Tyrkia, Sapanca

Alfa Suites & SPA

Sapanca Hasanpasa Mah. Sehit Cevdet Koc Cad. No:5/2 Sapanca, Tyrkia Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Alfa Suites & SPA
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Sapanca Hasanpasa Mah. Sehit Cevdet Koc Cad. No:5/2 Sapanca, Tyrkia

Hotellet Alfa Suites & SPA ligger i Sapanca, Tyrkia. Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet kan inkludere:

1. Sapanca Lake: Hotellet ligger sannsynligvis nær eller i nærheten av Sapanca Lake, en vakker innsjø kjent for sine naturskjønne omgivelser og rekreasjonsaktiviteter.

2. Sapanca sentrum: Hotellet bør være nær sentrum av Sapanca, hvor besøkende kan finne ulike butikker, restauranter og lokale attraksjoner.

3. Sapanca Fuglepark: Denne fugleparken er et populært turistmål som ligger nær Sapanca Lake, og har ulike fuglearter og et dyrepark.

4. Sapanca Botaniske Park: En godt vedlikeholdt park som tilbyr vakre grønne områder, turstier og piknikområder, perfekt for en avslappende spasertur eller en familieutflukt.

5. Maşukiye landsby: Denne pittoreske landsbyen ligger nær Sapanca og er kjent for sin naturlige skjønnhet, fosser og lokal mat.

6. Mount Kirkpinar: Et nærliggende fjell som tilbyr turstier og andre utendørsaktiviteter, med fantastisk utsikt over området.

7. Sapanca Aquapark: En vannpark med ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner, som gir underholdning for familier og vannentusiaster. Vær oppmerksom på at de faktiske attraksjonene kan variere, og det anbefales å verifisere den nøyaktige beliggenheten og nærliggende fasiliteter med hotellet direkte eller via online kart før du legger noen reiseplaner.

map
Alfa Suites & SPA
Hotell

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Alfa Suites & SPA er et luksushotell som ligger i Sapanca, Tyrkia. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov. Hotellet har romslige og komfortable rom som er vakkert designet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom er innredet med en komfortabel seng, et sitteområde og et eget bad. Fasiliteter på rommet inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Alfa Suites & SPA tilbyr også et utvalg av spisemuligheter for gjestene. Hotellet har en restaurant som serverer deilig tyrkisk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og elegant setting. I tillegg har hotellet en kafé og en bar hvor gjestene kan slappe av og kose seg med en drink eller en matbit. Hotellet har også et spa- og velværesenter hvor gjestene kan unne seg en rekke behandlinger og terapier for å forfriske og slappe av. Spaet har badstue, dampbad, tyrkisk bad og et treningsstudio. Gjestene kan også nyte en dukkert i innendørs- og utendørsbassengene. Andre fasiliteter som tilbys av Alfa Suites & SPA inkluderer en døgnåpen resepsjon, romservice, vaskeritjeneste og gratis parkering på stedet. Hotellet har også møte- og selskapsfasiliteter, og er dermed et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende. Beliggende i den vakre byen Sapanca, tilbyr hotellet enkel tilgang til ulike attraksjoner og aktiviteter i området. Hotellet ligger nær Sapanca-sjøen, hvor gjestene kan slappe av ved vannet eller delta i vannsportaktiviteter. Hotellets beliggenhet gir også muligheter for fotturer og utforsking av de omkringliggende naturlandskapene. Alt i alt tilbyr Alfa Suites & SPA et komfortabelt og luksuriøst opphold for gjestene med sine romslige rom, deilige spisemuligheter og avslappende spa-fasiliteter.

Barn

Alfa Suites & SPA i Sapanca, Tyrkia er et familievennlig hotell som tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av tingene som barn kan glede seg over på Alfa Suites & SPA inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng hvor barn kan plaske rundt og ha det gøy.

2. Lekeplass for barn: Det er et dedikert lekeområde med husker, sklier og annet lekeutstyr for barn å glede seg over.

3. Barneklubb: Alfa Suites & SPA har en barneklubb som tilbyr organiserte aktiviteter og underholdning for barn, som kunst og håndverksaktiviteter, leker og idrett.

4. Minigolf: Det er en minigolfbane på hotellets område hvor barn kan øve på sine putt-ferdigheter.

5. Sykkelutleie: Hotellet tilbyr utleie av sykler, slik at barn kan utforske området rundt og nyte en sykkeltur.

6. Innendørsspill: På hotellets innendørsfasiliteter kan barn spille bordtennis, biljard eller brettspill.

7. Filmkvelder: Alfa Suites & SPA arrangerer av og til filmkvelder for barn, hvor de kan se familievennlige filmer og nyte popcorn.

8. Spa-behandlinger for barn: Hotellets spa tilbyr også spesielle behandlinger for barn, som mini massasje eller ansiktsbehandlinger, slik at de kan slappe av og koble av. Alt i alt tilbyr Alfa Suites & SPA et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for å sikre at barn har et hyggelig og minneverdig opphold på hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Alfa Suites & SPA' i Sapanca, Tyrkia. Her er noen forslag:

1. Sapanca Lake: Hotellet ligger i nærheten av Sapanca Lake, som tilbyr en vakker naturlig setting for avslappende turer, piknik og båtturer.

2. Kartepe Ski Resort: Hvis du besøker om vinteren, kan du dra til Kartepe Ski Resort, som ligger ca. 40 minutter fra hotellet. Nyt å stå på ski eller snowboard i løypene.

3. Sapanca Aqua Park: Denne badeparken er et flott alternativ for familier med barn. Den tilbyr ulike vannsklier, bassenger og aktiviteter for alle aldre.

4. Sapanca Ormanı (Sapanca-skogen): Denne skogen er perfekt for naturelskere. Du kan ta en avslappende tur eller nyte en fredelig piknik omgitt av frodig grøntområder.

5. Abant Nature Park: Ligger ca. en time fra hotellet, er Abant Nature Park kjent for sin vakre innsjø og naturskjønne stier. Det er et flott sted for fotturer, ridning og å nyte naturens skjønnhet.

6. Sapanca Botaniske hage: Hvis du er interessert i planter og blomster, besøk Sapanca Botaniske hage. Den har et bredt utvalg av flora og fauna, med vakre landskap å utforske.

7. Sapanca Market: Hvis du liker å handle, dra til Sapanca Market, hvor du kan finne lokale produkter, suvenirer og tradisjonelle tyrkiske håndverk.

8. Sapanca Rideklubb: Ridningentusiaster kan besøke Sapanca Rideklubb, som tilbyr ridetimer og guidede turer gjennom det naturskjønne landskapet. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av Alfa Suites & SPA i Sapanca, Tyrkia. Personalet på hotellet kan også gi ytterligere anbefalinger basert på interessene dine.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Alfa Suites & SPA, Sapanca?
1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Alfa Suites & SPA, Sapanca?1

Innsjekkingstiden på Alfa Suites & SPA er fra kl. 14:00 og utover, og utsjekkingstiden er inntil kl. 12:00

2. Tilbyr Alfa Suites & SPA transport til og fra flyplassen?
2. Tilbyr Alfa Suites & SPA transport til og fra flyplassen?1

Ja, Alfa Suites & SPA tilbyr transport til og fra flyplassen for gjestene sine. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og for å gjøre nødvendige ordninger

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Alfa Suites & SPA?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Alfa Suites & SPA?1

Alfa Suites & SPA tilbyr forskjellige fasiliteter som et spa- og velværesenter, innendørs- og utendørsbassenger, treningsfasiliteter, en restaurant, gratis Wi-Fi og gratis parkering

4. Er frokost inkludert i romprisen på Alfa Suites & SPA?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Alfa Suites & SPA?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Alfa Suites & SPA. Gjestene kan nyte en gratis frokost som serveres i restauranten

5. Er kjæledyr tillatt på Alfa Suites & SPA?
5. Er kjæledyr tillatt på Alfa Suites & SPA?1

Alfa Suites & SPA tillater ikke kjæledyr. Derfor anbefales gjestene å finne alternative ordninger for kjæledyrene sine under oppholdet

6. Hvilke aktiviteter kan gjestene delta i rundt Alfa Suites & SPA?
6. Hvilke aktiviteter kan gjestene delta i rundt Alfa Suites & SPA?1

Gjester som bor på Alfa Suites & SPA kan delta i aktiviteter som fotturer, sykling og fiske i området rundt. Den vakre Sapanca-sjøen er en populær attraksjon i nærheten

7. Har Alfa Suites & SPA et spafasilitet?
7. Har Alfa Suites & SPA et spafasilitet?1

Ja, Alfa Suites & SPA har et spafasilitet der gjestene kan nyte ulike behandlinger, massasjer og avslapningsterapier. Det anbefales å bestille spa-avtaler på forhånd for å sikre tilgjengelighet

8. Har Alfa Suites & SPA en restaurant på stedet?
8. Har Alfa Suites & SPA en restaurant på stedet?1

Ja, Alfa Suites & SPA har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et utvalg av retter. Restauranten tilbyr både tyrkisk og internasjonal mat

9. Er Alfa Suites & SPA tilgjengelig for rullestolbrukere?
9. Er Alfa Suites & SPA tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Ja, Alfa Suites & SPA er tilgjengelig for rullestolbrukere. Hotellet har fasiliteter og tilbud for å imøtekomme gjester med bevegelsesvansker

10. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Alfa Suites & SPA?
10. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Alfa Suites & SPA?1

Noen nærliggende attraksjoner til Alfa Suites & SPA inkluderer Sapanca-sjøen, Sapanca fuglepark, Darica dyrehage og den pittoreske Masukiye landsbyen. Gjestene kan utforske disse attraksjonene under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Trimrom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Alfa Suites & SPA
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.