Tyrkia, Goynuk

Club Phaselis Hotel Kemer

P K 5 Goynuk, Tyrkia Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Club Phaselis Hotel Kemer
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

P K 5 Goynuk, Tyrkia

Club Phaselis Hotel ligger i Goynuk, Tyrkia, som er en ferieby på Middelhavskysten. Noen attraksjoner og steder av interesse i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Goynuk Canyon: En vakker naturperle med turstier, fosser og panoramautsikt.

2. Kemer Marina: Et populært sted for båtturer, yachting og servering ved vannet.

3. Moonlight Park & Beach: En sandstrand med solsenger og parasoller, samt et utvalg av vannsportaktiviteter.

4. Tahtali Mountain: Et nærliggende fjell som tilbyr taubane til toppen, og gir fantastisk panoramautsikt over kystlinjen.

5. Phaselis Ancient City: Et arkeologisk område med godt bevarte ruiner av en en gang blomstrende by, inkludert en teater, akvedukter og romerske bad.

6. Port Shopping Center: Et kjøpesenter med et utvalg av butikker, inkludert klær, suvenirbutikker og restauranter.

7. Kemer Town Center: Sentrum av Kemer, der du finner flere butikker, restauranter og barer.

8. Beldibi Cave: Et fascinerende hulesystem som ligger i nærheten av hotellet, som tilbyr guidede turer og unike steinformasjoner. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter som kan finnes i nærheten av Club Phaselis Hotel i Goynuk, Tyrkia.

map
Club Phaselis Hotel Kemer
Hotell

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Club Phaselis Hotel Kemer ligger i byen Goynuk, Tyrkia. Det er et hotell ved stranden med vakker utsikt over Middelhavet. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotellfasiliteter: Club Phaselis Hotel tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt og hyggelig. Dette inkluderer et svømmebasseng, spa- og velværesenter, treningssenter, tennisbane, lekeplass for barn og et privat strandområde.

2. Romtyper: Hotellet tilbyr forskjellige typer rom for å tilfredsstille ulike preferanser og budsjetter. Dette inkluderer standardrom, familierom og suiter. Hvert rom er velutstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar, eget bad og balkong eller terrasse.

3. Måltider: Hotellet opererer på en alt-inkludert basis, noe som betyr at alle måltider og utvalgte drikker er inkludert i prisen for oppholdet ditt. Den viktigste restauranten serverer en buffé-stil frokost, lunsj og middag, med et utvalg av internasjonale og tyrkiske retter. Det er også flere barer og snackbarer på stedet hvor du kan nyte drikke og lette forfriskninger hele dagen.

4. Spisemuligheter: Club Phaselis Hotel tilbyr også à la carte spisemuligheter på sine spesialitetsrestauranter. Disse restaurantene kan kreve forhåndsreservasjon og tilbyr en mer intim spiseopplevelse med et fokusert menyvalg. Hotellet har vanligvis alternativer som en sjømatrestaurant, en tyrkisk restaurant og mer.

5. Tilleggstjenester: I tillegg til grunnleggende fasiliteter, tilbyr hotellet andre tjenester som døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi i fellesområder, valutaveksling, vaskeritjeneste, bilutleie og transport til flyplassen.

6. Attraksjoner i nærheten: Fra Club Phaselis Hotel kan du enkelt utforske attraksjonene i Goynuk og området rundt. Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer Phaselis-ruinene, Kemer Marina, Moonlight Park & Beach og Taurusfjellene. Vennligst merk at tilgjengeligheten av fasiliteter og tjenester kan variere avhengig av sesongen og eventuelle begrensninger på grunn av lokale forskrifter eller hotellregler. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Strand

Stranden på Club Phaselis Hotel i Kemer, Goynuk, Tyrkia er en idyllisk kystdestinasjon som tilbyr en perfekt kombinasjon av naturskjønnhet og moderne fasiliteter. Beliggende ved Middelhavet, gir denne stranden besøkende en fantastisk setting for avslapning og nytelse. Stranden i seg selv er upåklagelig, med myk gylden sand og krystallklart turkis vann. Den rolige og fredelige atmosfæren gjør det til et ideelt sted for soling, bading og ulike vannsportaktiviteter. Enten du foretrekker å slappe av på en solseng, ta en forfriskende dukkert i havet, eller prøve deg på aktiviteter som snorkling, kajakkpadling eller jetski, finnes det nok av alternativer som passer alles preferanser. Club Phaselis Hotel tilbyr også ulike strandfasiliteter for å forbedre opplevelsen din. Resorten tilbyr komfortable solsenger og parasoller, slik at du kan slappe av i stil og nyte solens stråler. Stranden er godt vedlikeholdt og tilbyr en ren og trygg miljø for besøkende i alle aldre. I tillegg til selve stranden er den omkringliggende naturskjønnheten virkelig fengslende. Fjellene fungerer som en malerisk bakgrunn og skaper en imponerende panoramautsikt. Det er også frodige grønne hager, palmer og fargerike blomster som legger til sjarmen i området. For de som søker litt eventyr, ligger stranden praktisk til i nærheten av den gamle byen Phaselis. Denne historiske siden gir muligheter for å utforske gamle ruiner og lære om regionens rike arv. Dessuten følges stranden på Club Phaselis Hotel av utmerkede fasiliteter. Det er strandbarer og restauranter i nærheten, som lar deg nyte deilige matretter og forfriskende drikke uten å måtte gå for langt fra vannet. Enten du har lyst på tradisjonelle tyrkiske retter eller internasjonale retter, vil du ikke bli skuffet over de kulinariske alternativene som er tilgjengelige. Alt i alt gir stranden på Club Phaselis Hotel i Kemer, Goynuk, Tyrkia en fredelig og pittoresk kystretrett. Med sin fantastiske utsikt, gylden sand, klart vann og et utvalg av fasiliteter og aktiviteter, gir den en uforglemmelig opplevelse for besøkende som leter etter avslapning, eventyr og naturskjønnhet.

Barn

Club Phaselis Hotel Kemer i Goynuk, Tyrkia, tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av funksjonene inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb der barn kan delta i mange overvåkede aktiviteter, leker og håndverk. Opplært personale sørger for barnas sikkerhet og underholdning.

2. Barnebasseng: Club Phaselis Hotel Kemer har et eget barnebasseng med vannsklier og grunne områder, som gir en trygg og morsom svømmeopplevelse for barn.

3. Lekeplass: Hotellet har en utendørs lekeplass utstyrt med husker, sklier og klatrestativer, som lar barna ha det gøy og delta i fysiske aktiviteter.

4. Underholdningsprogrammer: Hotellet organiserer ulike underholdningsprogrammer spesielt designet for barn. Dette kan inkludere trylleshow, mini-diskoteker, temafester og interaktive forestillinger.

5. Sportsaktiviteter: Club Phaselis Hotel Kemer tilbyr sportsfasiliteter egnet for barn, som minigolf, bordtennis og strandvolleyball, slik at de kan delta i fysiske aktiviteter og ha en morsom tid.

6. Vannsport: Hotellet gir muligheter for eldre barn å prøve vannsportaktiviteter, inkludert strandvolleyball, jetski og bananbåtturer. I tillegg kan hotellet også tilby barnevakt mot et ekstra gebyr, slik at foreldre kan få litt tid til å slappe av og nyte aktiviteter for voksne.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Club Phaselis Hotel Kemer i Goynuk, Tyrkia. Her er noen forslag:

1. Phaselis Antique City: Besøk den nærliggende antikke byen Phaselis og utforsk ruinene. Denne historiske siden gir et glimt av Tyrkias gamle fortid.

2. Goynuk Canyon: Nyt naturen og gå på fottur eller trekking i den vakre Goynuk Canyon. Du kan også bade i det turkise vannet eller drive med rafting.

3. Beldibi Cave: Utforsk Beldibi-hulen, som ligger bare en kort avstand unna. Den er kjent for sin imponerende formasjon av steiner og er perfekt for eventyrlystne reisende.

4. Kemer Marina: Besøk Kemer Marina, som er kjent for sine luksuriøse yachter og livlige atmosfære. Ta en spasertur langs havnen, nyt et måltid på en av restaurantene ved vannkanten, eller unne deg litt shopping.

5. Moonlight Park & Beach: Slapp av på Moonlight Park & Beach, et populært sted både for lokalbefolkningen og turister. Nyt solen, sanden og havet, eller leie en solseng og tilbring en avslappet dag ved vannet.

6. Dinopark Antalya: Hvis du reiser med barn, kan du vurdere å besøke Dinopark Antalya, som ligger i nærheten i Antalya. Denne temaparken har naturtro dinosaurreplikaer, en 4D-kino, et fossilmuseum og ulike interaktive utstillinger.

7. Shopping i Kemer: Utforsk gatene i Kemer og oppdag de livlige markedsplassene og butikkene der. Du vil finne et bredt utvalg av suvenirer, klær, smykker og lokale matprodukter. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Club Phaselis Hotel Kemer i Goynuk, Tyrkia. Det finnes også mange restauranter, barer og nattklubber i området hvor du kan nyte levende musikk, tradisjonelle tyrkiske forestillinger og natteliv.

Vannaktiviteter

The Club Phaselis Hotel i Kemer, Tyrkia tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Ved bassenget kan du slappe av på solsengene, ta en forfriskende svømmetur eller bare nyte solen. Bassengområdet er romslig og godt vedlikeholdt, og gir en flott mulighet til å kjøle seg ned og slappe av. Hvis du foretrekker stranden, tilbyr hotellet direkte tilgang til en vakker sandstrand. Du kan nyte soling på den gyldne stranden, bade i det krystallklare Middelhavet eller delta i ulike vannsportaktiviteter som jetski, paraseiling eller båtturer med bananbåt. Hotellet har også en badepark på området, noe som gjør det til et perfekt valg for familier. Barna kan ha det fantastisk moro med å skli ned vannskliene og sprute rundt i bassengene. Det er også egne områder for mindre barn, for å sikre trygghet og glede for alle. Alt i alt tilbyr The Club Phaselis Hotel i Goynuk, Tyrkia et flott utvalg av vannaktiviteter både ved bassenget og stranden. Enten du foretrekker å slappe av ved vannet eller søker eventyr og spenning, er det mange alternativer som passer dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Club Phaselis Hotel? Club Phaselis Hotel ligger i Goynuk, en by nær Kemer, Tyrkia.

2. Hvor langt er det fra Club Phaselis Hotel til nærmeste flyplass? Hotellet ligger omtrent 45 kilometer fra Antalya flyplass.

3. Hvilke romtyper er tilgjengelige på Club Phaselis Hotel? Hotellet tilbyr ulike romtyper, inkludert standardrom, familierom og suiter.

4. Har hotellet en basseng? Ja, Club Phaselis Hotel har utendørsbassenger for både voksne og barn.

5. Er Wi-Fi tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområder og noen rom.

6. Har Club Phaselis Hotel et spa? Ja, hotellet har et spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger og fasiliteter.

7. Er det noen muligheter for mat og drikke på stedet? Ja, hotellet har flere restauranter og barer hvor gjestene kan nyte et utvalg av matretter og drikkevarer.

8. Tilbyr Club Phaselis Hotel noen aktiviteter eller underholdning? Ja, hotellet arrangerer ulike aktiviteter og underholdningsprogrammer, som sportsaktiviteter, levende musikk og show.

9. Er hotellet egnet for familier med barn? Absolutt, Club Phaselis Hotel tilbyr en barneklubb, lekeplass og et basseng for barn for å underholde og imøtekomme behovene til familier.

10. Har hotellet en strand? Ja, Club Phaselis Hotel har et privat strandområde hvor gjestene kan slappe av og nyte havet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Beach fotball og volleyball
 • Hage
 • Dartskive
 • Golf (minigolf)
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Valutaveksling
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Club Phaselis Hotel Kemer
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.