Tyrkia, Kas

Villa Patara Kas

Andifli Mah Melih Temiz Yurek Sokak A1, Kas / Antalya Kas, Tyrkia Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Patara Kas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Andifli Mah Melih Temiz Yurek Sokak A1, Kas / Antalya Kas, Tyrkia

Hotellet 'Villa Patara Kas' ligger i Kas, Tyrkia. Det er situert i en sjarmerende kystby med pittoresk utsikt over Middelhavet. Noen populære attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet inkluderer:

1. Strender: Hotellet er sannsynligvis i nærheten av flere vakre strender hvor gjestene kan nyte bading, soling og vannaktiviteter.

2. Kas Marina: Hotellet kan være i nærheten av Kas Marina, og gir enkel tilgang til båtturer, yachtutleie og restauranter ved vannkanten.

3. Gamle ruiner: Kas er kjent for sin rike historie og arkeologiske steder. Gjester kan besøke steder som de gamle ruinene av Antiphellos, Lykiske klippegraver og hellenistisk teater, som sannsynligvis er i nærheten av hotellet.

4. Kas sentrum: Hotellet kan være innen gangavstand eller en kort kjøretur fra sentrum av Kas, hvor besøkende kan finne forskjellige butikker, kafeer, restauranter og utelivsmuligheter.

5. Lycian Way: Lycian Way, en kjent tursti, passerer gjennom Kas. Gjester som bor på hotellet kan utforske deler av denne vakre stien, som tilbyr spektakulær utsikt over kystlinjen og omkringliggende landskap.

6. Vannsport: Som en kystby tilbyr Kas mange vannsportsaktiviteter som dykking, snorkling, kanoing og båtturer. Det er sannsynlig at hotellet vil være i nærheten av fasiliteter eller byråer som tilbyr disse aktivitetene. Vennligst merk at de faktiske omgivelsene kan variere, og det anbefales å sjekke den spesifikke beliggenheten og fasilitetene til hotellet 'Villa Patara Kas' for den mest nøyaktige informasjonen.

map
Villa Patara Kas
Villa

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Villa Patara Kas er et vakkert boutiquehotell som ligger i Kas, Tyrkia. Hotellet har komfortable og romslige rom som er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hvert rom har aircondition, TV, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over omkringliggende fjell eller Middelhavet. Villa Patara Kas har et utvalg av romstyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Det finnes dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom samt familierom som kan romme opptil fire personer. Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellområdet, og gratis parkering tilbys for gjester som kommer med bil. Hotellet tilbyr en deilig frokostbuffé for å starte dagen riktig. Buffeen inkluderer et utvalg nystekte brød, bakverk, frukt, frokostblandinger, pålegg, oster og et utvalg varme og kalde drikker. For andre måltider har Villa Patara Kas en restaurant på stedet som serverer en blanding av tyrkisk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig innendørs spisesal eller på utendørsterrassen, som tilbyr vakker utsikt over området rundt. Restauranten har også en bar som serverer et utvalg alkoholholdige og alkoholfrie drikker. I tillegg ligger hotellet beleilig til i nærheten av ulike restauranter og kafeer i sentrum, slik at gjestene kan utforske ulike spisesteder innen gangavstand. Alt i alt tilbyr Villa Patara Kas komfortabel innkvartering og deilige måltider, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Kas, Tyrkia.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud nær hotellet "Villa Patara Kas" i Kas, Tyrkia. Noen forslag inkluderer:

1. Patara Beach: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Patara Beach en fantastisk sandstrand kjent for sin naturlige skjønnhet. Besøkende kan nyte bading, soling og gå lange turer langs kysten.

2. Kas Marina: Kas Marina tilbyr ulike vannaktiviteter som båtturer, dykking og yachtutleie. Det er et flott sted å nyte det vakre Middelhavet og kose seg med vannbaserte eventyr.

3. Kas Amfiteater: Dette gamle romerske amfiteateret er et must-see attraksjon i Kas. Det har utsikt over byen og tilbyr fantastisk panoramautsikt. Besøkende kan utforske det historiske området og nyte den spektakulære utsikten.

4. Kas sentrum: Hotellet ligger innen gangavstand fra Kas sentrum, som er fylt med butikker, barer og restauranter. Besøkende kan utforske de sjarmerende gatene, spise på lokale restauranter og bla gjennom boutique-butikker.

5. Lycian Way: Lycian Way er en kjent tursti som går gjennom Kas. Naturinteresserte kan dra på en fottur og nyte de vakre kystlandskapene, gamle ruiner og pittoreske landsbyer underveis.

6. Båtturer: Kas er kjent for sine båtturer og utflukter. Besøkende kan ta dagsturer til nærliggende øyer, som Kekova Island og Blue Cave, for å utforske deres naturskjønnhet og undervannsunderverk.

7. Kas fredagsmarked: Holdes hver fredag, tilbyr markedet en livlig atmosfære der besøkende kan kjøpe ferske produkter, lokale håndverk og suvenirer. Det er et flott sted å fordype seg i lokal kultur. Totalt sett er det mange underholdningstilbud i nærheten av hotellet "Villa Patara Kas" som passer for ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er det fra Villa Patara Kas til sentrum av Kas?
1. Hvor langt er det fra Villa Patara Kas til sentrum av Kas?1

Villa Patara Kas ligger omtrent 3 kilometer unna sentrum av Kas, Tyrkia.

2. Hvor mange personer kan Villa Patara Kas huse?
2. Hvor mange personer kan Villa Patara Kas huse?1

Villa Patara Kas kan komfortabelt huse opptil 6 personer.

3. Er Villa Patara Kas dyrevennlig?
3. Er Villa Patara Kas dyrevennlig?1

Ja, Villa Patara Kas er dyrevennlig. Gjester får lov til å ta med seg veloppdragne kjæledyr.

4. Har Villa Patara Kas et svømmebasseng?
4. Har Villa Patara Kas et svømmebasseng?1

Ja, Villa Patara Kas har et privat svømmebasseng, perfekt for avslapning og for å nyte den vakre utsikten.

5. Har Villa Patara Kas Wi-Fi?
5. Har Villa Patara Kas Wi-Fi?1

Ja, Villa Patara Kas tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjestene sine.

6. Er Villa Patara Kas en strandeiendom?
6. Er Villa Patara Kas en strandeiendom?1

Nei, Villa Patara Kas ligger ikke direkte på stranden. Men den er innen kort kjøreavstand fra forskjellige vakre strender i Kas.

7. Får man kjøkkenutstyr og apparater på Villa Patara Kas?
7. Får man kjøkkenutstyr og apparater på Villa Patara Kas?1

Ja, Villa Patara Kas er fullt utstyrt med et kjøkken som inkluderer alle nødvendige kjøkkenutstyr og apparater som kjøleskap, komfyr, stekeovn og mikrobølgeovn.

8. Hvordan kan jeg reservere på Villa Patara Kas?
8. Hvordan kan jeg reservere på Villa Patara Kas?1

For å reservere på Villa Patara Kas kan du kontakte eiendommen direkte gjennom deres nettsted eller gjennom forskjellige online bookingplattformer.

9. Er det parkering tilgjengelig på Villa Patara Kas?
9. Er det parkering tilgjengelig på Villa Patara Kas?1

Ja, Villa Patara Kas tilbyr rikelig med parkeringsplass til gjestene sine.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner og aktiviteter i nærheten av Villa Patara Kas?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner og aktiviteter i nærheten av Villa Patara Kas?1

Nærliggende attraksjoner og aktiviteter inkluderer å besøke historiske steder i Kas, utforske de eldgamle ruinene i Patara, nyte båtturer til nærliggende øyer, dykking, fotturer og oppleve det pulserende nattelivet i Kas.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Anmeldelse av Villa Patara Kas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.