Tyrkia, Kas

Meltem Apartment

ANDIFLI Mah. METIN TOKER Sok. Kas, Tyrkia Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Meltem Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

ANDIFLI Mah. METIN TOKER Sok. Kas, Tyrkia

Hotel Meltem Apartment ligger i Kas, Tyrkia. Noen attraksjoner og interessante steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Kas Marina: Ligger kun en kort spasertur unna hotellet, er Kas Marina et populært sted for båtturer, yachtutleie og vannsportsaktiviteter.

2. Kas sentrum: Hotellet ligger i nærheten av Kas sentrum, hvor besøkende kan utforske de smale gatene, butikker, restauranter og kafeer. Hovedtorget, Ataturk-statuen og det gamle teateret ligger også her.

3. Kas amfiteater: Dette gamle amfiteateret ligger i Kas sentrum og har spektakulær utsikt over Middelhavet. Det brukes ofte til kulturelle arrangementer og forestillinger.

4. Kas yacht club: Ligger i nærheten av hotellet, er Kas yacht club et flott sted å nyte sjøutsikten, spise et måltid eller slappe av med en drink.

5. Hellenistisk teater: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, er det hellenistiske teateret en imponerende arkeologisk ruin.

6. Kas antikk teater: Dette gamle teateret ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet og tilbyr panoramautsikt over Middelhavet og den greske øya Meis.

7. Små rullesteinstrender: Det er flere små rullesteinstrender i nærheten av hotellet der gjester kan bade, sole seg eller delta i vannsportsaktiviteter.

8. Stor rullesteinstrand: Denne populære stranden ligger 1,5 kilometer fra hotellet og tilbyr solsenger, parasoller og ulike vannaktiviteter.

9. Kaputas-stranden: Ligger omtrent 20 kilometer fra Kas, er Kaputas-stranden en pittoresk sandstrand som ligger mellom høye klipper.

10. Blå grotte: Denne naturlige grotten ligger i nærheten av Kas og tilbyr en unik snorklingopplevelse med sitt turkise vann og sollys som strømmer gjennom. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og stedene rundt Meltem Apartment Hotel i Kas, Tyrkia.

map
Meltem Apartment
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Meltem Apartment er et hotell som ligger i Kas, Tyrkia. Det ligger i et flott område med vakker utsikt over Middelhavet. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom hvor gjestene kan slappe av og lade batteriene. Rommene på Meltem Apartment er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom har aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en balkong eller terrasse som gir fantastisk panoramautsikt over havet. Hotellet tilbyr ulike overnattingsmuligheter for å imøtekomme ulike behov. Gjestene kan velge mellom dobbeltrom, twin-rom eller familierom. Familierommene er ideelle for familier eller grupper av venner, da de har ekstra sengemuligheter og mer plass. Når det gjelder måltider, har Meltem Apartment en restaurant på stedet som tilbyr et variert menyvalg av tyrkisk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte deilige måltider laget med ferske ingredienser. Restauranten imøtekommer også spesielle kostbehov, inkludert vegetar- og veganske alternativer. I tillegg tilbyr hotellet en frokostbuffé hver morgen, med et bredt utvalg av varme og kalde retter for å starte dagen. Frokosten inkluderer nystekt brød, bakverk, egg, ost, frukt og et utvalg drikkevarer. Meltem Apartment har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte forskjellige drikkevarer, inkludert cocktails, øl og lokale viner. Baren har en koselig og avslappet atmosfære, perfekt for sosialisering eller avslapning etter en dag med utforskning. Alt i alt tilbyr Meltem Apartment komfortabel overnatting, deilige måltider og en praktisk beliggenhet i Kas, Tyrkia. Enten du er ute etter avslapning eller eventyr, gir dette hotellet en flott base for oppholdet ditt.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Meltem Leilighetshotell i Kas, Tyrkia. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, så du kan slappe av og nyte de vakre strendene i Kas. Noen populære inkluderer Kaputas Beach og Big Pebble Beach.

2. Vannsport: Hvis du er ute etter litt eventyr, kan du prøve ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking, jetski og båtturer.

3. Båtturer: Kas er kjent for sine båtturer og utflukter. Du kan ta en dagstur for å utforske nærliggende øyer som Kekova, Simena og Blue Cave.

4. Shopping: Kas har en livlig handelsscene, spesielt i sentrum av byen. Du kan spasere gjennom gatene og utforske lokale butikker, håndverksbutikker og tradisjonelle markeder.

5. Restauranter og barer: Det er mange diningalternativer i nærheten av hotellet, som både tilbyr lokal tyrkisk mat og internasjonale retter. Du kan også finne takbarer og strandlounger for å nyte en forfriskende drink og ta inn utsikten.

6. Uteliv: Kas har en livlig nattescene for de som vil feste. Det er flere barer og klubber hvor du kan nyte live musikk, DJ-sett og sen kveldsdansing.

7. Historiske steder: Kas har en rik historie, og det finnes flere gamle ruiner og arkeologiske steder i nærheten. Du kan besøke steder som Lycian Tombs, Antiphellos Theatre og den gamle byen Patara.

8. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende området rundt Kas tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, paragliding og canyoning. Du kan utforske de fantastiske landskapene og nyte adrenalinpumpende eventyr. Generelt sett finnes det et bredt spekter av underholdningsalternativer i nærheten av Meltem Leilighetshotell, som imøtekommer ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Meltem Apartment i Kas, Tyrkia?
1. Hvor ligger Meltem Apartment i Kas, Tyrkia?1

Meltem Apartment ligger sentralt i Kas, Tyrkia, bare en kort spasertur fra havnen og byens viktigste attraksjoner.

2. Hvor mange soverom har leiligheten?
2. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Meltem Apartment har to soverom, noe som gjør den egnet for opptil fire gjester.

3. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?
3. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjester på Meltem Apartment.

4. Har leiligheten en balkong eller terrasse?
4. Har leiligheten en balkong eller terrasse?1

Ja, Meltem Apartment har en romslig balkong der gjestene kan nyte fantastisk utsikt over Middelhavet.

5. Er det air condition i leiligheten?
5. Er det air condition i leiligheten?1

Ja, leiligheten er utstyrt med air condition for å sikre et behagelig opphold, spesielt i de varme sommermånedene.

6. Er det restauranter eller butikker i nærheten?
6. Er det restauranter eller butikker i nærheten?1

Ja, det er mange restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra Meltem Apartment, slik at man lett kan få tilgang til lokale fasiliteter.

7. Er leiligheten dyrevennlig?
7. Er leiligheten dyrevennlig?1

Dessverre tillater ikke Meltem Apartment kjæledyr.

8. Hvor langt er den nærmeste stranden fra leiligheten?
8. Hvor langt er den nærmeste stranden fra leiligheten?1

Den nærmeste stranden, kjent som Big Pebble Beach, ligger omtrent en 10 til 15-minutters spasertur unna Meltem Apartment.

9. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
9. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, leiligheten tilbyr Wi-Fi for gjestene å holde seg tilkoblet under oppholdet.

10. Er det noen ekstra fasiliteter eller tjenester som tilbys?
10. Er det noen ekstra fasiliteter eller tjenester som tilbys?1

Meltem Apartment tilbyr gjestene et fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin og et felles utendørs svømmebasseng. I tillegg er det en døgnåpen resepsjon for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler de måtte ha.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Meltem Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.