Tyrkia, Oludeniz

Villa Natesse

305 SOKAK NO:8/A OLUDENIZ MAHALLESI FETHIYE, MUGLA Oludeniz, Tyrkia Villa
1 tilbud fra 2885 NOK Se tilbud
Villa Natesse
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

305 SOKAK NO:8/A OLUDENIZ MAHALLESI FETHIYE, MUGLA Oludeniz, Tyrkia

I nærheten av Villa Natesse i Oludeniz, Tyrkia, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og aktivitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Ölüdeniz-stranden: Denne berømte stranden, som regnes som en av de vakreste i verden, ligger bare en kort avstand fra Villa Natesse. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene, svømme i krystallklart turkist vann, eller til og med paraglide fra Babadağ-fjellet.

2. Blue Lagoon (Ölüdeniz naturreservat og strand): Ligger i nærheten av Villa Natesse, er Blue Lagoon en fantastisk naturpool med rolig og eksepsjonelt klart vann. Det tilbyr en pittoresk og fredelig atmosfære, perfekt for bading og soling.

3. Lycian Way: Oludeniz er et utgangspunkt for Lycian Way, en berømt langdistanse vandresti som strekker seg i omtrent 540 kilometer langs Tyrkias middelhavskyst. Villa Natesse er ideelt plassert for de som er interessert i å utforske denne vakre stien.

4. Hisarönü: Bare en kort kjøretur unna, er Hisarönü en livlig og populær turistby kjent for sitt pulserende natteliv, kjøpesentre, restauranter og barer.

5. Fethiye-byen: Omtrent 15 kilometer fra Villa Natesse, er Fethiye en travel by med en rik historie og kultur. Den tilbyr en rekke attraksjoner, inkludert Fethiye-havnen, Fethiye-slottet, det gamle teateret og mange butikker og markeder.

6. Butterfly Valley: Gjemt mellom bratte klipper, er Butterfly Valley et vakkert naturreservat tilgjengelig med båt fra Oludeniz. Her kan besøkende gå turer, bade og nyte den uberørte naturen.

7. Babadağ-fjellet: Dette majestetiske fjellet med utsikt over Oludeniz er kjent for paragliding. Eventyrlystne kan oppleve en uforglemmelig tandem paraglidingflyging med fantastisk utsikt over kysten. I tillegg til disse attraksjonene, finnes det utallige restauranter, barer, butikker og hoteller i nærheten av Villa Natesse, som gir gjestene et bredt spekter av fasiliteter og underholdningsalternativer under oppholdet deres.

map
Villa Natesse
Villa

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Villa Natesse er et luksushotell som ligger i Oludeniz, Tyrkia. Det tilbyr et utvalg av rom og fasiliteter for å imøtekomme ulike typer reisende. Overnatting: Villa Natesse tilbyr rom og suiter som er romslige og elegant designet. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og private bad. Noen rom har også balkonger eller terrasser med en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Fasiliteter: Hotellet har et svømmebasseng der gjestene kan slappe av og nyte den tyrkiske solen. Det er også et spa- og wellnesssenter som tilbyr en rekke fornyende behandlinger og massasjer. I tillegg har Villa Natesse et treningssenter, et spillrom og en lekeplass for barn for å imøtekomme gjester i alle aldre. Mat: Villa Natesse har en restaurant som serverer et deilig utvalg av tyrkisk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte måltidene sine i den elegante innendørs spisesalen eller velge å spise utendørs på den romslige terrassen med utsikt over de vakre hagene. Restauranten tilbyr også et utvalg av gode viner og cocktailer for å komplementere måltidsopplevelsen. Beliggenhet: Hotellet ligger i Oludeniz, en populær turistdestinasjon kjent for sine fantastiske strender og krystallklare vann. Villa Natesse ligger beleilig plassert bare en kort avstand fra Oludeniz-stranden, noe som gjør det til et ideelt valg for strandelskere. Hotellet ligger også nær sentrum, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Alt i alt tilbyr Villa Natesse et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjester som besøker Oludeniz, Tyrkia. Med sine velutstyrte rom, utmerkede fasiliteter og deilige spisemuligheter er det et utmerket valg for fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer nær hotellet 'Villa Natesse' i Oludeniz, Tyrkia. Noen av de populære underholdningsstedene og aktivitetene inkluderer:

1. Ölüdeniz-stranden: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Ölüdeniz-stranden kjent for sitt fantastiske turkise vann og vakre sandstrand. Besøkende kan nyte soling, bading og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Babadağ-fjellet: Eventyrlystne kan delta i paragliding fra Babadağ-fjellet. Det tilbyr spektakulær utsikt over Ölüdeniz og området rundt.

3. Water World Aqua Park: Omtrent 10 minutter unna hotellet ligger Water World Aqua Park, et flott alternativ for familier og eventyrlystne. Det har en rekke vannsklier, bassenger og andre attraksjoner.

4. Båtturer: Oludeniz tilbyr båtturer som tar besøkende langs den fantastiske kystlinjen. Disse turene inkluderer ofte stopp på pittoreske steder som Butterfly Valley og St. Nicholas Island.

5. Oludeniz Blue Lagoon: Blue Lagoon er kjent for sine rolige og klare vann, ideelle for svømming og snorkling. Besøkende kan slappe av på stranden eller leie en pedalbåt for å utforske lagunen.

6. Uteliv: Oludeniz har et livlig uteliv med mange barer og klubber. Besøkende kan nyte live musikk, dans og underholdning om kvelden.

7. Markeder og butikker: Byen Fethiye, som ligger i nærheten, tilbyr livlige markeder der besøkende kan handle for lokale håndverk, tekstiler og suvenirer. Dette er bare noen få alternativer for underholdning nær hotellet 'Villa Natesse' i Oludeniz, Tyrkia. Området tilbyr et mangfoldig utvalg av aktiviteter for å imøtekomme ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Natesse?
1. Hvor ligger Villa Natesse?1

Villa Natesse ligger i Oludeniz, Tyrkia.

2. Hvor langt er det fra Villa Natesse til stranden?
2. Hvor langt er det fra Villa Natesse til stranden?1

Villa Natesse er omtrent en 15-minutters gange fra nærmeste strand i Oludeniz.

3. Hvor mange soverom er det i Villa Natesse?
3. Hvor mange soverom er det i Villa Natesse?1

Villa Natesse har 4 soverom og kan romme opptil 8 personer.

4. Har Villa Natesse et svømmebasseng?
4. Har Villa Natesse et svømmebasseng?1

Ja, Villa Natesse har et privat svømmebasseng for gjestene å nyte.

5. Er kjæledyr tillatt i Villa Natesse?
5. Er kjæledyr tillatt i Villa Natesse?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt i Villa Natesse.

6. Er villaen aircondition?
6. Er villaen aircondition?1

Ja, Villa Natesse er fullt aircondition for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene.

7. Er det en matbutikk eller dagligvarebutikk i nærheten?
7. Er det en matbutikk eller dagligvarebutikk i nærheten?1

Ja, det er flere supermarkeder og dagligvarebutikker innen gangavstand fra Villa Natesse.

8. Er det parkering tilgjengelig på Villa Natesse?
8. Er det parkering tilgjengelig på Villa Natesse?1

Ja, Villa Natesse har parkering på stedet for gjestene.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Villa Natesse?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Villa Natesse?1

Innsjekkingstiden på Villa Natesse er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 11:00.

10. Kan Villa Natesse ordne flyplasstransport?
10. Kan Villa Natesse ordne flyplasstransport?1

Ja, Villa Natesse kan ordne flyplasstransport for gjestene mot en ekstra kostnad.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Villa Natesse
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.