelsesparken en hit blant barn. Husk alltid å sjekke med hotellet om eventuelle ekstra tjenester de kan tilby for familier, som barneomsorg eller barnevakttjenester.

Underholdning

1. Kulturarvlandsbyen: Dette utendørsmuseet gir et innblikk i ørkenlivet før oljealderen i De forente arabiske emirater.

2. Emirates Palace: Et must-see landemerke i Abu Dhabi som viser frem den fremragende arabisk design med store rom og luksuriøse møbler. Det arrangeres også konsertarrangementer her.

3. Louvre Abu Dhabi: Kun en kort kjøretur unna, er dette det første universalmuseet i den arabiske verden som brobygger gapet mellom østlig og vestlig kunst.

4. Sheikh Zayed Grand Mosque: En av verdens største moskeer, dette arkitektoniske kunstverket har kapasitet til å romme utrolige 41 000 tilbedere.

5. Corniche: En langstrakt 8 kilometer lang strandpromenade med gangstier, sykkelstier, kafeer, restauranter og Corniche Beach.

6. Ferrari World Abu Dhabi: Dette er den første Ferrari-temaparken og har rekord for å være verdens største romrammestruktur.

7. Yas Waterworld: Et perfekt sted for familier med spennende vannbasert moro i solen.

8. Warner Bros. World: En helt innendørs temapark som har mer enn 25 attraksjoner fordelt på seks engasjerende land.

9. Abu Dhabi Mall: Et kjøpesenter med et bredt utvalg internasjonale merker.

10. Qasr Al Hosn: Den eldste bygningen i byen, den regnes som Abu Dhabis symbolske fødested. Museet gir fascinerende innsikt i De forente arabiske emiraters fortid.

11. Etihad Towers: En kompleks av bygninger med kontorer, leiligheter. Det er en observasjonsplattform på

74. etasje, restauranter og et luksushotell.

12. Manarat Al Saadiyat: Kultursenter og galleri med skiftende utstillinger, en teater og utdanningsverksteder.

13. Al Bateen Beach: En vakker strand for bading og soling.

14. Teater - Abu Dhabi National Theatre, Kinoer - Marina Mall VOX Cinemas, Empire Cinemas the Mall.

15. Nattklubber - Relax@12, Heroes, Velocity.

Topp spørsmål

Spørsmål: Hvor ligger Corniche Hotel Apartments i Abu Dhabi? Svar: Corniche Hotel Apartments ligger på W Corniche Rd, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater. Spørsmål: Kan jeg bestille et rom på Corniche Hotel Apartments online? Svar: Ja, du kan bestille et rom på Corniche Hotel Apartments online. Du kan besøke deres offisielle nettside eller andre gjestfrihets- og turismenettsteder for å gjøre din reservasjon. Spørsmål: Gir Corniche Hotel Apartments gratis WiFi? Svar: Ja, Corniche Hotel Apartments tilbyr gratis WiFi til alle sine gjester. Spørsmål: Hvor langt er det fra Corniche Hotel Apartments til Abu Dhabi internasjonale flyplass? Svar: Corniche Hotel Apartments er omtrent 35 kilometer unna Abu Dhabi internasjonale flyplass. Reisetiden kan variere avhengig av trafikkforholdene. Spørsmål: Har leilighetene på Corniche Hotel kjøkkenfasiliteter? Svar: Ja, leilighetene på Corniche Hotel er utstyrt med et kjøkken som inkluderer fasiliteter som kjøleskap, mikrobølgeovn og komfyr. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Corniche Hotel Apartments? Svar: Ja, Corniche Hotel Apartments tilbyr gratis privat parkering for sine gjester. Det anbefales imidlertid å bekrefte tilgjengeligheten på forhånd. Spørsmål: Er det noen populære attraksjoner nær Corniche Hotel Apartments? Svar: Ja, populære attraksjoner i nærheten av Corniche Hotel Apartments inkluderer Corniche Beach, Qasr Al Hosn og Marina Mall. Spørsmål: Er Corniche Hotel Apartments dyrevennlig? Svar: Det avhenger av hotellets retningslinjer. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for nøyaktig informasjon om deres dyrepolitikk. Spørsmål: Har Corniche Hotel Apartments et svømmebasseng? Svar: Det anbefales å kontakte hotellet direkte eller sjekke fasilitetene som er nevnt på deres nettside eller hotellbestillingssider for å finne ut om de har et svømmebasseng eller ikke. Spørsmål: Hvilke typer rom kan jeg bestille på Corniche Hotel Apartments? Svar: Du kan bestille ulike typer rom på Corniche Hotel Apartments, inkludert studioleiligheter, ettromsleiligheter og toromsleiligheter. Du kan velge den som passer dine behov.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Squashbaner
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kaffe / Tekoker
 • TV
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
 • Høystoler
Anmeldelse av Corniche Hotel Apartments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.