Tyrkia, Kemer

Anmeldelser av Akra Kemer

Ataturk Bulvan Kemer, Tyrkia Ferieanlegg
Utmerket
1 tilbud fra 2206 NOK Se tilbud
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Akra Kemer
Se tilbud —

Akra Kemer gjeste verifiserte anmeldelser

Totalt 22 anmeldelser

avatar

Vi var der i februar. Veldig fornøyd! God mat, ren hotell, vennlig personale, ingen ba om tips, to saler (hvor ulike show holdes), mye underholdning, live musikk på baren. Jeg glemte å nevne bassenget. Vi ønsket ikke å dra hjem.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Veldig bra hotell. Var der i juli 2023 med barn. Hotellet er fantastisk. Positive ting: + Rommene er romslige + God service + Krystallklart hav + Maten er god (mye sjømat) + Flott underholdning + Man kan gå utenfor hotellområdet, hvor det er livlig + Importert alkohol Negative ting: - Veldig lite område - Småstein (men det er et spørsmål til Kemer 😆) - Ingen vakre solnedganger på grunn av fjellene - Ingen diett- eller barnemeny (men det kan være mulig å be om det på forespørsel)

avatar

Jeg vil dele min erfaring om oppholdet her. Hotellet er litt som et pensjonat. Hovedsakelig europeisk. Området er lite, men hyggelig. Vårt vindu vendte mot bassenget, nabohotellene forstyrret ikke, selv om vi noen ganger la oss tidlig, siden tidsforskjellen var der. Det er mer forstyrrende når noen går i gangen, for det er lytt der. Rommet var flott, moderne, alt var nytt og rent. Maten var god, alkoholen også. Noen av cocktailene er mye bedre laget i Russland, for eksempel mojito. Men ellers hadde de det meste, vi drakk ikke mye uansett. Snackbaren var velsmakende, noen ganger gikk vi til og med ikke til hovedrestauranten til lunsj. Om kveldene var det konserter, ikke altfor festlige. Vi lå ikke på stranden, mesteparten av tiden var vi ved bassenget, men når vi kom til stranden, så vi at det var ledige solsenger. Personalet var vennlig, det er deres pluss.

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg vil gjerne dele mine inntrykk mer detaljert om oppholdet på hotellet.

avatar

Vi var i Beirut tidligere, også i november. Akra har blitt bedre. Området har blitt enda vakrere. Fargen på bassenget er fantastisk. Barna leker nå i det varme bassenget, og sklieområdet har også et varmt basseng. Maten er utmerket. Til tross for få gjester, er all mat alltid tilgjengelig og god. Temakvelder. Deilige drikker. Til frokost, som før, blir vi møtt med champagne! Rengjøringen av rommene er utmerket. Alle ønsker blir umiddelbart oppfylt. Da vi sjekket inn, ble sengene justert. Etter å ha ringt resepsjonen, ble det sendt en hushjelp med sengetøy og alt ble raskt ordnet. Vi hadde to badekåper i størrelse L, og jeg ba om en ekstra stor, et minutt senere var alt på rommet. Bare herlig. Hushjelpene er veldig oppmerksomme! Jeg drakk kaffe på balkongen om morgenen, og sølte litt på tøflene mine. Til min overraskelse ble tøflene byttet ut neste dag))) dette var herlig))) Forrige gang likte vi så godt animatørene, og vi var bekymret for om alt hadde forandret seg, men vi ble møtt av de gamle og nye, alt er igjen fantastisk! Sasha er bare som en god venn, vi var veldig glade for å tilbringe tid med dem alle! Takk for samværet! I dag flyr vi. Vi ba om å få beholde rommet et par timer ekstra før vi skulle ta transferen, og det ble forlenget uten problemer og gratis. Tusen takk! Vi håper virkelig på et nytt møte med Akra.

avatar

Hotellet var veldig likt av både voksne og barn, underholdning, service, fasiliteter, et program for barn, og et variert utvalg av underholdningsprogrammer, alt er supert. Maten, det er en separat anmeldelse, et slikt utvalg må man lete lenge etter, alt er ferskt, et stort utvalg, og frukt med bær, og mannen i baren kunne velge, generelt verdig) Men prisen stiger enda raskere enn valutakursen. Men vi kjøpte billigere enn andre, fra en bekjent agent, 89851522223. Vi sier takk for slike rabatter. Det er synd at slike rabatter bare er om høsten og våren. Hvis det var flere slike rabatter, ville vi begynt å reise mer ofte, og vi kunne tatt med hele familien)

avatar

Og mens minnene er ferske som aldri før, skynder jeg meg å dele dem med deg! Vi kom til dette hotellet for andre gang og ble hyggelig overrasket - DET BLE ENDA BEDRE! - baren for voksne åpnet med en fantastisk utsikt i 4. etasje, konditoriet ble flyttet til lobbybaren (nå plassert mer logisk), avslappingsbassenget ble mer intimt etter renovering. Venner! Vi hadde en fargerik, minneverdig, fantastisk ferie på AKRA KEMER 5*! Og det som gjør det fantastisk er hotellpersonalet! Alle gjestene blir ønsket velkommen som venner! Alle er vennlige, imøtekommende og hjelpsomme! Resepsjonistene Murat og Mehmet gjør sitt beste selv med 1% hotellbelegg og prøver å imøtekomme turistenes ønsker når det gjelder valg av rom. De tar vare på hvert ønske, finner løsninger. Underholdningsteamet er fargerike, unike og sjarmerende! Aleksandr, Lena, Olya - Takk for all aktivitet og samvær, dere gjorde hver dag lysere, sportslig og mer interessant! Stefan - takk for tennis, dart og samtalene, jeg nøt virkelig å bli kjent med deg! (men jeg vant over deg i tennis))). Apolli - vi vil lenge huske ditt ansiktsuttrykk og positive holdning (til neste gang vi kommer) (og stor takk for crazy golf). Jeg kjenner ikke guttene fra barneunderholdningen, men det var alltid mange glade barn rundt dem, så jeg er sikker på at de også gjør en flott jobb! Personalet i alle barene er fantastiske! - raske, positive, vennlige! Cocktailene er deilige, servicen er utmerket! Vi må også nevne jobben til kjøkkenet - alt er veldig velsmakende, variert og tematisk! Kokkene er flinke! Elena fra gjesteforhold - takk for at alle våre ønsker ble hørt! Hvis noen spør meg om jeg ville komme tilbake til AKRA KEMER 5? - svaret er 1% JA!

avatar

På dette hotellet så vi for lenge siden. Vi havnet der tilfeldig og bestemte oss for å forlenge ferien og reserverte hotellrom i 4 dager. HOTELLET OVERGÅR ALLE ROSER! ROM: Alt er rent, pent, alt nødvendig er tilgjengelig på rommet, romslig og pent. Vi bodde med utsikt mot appelsintrærne, og om kveldene var det ganske bråkete med konstant summelyd fra hotellets aircondition. Men det er spesifikt for dette rommet. Det er bedre å velge rom med utsikt mot bassenget. BASSENG: Rent, med en særpreget form og mørk bunn, en bar i midten under et vannfall. Det var alltid nok solsenger. RESTAURANTER: MATEN på dette hotellet overgår alle roser. Alltid variert, vakkert presentert mat, det er en 18+ sone. Vi likte spesielt restauranten med menyen, alt var veldig velsmakende. Vann blir servert i glass. Den eneste ulempen er tregt personale og treghet og kvalitet på bordryddingen. A la carte-menyen har en vanlig, men vakker utsikt over stranden. Det er en a la carte tyrkisk frokost. På taket er det en 18+ bar frem til kl. 23. Et interessant sted. STRAND OG PIR. MEGET VAKKER UTSIKT FRA PIREN. Det er alltid solsenger på stranden, selv om du kommer kl. 12. Det er en bar med drinker på piren. Omtrent 15% russere. Underholdning: Dans, yoga, minigolf, bordtennis, fotball, barna fra miniklubben kjører bananbåt. Om kvelden er det show, karaoke, diskotek. Generelt likte vi dette hotellet veldig godt. Vil definitivt komme tilbake.

avatar

Første gang jeg dro til Tyrkia om våren, tidligere hadde jeg alltid vært der om sommeren. Den eneste ulempen - kaldt vann +18 grader (for meg er det kaldt), men dette er værets ulempe, ikke hotellets. Territoriet er ikke stort, men alt er plassert slik at du føler deg komfortabel. Ingen trengsel eller køer noe sted. Det er alltid ledige solsenger både på stranden, bryggen og ved bassenget. Til tross for at belegget ikke var 100%, var det nok folk der, men ingen forstyrret hverandre. Underholdningen - fantastisk!!! Alltid positive, snakker med deg, gir råd. Selv regn om kvelden klarte ikke å forstyrre dem, de fant alltid en løsning og prøvde å gjøre fritiden vår mer fargerik og minneverdig. Spesiell takk til Elena og Aleksandr!!! Spesiell takk til kjøkkenet. Maten var fantastisk!!! Selvfølgelig, de som reiser bare for å "fete seg" - vil finne noe å klage på, vi reiste for å nyte naturen og avslappingen, og maten bidro virkelig til det. Retter laget av sjefskokkene var guddommelige!!! Jordbærene var utrolig søte!!! Hjemmelaget smør var utrolig velsmakende!!! Flere typer ost, oliven, urter... listen kan fortsette lenge. Noen typer kjøtt, fisk, spesielt den lett saltede røde fisken - det var noe! Nøtter, søtsaker ...... Det var mye mat og den var fantastisk. Alkoholen av beste kvalitet!!! Spesiell takk til betjeningen. Servitørene var alltid vennlige og raske. Rommene var rene, det var mulig å gå barfot på de offentlige toalettene. Kort sagt, hvis du får sjansen til å besøke dette hotellet, dra, ikke nøl. Det er verdt det. Du vil selvfølgelig si, ja ja, prisen, men jeg har vært i dyrere hoteller som jeg ikke ville anbefalt. Takk igjen til ledelsen og de ansatte på hotellet.

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg vil gjerne dele mine inntrykk mer detaljert om oppholdet på hotellet.

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg vil gjerne dele mine inntrykk av oppholdet på hotellet mer detaljert.

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg vil gjerne dele mine inntrykk om oppholdet på hotellet mer grundig.

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg ønsker å dele mine inntrykk av oppholdet på hotellet mer detaljert.

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg vil gjerne dele mine inntrykk mer grundig om oppholdet på hotellet.

avatar

Vi hadde en familieferie i august. Vi landet på hotellet om morgenen (alle vet at innsjekking er kl 14:), så vi fant ut hvor vi kunne bytte klær og gikk rett til stranden. Stranden har små rullesteiner, så det er fint å gå barbeint, og du kan enten gå inn i vannet gradvis eller hoppe fra bryggen. Det er nok solsenger til alle, la merke til det senere, noen anmeldelser sa at det ikke var nok, spesielt på dagtid. Vi sjekket inn før lunsj. Vi fikk et rom i andre etasje, og som vi ba om, med utsikt over bassenget. Rommet var rent. Støyisoleringen virket grei, noen kom inn på rommet om natten. Når det gjelder høy musikk fra nabohotellene, hørte jeg dem ikke, det virket som Aqra Kemer var den mest støyende. Personalet var vennlig og villige til å hjelpe med alt. Underholdningen var også bra. På hotellet var det 5/5 russere og 5/5 fra andre land, og alle samhandlet bra, alle kom for å slappe av (spilte forskjellige idrettsspill og sang karaoke). Maten var god, alt var velsmakende, man bør ta med en ekstra mage, for man ville prøve alt. Vi håper å komme tilbake til hotellet deres igjen.

avatar

Solid Europeisk femmer. Vi hadde en ukes ferie i november, 7 netter for 2 voksne pluss en 13 år gammel tenåring, fly fra Moskva med Southwind (tyrkisk lavprisselskap, ikke helt tilfredsstillende, men det har ingenting å gjøre med hotellet), det kostet 245 000 rubler. Vi tok en kampanjetur med Pegas. I dagens virkelighet er det en utmerket pris-kvalitetsforhold. Det er viktig å vite at hotellet er helt europeisk på alle måter: gjester, aktiviteter, infrastruktur, mat. Det er ingen enorm eiendom, høylytte ungdomsfester, hotellkonkurranser som Miss Hotel og russiske popstjerneopptredener. Men! Alt her er gjennomtenkt ned til den minste detalj, solid og kvalitetsmessig. Rom. Vi hadde et oppgradert rom med utsikt over omgivelsene. Selve rommet var nydelig. Det samsvarer med beskrivelsen og bildene. Men vi fikk utsikt mot nabolandet Orange County, der det er høylydt musikk om kveldene og ventilasjonen bråker høyt under vinduene. Vi ba om å få bytte rom. Respekt til resepsjonen, vi flyttet uten problemer neste dag til den motsatte siden. Og på den siste dagen forlenget de rommet gratis i to timer, veldig hyggelig! Og, forresten, de sjekket oss også inn tidligere enn det som var planlagt, rundt 1-3 om natten. Mat. Veldig, veldig verdig. Enormt utvalg: fisk, kjøtt, sjømat, grønnsaker, urter, frukt (for eksempel epler, fersken, pærer, hele, ikke kuttet, også deilig jordbær i november, vannmeloner, meloner osv.), desserter, bakverk, ost og forskjellige typer kjøtt delikatesser, temakvelder arrangeres. Kvalitetsoriginal alkohol. Det er også mulighet for å besøke à la carte-restauranter, du må bare melde deg på på forhånd. Vi besøkte alle fire, den beste var den italienske. Men den asiatiske skuffet, det smakte ikke bra i det hele tatt. Vi spiste lunsj alltid på strandkaféen, fra menyen. Nydelig dorade, havabbor, blekksprut. God tynn bunn pizza. Servitørene er positive og raske, bordene er rene, bestillingene blir utført raskt. Strand. Den er utmerket. Det er en pir med solsenger og en bar, fire trapper ned til stranden, man kan hoppe, det er også et område for 16+, dusj, garderober, toaletter, overalt er det rent. Om morgenen kommer det oppfôrede fisker til stranden, det er en egen underholdning å mate dem om morgenen, det er til og med en stor tank på piren der gårsdagens brød blir sendt til dette formålet. Veldig kult! Det er bassenger av flere typer: avslapning, stille, barnebasseng, innendørs, med sklier, det er til og med en bar rett i vannet i en av bassengene. Hver kveld rengjøres alle bassengene med et vannstøvsuger). Underholdning. Det er et flott team med ungdommer som jobber der. Generelt er det mange forskjellige sportsaktiviteter, og folk blir delt inn etter interesser. Det er yoga/pilates, vanngymnastikk, trampoliner i bassenget, skyting som på et skytefelt, minigolf, bordtennis, tennis, strandvolleyball, noen ganger er det trening med inviterte instruktører, for eksempel kangoboots osv. Alt er veldig mildt, varmt og positivt, passer for alle ferdighetsnivåer. Om kvelden er det fine show. Det veksler mellom dans, sang, akrobatikk. For barna er det en miniklubb, og om kvelden er det minidisco. Etter showet er det voksen diskotek. Område. Veldig lite. Alt er kompakt, men veldig ergonomisk. Vi følte aldri at det var trangt eller folksomt noe sted. Vi hadde ikke engang lyst til å gå ut på promenaden utenfor området. God spa, gratis hammam og badstue. Gjestene. Hovedsakelig europeere, mange middelaldrende og eldre mennesker. Tyskere, østerrikere, belgiere, briter, franskmenn osv. Russere er hovedsakelig familier. Det er ikke veldig mange små barn. Generelt inntrykk. Supert. Hotellet gir en vedvarende lyst til å komme tilbake. Det passer kanskje ikke for de som liker russiske hoteller i Tyrkia, høylytte fester og de som vektlegger enorm eiendom. Det passet oss perfekt på alle punkter. Av små detaljer kan vi bare nevne en: på grunn av nærheten til nabolandhotellene kan det være ubehagelig når musikken bråker fra alle kanter, det blir en kakofoni på stranden. Ellers er alt bare fantastisk. Absolutt anbefalt å besøke!

avatar

Forfatteren av anmeldelsen ga ikke en detaljert beskrivelse av oppholdet på hotellet. Jeg ønsker å mer detaljert dele mine inntrykk av oppholdet på hotellet.

avatar

Her er vi tilbake fra den uforglemmelige ferien på Akra Kemer 5. Hvis jeg kunne gi deg 1 stjernes vurdering, så ville jeg gjort det. Så flink, personalet er oppmerksomt og smilende. Underholdningen!!! Det er en egen historie, sjelen i dette hotellet. Det var jubileum for mannen min, jeg forberedte en overraskelse for ham, sang en sang selv, ba om hjelp fra Sasha (dans, gymnastikk), spesiell takk for at han hjalp til. Før kveldsshowet, på hovedscenen, gratulerte jeg min elskede. Takk for slike øyeblikk. Hotellrommet hadde en gave (luftballonger, en flaske vin og søtsaker). Vi kom klokken 1 om natten, de tilbød oss frokost og fant oss et ledig rom i løpet av den tiden. På rommet hadde vi alt nødvendig av toalettartikler (barbersett med skum, tannkrem, tannbørster). Strandskjærebrett som gave! Ved utsjekking spurte vi om å forlenge oppholdet, men i helgene var det fullt belegg, det gjorde oss ingenting lei oss, siden det var steder på hotellet der vi kunne tilbringe tid. Et hvilerom med store safes og dusjer, alt for komforten. Vi måtte forlate hotellet klokken 19:15, vi sjekket ut klokken 12, spiste lunsj, dro til stranden, slappet av på sofaene, spiste middag og dro til flyplassen med individuell transport. Det er veldig praktisk å kunne bestille transporten i Russland og betale med kortet med en gang. På stranden solte vi oss på bryggen, veldig myke puter, det var en glede å ligge der. Havet var rent, fra bryggen kunne vi mate fiskene, det var en beholder med brød. Underholdningen og sportsaktivitetene var helt fantastiske. På avreisedagen var det sportsdag med vannaerobic, hopp, bueskyting, dart, pilates, dans, aerobic i vannet. For de som ønsker aktiviteter, finner man noe for seg selv. Servitørene på baren på rulleskøyter, beveger seg lynraskt, du tenker bare på det, og bestillingen er allerede levert! Alkoholen var av alle importmerker, og lokalvinen var også av veldig god kvalitet. Maten. Ingen køer og lange bord, alt var kompakt plassert. Massevis av varierte retter for enhver kresen smak. Sunn og kvalitetsmat, ferskpresset juice til frokost (gulrot, rødbete, agurk), rød fisk, "pocher" egg, 15 typer brød, oster (med mugg, geitost, lagret og myk). Grønnsaker, alt du kan ønske deg, fire typer cherrytomater. Frukt (jordbær, kirsebær, melon, vannmelon, fersken, druer, epler, pærer). Is av alle slag, tilgjengelig når som helst i barene og hovedrestauranten. Utvalget av desserter var enormt. Angående à la carte, etter min mening, om de ikke hadde det, hadde det ikke gjort noe, da alle de tematiske restaurantene (italiensk, asiatisk, tyrkisk, fisk) ble holdt i hovedrestauranten. Vi hadde à la carte på "Ocean", og etter hovedrestauranten ble jeg skuffet over det veldig begrensede menyvalget. Jeg anbefaler dette hotellet, kvaliteten er på et høyt nivå! Takk for oppholdet vårt!

avatar

På hotellet for andre gang. Vi tilbrakte en uke her. Rebranding har vært til nytte: området har forvandlet seg - de nye bassengene, belagt med mørkegrønn keramisk granitt, ser veldig stilig ut. Nå er alle bassengene oppvarmet. Enkel tilgang til bassengene via trapper. Den nye baren ved vannkanten (i bassenget) er designet slik at den er i skyggen på varme dager. Avslapningsområdene mellom stranden og bassengene, hvor lunsj serveres og hovedbaren ligger, har blitt enda mer komfortable - det er kommet koselige bord med myke sofaer. Det er veldig kult at de har innført en ny serviceform - servitører på rulleskøyter, praktisk og fremskynder leveringen av drikke til solsengene. Puter har blitt lagt til på solsengene ved bryggen. Fordelene som var på Barut og fortsatt er på Akra: 1. Servering. Maten var utmerket og er fortsatt det. Kvalitetsrike og varierte matvarer. På Akra er det faktisk mulig å ikke legge på seg takket være det brede utvalget av retter. Og det er mulig å ikke ta eggeretter i det hele tatt til frokost en eneste gang i løpet av uken. Utmerkede desserter. Det er ingen matlaging ute (grilling under middagen), noe som er behagelig å se på - hele kjøkkenet er skjult fra gjestenes øyne. Det er heller ingen åpen matlaging. 2. Service. Gjestene blir behandlet med omsorg. Samtidig er det ingen påtrengende oppførsel - unødvendige samtaler med gjestene, pjatt med barna - alt er reservert og verdig. En melding om kveldens tema sendes på WhatsApp (for eksempel meksikansk mat i dag, og det er alt - ingen animatører som går rundt i sombreroer). 3. Alkohol. Bredt utvalg av importert alkohol. I barene vil de lage hvilken som helst cocktail du ber om, bare de viktigste er oppført i menyen. 4. Område. Ergonomisk og kompakt. Både dag- og kveldsrekreasjonsområder er flotte. 5. Det er alltid ledige plasser. Dette gjelder både solsenger i hvilken som helst rekreasjonssone når som helst, og bord i restauranten, samt bord/sofaer på verandaen om kvelden. Det er ingen køer hvor som helst. Bassenget er fritt, ingen trang nærmere, det samme gjelder havet. 6. Havet. Stranden har Blått Flagg. Kysten er vanlig, som overalt i Kemer. Det er enkel tilgang fra bryggen, og det er trappetrinn ned i vannet fra land for å unngå å gå på småsteinene. 7. Fasiliteter for personer med nedsatte funksjonsevner/bevegelighet er gjennomtenkt. Det er mange eldre gjester, mennesker med hjelpemidler for bevegelse. De har trappetrinn til alle bassengene, spesielle innretninger for å komme seg ned i bassengene og til sjøen, egne solsenger. Tilgang til alle områder. 8. Sport. Mange ulike aktiviteter. Hotellet ligger på hovedgaten i Kemer, som er veldig praktisk for daglige løpeturer. Det er mange joggere. Det er sykkelutleie. 9. Innendørsbasseng. Det eneste uoppdaterte bassenget, men det er ikke en ulempe. Det er veldig beleilig plassert, stort, med kjølig vann, få mennesker, muligheten til å gjemme seg bort fra varmen. Og det er veldig deilig å dukke under vann etter et opphold i badstuen. 1. Jeg vil nevne MANGEL PÅ støy. Jeg har lest omtaler om dårlig støyisolering og støy fra nabohotellet. Ved siden av er Orange County - et livlig ungdomshotell. Rommet vårt vendte innover mot vårt eget hotell - vi hørte ikke nabohotellet - dette er en løsning, men du kan høre musikken og moroa fra ditt eget hotell. Rundt kl. 23 blir alt stille. I løpet av oppholdet vårt hadde naboene på begge sider skiftet, vi hørte dem aldri, du kan bare høre når de går ut av rommet og inn i gangen, men dette skjer overalt på hoteller. Ulemper. 1. Interiøret virker slitt. Rommene er fortsatt i god stand, men badene har begynt å bli slitte: slitte armaturer, slurvete tilknytningspunkter mellom forskjellige overflater (for eksempel malt vegger og steinbenker med vask) - dette ser uryddig ut. Det er ingen tvungen ventilasjon på badet - etter dusj måtte vi la døren til badet stå åpen. Det begynner å lukte innestengt, dette gjelder både offentlige toaletter og badstuen i spaavdelingen. 2. Spa. Uanstendig pris for standard middelmådig program. Skrubb-skum-olje koster 8$. 3. À-la-carte-restaurantene. Total skuffelse (vurderte sjømat- og italiensk). Flotte steder, mange servitører, viktige ledere, vakker presentasjon og fullstendig smakløst: overdrevent stekt tunfisk som smakte som sardin, burrata-salat - en pose med burrata ble tatt ut av emballasjen og plassert på tallerkenen uten noe annet, det er umulig å nyte smaken av carpaccio og til og med identifisere den - det er omtrent åtte gram på fatet... På en av tema-restaurantene var det en hel vindustheke med sushi - dårlig kvalitet, så jeg antar at det heller ikke er godt på den asiatiske restauranten (bare en antagelse). Men safran - den tyrkiske à la carte-restauranten - muligens er den bra, siden maten er deres egen (også en antagelse). Jeg har ikke mulighet til å vurdere showene og barneaktivitetene. Selv om, indirekte - det er ingen irritasjon over skrikende barn, så de har tydeligvis ting å holde seg opptatt med. Jeg anbefaler hotellet for par, familier med tenåringer og eldre. Med barn ville jeg valgt et stort luksuriøst hotellkompleks, det kan bli litt kjedelig for ungdommen. Hotellet holder en høy standard, for dette er jeg veldig takknemlig mot personalet og ledelsen.

avatar

Vi var på ferie med en vennegjeng (4 venner) i april 223. Fire dager har gått, men jeg klarer ikke å komme tilbake til arbeidet, alt var så flott, komfortabelt, helt avslappende. Hotellet er fantastisk, maten er topp, rommet er utmerket (minibar, te, kaffe, strykejern, strykebrett, hygieneprodukter - alt på rommet), og havet er fantastisk. Området er lite, men alt er velorganisert, funksjonelt og rent (rengjøring overalt). Og kirsebæret på toppen av kaken er UNDERHOLDNINGEN. Aleksandr og Elena, dere er fantastiske!!!!! Profesjonelle på deres felt, jeg har aldri tenkt at underholdning kan være en glede, dere greier å sette folk i feriemodus (selv om vi ikke var veldig aktive, men når man ser på jobben deres, blir man fylt med positiv energi) tusen takk. Jeg anbefaler dette hotellet til alle venner og kolleger, dere vil ikke angre...

avatar

Dette var vår bryllupsreise på dette hotellet. Hotellet er selvfølgelig slitt, men rent, koselig for en avslappende ferie. Romrengjøringen er god. I rommet er alt for gjestenes komfort - tannbørstesett, barberingssett, toalettsaker, hårføner, tøfler, veldig myke badekåper, strykejern, strykebrett. Mini-baren er utmerket - vann, brus, øl, juice. Tekanne. Men det er nettverksnivået av disse hotellene, alt er flott her ㉍. Selv om hotellet ikke er stort, hvis du vil tilbringe rolig tid ved bassenget eller på stranden, er dette stedet for deg. Det er nok barer på hotellet og overalt er det veldig god alkohol og cocktailer. Det er heller ingen problemer med maten på hotellet. Det er mer enn nok sitteplasser i hovedrestauranten både inne og ute. Og det er ingen kø for maten, det overrasket meg hyggelig. Det er også 2 restauranter på området som fungerer á la carte (etter meny), det vi prøvde var deilig og ble servert veldig raskt. Det er iskrem som de serverer både som porsjoner og i kuler. I lobbyen er det behagelige møbler hvor du kan nyte flotte cocktailer. Jeg kan ikke si noe om barneklubben, vi var uten barn. Men det var aktiviteter for barn og underholdning for dem både på dagtid og om kvelden. Vi elsker Kemer og kommer definitivt tilbake til byen, men jeg vet ikke om vi vil komme tilbake til dette hotellet (avhengig av prisen). Uansett var ferien fantastisk 💗

avatar

Hotellet trollbinder deg og du vil ønske å komme tilbake igjen og igjen. Fantastisk hotellopphold som man gjerne vil gjenta. Vi ankom 16. april, på min fødselsdag. Og kanskje var det en av de beste bursdagene jeg har hatt. Vi ble tilbudt et rom med utsikt over bassenget og havet, selv om vi hadde bestilt landutsikt, muligens på grunn av bursdagen min, men veldig hyggelig. Vi booket oss inn på en sjømat-à-la-carte restaurant samme kveld. Servicen var utmerket, de gratulerte meg med kake og lys, det var veldig hyggelig. Alt var veldig godt tilberedt, og det gjelder for alle restaurantene og kafeene. Maten og drikken var av høy kvalitet. Det er allerede blitt skrevet mye om det imponerende utvalget på restauranten. Servitørene var høflige og alltid i tide. Overalt var det rent og skinnende. Rommet ble rengjort grundig hver dag, takk til vår hushjelp. Sengene og putene var veldig komfortable, sengetøyet knaste, og det ble byttet oftere enn nødvendig. Betjeningen i barene var rask og høflig. Stor takk til animatorerne fra barnas klubb, Narmin, Melisa og Fatih - datteren min ønsket ikke å forlate barneklubben. De smilte alltid og var glade for alle barna. Barna elsker dere. Datteren min gråt da det var på tide å dra. Show og underholdning om kvelden, og for de som ønsker å slappe av er det levende musikk og sang i lobbyen, samt interessante show på hovedscenen. Alexander og Elena var alltid vennlige, aktive - man får lyst til å lære å danse med dem igjen og igjen. Det var veldig lett og enkelt å lære magisk dans med Elena og tango og salsa med Alexander. De støtter alltid samtalen uansett tema. I løpet av dagen var det mange aktiviteter for enhver smak. Personalet er det lille ekstra med hotellet - en stor familie som gjør gjestenes opphold behagelig og minneverdig. Alle er veldig vennlige og villige til å hjelpe med å løse ethvert problem. Vi har vært tilbake i nesten et døgn nå, men vi savner allerede. Håper vi sees igjen. Takk for jobben dere gjør.

Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 42
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ataturk Bulvan Kemer, Tyrkia

Rundt hotellet Akra Kemer i Kemer, Tyrkia, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen nærliggende steder inkluderer:

1. Kemer Marina: Denne marinaen ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr båt- og yachtjenester, samt restauranter og butikker ved vannkanten.

2. Moonlight Park & Beach: Ligger rett ved siden av hotellet, tilbyr denne parken en sandstrand, vannsportsaktiviteter og en vakker promenade for avslappende turer.

3. Kemer sentrum: Hotellet ligger nær sentrum av Kemer, der besøkende kan finne mange butikker, restauranter, barer og utelivsmuligheter.

4. Kemer offentlige strand: En populær strand i området, perfekt for soling, bading eller å nyte kafeer ved stranden.

5. Phaselis gamleby: Denne godt bevarte gamlebyen ligger en kort kjøretur fra Kemer og tilbyr en unik historisk opplevelse med sine ruiner, amfiteater og vakre kystomgivelser.

6. Olympos taubane: Olympos taubane gir fantastisk panoramautsikt over fjellet Olympos og området rundt. Den er tilgjengelig fra Kemer og tilbyr en minneverdig opplevelse.

7. Tahtali-fjellet: Besøkende kan ta taubanen opp til Tahtali-fjellet for spektakulær panoramautsikt over Middelhavskysten og Taurusfjellene. Dette er bare noen få av attraksjonene og interessante steder som finnes rundt hotellet Akra Kemer i Kemer, Tyrkia.

map
Akra Kemer
9.1 Ferieanlegg

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Akra Kemer er et luksuriøst hotell som ligger i den pittoreske byen Kemer, Tyrkia. Det tilbyr en fantastisk utsikt over Middelhavet og er omgitt av frodig vegetasjon og fjell. Hotellet har et variert utvalg av vakkert designede og komfortable rom som passer for ulike gjester. Dette inkluderer standardrom, familierom, suiter og villaer. Hvert rom er elegant møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, minibar, flatskjerm-TV, Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også balkonger med fantastisk sjø- eller hageutsikt. Gjestene på Akra Kemer kan nyte en kulinarisk reise på hotellets restauranter. Hovedrestauranten serverer en rik buffé til frokost, lunsj og middag med et bredt utvalg internasjonale og tyrkiske retter. Det er også a la carte restauranter som spesialiserer seg på italienske, sjømat- og tradisjonelle tyrkiske retter. Hotellet har også flere barer og kafeer hvor gjestene kan nyte forfriskende drikke og snacks hele dagen. I tillegg til komfortabelt overnatting og gode spisemuligheter, tilbyr Akra Kemer en rekke fasiliteter og tjenester for sine gjester. Dette inkluderer et stort utendørsbasseng, et treningssenter, et spa- og velværesenter, et privat strandområde og en lekeplass for barn. Hotellet organiserer også ulike underholdningsprogrammer, inkludert live musikkopptredener og temakvelder. I tillegg er det møte- og konferanserom tilgjengelig for forretningsreisende. Alt i alt tilbyr Akra Kemer en luksuriøs og avslappende opplevelse med sine vakre rom, deilige måltider og upåklagelig service. Uansett om du er på familieferie, en romantisk tur eller en forretningsreise, garanterer dette hotellet et minneverdig opphold i Kemer, Tyrkia.

Strand

Akra Kemer Beach, som ligger i den pittoreske kystbyen Kemer i Tyrkia, er en ekte paradis for strandelskere. Med sitt krystallklare turkise vann, myk gylden sand og fantastiske fjellrike bakgrunn, tilbyr denne stranden en unik blanding av naturlig skjønnhet og ro. Stranden er godt vedlikeholdt og skinnende ren, noe som gjør den perfekt for soling, bading eller rett og slett å slappe av under den varme middelhavssolen. Det rolige vannet på Akra Kemer Beach er ideelt for familier og barn å trygt nyte en dag ved sjøen. For de som søker en mer eventyrlig opplevelse, er det forskjellige vannsportsaktiviteter tilgjengelig, som jetski, parasailing og bananbåt. Stranden tilbyr også fasiliteter for strandvolleyball, noe som gjør den til et favorittmål for idrettsentusiaster. I tillegg til den vakre stranden i seg selv, tilbyr Akra Kemer også en rekke fasiliteter for å forbedre besøkendes opplevelse. Det finnes flere strandbarer og restauranter hvor du kan nyte deilige lokale retter mens du nyter den pustende utsikten over havet. Strandklubbene tilbyr komfortable solsenger og parasoller, slik at besøkende har et behagelig og hyggelig opphold. Akra Kemer Beach nyter godt av sin beliggenhet i Kemer, en by kjent for sitt pulserende natteliv og underholdningstilbud. Etter en dag i solen kan besøkende utforske de livlige gatene i Kemer, unne seg shopping eller nyte et deilig måltid på de mange restaurantene som tilbyr et bredt utvalg internasjonale og tyrkiske retter. Alt i alt er Akra Kemer Beach en juvel på den tyrkiske rivieraen. Den kombinerer naturskjønnhet, ro og en livlig atmosfære, noe som gjør den til et ideelt reisemål for strandelskere i alle aldre. Enten du søker avslapning, eventyr eller bare vil suge opp de fantastiske omgivelsene, er denne stranden i Akra Kemer sikker på å gi en uforglemmelig opplevelse.

Barn

Det finnes flere aktiviteter for barn i Akra Kemer, Kemer, Tyrkia. Noen alternativer inkluderer:

1. Vannparker: Det finnes flere vannparker i området, som for eksempel Moonlight Park & Beach eller Beldibi Aqua Park, som tilbyr sklier, bassenger og vannbasert moro for barn.

2. Strender: Området er kjent for sine vakre strender, som for eksempel Moonlight Beach eller Kemer Beach, hvor barn kan bygge sandslott, bade eller leke strandspill.

3. Eventyrparker: Steder som Three Islands Park eller Olympos Cable Car tilbyr eventyrlige aktiviteter som ziplining, klatrekurs og panoramautsikt, som kan være underholdende for barn.

4. Båtturer: Familier kan ta båtturer for å utforske kysten og besøke nærliggende øyer. Disse turene inkluderer ofte badestopp, snorkling og noen ganger til og med pirat-tematiserte aktiviteter for barn.

5. Delfin- og selshow: Sealanya Dolphinpark i nærheten av Antalya tilbyr show hvor barn kan lære om og samhandle med delfiner og seler.

6. Ridning: Det finnes flere hestegårder i området som tilbyr rideturer for barn. De kan nyte en avslappende tur i naturen eller ta timer for å lære å ri.

7. Minigolf: Kemer har flere minigolfbaner hvor barn kan ha det gøy med å spille minigolf med familien eller venner.

8. Akvarier: Antalya Akvarium, som ligger i Antalya, men er lett tilgjengelig fra Kemer, er et av verdens største akvarieanlegg. Det tilbyr ulike utstillinger og aktiviteter for barn å lære om marinelivet. Dette er bare noen få eksempler på aktiviteter som er tilgjengelige for barn i Akra Kemer, Kemer, Tyrkia. Området tilbyr et utvalg av familievennlige attraksjoner for å sikre en morsom ferie for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Akra Kemer' i Kemer, Tyrkia.

1. Kemer Marina: Marinaen ligger i nærheten og tilbyr ulike underholdningsvalg som båtturer, seilturer og yachtutleie. Her kan du utforske den vakre kystlinjen, bade i krystallklart vann og nyte vannsportsaktiviteter.

2. Moonlight Park & Beach: Denne fornøyelsesparken med strand ligger innen gangavstand fra hotellet. Den har vannsklier, svømmebassenger, koselige barer og restauranter. Her kan du tilbringe en morsom dag med familie eller venner.

3. Kemer Go-Kart: Denne gokartbanen, bare en kort avstand fra hotellet, er en populær attraksjon for både voksne og barn. Konkurrer mot venner eller familie og nyt spenningen med gokarting.

4. Dolusu Park: Beliggende i sentrum av Kemer, tilbyr Dolusu Park ulike fornøyelsesattraksjoner og aktiviteter for barn. Dette er et flott sted for familier å tilbringe en morsom dag.

5. Phaselis Ancient City: Hvis du er interessert i historie og kultur, kan du besøke den antikke byen Phaselis. Den ligger omtrent 20 minutter unna hotellet. Utforsk ruinene, gå langs den gamle havnen og nyt den vakre naturen.

6. Kemer natteliv: Kemer tilbyr et livlig natteliv med mange barer, nattklubber og diskoteker. Du kan utforske den livlige atmosfæren på kvelden og nyte live musikk, dans og underholdning. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Akra Kemer'. Hotellpersonalet kan også gi deg mer informasjon og anbefalinger basert på dine preferanser.

Vannaktiviteter

På 'Akra Kemer' i Kemer, Tyrkia, kan gjestene nyte ulike vannaktiviteter både i bassenget og på stranden. Bassengaktiviteter: Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng der gjestene kan ta en forfriskende dukkert eller bare slappe av på solsengene. Bassengområdet har også et eget barnebasseng, som gjør det egnet for familier med barn. Gjestene kan nyte å svømme eller sole seg omgitt av vakker hage og palmetrær. Strandaktiviteter: Bare en kort spasertur fra hotellet, gir stranden gode muligheter for vannbaserte aktiviteter. Gjestene kan delta i ulike vannsportaktiviteter som jetski, parasailing eller til og med bananbåt-turer. Hotellet kan tilby utleieservice for disse aktivitetene eller sette deg i kontakt med pålitelige lokale leverandører. Det krystallklare vannet i Middelhavet gjør det også til et perfekt sted for bading og snorkling. I tillegg til vannaktiviteter har 'Akra Kemer' også andre fasiliteter som spa, treningssenter og flere spisemuligheter. Enten du foretrekker avslapning ved bassenget eller spennende vannaktiviteter på stranden, er det mange alternativer som holder deg underholdt under oppholdet ditt på 'Akra Kemer'.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Akra Kemer hotel? Akra Kemer hotel ligger i Kemer, Tyrkia.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Akra Kemer? Innsjekkingstiden på Akra Kemer er vanligvis kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

3. Hvor mange rom har Akra Kemer? Akra Kemer hotel har totalt 357 rom, inkludert standardrom, suiter og villaer.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Akra Kemer? Akra Kemer tilbyr ulike fasiliteter, inkludert flere svømmebassenger, et spa- og velværesenter, treningsfasiliteter, restauranter, barer, en barneklubb og en privat strand.

5. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Akra Kemer? Ja, Akra Kemer tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til sine gjester.

6. Er kjæledyr tillatt på Akra Kemer? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Akra Kemer hotell.

7. Er parkering tilgjengelig på Akra Kemer? Ja, Akra Kemer tilbyr gratis parkering på stedet for sine gjester.

8. Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Akra Kemer? Noen populære attraksjoner i nærheten av Akra Kemer inkluderer Kemer Marina, Moonlight Park & Beach, og Phaselis Ancient City.

9. Er frokost inkludert i romprisen på Akra Kemer? Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen på Akra Kemer. Det er imidlertid alltid best å sjekke med hotellet før du bestiller.

10. Tilbyr Akra Kemer transport til flyplassen? Ja, Akra Kemer tilbyr transport til flyplassen. Gjester kan ordne med transport til og fra flyplassen gjennom hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Hage
 • Squashbaner
 • Butikker
 • Dartskive
 • Golf (minigolf)
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Akra Kemer
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.