Tyrkia, Bag

Villa Samantha Torba

Riza Anter Caddesi Bodrum Bag, Tyrkia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Villa Samantha Torba
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Billettservice
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Riza Anter Caddesi Bodrum Bag, Tyrkia

Hotellet 'Villa Samantha Torba' ligger i Torba, Tyrkia, som er en liten kystlandsby ved Egeerhavet. Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet kan inkludere:

1. Torba-stranden: Hotellet ligger sannsynligvis nær Torbas hovedstrand, der gjestene kan nyte bading, soling og vannaktiviteter.

2. Restauranter og kafeer: Torba tilbyr ulike spisesteder i nærheten av hotellet, alt fra lokal tyrkisk mat til internasjonale retter.

3. Butikker og markeder: Det kan være butikker og markeder i nærheten der besøkende kan kjøpe lokale produkter, suvenirer og nødvendigheter.

4. Torba Marina: Hotellet kan ligge nær Torba Marina, et populært sted for båtturer og yacht-turer langs kystlinjen.

5. Bodrums bysentrum: Hotellet ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra Bodrums bysentrum, der turister kan utforske historiske steder som Bodrum slott, besøke museer, handle på lokale markeder og nyte et pulserende natteliv.

6. Bodrum vindmøller: Disse historiske vindmøllene, som ligger i nærheten av hotellet, tilbyr panoramautsikt over området rundt.

7. Vannsports- og dykkesentre: Torba er kjent for sine vannsports- og dykkeaktiviteter, med sentre som tilbyr leksjoner, utleie av utstyr og guidede turer. Vær oppmerksom på at de spesifikke stedene og attraksjonene kan variere, og det anbefales å sjekke med hotellet for nøyaktig informasjon om nærområdet.

map
Villa Samantha Torba
Villa

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Villa Samantha Torba er et luksuriøst hotell som ligger i Torba, Tyrkia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Villa Samantha Torba er et 5-stjerners hotell som tilbyr en fredelig og rolig atmosfære for gjestene. Hotellet er omgitt av vakre hager og har utsikt over den fantastiske Torba-bukten. Det gir en perfekt flukt for de som søker avslapning og komfort. Rom: Hotellet tilbyr forskjellige romtyper for å imøtekomme forskjellige preferanser og behov. Disse inkluderer standardrom, deluxe-rom, suiter og villaer. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Rommene er romslige og smakfullt innredet, med komfortable senger, air condition, LCD-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også balkonger eller terrasser med panoramautsikt over havet eller hagene. Måltider: Villa Samantha Torba tilbyr en herlig kulinarisk opplevelse med sin restaurant og barer på stedet. Restauranten serverer et utvalg deilige tyrkiske og internasjonale retter som er laget av erfarne kokker. Gjestene kan nyte måltider i en stilfull setting med panoramautsikt. Hotellet har også flere barer hvor gjestene kan slappe av og nyte forfriskende drikkevarer, cocktails og snacks gjennom dagen. Barene tilbyr en koselig atmosfære, perfekt for sosialisering eller slappe av etter en lang dag. I tillegg til de lokale spisemulighetene på hotellet, ligger Hotellet praktisk til i nærheten av Torba by, som tilbyr et utvalg av restauranter og kafeer for gjestene å utforske. Totalt sett gir Villa Samantha Torba en luksuriøs overnattingsopplevelse med komfortable rom, fantastisk utsikt og deilige spisemuligheter. Enten du er ute etter en romantisk avslappende ferie, er dette hotellet et utmerket valg i Torba, Tyrkia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Samantha Torba' i Torba, Tyrkia. Noen av alternativene inkluderer:

1. Strandklubber: Torba er kjent for sine vakre strender, og det er mange strandklubber der du kan slappe av, sole deg og nyte ulike vannaktiviteter.

2. Restauranter og barer: Torba har et utvalg restauranter og barer som serverer både lokal og internasjonal mat. Du kan nyte et deilig måltid eller ta en drink mens du beundrer den vakre utsikten.

3. Nattklubber: Hvis du er i humør for dans og fest, finnes det noen nattklubber i området som tilbyr en livlig atmosfære og et bredt utvalg musikk.

4. Vannsport: Torba er et flott sted å delta i ulike vannsportaktiviteter som jetski, bananbåtturer, parasailing og padleboarding. Mange strandklubber og vannsportsfirmaer tilbyr disse aktivitetene for turister.

5. Båtturer: Ta en båttur for å utforske den fantastiske kystlinjen i Torba. Du kan besøke nærliggende øyer, snorkle eller bare nyte en avslappende båttur.

6. Shopping: Torba har flere butikker og markeder der du kan kjøpe suvenirer, lokale håndverk, tekstiler og mer. Husk å sjekke lokale forskrifter og eventuelle COVID-19-forholdsregler før du besøker underholdningssteder.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Samantha?
1. Hvor ligger Villa Samantha?1

Villa Samantha ligger i Torba, Tyrkia

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Samantha?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Samantha?1

Villa Samantha tilbyr ulike fasiliteter, inkludert en privat svømmebasseng, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, utendørs grillområde, Wi-Fi og privat parkering

3. Hvor mange soverom har Villa Samantha?
3. Hvor mange soverom har Villa Samantha?1

Villa Samantha har 4 soverom

4. Hva er maksimalt antall gjester Villa Samantha kan romme?
4. Hva er maksimalt antall gjester Villa Samantha kan romme?1

Villa Samantha kan romme opptil 8 gjester

5. Er Villa Samantha dyrevennlig?
5. Er Villa Samantha dyrevennlig?1

Nei, Villa Samantha tillater ikke kjæledyr

6. Er røyking tillatt på Villa Samantha?
6. Er røyking tillatt på Villa Samantha?1

Nei, Villa Samantha er et røykfritt sted

7. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Samantha?
7. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Samantha?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 7 netter på Villa Samantha

8. Hvor langt er det fra Villa Samantha til stranden?
8. Hvor langt er det fra Villa Samantha til stranden?1

Villa Samantha ligger omtrent 500 meter fra stranden

9. Er det en matbutikk eller restauranter i nærheten av Villa Samantha?
9. Er det en matbutikk eller restauranter i nærheten av Villa Samantha?1

Ja, det er matbutikker og restauranter innen gangavstand fra Villa Samantha

10. Hva er avbestillingsreglene for Villa Samantha?
10. Hva er avbestillingsreglene for Villa Samantha?1

Avbestillingsreglene kan variere, men vanligvis må gjestene gi en viss meldingsperiode for avbestilling uten å pådra seg noen kostnader. Det anbefales å sjekke direkte med eiendommen for deres spesifikke avbestillingsregler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Hotellfasiliteter
 • Billettservice
Anmeldelse av Villa Samantha Torba
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.