Tyrkia, Sapanca

King Villa Sapanca Sakarya Province

HASANPASA MAHALLESI PINAR 1. SOKAK CADDE 13 NO:13 SAPANCA/SAKARYA Sapanca, Tyrkia Villa
1 tilbud — Se tilbud
King Villa Sapanca Sakarya Province
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

HASANPASA MAHALLESI PINAR 1. SOKAK CADDE 13 NO:13 SAPANCA/SAKARYA Sapanca, Tyrkia

Rundt hotellet 'King Villa Sapanca Sakarya Province' i Sapanca, Tyrkia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Sapanca Lake: Hotellet ligger i nærheten av Sapanca Lake, en av hovedattraksjonene i området. Besøkende kan nyte den vakre naturen rundt innsjøen og delta i ulike vannaktiviteter.

2. Sapanca bysentrum: Hotellet ligger i nærheten av bysentrum i Sapanca, hvor besøkende kan finne forskjellige butikker, kafeer og restauranter. Dette er en praktisk beliggenhet for å utforske lokal kultur og mat.

3. Maşukiye Village: Like i nærheten ligger Maşukiye, en pittoresk landsby kjent for sin vakre natur og friske luft. Besøkende kan nyte fotturer, piknikområder og lokale matretter.

4. Kartepe Ski Resort: Ca. 20 minutters kjøretur unna ligger Kartepe Ski Resort, som tilbyr skikjøring, snøbrett og andre vintersportsaktiviteter i vintersesongen.

5. Sapanca Bird Park: Denne fugleparken ligger en kort avstand fra hotellet og gir muligheten til å observere ulike fuglearter på nært hold.

6. Sakarya City Center: Sakarya er nabobyen, hvor besøkende kan utforske historiske steder, museer og handleområder.

7. Istanbul: Selv om det ikke ligger i umiddelbar nærhet, kan Istanbul nås innen et par timer med bil eller offentlig transport for de som er interessert i å utforske de pulserende kulturelle og historiske attraksjonene i Tyrkias største by. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet. Besøkende kan også finne andre naturskjønne områder, parker og rekreasjonsfasiliteter i Sapanca og Sakarya Province-området. Det anbefales å spørre lokalt eller konsultere en pålitelig reiseguide for mer informasjon og spesifikke interesser.

map
King Villa Sapanca Sakarya Province
Villa

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Konge Villa Sapanca er et luksuriøst hotell som ligger i Sakarya-provinsen nær byen Sapanca i Tyrkia. Det tilbyr en vakker og rolig atmosfære, omgitt av natur og fantastisk utsikt. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å tilfredsstille ulike preferanser og behov. Disse inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er elegant møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Hotellet skryter også av et utvalg fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Dette inkluderer et svømmebasseng, spa, treningssenter og en vakkert anlagt hage. Det er også konferanserom tilgjengelig for forretningsreisende, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og bedriftsgjester. Når det gjelder måltider, har hotellet en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige retter. Gjestene kan nyte en blanding av lokal tyrkisk mat samt internasjonale favoritter. Restauranten tilbyr både à la carte- og bufféalternativer, noe som sikrer at det er noe som passer alles smak. I tillegg tilbyr hotellet romservice for gjester som foretrekker å spise i privatlivet på rommet sitt. Frokost på rommet tilbys også, slik at gjestene kan starte dagen med et deilig måltid i komforten av rommet sitt. Alt i alt tilbyr King Villa Sapanca i Sakarya-provinsen utmerket overnatting, med ulike romalternativer å velge mellom. Gjestene kan forvente et komfortabelt og luksuriøst opphold, omgitt av vakker natur. Hotellets restaurant tilbyr deilige måltider, noe som gir en minneverdig spiseopplevelse for alle gjester.

Underholdning

1. Sapanca Lake: Hotellet ligger i nærheten av Sapanca Lake, hvor du kan nyte ulike vannaktiviteter som båtliv, kajakkpadling og fiske.

2. Sapanca fuglepark: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Sapanca fuglepark, et flott sted å besøke, spesielt for familier. Du kan se forskjellige fuglearter, ta en tur i naturen og til og med samhandle med noen av fuglene.

3. Sapanca vannpark: Hvis du leter etter litt vannmoro, ligger Sapanca vannpark i nærheten. Det tilbyr sklier, bassenger og andre vannattraksjoner som passer for både barn og voksne.

4. Sapanca bysentrum: Hotellet ligger i byen Sapanca, hvor du kan utforske de lokale markedene, butikkene og restaurantene. Du kan prøve lokal tyrkisk mat, handle suvenirer eller bare ta en rolig spasertur rundt det sjarmerende bysentrumet.

5. Sapanca ridesenter: Like i nærheten av hotellet ligger Sapanca ridesenter, som tilbyr rideturer for alle ferdighetsnivåer. Du kan dra på rideturer i det vakre omkringliggende landskapet eller ta ridetimer.

6. Kartepe skianlegg: Hvis du besøker om vinteren, kan du dra til Kartepe skianlegg, som ligger omtrent 30 minutter unna hotellet. Nyt skikjøring, snøbrettkjøring eller bare beundre de vakre utsiktene over de snødekte fjellene.

7. Sapanca økologiske gård: For en unik opplevelse kan du besøke Sapanca økologiske gård, hvor du kan lære om økologisk landbrukspraksis, delta i gårdsaktiviteter og nyte ferskproduserte produkter.

8. Serdivan kjøpesenter: Beliggende i nærliggende Serdivan distriktet, tilbyr Serdivan kjøpesenter en rekke butikker, butikker, restauranter og et kino for underholdning og fritid. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og tilgjengelighet for disse attraksjonene kan variere avhengig av årstid og spesifikke arrangementer eller omstendigheter.

Topp spørsmål

1. Hva er King Villa Sapanca?
1. Hva er King Villa Sapanca?1

King Villa Sapanca er et luksuriøst overnattingsalternativ i Sapanca, Tyrkia. Det tilbyr en privat og eksklusiv villaopplevelse for gjester.

2. Hvor ligger King Villa Sapanca?
2. Hvor ligger King Villa Sapanca?1

King Villa Sapanca ligger i Sakarya-provinsen, som er en region nordvest i Tyrkia.

3. Hva er noen populære attraksjoner nær King Villa Sapanca?
3. Hva er noen populære attraksjoner nær King Villa Sapanca?1

Noen populære attraksjoner nær King Villa Sapanca inkluderer Sapanca Lake, Kartepe Ski Center, Sapanca Bird Park og Sapanca Ormanı (Sapanca Forest).

4. Hvor mange gjester kan King Villa Sapanca huse?
4. Hvor mange gjester kan King Villa Sapanca huse?1

King Villa Sapanca kan huse ulikt antall gjester, avhengig av den spesifikke villaen som er valgt. Noen villaer kan huse opptil 10-12 gjester, mens andre kan være egnet for mindre grupper.

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på King Villa Sapanca?
5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på King Villa Sapanca?1

Fasiliteter på King Villa Sapanca kan inkludere private svømmebassenger, jacuzzier, fullt utstyrte kjøkken, grillfasiliteter, private hager og romslige oppholdsområder. Hver villa kan ha ulike fasiliteter, så det anbefales å sjekke den spesifikke villaoppføringen for detaljer.

6. Er frokost inkludert på King Villa Sapanca?
6. Er frokost inkludert på King Villa Sapanca?1

Frokost kan eller kan ikke være inkludert i oppholdet på King Villa Sapanca. Det anbefales å sjekke med overnattingsleverandøren eller se gjennom bestillingsdetaljene for å bekrefte om frokost er inkludert.

7. Kan kjæledyr bo på King Villa Sapanca?
7. Kan kjæledyr bo på King Villa Sapanca?1

Kjæledyrpolitikken kan variere på King Villa Sapanca. Noen villaer kan tillate kjæledyr, mens andre ikke. Det er anbefalt å spørre overnattingsleverandøren om deres kjæledyrpolitikk før du gjør en reservasjon.

8. Kan jeg bestille King Villa Sapanca online?
8. Kan jeg bestille King Villa Sapanca online?1

Ja, King Villa Sapanca kan bestilles online gjennom ulike reisenettsteder og overnattingsbestillingsplattformer.

Anmeldelse av King Villa Sapanca Sakarya Province
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.