Tyrkia, Bag

Kamati Luxury Hotel Bodrum

Torba Mh Hosgoru Sk No 1 Bodrum Bag, Tyrkia Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Kamati Luxury Hotel Bodrum
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Klesvask
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Torba Mh Hosgoru Sk No 1 Bodrum Bag, Tyrkia

Her er noen attraksjoner og severdigheter nær Kamati Luxury Hotel Bodrum i Torba, Tyrkia:

1. Torba Beach: Hotellet ligger i nærheten av Torba Beach, en vakker sandstrand hvor besøkende kan slappe av, svømme og delta i ulike vannaktiviteter.

2. Bodrum sentrum: Omtrent 8 kilometer fra Torba ligger Bodrum sentrum, et travelt område med butikker, restauranter, natteliv og historiske steder som Bodrum Castle og Museum of Underwater Archaeology.

3. Bodrum amfiteater: Dette gamle teateret ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr fantastisk utsikt over Bodrum og Egeerhavet.

4. Bodrum Marina: Beliggende i hjertet av Bodrum er marinaen et populært sted for båtentusiaster, med luksusyachter, spisesteder ved vannet og livlig natteliv.

5. Myndos Gate: Dette historiske stedet er den gamle inngangen til byen Halikarnassos (dagens Bodrum) og ligger nær hotellet.

6. Bodrum vindmøller: Disse sjarmerende vindmøllene, som ligger på en høyde med utsikt over Bodrum, er et populært sted for fotografering og tilbyr panoramautsikt over byen og kysten.

7. Zeki Muren kunstmuseum: For de som er interessert i tyrkisk kultur og musikk, er dette museet dedikert til Zeki Muren, en kjent tyrkisk sanger og skuespiller, verdt et besøk.

8. Bardakci Cove: Denne pittoreske bukten ligger mellom Bodrum Marina og Gumbet Beach, og tilbyr krystallklart vann, vannsport og restauranter ved stranden.

9. Gumusluk: En liten fiskeby omtrent 15 kilometer fra Torba, Gumusluk er kjent for sin sjarmerende atmosfære, sjømatrestauranter og gamle ruiner som er sunket ned i bukta.

10. Pedasa Ancient City: Bare en kort kjøretur fra hotellet var Pedasa en gammel karisk by og tilbyr besøkende muligheten til å utforske ruiner som dateres tilbake til det

6. århundre f.Kr.

map
Kamati Luxury Hotel Bodrum
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Kamati Luxury Hotel Bodrum er et 5-stjerners hotell som ligger i Torba, Tyrkia. Torba er en vakker kystlandsby kjent for sitt krystallklare vann og rolige atmosfære. Hotellet tilbyr en luksuriøs og avslappende opplevelse for gjestene sine. Overnatting: Hotellet tilbyr et utvalg av velutstyrte rom og suiter som er designet for å gi komfort og luksus til gjestene. Rommene er romslige og elegant dekorert, og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger med utsikt over havet eller hotellhagen. Fasiliteter: Kamati Luxury Hotel Bodrum har et utvalg av fasiliteter som gjestene kan nyte. Hotellet har en stor utendørs svømmebasseng omgitt av solsenger og parasoller, perfekt for avslapning og for å nyte den vakre utsikten. Det er også et velutstyrt treningsstudio for de som ønsker å være aktive under oppholdet. I tillegg har hotellet et spa som tilbyr ulike behandlinger og massasjer for ultimate avslapning. Spisesteder: Hotellet tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker. Hovedrestauranten serverer en bufféstil frokost, lunsj og middag, og tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og tyrkiske retter. Det er også á la carte-restauranter som spesialiserer seg på middelhavsmat og sjømatretter. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter den fantastiske utsikten over Egeerhavet. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nærheten av ulike attraksjoner. Torba-stranden ligger bare en kort spasertur unna, der gjestene kan slappe av på de sandete strendene og nyte vannaktiviteter som bading, snorkling og båtturer. Bodrum sentrum er også lett tilgjengelig, og tilbyr et utvalg av shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Bodrum-slottet, Bodrum-marinaen og de gamle ruinene i Efesos. Alt i alt gir Kamati Luxury Hotel Bodrum et luksuriøst og avslappende opphold for gjestene med sin fantastiske beliggenhet, komfortable rom, utmerkede fasiliteter og deilige spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Kamati Luxury Hotel Bodrum i Torba, Tyrkia. Her er noen forslag:

1. Torba Beach: Hotellet ligger rett ved stranden, hvor du kan nyte en dag med solbading, svømming og avslapning.

2. Bodrum Aquapark: Dette vannparken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr morsomme vannsklier, bassenger og aktiviteter egnet for voksne og barn.

3. Bodrum Marina: Ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet, er Bodrum Marina et livlig område med restauranter, barer og butikker. Du kan ta en rolig spasertur langs marinaen, nyte et måltid på en av restaurantene ved vannkanten, eller dra på shopping etter suvenirer.

4. Bodrum Castle: Omtrent 9 kilometer fra Torba, er Bodrum Castle et must-visit-attraksjon. Dette historiske stedet huser et museum som viser gjenstander fra forskjellige epoker, inkludert utstillingen av gamle skipsvrak.

5. Bodrum Amphitheater: Denne antikke romerske amfiteateret, som ligger i Bodrum, er en kort kjøretur fra hotellet. Det arrangeres ulike kulturelle arrangementer og forestillinger i løpet av året.

6. Bodrum natteliv: Hvis du har lyst til å dra ut om kvelden, tilbyr Bodrum et livlig natteliv med mange nattklubber, barer og livescener. Du kan utforske det varierte utvalget av underholdningsmuligheter i byens sentrum.

7. Båtturer: Torba er ideelt plassert for båtturer langs den vakre kystlinjen i Bodrum. Du kan leie en båt eller bli med på en guidet tur for å utforske bortgjemte viker, bade i krystallklart vann og nyte snorkling eller dykking muligheter. Det er alltid en god idé å sjekke med hotellconciergen for eventuelle spesifikke underholdningsanbefalinger eller arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Kamati Luxury Hotel Bodrum?
1. Hvor mange rom har Kamati Luxury Hotel Bodrum?1

Kamati Luxury Hotel Bodrum har 120 rom

2. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet?1

Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, treningssenter, restaurant, bar og konferanserom

3. Er Wi-Fi tilgjengelig på hotellet?
3. Er Wi-Fi tilgjengelig på hotellet?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellområdet

4. Har hotellet en beliggenhet ved stranden?
4. Har hotellet en beliggenhet ved stranden?1

Ja, Kamati Luxury Hotel Bodrum ligger på en privat strand

5. Hvor langt er det fra hotellet til Bodrum sentrum?
5. Hvor langt er det fra hotellet til Bodrum sentrum?1

Hotellet ligger omtrent 10 km fra Bodrum sentrum

6. Har hotellet en all-inclusive pakke?
6. Har hotellet en all-inclusive pakke?1

Ja, hotellet tilbyr en all-inclusive pakke som inkluderer måltider, drikke og utvalgte aktiviteter

7. Tilbyr hotellet transport til flyplassen?
7. Tilbyr hotellet transport til flyplassen?1

Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra kostnad

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til hotellet?
8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til hotellet?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Bodrum slott, Bodrum marina og Bodrum amfiteater

9. Har hotellet en barneklubb?
9. Har hotellet en barneklubb?1

Ja, Kamati Luxury Hotel Bodrum har en barneklubb med ulike aktiviteter for barn

10. Har hotellet et parkeringsområde?
10. Har hotellet et parkeringsområde?1

Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
Ekstra tjenester
  • Klesvask
Anmeldelse av Kamati Luxury Hotel Bodrum
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.