Tyrkia, Side

Anmeldelser av Nova Park Hotel

Kumkoy Mevkii P K 15 Side, Tyrkia Hotell
1 tilbud fra 2012 NOK Se tilbud
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Nova Park Hotel
Se tilbud —

Nova Park Hotel gjeste verifiserte anmeldelser

Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Volleyball
 • Biljard
 • Karaoke
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 36
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kumkoy Mevkii P K 15 Side, Tyrkia

Det Nova Park Hotel i Side, Tyrkia, er et relativt lite, familievennlig hotell som ligger i Kumköy-området. Det ligger i nærheten av stranden og tilbyr enkel tilgang til ulike fasiliteter og attraksjoner. Rundt Nova Park Hotel finner gjestene flere restauranter, kafeer og barer innen gangavstand. Kumköy bysentrum ligger også i nærheten og tilbyr et utvalg av butikker, markeder og mindre underholdningssteder. For de som er interessert i å utforske gamle ruiner, er den berømte gamlebyen Side omtrent 3 kilometer unna hotellet. Her kan besøkende utforske historiske steder som Apollon-tempelet, det romerske teateret og de gamle bymurene. Når det gjelder naturskjønnhet, er det mange alternativer i nærheten av hotellet. Strendene i området er uberørte, med klart vann og gyllent sand. Besøkende kan også ta båtturer til nærliggende øyer eller nyte ulike vannsportaktiviteter. Alt i alt tilbyr Nova Park Hotel i Side, Tyrkia en praktisk beliggenhet for gjester som ønsker å nyte både kulturelle og naturlige attraksjoner i området.

map
Nova Park Hotel
7.9 Hotell

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Nova Park Hotel ligger i Side, Tyrkia. Det er et 4-stjerners hotell som ligger på et beleilig sted, og tilbyr enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og strender. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og grupp størrelser. Rommene er komfortable og velutstyrte med moderne fasiliteter som aircondition, TV, minibar og eget bad med dusj. Noen rom kan også ha balkonger eller terrasser med utsikt over området rundt. Når det gjelder måltider, har Nova Park Hotel en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige retter. Gjestene kan nyte en buffé-stil frokost med ulike alternativer å velge mellom. Lunsj- og middagsmenyer kan inkludere en blanding av lokale tyrkiske retter og internasjonale retter. Restauranten imøtekommer også spesielle kostbehov etter forespørsel. I tillegg til restauranten, har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink. Det kan også være en bar ved bassengkanten for de som ønsker å slappe av ved bassenget. Alt i alt tilbyr Nova Park Hotel i Side, Tyrkia komfortabel overnatting, et utvalg fasiliteter og deilige måltider for å sikre et hyggelig opphold for gjestene.

Strand

Stranden på Nova Park Hotel i Side, Tyrkia, er en pittoresk og fredelig oase med sitt klare turkise vann og gyldne sandstrender. Gjemt langs den fantastiske middelhavskysten, tilbyr denne stranden en fantastisk setting for avslapning og moro i solen. Stranden strekker seg i miles og er perfekt for avslappende spaserturer, soling og å nyte den forfriskende sjøbrisen. Den myke sanden inviterer gjestene til å slappe av på komfortable solsenger og parasoller, og gir et ideelt sted å nyte den tyrkiske solen og jobbe med brunfargen. For de som søker en mer aktiv opplevelse på stranden, er det mye å glede seg over. Vannsportsentusiaster kan prøve seg på forskjellige aktiviteter som jetski, parasailing, bananbåtturer eller til og med en spennende tur med speedbåt. Hotellets beliggenhet ved stranden gjør det også til et utmerket sted for snorkling og undersjøisk utforskning, slik at gjestene kan oppdage det levende marine livet i det krystallklare vannet. Strandområdet på Nova Park Hotel er godt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å gjøre gjestenes strandopplevelse hyggelig. Dusjer, garderober og toaletter er lett tilgjengelige for bekvemmelighet. Det er også strandbarer som serverer forfriskende drikke og snacks, slik at gjestene enkelt kan slukke tørsten og tilfredsstille sulten mens de nyter solen og sanden. I tillegg er Nova Park Hotels strand et førsteklasses sted for å oppleve spektakulære solnedganger over Middelhavet. Når solen synker under horisonten, forvandles himmelen til en fortryllende blanding av levende farger og skaper en virkelig uforglemmelig opplevelse. Uansett om du er soltilbeder, vannsportsentusiast eller bare leter etter et fredelig sted å slappe av, lover stranden på Nova Park Hotel i Side, Tyrkia, en fantastisk strandopplevelse som vil gi deg uforglemmelige minner fra oppholdet ditt.

Barn

Nova Park Hotel i Side, Tyrkia tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av barnefasilitetene som er tilgjengelige på hotellet inkluderer:

1. Svømmebassenger: Hotellet har flere svømmebassenger tilpasset barn, inkludert grunne bassenger der de kan sprute og ha det gøy.

2. Mini Club: Hotellets Mini Club tilbyr et tilsynsområde for barn i alderen 4 til 12 år. Det tilbyr ulike aktiviteter som kunst og håndverk, ansiktsmaling, idrett, leker og mer.

3. Lekeplass: Barna kan nyte utendørs lekeplass med sklier, husker og klatrestativ.

4. Barneunderholdning: Hotellet tilbyr jevnlige barneunderholdningsprogrammer på dag- og kveldstid, inkludert show, mini-disko og spill.

5. Vannsklier: Nova Park Hotel har vannsklier som er egnet for barn, slik at de får en spennende og morsom opplevelse.

6. Sportsaktiviteter: Hotellet tilbyr ulike sportsaktiviteter egnet for barn, som minifotball, minibasketball og strandvolleyball.

7. Barnevakt: Hvis foreldre trenger litt tid alene, tilbyr Nova Park Hotel en barnevakt på forespørsel (ekstra kostnad kan påløpe). Dette er bare noen få eksempler på hva Nova Park Hotel i Side, Tyrkia tilbyr for barn. Det er alltid en god idé å sjekke hotellets nettside eller kontakte dem direkte for mer informasjon eller spesifikke detaljer om deres barnefasiliteter og tjenester.

Underholdning

1. Antik Side-teateret: Ligger bare noen minutter unna Nova Park Hotel, er Antik Side-teateret et gammelt romersk teater som arrangerer ulike forestillinger og konserter i løpet av sommersesongen.

2. Side Museum: Ligger midt i Side og viser fram gjenstander og historiske ting fra romersk og hellenistisk tid. Det gir en pedagogisk og kulturell opplevelse.

3. Side Havnen: Havneområdet i Side er fylt med butikker, restauranter og kafeer, noe som gjør det til et livlig og pulserende sted å utforske. Du kan nyte shopping for suvenirer, smake på lokal mat eller bare ta en spasertur langs vannkanten.

4. Apollo-tempelet: Ligger på den østlige siden av Side-halvøya, og Apollo-tempelet i ruiner gir en fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er et perfekt sted å oppleve solnedgangen og ta minneverdige bilder.

5. Side Antikke By: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Side Antikke By et utendørs arkeologisk museum som lar deg utforske de gamle ruinene i byen. Du kan besøke det berømte Side Agora, Apollo-tempelet og Nymphaeum.

6. Manavgat Foss: Ligger en kort avstand fra Side, er Manavgat fossen en populær turistattraksjon. Du kan nyte den naturlige skjønnheten av fossen, bade i bassenget eller ha piknik i nærområdet.

7. Side Aquapark: Hvis du er ute etter litt moro og spenning, er Side Aquapark et flott alternativ. Det tilbyr ulike vannsklier og bassenger for både barn og voksne, og gir en spennende opplevelse.

8. Solnedgangsbåtturer: Det finnes mange båtturer som går fra Side havn, som gir deg muligheten til å nyte den vakre kystlinjen, bade i krystallklart vann og oppleve en fantastisk solnedgang over Middelhavet.

9. Side-strender: Nova Park Hotel ligger praktisk til nær flere vakre strender, hvor du kan slappe av, sole deg eller delta i ulike vannaktiviteter som jetski, parasailing eller bananbåtturer.

10. Side Natteliv: Side tilbyr en livlig nattelivsscene med mange barer, klubber og restauranter ved stranden. Du kan nyte live musikk, danse eller bare ta en drink mens du nyter den kjølige sjøbrisen.

Vannaktiviteter

Nova Park Hotel, som ligger i Side, Tyrkia, tilbyr ulike vannaktiviteter for sine gjester. Bassengaktiviteter: - Hotellet har flere utendørsbassenger, inkludert et stort hovedbasseng og et eget barnebasseng. Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur eller slappe av på solsengene ved bassenget. - Bassengene tilbyr morsomme aktiviteter som vannvolleyball og vannpolo for gjester som liker sport og vennskapelig konkurranse. - Det er også bassengbarer hvor gjestene kan bestille drikke og snacks mens de nyter vannet. Strandaktiviteter: - Nova Park Hotel har en privat strandområde for gjestene sine, hvor man kan nyte solen og den vakre stranden. - Man kan ta lange turer langs sandstrendene eller bare slappe av på solsengene under parasoller. - Diverse vannsportsaktiviteter kan arrangertes på stranden, som jetski, bananbåtturer, paraseiling og kanopadling. Disse aktivitetene kommer vanligvis med ekstra kostnader. - Det klare vannet i Middelhavet som omgir hotellet er perfekt for bading og snorkling. Vannpark: - Nova Park Hotel har en egen vannpark kalt "Nova Splash World" som tilbyr spenning for både voksne og barn. Vannparken har flere sklier, late elver og bassenger for ulike aldersgrupper. - Gjestene kan glede seg over spennende turer, sprutsoner og vannleker innenfor vannparkens grenser. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og spesifikke detaljer om vannaktiviteter kan variere avhengig av hotellets fasiliteter, værforhold og eventuelle gjeldende kostnader. Det er best å kontakte Nova Park Hotel direkte eller besøke deres offisielle nettside for mer informasjon om de gjeldende tilbudene.

Topp spørsmål

1. Tilbyr Nova Park Hotel gratis parkering? Ja, Nova Park Hotel tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene sine.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Nova Park Hotel? Standard innsjekkingstid på Nova Park Hotel er kl. 14:00, og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

3. Har rommene på Nova Park Hotel aircondition? Ja, alle rom på Nova Park Hotel er utstyrt med aircondition for gjestenes komfort.

4. Har Nova Park Hotel et svømmebasseng? Ja, Nova Park Hotel har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan nyte.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Nova Park Hotel? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Nova Park Hotel. Gjestene kan nyte en gratis frokostbuffé.

6. Tilbyr Nova Park Hotel transport til flyplassen? Ja, Nova Park Hotel tilbyr transport til flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjestene kan avtale denne tjenesten i resepsjonen.

7. Er Wi-Fi tilgjengelig på Nova Park Hotel? Ja, Nova Park Hotel tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til gjestene sine over hele eiendommen.

8. Har Nova Park Hotel en restaurant på stedet? Ja, Nova Park Hotel har en restaurant som tilbyr et utvalg retter til gjestene sine. Gjestene kan nyte måltider på hotellets restaurant.

9. Er Nova Park Hotel lokalisert nær stranden? Ja, Nova Park Hotel ligger nær stranden i Side, Tyrkia. Det er innen gangavstand fra stranden.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Nova Park Hotel? Noen nærliggende attraksjoner til Nova Park Hotel inkluderer Side Antique City, Side Harbor, Manavgat-fossen og Apollon-tempelet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Volleyball
 • Biljard
 • Karaoke
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Hestesport
 • Dartskive
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • Dampbad
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Nova Park Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.