Tyrkia, Side

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive

Kumkoy Antalya, Side, Tyrkia Ferieanlegg
1 tilbud fra 5709 NOK Se tilbud
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Bowlingbane
Vis alle fasiliteter 39
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kumkoy Antalya, Side, Tyrkia

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive ligger i Side, Tyrkia, og er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen kjente steder rundt hotellet:

1. Strand: Hotellet ligger på den tyrkiske riviera, og tilbyr direkte tilgang til stranden. Gjestene kan nyte den vakre sandstranden og delta i ulike vannaktiviteter som svømming, solbading og strandidrett.

2. Gamlebyen Side: Denne historiske siden ligger bare en kort avstand fra hotellet. Her kan besøkende utforske ruinene av en gang blomstrende romersk by, inkludert det godt bevarte amfiteateret, Apollo-tempelet og Agoraen.

3. Side havn: Hotellet ligger nær den travle Side havn, hvor besøkende kan beundre tradisjonelle fiskebåter, bla gjennom lokale suvenirbutikker og nyte sjømatrestauranter som serverer fersk sjømat.

4. Manavgat-fossen: Beliggende i nærheten, er Manavgat-fossen en populær naturlig attraksjon. Den tilbyr en forfriskende tilflukt med sin kaskadende vann omgitt av frodig grønnsak. Besøkende kan ta båttur, bade i elven eller nyte en piknik i de pittoreske omgivelsene.

5. Side museum: Historieentusiaster kan besøke Side-museet for å lære mer om regionens gamle fortid. Museet huser en samling gjenstander fra hellenistiske, romerske og bysantinske perioder, og viser områdets rike kulturarv.

6. Shopping og mat: Hotellet ligger i nærheten av ulike butikker, lokale markeder og restauranter, hvor gjestene kan nyte tyrkisk mat og handle for suvenirer, tekstiler, krydder og mer.

7. Side Aquapark: Ideell for familier og barn, ligger Side Aquapark en kort avstand unna. Det tilbyr mange vannsklier, svømmebassenger og underholdningsmuligheter for en morsom dag. Vær oppmerksom på at denne listen ikke er uttømmende, og det kan være andre attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet også.

map
Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Ferieanlegg

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive ligger i Side, Tyrkia. Det er en strandferiested som tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester til gjestene. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Disse inkluderer standardrom, familierom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt med komfortable møbler, aircondition, eget bad, minibar, tv og balkong eller terrasse. Noen rom har også havutsikt. Måltider på Hotel Terrace Beach Resort tilbys på en all-inclusive basis. Dette betyr at gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på feriestedets hovedrestaurant, som serverer en rekke internasjonale og lokale retter. Det er også flere à la carte-restauranter på stedet, som spesialiserer seg på tyrkisk, italiensk og sjømatretter. Snacks og drikke er tilgjengelig hele dagen på ulike barer og kafeer på feriestedet. I tillegg til spisemuligheter har hotellet et utvalg av fasiliteter og aktiviteter. Dette inkluderer flere bassenger, et treningssenter, et spa, en barneklubb, idrettsbaner og et privat strandområde med solsenger og parasoller. Underholdningsprogrammer, livemusikk og temafester arrangeres regelmessig for å underholde gjestene. Som et all-inclusive feriested er de fleste fasiliteter og tjenester som tilbys av Hotel Terrace Beach Resort inkludert i romprisen. Imidlertid kan visse tjenester, som massasjebehandlinger, vannsport og utflukter, påføre ekstra kostnader. Alt i alt tilbyr Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive et komfortabelt og praktisk opphold for gjester som søker en strandferie med et mangfold av fasiliteter og spisemuligheter.

Barn

Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive i Side, Tyrkia tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen av høydepunktene:

1. Barneklubber: Ferieanlegget har aldersspesifikke barneklubber der opplært personale organiserer underholdende og pedagogiske aktiviteter for barn i alderen 4 til 12 år. Dette inkluderer leker, idrett, håndverk og ulike innendørs og utendørs aktiviteter.

2. Vannpark: Hotellet har en vannpark med sklier og bassenger som passer for barn i ulike aldre. Barna kan nyte vannsklier, plaskebassenger og andre vannattraksjoner.

3. Svømmebassenger: Hotel Terrace Beach Resort har separate barnepooler der barna kan ha det gøy og svømme i trygge omgivelser. Disse bassengene er vanligvis grunne og utstyrt med vannleker.

4. Minidisko: Om kveldene er det en minidisko som er spesielt organisert for barna. Barna kan danse og nyte musikken i en livlig atmosfære før sengetid.

5. Lekeplass: Feriestedet tilbyr et lekeområde med husker, sklier og klatrestativer der barna kan bruke av energi og ha det gøy.

6. Sport og aktiviteter: Det er ulike sportsaktiviteter tilgjengelig for barna å delta i, som minigolf, bueskyting, volleyball, tennis og mer. Disse aktivitetene blir ofte overvåket eller organisert av animasjonsteamet. Det er viktig å merke seg at spesifikke aktiviteter og fasiliteter kan variere, så det er best å sjekke med hotellet direkte eller lese mer om tilbudene deres på deres offisielle nettside for mest korrekt og oppdatert informasjon.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive i Side, Tyrkia. Noen av alternativene inkluderer:

1. Side amfiteater: Dette antikke romerske amfiteateret ligger i Side og arrangerer ulike kulturelle arrangementer og forestillinger i løpet av sommermånedene.

2. Side museum: Ligger i sentrum av Side, viser museet gjenstander fra romertiden, inkludert statuer, mosaikker og mynter.

3. Side havn: Den pittoreske havnen er et flott sted å slappe av og se båtene seile forbi. Du kan også ta en båttur eller nyte et måltid på en av restaurantene ved vannkanten.

4. Manavgat-fossene: Bare en kort kjøretur fra Side, er disse vakre fossene en populær turistattraksjon. Du kan bade i naturlige bassenger og nyte en piknik i den omkringliggende parken.

5. Apollon-tempelet: Disse gamle tempelruinene ligger på den østlige siden av Side og tilbyr fantastisk utsikt over kysten. Det er også et flott sted å se solnedgangen.

6. Side marked: Det lokale markedet i Side er et livlig sted å utforske og handle etter suvenirer, krydder, tekstiler og mer.

7. Båtturer: Det er ulike båtturer tilgjengelig fra Side, som tar deg langs den vakre kystlinjen og til nærliggende øyer. Disse turene inkluderer ofte stopp for bading og snorkling.

8. Natteliv: Side tilbyr et livlig natteliv med mange barer, klubber og diskoteker. Du kan nyte levende musikk, dans og underholdning hele natten. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tidsskjemaene for disse attraksjonene kan variere, så det anbefales å sjekke med hotellet eller lokal turistinformasjon for de mest oppdaterte opplysningene under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Er Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive lokalisert i Side, Tyrkia? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive er lokalisert i Side, Tyrkia.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tilbyr all-inclusive overnatting.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tilbyr fasiliteter som privat strand, utendørsbassenger, vannsklier, spa-fasiliteter, restauranter, barer og underholdningsprogrammer.

4. Har Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive en privat strand? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive har en privat strand for gjestene sine.

5. Er spa-tjenester tilgjengelige på Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tilbyr spa-fasiliteter og -tjenester.

6. Finnes det spisemuligheter på Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive har flere restauranter og barer hvor gjestene kan nyte ulike typer mat og drikke.

7. Finnes det underholdningsprogrammer eller aktiviteter på Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tilbyr underholdningsprogrammer og aktiviteter som gjestene kan nyte under oppholdet sitt.

8. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive tilbyr Wi-Fi-tilgang til gjestene sine.

9. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive har parkeringsfasiliteter for gjestene sine.

10. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive? Ja, Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive kan hjelpe gjestene med å bestille utflukter og turer i området rundt.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
 • Dartskive
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Hotel Terrace Beach Resort All Inclusive
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.