Tyrkia, Belek

Anmeldelser av Alva Donna Exclusive Hotel & Spa

Bogazkent Mah. Mimar Sinan Cad. No:5 Belek, Tyrkia Hotell
Utmerket
1 tilbud fra 4429 NOK Se tilbud
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Se tilbud —

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa gjeste verifiserte anmeldelser

Totalt 46 anmeldelser

avatar
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

God dag! Vi har vært her på hotellet i to dager nå, og jeg tenkte å dele mine første inntrykk. Siden vurderingen er basert på personlig erfaring, vil jeg først si at jeg ikke har vært i tyrkiske hoteller de siste 20 årene. Generelt sett er ikke konseptet med tyrkisk all inclusive noe jeg er spesielt begeistret for, og så lenge jeg hadde muligheten til å dra på ferie i Europa, foretrakk jeg å tilbringe ferien der. Vi har også leid leilighet i Tyrkia to ganger (i 2021 og 2023). Så, om oppholdet vårt. Vi er her fire personer sammen med barna våre på 12 og 1 år, i en familierom. Vi ankom med et nattfly, og var allerede på hotellet kl. 07:30. Vi gikk og spiste frokost, og etter dette ble vi umiddelbart innkvartert uten ekstra kostnad. Rommet vi fikk var ikke det beste, men heller ikke dårlig. Fra balkongen ser vi bassenget til nabokomplekset og takene på tekniske bygninger. Det er en brummende lyd fra disse bygningene, så om natten lukker vi balkongen. Selve rommet er rent, uten tegn på aldring. Et av rommene er veldig lite, og du støter på noe med en gang du kommer inn, der er det to senger. Med andre ord, det er et kondisjonert rom, der kan man bare sove. Det andre rommet er større. Rommet har alt nødvendig utstyr, inkludert strandvesken - det er hyggelig. Maten er velsmakende, fersk og variert. Det er røkt fisk til frokost (ikke laks, men noe lignende røye). Kaffen er god, noe som er viktig for meg. Det er også gulrot- og appelsinjuice. Vi har ikke spist lunsj verken i går eller i dag, ettersom vi spiser lunsj kl. 12 på en tyrkisk snack-bar. Det er også veldig godt der. På middag er det mange retter, umulig å smake på alt. Vi drikker alkohol (jeg - hovedsakelig symbolsk) det de serverer, vi sjekker ikke flaskene eller etikettene. Lokal Baileys er ikke annerledes enn vanlig. Lokal rom og whisky er også normale ifølge mannen. Jeg vil spesielt nevne dessertene. Noen sa at Starbucks bare har muffins. Nei, de har mange fantastiske kaker! I dag ble jeg virkelig rørt av utvalget der. Jeg har lagt ved en video. Havet er rent, stranden er fin, det er litt småstein ved inngangen, men det er ikke kritisk. Vannet er kaldt for meg, jeg dyppet meg en gang og løp ut med en gang. Jeg fryser veldig lett, men mange svømmer lenge, inkludert små barn. I bassengene er vannet varmt på dagen, men litt kjølig kl. 08 om morgenen. Jeg ble skuffet først, men forgjeves. Bassengene har morsomme sklier, jeg koste meg veldig, og til og med ungdommene våre likte dem. Det er underholdning, men ikke påtrengende. I dag forbereder de hovedscenen, antar jeg at det blir en forestilling der i kveld. Publikum er respektfullt, faktisk er det mange gjester uten barn. Vi har ikke møtt noen uhøflige landsmenn (eller tilsvarende utlendinger) ennå. Alt i alt har jeg positive inntrykk så langt, jeg ser ingen kritiske ulemper!

avatar

På Starbucks er alt gratis?

avatar

Ja!

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Har de slått av oppvarmingen av bassengene?

avatar

Jeg tror de slår på oppvarmingen om morgenen, og det tar litt tid for vannet å varme seg opp. Vi kom tidlig om morgenen, og vannet føltes kjølig å ta på. Men så gikk vi ut på dagen, og vannet var virkelig deilig og varmt! Det er veldig behagelig å være i bassenget, varmt.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (2)
avatar
photo
photo

I dag har bryggen blitt åpnet. Det er en bar der og myke madrasser. Kveldsforestillingene skjer nå på den store scenen ved stranden (tidligere ble de holdt på Bella-baren ved bassenget). Vanntemperaturen i havet er 21 grader. Lufttemperaturen om kvelden er 19 grader. Noen kler seg varmt, men vi går i t-skjorter. Baren ved den store scenen har blitt oppgradert. Døgnåpen alkohol er kun tilgjengelig her nå. På Cinna-baren er det bare åpen til midnatt.

avatar
photo
photo
photo

Angående nødvendige ting på rommene. Når det gjelder badekåper: de brakte umiddelbart en for menn og en for kvinner. Jeg ba om en for et barn på 11 år, den ble levert innen 10 minutter. Mannens badekåpe er størrelse 58. Jeg viser på bildet. Utmerket service! Vi ble innkvartert i Deluxe-bygningen, der standarden var en sofa på 140 cm som ikke kunne foldes ut. Men sønnen min er 150 cm. Etter en halvtime ble det gratis levert en ekstra seng etter henvendelse til gjesterelasjoner. Tusen takk! Rommet er fantastisk! Vi nyter middagen. Alt er veldig velsmakende.

avatar

Godt hotell, Gud velsignet oss med ingen magevirus som ble fanget fra bassenget) Man kan alltid finne noe å spise uten å stå i kø, de som står i kø har åpenbart ikke noe problem med det, hvis jeg ikke vil stå i kø, kommer jeg ikke til å være sulten, jeg tar en annen matvare der det ikke er kø! Hvorfor lete etter negative sider på hotellet før turen i det hele tatt!? Den som leter, vil alltid finne! Godt hotell med utmerket service) Hvis du ikke liker hotellet, er det alltid Sochi og Anapa) der er det absolutt ingen problemer 😂😂😂😂😂😂

avatar

God dag, hvis noen er på vei hit, kan denne tilbakemeldingen være nyttig. Vi sjekket inn i dag. Turen til hotellet med gruppetransport tok ikke mer enn en time. Vi kom klokka 10, sjekket inn allerede klokka 11, jeg ba om å få tidlig innsjekk om mulig. Vi ble innkvartert i deluxe-bygningen. Den ligger borte fra hovedbygningen, bare en enorm haug med trapper og overganger, dårlig planlagt. Du må virkelig anstrenge deg for å komme dit) hvis du ikke vil ha det sånn, kan du be om å bli plassert i hovedbygningen, men det er litt støyende på grunn av all aktiviteten der. Til gjengjeld er det stille der vi er, rommene er nylig renovert. Imidlertid er lydisolasjonen mellom rommene veldig dårlig. Maten og alkoholen er greie (det er fisk, men jeg har ikke funnet sjømat ennå). Bassengene er varme, havet er kjølig, men greit nok om du vil bade, det er store maneter der. Det er mange underholdningstilbud for barna. Personalet prøver å være så hjelpsomme som mulig og ringer til rommet for å rapportere om hver forespørsel. Generelt sett ble jeg mer skuffet enn imponert over mitt første inntrykk. Det er en merkelig prosedyre med å ta håndklær på ett sted og bytte dem mot kort (mange femstjerners hoteller har ikke dette lenger), fullstendig mangel på ledige solsenger ved bassenget på dagtid, gammel musikk som skriker ut fra høyttalerne ved bassenget (som Dr. Alban)... Alt virker rettet mot "masseforbrukeren", uten stil. Forbrukerne, forresten, er russere, polakker, tsjekkere, tyskere. Hvis vi sammenligner hotellet, for eksempel, med Lara Barut eller til og med Nirvana Cosmo - dette hotellet er mye svakere. Men også billigere. Været er behagelig for de som ikke liker den trykkende varmen. Det er en svak, oppfriskende bris på dagen, men alle bader. Vi får se hvordan det er på kvelden. Vi vil se oss om videre. Jeg skriver ikke for å pirke, hotellet i seg selv er veldig bra, og vi skal ha det flott her, men kanskje det er noen som forventer det unike fra det :) Én ting er klart - i høysesongen vil det være veldig mange mennesker per kvadratmeter her...

avatar

Helt enig med deg og støtter deg Vi kom nettopp tilbake derfra 3 dager var mer enn nok Jeg klager heller ikke, men air condition fungerte ikke, og det var forferdelig 😧 For et hotell av dette nivået

avatar

Klimaanleggene er slått på fra 1. april, men nettene er ganske kjølige. Hvis du åpner vinduene, vil det ikke være altfor varmt å sove.

avatar

Å sove ja, mens det er ingen air condition på restauranten, er det en skrekk for meg. Og du sitter der og svetter, og blodtrykket stiger. Jeg lærte om dette allerede på hotellet den første april. Det er første gang jeg noensinne har opplevd noe sånt i livet mitt 😂. Det ble ikke sagt eller annonsert noe sted. Dessverre.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
avatar

I går kveld landet vi fra St. Petersburg - flyet ble forsinket med 2 timer og vi fløy kl. 05:30. Vi fikk ikke mat på flyet. Vi ble kjørt til hotellet kl. 22. Vi sjekket inn veldig raskt og uten å vente på bagasjen løp vi for å spise på Panoramarestauranten. Foreløpig er jeg skuffet - kaffen er ikke god, bakverkene, salatene og pålegget er dårlig (alt virker gammelt) - utvalget er veldig lite. Vi ba selv om vin 🍷 og fikk servert rosévin og rødvin - jeg likte det ikke personlig! Men du kan likevel velge - suppe (2 typer), ris, grøt, stekt kylling, storfekjøtt, kalkun, frukt. Iskremen er god osv. Vi gikk en tur på området - selvfølgelig vakkert!!! men hvis vi sammenligner med Akka Alinda Hotel 5, likte vi det bedre der foreløpig. Området er mindre, men det er kult! Og på Zeynep Hotel - var det også flott! Jeg håper dette er vårt førsteinntrykk - det blir bedre fremover! Det er en vannkoker, badekåper, tøfler, sjampo, balsam, dusjhetter på rommet. Men det er ingen tannkrem og tannbørste - kanskje vi må be om det!?

avatar

Alena, middag på hotellet til kl. 21:00, du var der rundt kl. 23:00, det er en sen middag, godt at det finnes alternativer for sen middag til og med etter midnatt, jeg synes det er flott! (fra det utvalget du har nevnt) !!!

avatar

Vi er nå på frokost - det er bare SUPERT!!! Maten - veldig mye - ikke alt kan prøves. Alt er veldig velsmakende !!! Og VAKKERT!

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Alena, hvilket nummer valgte du? Hva synes du?

avatar
photo

Nummeret de ga oss.

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Vi ba i dag om en barberingssett, tannbørster og tannkrem, supplere minibaren med chips og sjokolade - alt ble brakt uten problemer, pluss bomullsdisker og pinner. Øko-konsept på hotellet, forsyner forbruksvarer etter forespørsel.

avatar

Skum til barbering blir også gitt på forespørsel? Tar opp mye plass))

avatar
photo

Her er det akkurat blitt brakt.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (3)
avatar
photo
photo

Vi er på hotell i Belek! Det er varmt i hovedrestauranten, men det er en annen del som er kjølig, det er friskt om kvelden! Alkoholen er utmerket! Cocktailene er til og med jeg vil si: super for Tyrkia! Min mann drikker flaskeøl og roser det! Bassengområdet er varmt, oppvarmingen fungerer, to soner i vannparken er åpne! Kotletter, okroshka, borsjtsj, syrniki, pannekaker, beljashi 🔥🔥🔥🔥🔥 Jeg anbefaler dette hotellet! På bildet er lunsjen til mannen min, og jeg lover, her er det tyrkiske retter også 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Til kveldsmat - biff tunge og kalkun 😋😋😋😋😋😋 og mos (ikke pulver, ekte) 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Fra personlig erfaring, gikk til gjesteserviceavdelingen, de sa at det ikke var solsenger og parasoller! Problemet ble løst på 5 minutter!!! Jentene er flinke, de kan få stjernene ned fra himmelen 🤣🤣🤣

avatar

Jeg vil gi min tilbakemelding. Vi kom til hotellet den 26. februar, hadde romønsker som jeg hadde skrevet på forhånd. Ved inngangen møtte bæreren (kan være skrevet feil) som tok koffertene, vi fikk rommet innen tre minutter, ikke behøvde å vente i det hele tatt, ble eskortert til rommet og hjulpet med å bære inn! På sengen lå svarte strandposer med Alva donna-logo og en jutesekk! Baren ble fylt på daglig! Hver dag ble tøflene, håndklærne og kjemikaliene byttet ut! Sengetøyet ble byttet hver tredje dag, rengjøringen var kvalitetsmessig! Rommet ble gitt i henhold til ønskene! I restauranten var servitørene alltid ved bordene, jeg reiste meg for å hente vann, og de løp bort og rakk ikke engang å tømme tallerkenen, spurte om de kunne ta den, drikkene ble nesten alltid brakt av dem selv, vi trengte nesten ikke gå.

avatar

Se, ser du, det er bare uflaks)) Vi ventet aldri på Holstjevaya i løpet av alle våre besøk, men lykken er ikke avhengig av det) Vi var der fra 12. mars. Denne gangen ba vi også om en ekstra pose, siden en var ikke nok for oss (vi er 4 personer), men de sa igjen at det ikke var flere poser)) Og vi ba om en vanlig svart pose 😂

avatar

Jeg vil si at vi ikke fikk bare én gave) så heldig! Men hotellet ga oss de beste inntrykkene, dette hotellet var det eneste som skilte seg ut når det gjaldt kvaliteten på servicen!

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
avatar

Vi er her nå, maten er utmerket, hotellet er fullt. Tjenesten er også god. Personlig liker jeg ikke: 1. Madrassene på rommet er for myke 2. Det er ingen badekåper i store størrelser 3. Aircondition fungerer bare i varm modus, ikke i kald modus Det er ekstremt varmt i hele hotellet for meg, det er nesten umulig å spise i hovedrestauranten - alle er røde og svette, fy søren Jeg må sitte langt unna utgangen og bære ting dit - og hvis man drikker noe, kan man virkelig dø Jeg synes det er dårlig å spare på aircondition for et slikt hotell 😨

avatar

Helt sykt, hvorfor har du ikke tatt opp problemet med klimaanlegget? varmen er døden for meg 😅

avatar

De har fortsatt vintersesongen, fra 1. april vil air condition-anleggene være i drift.

avatar

Klimaanleggene vil starte, og oppvarming av bassengene vil bli slått av??

avatar

Bassengene var åpne til midten av april i fjor - det er sikkert. Vi var der i begynnelsen av april, aircondition fungerte ikke. Det var øverste etasje, tilsynelatende var det varmt fra taket og det var klamt på rommet, om natten åpnet vi balkongdøren, men rundt kl. 6 om morgenen våknet vi til lydene av en moské....

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Her er døden for meg Tyrkia er ikke Egypt tross alt, fuktigheten er forferdelig Vinterkonseptet fungerer ikke De aktiverer det bare fra 1. april, det er det de sa i resepsjonen Jeg ba om at de skulle gi meg en vifte, de sa at de ikke hadde det Generelt sett er det søppel

Vis alle svar i tråden (2)
avatar

Jeg er ganske stor nok, badekåpene passet meg) Jeg synes det er skikkelig uhøflig å lete etter negative sider ved dette hotellet! Hotellet er fantastisk, servicen er utmerket! Hva kan man ikke like der? Badekåper? Det er virkelig tull!

avatar

Store størrelser - hva betyr det? Bare på ethvert hotell er badekåper alltid én størrelse passer alle +-. Noen ganger passer de fra størrelse 44 til 54 nøyaktig.

avatar

Her er de på hotellet fra s og til 3 personer)

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Selv 54 ikke funnet... dessverre.

avatar

Har du ringt resepsjonen? :) Så sterke gutter går rundt i badekåper på hotellet. Vi hadde tre badekåper på rommet, en var veldig stor, jeg så på størrelsen XXXL, de to andre var størrelse XL.

avatar

Selvfølgelig ringte jeg. Tror du jeg har trukket konklusjoner og skrev dette for å fornærme hotellet?! 😂😂😂 Nei selvfølgelig. De ringte og tilbød ulike alternativer. Men det passet ikke.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (2)
avatar

Vi har ikke sett noe rødt eller svettende ennå :)

avatar

Vi er også her akkurat nå, og vi har heller ikke sett noen røde og svette 😂

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Vel, alle har sin egen oppfatning, for meg var det veldig varmt her. Vi uttrykker vel alle våre meninger her, ikke sant? Dette er ikke akseptabelt for et hotell av denne standarden, og hvis temperaturen utenfor har passert 25 grader, bør klimaanleggene slås på.

Vis alle svar i tråden (2)
Vis svar (4)
avatar

Vi kom til hotellet i dag. Vi fikk et rom med utsikt over bassenget, de oppgraderte oss som lojale gjester. Diskoteket høres veldig godt, selv med balkongdøren lukket. Været i dag er skyet. Kanskje rundt 20 grader. På solsiden når det opp til 30 grader. Deilige værforhold. Det er behagelig å gå i T-skjorte på dagen. Vi venter på den lovede varmen ifølge værmeldingen 😄 og varmer oss innvendig med alkohol på Cinna-baren. Vi har fått rosé champagne til middag, selv om den egentlig ikke passer til vinterkonseptet. Alt i alt er alt som før. Det er diverse toalettartikler på rommet. Personalet er vennlige og oppfyller alle forespørsler uten problemer. Det var velkomstfrukt, baklava, nøtter, en flaske rødvin og red label i rommet. Bassengene er oppvarmet. Dette er andre gang vi er her, og andre gang jeg har valgt bort deluxe-avdelingen. Jeg liker ikke avstanden dit. Men jeg la merke til at det er folk som går dit. Jeg kan si at hotellet ikke har mistet kvaliteten etter navneendringen. Maten er deilig, alkoholvalget - det må man være forsiktig med. Rosé champagne er litt svak, vinen er sånn passe. Mannen min godkjente ølet. Cuba Libre var ganske bra også. Folk bader i havet, solsengene på stranden er satt opp, alt er bra.

avatar

Hvordan er det med cocktailene? Er det et stort utvalg?

avatar

Tilsynelatende ja. Men jeg er ikke en fan av cocktails, bortsett fra aperol. De helte aperol, ikke den verste, men heller ikke wow.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Bare positive inntrykk av oppholdet på dette hotellet! Vi er generelt fornøyd med alt.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo
photo

God kveld! Vi er nå på hotellet) Alt er flott! Selv med navnebyttet har holdningen til gjestene ikke endret seg) mye har blitt bedre! Maten er utmerket, importert alkohol er bra, og det er flott champagne i barene) Som faste gjester, har de pyntet rommet vårt, og brakt en halmstrandveske) Rengjøringen er god, de skifter sengetøy daglig, og gir to store håndklær og to små til hver) Det er show om kveldene i lobbyen. På dagtid spiller folk dart, skyter med pil og bue, spiller fotball osv. Været er herlig! På dagen er det 21 grader ute, og bassenget med sklier er 29 grader! Vårt favoritthotell skuffer ikke!

avatar
photo
photo
photo
photo

Jeg liker alt veldig godt, servicen er på topp, selv om det er vinter, er det innendørsbassenget varmt, og det er også et oppvarmet utendørsbasseng med sklier der man kan leke. Det er veldig bra kveldsunderholdning og en nattklubb. Maten er variert og velsmakende, alkoholen er også bra. Det er mange aktiviteter som dart, bueskyting, skyting, fotball, volleyball, tennisbane osv. Barna liker barneklubben hvor de lager ting og drar på kino, sønnen min har til og med vunnet noen priser, det er også kveldsunderholdning for barna. Rommet er alltid fylt opp med alt man trenger, spesielt for større grupper. Jeg kom hit med familien min og vi ble veldig fornøyde! Jeg vurderer allerede å komme tilbake, kanskje til Dobedan, men til en annen dato. Men jeg tenker på oktober, fordi det er færre folk da, og det er alltid ledige plasser. Barnet mitt kan løpe fritt uten fare for å gå seg vill.

avatar

Gratulerer med dagen! Hvordan gratulerte du og hvor gikk du ut for å feire? Hei

avatar

Alt ble brakt til rommet vårt, vi tente deretter en lys og en bengalsk ild i mørket, og deretter gikk vi til à la carte-restauranten som var hvit, ligner italiensk, der ble vi også gratulert, sunget for og fikk en liten bit av en brennende kake. Deretter i salen hvor kveldsshowene skjer, etter showet var det dans, mannen min ba DJ-en spille "Lykke til med dagen" for meg + de lagde en deilig cocktail til meg og gratulerte meg også. Etterpå dro vi til nattklubben og brukte rubler, siden vi hadde etterlatt dollar på rommet, DJ-en spilte russiske sanger for oss. Slik endte vi opp alle kveldene på à la carte-restaurantene, valgte fler i hvitt for bursdagen. Av en eller annen grunn hadde vi buffé på à la carte i tre dager, vi valgte hvor vi skulle spise til frokost, lunsj og middag, men ærlig talt likte vi det bedre når bufféen ble flyttet ovenpå, vi lunsjet også ute da det var varmt. ☀️.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
avatar

Det var i november, standardrommene var gamle og slitte, kjøleskapet ble dempet med puter fordi det bråkte så mye at det var umulig å sove. Inngangsdøren åpnet seg nesten med en gang, det var et problem. Selvfølgelig kunne vi ringe, gå, be om hjelp, men vi ønsket ikke å kaste bort tiden på det, vi hadde bare 7 dager. God deluxe-fasiliteter, de andre var veldig slitne. Hvis vi skulle dra dit igjen, ville det bare være i deluxe-rommene. 🤨

avatar

Hei alle sammen! Vi kommer dit den 30. januar om morgenen! Det blir vårt 4. besøk) I 2021 og 2022 var hovedbassenget oppvarmet, det var flott til tross for Covid) det plaget oss aldri at kokkene og servitørene la maten på tallerkenen) Vi prøvde fransk, italiensk og sjømatrestauranter) da var det ingen problemer med alkohol, det har vært gratis i alle 3 årene) Nå vurderer jeg kinesisk, hvis det er tilgjengelig, tidligere har det ikke vært i disse månedene)

avatar
photo

For jubilanter tilbyr hotellet en kompliment: en gratis reservasjon på à la carte-restauranten, frukt, vin, en symbolsk kake og et gratulasjonskort. Komplimentet sendes automatisk til rommet på bursdagen. For å reservere restauranten må du gå til gjesteservicen. De gjør sitt beste!

avatar
photo
photo

Vi kom nylig, været er bra om dagen, bassenget er åpent med sklier, man kan bade. Det er også en innendørs basseng som er flott. Maten er fantastisk, de har også gode alkoholholdige drikker. Programmet er flott, det er underholdning :) Jeg tok med oss sigarettpakker som en takk og servicen er veldig bra. Det kan hende at det ikke er barnas badekåpe på rommet, gå og be om det, de vil bringe det!! Vannet i havet var litt varmere enn i bassenget til og med. Skliene fungerer bra, de varmes komfortabelt utendørs, det er varmt å bade inne. Underholdningen er veldig bra, både for barn og voksne. Sønnen min er 5 år, men han blir ikke i rommet for barn, han følger meg overalt, men han liker alt, spesielt bassenget! Utendørs oppvarming er tilgjengelig. De ga oss et bra rom med en gang. Vær også oppmerksom på alkoholen, du må passe på hva de skjenker, be om importert alkohol, de er motvillige til å gi det til deg, hvis du ikke passer på, vil de skjenke sin egen tyrkiske. Det gjelder bare på barene. Men champagne og vinene deres er fantastiske. Da vi kom, spiste vi à la carte frem til i dag den 25., Vi har besøkt alle restaurantene.

avatar

Kan du si hva du pleier å gå med om dagen? Jeg pakker akkurat kofferten, har lyst til å rydde hele skapet). Hva er best å ha på seg om dagen? Vil det være passende med åpne sko?

avatar

Åpne sko er ikke tillatt, bare hvis du er i bassenget, ellers bruk joggesko. Det er behagelig å gå i t-skjorte om dagen, men om kvelden bør du ta på deg en varm jakke. Du bør også se på vinden - hvis det er sterk vind, er det en ting, men hvis det er vindstille, kan du sole deg godt :)

avatar

Kan man ha på seg kjole om dagen? Sommertøy.

avatar

Det er best å velge kjoler etter sesongen, fordi det er veldig varmt ute akkurat nå, mens det er veldig varmt inne og på rommene. Vi gikk til og med til sjøen og rundt på området i badekåper 🙈

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Betalt restaurant?

avatar

Nei, gratis

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Hvordan spørre om alkohol på riktig måte?))))

avatar

Å vite hva du vil ha, hvilken type whisky og navnet.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (3)
avatar

God dag. Vi har nettopp kommet og sjekker inn i flotte rom. Holdningen til turistene er veldig bra, stort sett alle ferierende er fra Russland og Kasakhstan. Ærlig talt, interesserte vi oss ikke så mye for underholdningen, men vi så minidiskoen kl. 20.30, deretter kveldsshowet: karaoke, en sanger som sang, DJ, diskotek som er det samme hver uke. Barnet på 9 år ønsket ikke å gå på miniklubben 😁, men jeg så barn som gikk rundt med ansiktsmaling og medaljer, så det betyr at det er noe aktivitet.

avatar

Hovedbassenget er ikke oppvarmet? I konseptet står det at det er oppvarming tilgjengelig.

avatar

I konseptet står det at det er oppvarming, men det er opp til hotellet. Første dagen vi kom, virket det som om vannet ble litt oppvarmet, jeg så en person som svømte. Etterpå begynte det å regne, og de bestemte seg tydeligvis for å ikke lenger varme det opp. Det ble veldig få mennesker som tok seg en pause, etter 9. januar reiste alle.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
avatar

Vi hvilte i mars. Vi ble innkvartert veldig bra, nær hovedbassenget og resepsjonen. Personalets holdning var lik for alle, i restauranten passet eldre ledere på at alle ble betjent på "første rop", hvis ikke servitørene klarte seg, kom de selv. Hotellet er veldig fint, vi hviler der ikke for første gang, bare nå har det endret navn - kanskje noe har endret seg.

avatar

Det eneste som har endret seg er navnet!

Vis svar (1)
avatar

Vi var der i november 2022, det var 27-30 grader om dagen, om kvelden var det veldig kaldt, så vi tok på oss jakker og hadde et teppe over oss. Hotellet var veldig flott, maten var deilig og variert. Vi bodde i Deluxe-avdelingen.

avatar

Vi var her fra 5. mars i fjor. Ble fullstendig solbrent. Ta med solkrem. Dette var første gang vi var her på denne tiden av året, så jeg tok med solkrem i tilfelle, tenkte det ikke var sesong, kaldt. På den andre dagen lette jeg etter rømme på restauranten. Veldig varmt, solfylt og litt vind. Vi tilbrakte hele dagen på stranden i badedrakter. Veldig, det er ingenting å klage på i det hele tatt. Vi pleide alltid å dra til Alva Donna i Side. Dette var første gang her. Begge hotellene er flotte på hver sin måte. Om en uke sender vi barna dit, om tre uker planlegger vi å dra til en av dem selv.

avatar

Jeg ville definitivt komme tilbake. Vi var der i midten av april og slutten av oktober. Fantastisk hotell. Maten var fantastisk. Jeg er vanligvis følsom for lukten av mat, men her var det deilig overalt. Både på hovedrestauranten og på matboder. Jeg er så takknemlig og takker kokkene. Takk for deiligheten og god service. Alva i Belek er super. Selv om de har endret merkevare, tror jeg ikke de vil kunne forandre alt til det verre.

avatar

Jeg ville kommet tilbake til Alva i Belek uten å nøle. Og akkurat på "utenom sesongen". Første gang var vi der på vårferie. Hvis jeg ikke hadde gått til stranden, ville jeg ikke skjønt at det ikke var sommer i det hele tatt))

avatar

I går kom jeg hit. Flott hotell med svært god service. Fantastiske servitører og bartendere. Det er en utmerket Starbucks med deilig kaffe. Stor oppvarmet utendørs- og innendørsbasseng. Sauna, dampbad. Det er noen få ulemper. På nullte etasje i hovedbygningen er det en nattklubb. Musikken skriker utrolig høyt og varer til morgenen. Be om et rom på den andre siden eller over andre etasje. Generelt sett er det viktigste å være så langt unna det som mulig. Det er mye mat, dessverre er ikke alt velsmakende, men variasjonen løser det. Det er alltid noe, men du vil finne din egen favoritt. Plusspoeng for borsjtsj:))) Jeg vil definitivt komme tilbake til dette hotellet.

avatar

Jeg er på dette hotellet nå. Det er oppvarmet stort basseng hvor folk bader, inkludert barn. Noen tøffinger svømmer også i havet. Maten er god, det er stadig tilgang på sjømat og fisk. Og selvfølgelig jordbær 🍓.

avatar

Forstår jeg riktig at du er i Belek nå, og at det finnes et hotell av samme kjede i Side også?

avatar

Jeg er i Belek. Ja, det finnes også i Side, det er også en tredje i Kiris, men de har ingen vinterkonsept. Jeg har vært i alle tre hotellene, men Belek er den beste etter min mening.

Vis alle svar i tråden (1)
Vis svar (1)
avatar

Jeg reiser til Alva i Belek hver april hvert år. Det er varmt, selv om havet er litt kaldt, men bassengene reddet situasjonen. Det er et veldig godt hotell.

avatar

Var der i april i fjor. Alt likte seg, både maten, underholdningen for barna og oppvarmede bassenger.

avatar

Vi bodde her i den nye bygningen - det var så som så. Du blir sliten av å gå gjennom disse labyrintene for å komme til stranden, bassengene eller restauranten. Hotellet er veldig uegnet i designet. Maten er gjennomsnittlig, ensformig. Hotellet er en god 4-stjerners, men absolutt ikke 5-stjerners.

avatar

Vi likte veldig godt det nye bygget på grunn av avstanden til det. Stillhet og ro. Når det gjelder å gå rundt, er det bare en glede for oss, vi trenger ikke at alt skal være i en haug. Og avstanden er ganske morsom) Men der er det en egen bar og restaurant, spa også i det nye bygget 😁

avatar

Om labyrinter, enig i det) Du må finne et nummer i nærheten av overgangen også)

Vis svar (2)
avatar

Var der i november. Likte alt veldig godt: maten, det varmepoolen, vi badet i havet, det var veldig mye sjømat)

avatar

Nå er jeg på hotellet. Sjampo, dusjgel, balsam, lotion, tannkrem og tannbørster - alt er inkludert! Tre strandvesker (vi er to) )) I baren er det brus, juice, vann, øl, chips og sjokolade. Det er ingen rød fisk, bare på minitoast. Reker/muslinger i salater og varme retter. Jeg fikk vite fra reiseoperatøren at eieren av Alva skiftet i august! Til alle tre hotellene.

avatar
photo

Det beste hotellet på Middelhavet kysten! Akkurat nå er vi her.

avatar

Jeg er enig med alt 100%. Fantastisk tilbakevendende hotell. Og maten der er så deilig mmm...

Vis svar (1)
avatar

Vi var i 2021 fra 11. april. Været var fantastisk! Vi badet i havet, hadde oppvarmet badeland. Champagne med kirsebær. Maten var utrolig, mye russisk mat, konditoriet var veldig deilig. Personalet var svært oppmerksomme. En virkelig fantastisk hotellopplevelse.

avatar
photo
photo
photo

Vi er nå i Alva. Det er bare 2 dager igjen :( Når det gjelder alkohol: De serverer gratis Ballantine's og Black label. Mojito blir laget på Havana Club. Det er mye mat, ikke så veldig god etter min smak, men utvalget er stort. I dag for eksempel er det på menyen quail, kalvekjøtt, kalkun, kylling i ulike varianter, biff og fisk. Generelt sett, alt du vil ha. Men jeg har aldri sett virkelig god mat på et tyrkisk hotell. Vi var en gang på et hotell med 4 stjerner, det var umulig å spise der. Her er det greit. Når det gjelder ektheten av alkoholen, har jeg sett at de åpner forseglede flasker Ballantine's.

avatar

Er du sikker på at dette er faktisk autentisitet? )) I fjor, midt under fotball-VM, bestilte jeg konjakk... det første glasset var helt greit, alle de andre var tydeligvis fra en annen flaske... Når det gjelder mojito fra Havana Club, kanskje personen hadde flaks, jeg ba spesifikt om den, men de serverte en annen, som om den ikke lenger var på menyen. Forresten, hver barkranke har en meny.

avatar

I mange år har jeg tilbrakt ferier i dette hotellet hver april. Bartenderne serverer alltid alkohol og siruper fra deres egne flasker, mens juice kommer fra poser. Jeg elsker deres signatur champagne med kirsebær. Dette er et flott hotell, og servicen blir bare bedre hvert år.

Vis alle svar i tråden (1)
avatar

Vel, smaken merkes når de skjenker Balvenie. Men når du ikke ber om det, bare sier whisky, heller de noe lokalt. Og både smaken og fargen er tydelige.

Vis alle svar i tråden (2)
avatar

Havana er også tilgjengelig i boksautomaten deres.

avatar

I automater tømmer de flasker og poser så mange ganger jeg har sett det.

avatar

I lobbybaren heller de ikke Havana ut av en maskin) Og det er en Olmeca-tequila med en dispenser der. Det er tvilsomt at de bryr seg og heller den over dit)) Uansett kan du virkelig ikke klage på smaken) Det har heller ikke vært dårlig en eneste gang 😄

Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (1)
Vis alle svar i tråden (3)
Vis svar (1)
avatar

Vi har vært der noen ganger og ville gjerne komme tilbake igjen. Hotellet er veldig bra, verdig. Generelt sett er hele nettverket utmerket. Vi var i Alva i Kemer - vi likte det veldig godt også, området er veldig bra. Men Alva i Belek er litt bedre 👍

avatar

Alva Donna i Belek. Et verdig hotell, vi hadde en flott ferie der. Og jeg ville definitivt komme tilbake dit.

avatar

ALVA DONNA er et veldig fint hotell, og det er der jeg alltid slapper av. Og vi bader alltid barbeint i havet der, det er en veldig ren strand. De gir ikke bare ut "Blått flagg" sånn uten videre.

avatar

Vi er på ferie med barna våre på 6 og 15 år i Alva Donna, Belek nå. Vi liker det veldig godt: området, maten er veldig god og variert. Rommene er fine - alt er der, alt fungerer, rengjøring hver dag, bare strykejernet er ikke inkludert - det er mot betaling. Havet er varmt, men stranden er steinete, ubehagelig, så det er viktig å ta med badesko. Personalet prøver veldig hardt, nesten alle gjestene er russiske, det er også kasakhstanske og tyske gjester. Alt er rent og pent. Kveldsunderholdningen er veldig interessant, og jeg er skeptisk på den måten: det er mange interessante akrobat- og danseopptredener, triks, kostymeopptredener, stuntmenn. Totalt sett er det fantastisk! Vi er veldig fornøyd.

avatar

Jeg kom hit i dag fra Alva Donna Exclusive Hotel Belek. Rommet i Deluxe-bygningen var litt lite til den prisen, jeg hadde forventet mer plass. Skapet var veldig merkelig, det var for lite til å henge lange kjoler. Maten var utmerket, men alt à la carte måtte betales for. Drikkevarene var gode (jeg drikker ikke whisky, så kan ikke si noe om det), men det var definitivt ingen i kjøleskapet. Kveldsshowene var bare fantastiske, diskoteket var ok. Alt i alt er vi fornøyde. Av gjestene er 80% russere, kasakhstanske/israelske, arabere og tyskere.

avatar
photo

Jeg har vært på dette hotellet siden 2016, har vært på andre også, men ALVA DONNA er den beste av dem alle, det er bare kjærlighet.

avatar

Jeg vil legge igjen en liten anmeldelse om dette hotellet. Veldig verdig hotell! Likte alt: maten, området, drikkene, showene.

avatar

Vi bodde på dette hotellet for to år siden. Vi tok en familierom. Alt var fantastisk. Vi likte alt veldig godt: rommene og servicen. I fjor var vi også i Kemer på Alva Donna, der likte vi det enda bedre: havet var mye renere og ikke så varmt på grunn av fjellene.

avatar

Var i Alanya i oktober 2020. Hver kveld hadde de gode showprogrammer, og etter kl. 22.00-24.00 var det diskotek, med mange jenter som inviterte alle til å danse. Maten var normal, middels. Bare fisk som havabbor, reker og krabber var tilgjengelig som sjømat. Rommene i den gamle bygningen, som er nærmere havet, var så som så, litt gamle, men billigere. Den nye bygningen er fantastisk, veldig vakker lobby, bedre for pengene og det er et piano der. Det var mye importert alkohol spesielt der. Stranden var grei, romslig, sand, men småstein ved inngangen til sjøen, som overalt. Vi bodde i den gamle bygningen, men spiste alltid middag i den nye og satt i lobbyen der. Plasseringen var så som så, litt langt fra Antalya, men det var lokale butikker i nærheten med klær av middels kvalitet.

avatar

Hei. Vi var i Alva i Belek på nyttår fra 20 til 21 år. Vi likte det veldig godt. Og vi har noe å sammenligne med. Deretter tilbrakte vi en uke på IC i Lara. Og Alva likte vi bedre i kontrast. Vi er en familie med ulik alder, vi, mannen min, en 16 år gammel sønn og en 5 år gammel datter. Alle likte det. Ikke alle hoteller har ungdom, og i vår praksis har vi besøkt mange forskjellige hoteller i Tyrkia, men dette hadde mye ungdom, kveldsdiskoteker, servitører på rulleskøyter ved bassenget, sønnen min var veldig fornøyd. Barneunderholdningen var også på nivå. Maten var fantastisk: jordbær, melon, sjømat. Jeg skriver i forhold til IC, det var ikke noe slik i den perioden. Det var en oppvarmet utendørsbasseng og innendørs, et tyrkisk bad. Rommene var litt slitne. Deluxe-bygningen var stengt om vinteren, vi bodde i et familierom i hovedbygningen. Først fikk vi et rom i veggen, men det ble umiddelbart byttet ut. Hotellet er bra. Men alle har sine egne prioriteringer. Om to uker drar vi til Alva igjen. Forskjellige russiske sangere besøker dem, og under vårt opphold vil Mary Gu komme.

avatar
photo
photo
photo
photo
photo

Vi hadde en ferie med mannen min i oktober, og foreldrene våre hadde ferie på nyttårsaften. Hotellet er veldig bra. Både vi og de bodde i Deluxe-bygningen. Denne bygningen er ny, ren og vakker. Her er noen bilder av denne bygningen, jeg anbefaler akkurat den. For de som bor i denne bygningen, er det en egen restaurant, kafé osv. Maten på hotellet er av god kvalitet og variert, sjømat, importerte drikker. Et flott underholdningsteam, moro fra morgen til kveld, flotte kveldsshow! Stranden er fin, det var ingen problemer med solsengene. Området er veldig velstelt, grønt og det er mange blomster! Når det gjelder shopping, tok vi taxi fra hotellet for $ 15 én vei til "The Land of Legends" på Shopping Avenue. Jeg tror du kan se en liste over butikker på den offisielle nettsiden.

avatar

Vi var der i juni. Rommene har ikke blitt renovert på lenge, det er ingen oppussing, rengjøringen kunne vært bedre, maten er god. Hotellet ligger langt unna Belek og Kadriye, så man må kjøre for å handle.

avatar

Mine inntrykk av ALVA DONNA-hotellet i Belek. God inngang til sjøen. Det er en barneklubb, barnevennlig meny og barnebasseng, til og med for de aller minste.

Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Tennisbaner
 • Biljard
Vis alle fasiliteter 54
Beliggenhet
Til sentrum
5.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Totalt 52 spørsmål

avatar
anonim
2024-04-10T00:58:31+03:00

Kan du fortelle meg om det er greit å gå barbeint på stranden eller om det er nødvendig med koralltøfler?

Kommentar
avatar
Inna
2024-04-10T01:01:42+03:00

Selv stranden er sand, nær sjøen er det småstein, derfor foretrekker jeg å gå i koralltøfler.

Skjul svar
1
avatar
Daria
2024-04-09T01:36:46+03:00

Kan du fortelle meg hvor nærmeste apotek med rimelige priser er i forhold til hotellet? Vi planla å hamstre vitaminer.

Kommentar
avatar
Misha
2024-04-09T02:29:32+03:00

På høyre side fra hotellet går du ca. 100 meter, der vil det være handelsgater, tror det er flere apoteker der, prisene var normale for to år siden, omtrent som i Moskva.

Skjul svar
1
avatar
Alhimlk
2024-04-08T17:11:05+03:00

God dag. Er det en bar på bryggen eller en paviljong med solsenger?

Kommentar
avatar
Elena
2024-04-08T17:15:17+03:00

Bar er tilgjengelig og åpent. Solstoler er tilgjengelig.

Skjul svar
1
avatar
Baurzhan
2024-04-06T10:35:19+03:00

Flyr 17.04, er det verdt å ta lokale SIM-kort eller tilbys internett på hotellet?

Kommentar
avatar
Irina
2024-04-06T16:57:56+03:00

Internett på hele hotellområdet er gratis.

Skjul svar
1
avatar
Stanislav
2024-04-05T01:17:18+03:00

God kveld alle sammen. Kan du være så snill å fortelle meg om importert alkohol er betalt eller gratis på hotellet?

Kommentar
avatar
Yuriy
2024-04-05T01:35:18+03:00
photo

All alkoholen med en lagringstid på opptil 12 år er gratis, inkludert Chivas 12 år, bare sørg for at de serverer originalen. Bar i lobbyen.

avatar
Stanislav
2024-04-05T01:40:16+03:00

Veldig liker øverste hylle 👍

avatar
Yuriy
2024-04-05T01:41:16+03:00

Ikke alt er gratis der. Det er bedre å avklare på forhånd.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Yuliya
2024-04-04T21:15:42+03:00

God dag, kan noen fortelle meg om noen var på dette hotellet i august? Mine turister er bekymret for at det kan være trangt der når hotellet er fullbooket i høysesongen.

Kommentar
avatar
L
2024-04-04T21:46:51+03:00

I sesongen er hotellet fullbooket, som alle gode alternativer. Det vil være trangt å få plass;)

avatar
Yuriy
2024-04-05T01:37:15+03:00

Allerede nå er det køer

avatar
Evgeniya
2024-04-05T03:13:24+03:00

Allerede nå er det til tider vanskelig å komme frem, og i august vil det nok være enda verre, synes jeg.

avatar
Evgeniya
2024-04-05T14:33:17+03:00

Ja, det er køer. Men det mest ubehagelige øyeblikket er de etterlatte håndklærne på solsengene ved bassenget. Dette er søppel. Alle håndkler allerede fra tidlig om morgenen, men faktisk er det bare 10% av folkene.

avatar
Daria
2024-04-05T15:26:01+03:00

Kan du fortelle meg, snakker vi om et basseng med sklier? Og finnes det plasser i barnebassenget?

avatar
Oksana
2024-04-05T17:40:38+03:00

Allerede nå er det umulig å komme seg frem, folk står i kø for saltet laks til frokost eller omelett, selv om det er åpnet restauranter i hvert eneste bygg. Det er mangel på solsenger ved bassengene. Og dette er bare april! På sjøen er det litt mer ledig plass, fordi det er vindfullt der. Men heller ikke der er det fullt belegg. Jeg ville ikke reist hit i høysesongen 💯 , de vet ikke hvordan de skal håndtere trafikken. Vi bader alltid på barnestranden, vi har vært her en uke allerede. Hvis det ikke er nok solsenger, så er det gress å sitte på og hengekøyer. Etter klokken 10:30 er det vanligvis ingen ledige.

Kommentar (1)
1
avatar
Mariya
2024-04-09T03:08:58+03:00

Når været er bra, er det heller ingen.

Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
4
avatar
Anna
2024-04-03T02:06:03+03:00

God kveld, kan noen som har vært på hotellet fortelle om de gir barna badekåper der?

Kommentar
avatar
Elya
2024-04-03T02:13:17+03:00

Ja, de gir.

avatar
Ekaterina
2024-04-03T10:12:09+03:00

God dag, vi var i mai, det var ingen badekåper. Hvis du ber om det, kan de ta det med til deg.

avatar
Evgeniya
2024-04-03T10:53:53+03:00

Kåper er tilgjengelig. Vi fikk den minste som var tilgjengelig for en toåring, det står 10-12 på den.

Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
2
avatar
Nadezhda
2024-03-29T02:30:12+03:00

God kveld! Er det oppgitt en strandveske på dette hotellet?

Kommentar
avatar
Gulnara
2024-03-29T02:34:38+03:00

Ja. De bytter den uten problemer hvis den skulle bli ødelagt.

avatar
Katerina
2024-03-29T02:35:46+03:00

Ja, som standard er det en strandveske inkludert i rommet.

Skjul svar
2
avatar
Rima
2024-03-27T19:22:15+03:00

Finnes det noen aktiviteter for barn? Er de interessante på dette hotellet?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-27T19:46:44+03:00

Programmet til mini-klubben er utmerket, tre animatorer gir oppmerksomhet til alle.

Skjul svar
1
avatar
Ella
2024-03-23T14:06:50+03:00

Hei, kan dere fortelle meg om det er sjømat tilgjengelig på hotellet? Er det i det hele tatt et alternativ?

Kommentar
avatar
Elena
2024-03-23T16:20:58+03:00

I går var det blåskjell i sotet, blekksprut! Røkt laksalat, blekksprut! Havabbor på grillen, smårett-ruller med ulike typer fisk!

Skjul svar
1
avatar
Irina
2024-03-20T18:23:55+03:00

Hei, kan du fortelle meg hvem som er på hotellet nå - hvilke flaskerøl har dere og har dere Jack Daniels, eller må man betale ekstra for den? Lager dere cocktailer med importert alkohol? Har dere iskrem i pakker?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-21T00:45:20+03:00

Efes og Jack Daniels er tilgjengelig. Is i emballasje er også tilgjengelig, stort utvalg.

Skjul svar
1
avatar
Irina
2024-03-20T10:24:43+03:00

Hei. Kan du fortelle meg om det er strykejern på rommet?

Kommentar
avatar
Natalya
2024-03-20T13:58:19+03:00

Hei! Det er ikke strykejern på rommet(

avatar
Ekaterina
2024-03-20T14:27:12+03:00

Ifølge var ikke tilgjengelig.

avatar
Mariya
2024-03-20T14:47:17+03:00

I år vil det være et strykejern på forespørsel - sa representanten fra Dobedana under møtet med reisebyråene.

avatar
Inna
2024-03-21T00:44:14+03:00

Fra april vil de gi etter forespørsel.

Skjul svar
4
avatar
Sofia
2024-03-17T21:55:14+03:00

Nummer Familia med 2 soverom, hvor anbefaler du å bo? I hvilken bygning?

Kommentar
avatar
Nadezhda
2024-03-17T22:04:45+03:00

Kroppen Deluxe, men litt langt fra bassenget og havet, om sommeren er det et eget basseng der. Deluxe har sin egen restaurant, egen bar, samt ulike butikker, det er alltid stille der. Selv om jeg har vært i nesten alle bygningene og rommene på dette hotellet i løpet av nesten 10 år. Overalt er det bra.

avatar
Nadezhda
2024-03-17T23:39:06+03:00

Kan du fortelle meg, vær så snill, har baren importert alkohol?

avatar
Nadezhda
2024-03-18T00:06:45+03:00

Alltid vært der, i fjor nøyaktig. Dette er et veldig bra hotell, nesten alle snakker russisk her. I april - vannmeloner, meloner, jordbær. Gå til den kinesiske restauranten igjen, de har stekt iskrem der.

Kommentar (1)
1
avatar
Marina
2024-03-18T01:00:23+03:00

Jeg følte til og med at alkoholen på Deluxe-korpset på baren var bedre. Og cocktailene var deilige. Vi bodde der, men gikk først til baren i en annen del, men til slutt bestemte vi oss for at den i vår var bedre.

avatar
Nadezhda
2024-03-18T01:11:05+03:00

Jeg foretrekker baren i bygningen der resepsjonen er, der kan du også sitte ute, og alkoholen er den samme overalt.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
avatar
Nadezhda
2024-03-17T22:23:44+03:00

Vi har booket en luksussuite.

avatar
Gulnara
2024-03-18T01:10:18+03:00

Hvis du foretrekker det stille - deluxe.

avatar
Tati
2024-03-26T02:57:50+03:00

Så hvis jeg drar til Deluxe komplekset, kan jeg forvente stillhet? Jeg abonnerte på hotellets telegramchat. Der er gjester. Det er veldig mange mennesker der. De la ut video, det forvirret meg til og med litt. Ifølge meldingene der, er hotellet nesten fullbooket, derfor åpner de Deluxe-komplekset tidligere.

avatar
Elena
2024-03-26T11:56:41+03:00

I luksusen er det stille, cocktailene er alle verdige, mange forskjellige! Hvis du vil ha en cocktail som ikke er på listen, vil bartenderen lage den selv🤣🤣🤣🤣til og med alkoholfrie, barna våre eksperimenterer!

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
3
avatar
Sofia
2024-03-17T21:51:37+03:00

Kan du fortelle meg fra hvilke datoer sommerkonseptet på hotellet er tilgjengelig? Er oppvarmede sklier i drift?

Kommentar
avatar
Elya
2024-03-17T22:30:54+03:00

Hoyene fungerer.

avatar
Evgeniya
2024-03-24T12:27:57+03:00

Fra 01.04 er sommerkonseptet.

avatar
Maksim
2024-03-24T15:28:03+03:00

Hei, hva er forskjellen på sommerkonseptet? Takk.

avatar
Evgeniya
2024-03-24T15:32:30+03:00

Flere typer alkohol, deluxe-avdelingen begynner å fungere. Dette er kort fortalt.

avatar
Elya
2024-03-27T04:56:44+03:00

Deluxe er tilgjengelig og jobber nå, siden hotellet er nesten fullt.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
2
avatar
Daria
2024-03-16T12:24:03+03:00

God dag! Kan du fortelle meg om det er en valutaveksling i nærheten av hotellet hvor jeg kan bytte rubler til tyrkiske lire?

Kommentar
avatar
Sasha
2024-03-17T12:26:50+03:00

God dag, i fjor byttet jeg dollar til lire i resepsjonen, angående rubler vet jeg dessverre ikke.

avatar
Alhimlk
2024-03-17T12:35:24+03:00

Hotellguider vanligvis veksler valuta, enten rubler eller dollar, selv om kursen deres ikke er veldig gunstig, kan man fortsatt veksle en liten sum. Det er også mulig å veksle på valutavekslingskontoret på flyplassen, men kursen der er heller ikke gunstig.

avatar
Elvira
2024-03-17T13:01:29+03:00

I området rundt hotellet er det et apotek, prøv å veksle der, kursen var god.

Skjul svar
3
avatar
Daria
2024-03-11T23:26:12+03:00

God kveld! Kan du fortelle meg om det er supermarkeder i nærheten av hotellet (i Belek) hvor man kan kjøpe varer for barn, inkludert badeartikler?

Kommentar
avatar
Gulnara
2024-03-12T01:32:09+03:00

Det er ingen supermarked i nærheten. Jeg tror at man kan finne det på den lille markedsen som ligger i nærheten av hotellet.

avatar
Veronika
2024-03-12T11:09:23+03:00

Vanligvis har hoteller små butikker hvor du kan kjøpe et begrenset utvalg av solkremer, leker og bleier, inkludert badebleier. Utvalget er imidlertid begrenset. Ta med deg det du trenger.

Skjul svar
2
avatar
Mariya
2024-03-06T23:27:30+03:00

God kveld, kan du fortelle om det er service på stranden (henter de drikkevarer)? Hvilket flaskeøl har dere? 😁 Hvordan er kveldsunderholdningen?

Kommentar
avatar
Glikeriya
2024-03-07T13:28:01+03:00

Hei! Vi var der i november. Jeg kan ikke hjelpe deg med øl, vi drikker ikke. Det var ingen service der, det var vinter. Underholdningsprogrammene var ikke dårlige, men det var heller ingenting ekstraordinært. I mai vil det være stjerners konserter. Igjen, konseptet var vinterlig, så kanskje alt vil være mer interessant om sommeren.

Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-03-06T00:29:41+03:00

Er internett på hotellet tilgjengelig over hele området og gratis?

Kommentar
avatar
Irina
2024-03-06T01:28:56+03:00

Ja

Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-03-05T23:42:51+03:00

Har noen et bilde av havet på hotellets strand? Jeg er interessert i solnedgangen.

Kommentar
avatar
Maksim
2024-03-05T23:49:21+03:00
photo

Innsjekknig god👍

avatar
Nina
2024-03-06T00:22:10+03:00
photo

Det er et stykke med ren sand og ingen steiner.

avatar
Yulya
2024-03-06T00:26:28+03:00

Tusen takk ☺️ Kan du fortelle meg om det bare er steiner ved inngangen eller også i vannet?

avatar
Nina
2024-03-06T00:27:06+03:00

Bare på inngangen. Videre sand.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
avatar
Olga
2024-03-08T17:15:18+03:00
video__preview
photo

Slik havet

Skjul svar
3
avatar
Elena
2024-03-05T10:45:25+03:00

Vi skal fly til Albufeira om tre uker! Jeg har et spørsmål: Er à la carte-menyen betalingsbelagt?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-05T11:29:58+03:00

Jeg har ikke bursdag, så det er gratis for meg og gjestene mine som er med meg! Service, kjøkken og interiør er virkelig enestående.

avatar
katerina
2024-03-05T11:40:30+03:00

Vet du ikke, hvordan barnets fødselsdag regnes?

avatar
Inna
2024-03-05T11:41:12+03:00

Ja, også barna gratuleres der.

avatar
Inna
2024-03-05T11:42:16+03:00
photo

Dette er en italiensk à la carte, vi ble fortalt at den eneste som fungerer om vinteren er den. Fantastisk hotell, jeg liker ikke å dra til samme sted to ganger, men denne gangen bestemte jeg meg for å komme tilbake.

avatar
Marina
2024-03-05T20:43:26+03:00

Også prøver vi å bo på ulike hoteller, men på dette hotellet vil vi gjerne komme tilbake.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Sofia
2024-03-04T18:13:38+03:00

Kan du fortelle meg om de har musserende vin på hotellet? Hva slags vin serveres på barene, har de Prosecco?

Kommentar
avatar
Vlad
2024-03-04T18:16:27+03:00

Helt ærlig likte vi verken vin eller champagne. Det samme gjelder for konjakk.

avatar
Sofia
2024-03-04T22:08:34+03:00

Lokal? eller importert?

avatar
Elya
2024-03-04T22:18:55+03:00

Champagnen er lokalt, det er ingen prosecco der.

avatar
Inna
2024-03-05T00:16:46+03:00

For øyeblikket drikker jeg prosecco.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
avatar
Vlad
2024-03-04T22:38:32+03:00

Importert der sterk alkohol

Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
avatar
Nina
2024-03-04T22:32:57+03:00

Jeg har ikke sett Prosecco, men champagnen var ganske bra - rosa og hvit, tørr. Jeg likte den)

Skjul svar
2
avatar
Ella
2024-03-03T15:26:34+03:00

Hei alle sammen! Kan du fortelle meg om det er sjømat på hotellet? Serveres det der? Hvor ofte skjer det? Hva er kvaliteten?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-03T20:20:19+03:00

Så lenge det ikke var det

avatar
Nina
2024-03-03T21:18:55+03:00

Små snacks med blåskjell har jeg sett en gang og det er det. Men det er mye forskjellig fisk.

avatar
Vlad
2024-03-03T21:20:24+03:00
photo

Om høsten var det reker... Sushi var det også...

avatar
Ella
2024-03-03T21:29:53+03:00

Hvor ofte ble det servert?

avatar
Vlad
2024-03-03T21:33:19+03:00

Tema kvelder fant sted en gang i uken. Fisk, selvfølgelig, hver dag, men forskjellige typer.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
3
avatar
Tatyana
2024-03-02T13:56:47+03:00

Kan du fortelle meg hva som er utenfor hotellet? Er det mulig å gå til butikkene et sted?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-02T14:21:42+03:00

Overfor hotellet er det et lite marked, det er apotek, men hvis du vil ha god shopping må du dra et annet sted for å kjøpe noe.

avatar
Marina
2024-03-02T14:55:43+03:00

Ikke langt fra hotellet er bussholdeplassen, vi tok bussen til legenden.

Skjul svar
2
avatar
Tatyana
2024-03-02T08:23:08+03:00

Hei, kan noen fortelle meg om barneklubben? Snakker animatorer russisk?

Kommentar
avatar
Inna
2024-03-02T13:34:37+03:00

Hei, jenter fra Russland.

avatar
Inna
2024-03-02T13:35:47+03:00

Programmet er omfattende, men barnet mitt går ikke, men de tegner, baker, lager figurer, barnas dart og mye annet på kveldstid, diskotek, delta i konkurranser.

Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Lara
2024-02-14T23:07:12+03:00

Hvem vet om miniklubben er åpen på hotellet om vinteren?)

Kommentar
avatar
Irina
2024-02-14T23:14:50+03:00

Om kvelden jobbet jeg.

avatar
Yuliya
2024-02-14T23:54:43+03:00

I Belek jobber. Jeg er medlem av gruppen deres på VK, de legger ut timeplanen for miniklubben hver dag.

Skjul svar
2
avatar
Anonim
2024-02-01T08:56:44+03:00

Hei. Jeg fant ingen informasjon om gallamiddag på hotellet. Kan du fortelle meg det aktuelle programmet hvor jeg kan se det? Jeg så det ikke på nettstedet.

Kommentar
avatar
Irina
2024-02-01T12:29:42+03:00

Galla middag finner sted i Side! Konserter med stjerner fra underholdningsbransjen finner sted i Belek og Kemer!

avatar
Inna
2024-02-01T22:46:09+03:00

Gruppen har en gruppe på Vk der all informasjon om Gala og konserter er tilgjengelig. Det er ingen Gala-middager i Belek, bare i Side.

Skjul svar
2
avatar
Svetlana
2024-01-29T20:33:16+03:00

Er Migros i nærheten av hotellet eller langt unna?

Kommentar
avatar
Tanya
2024-01-29T20:33:55+03:00

Nei, ti minutters gange.

avatar
Svetlana
2024-01-29T20:34:32+03:00

Er det noen butikker i nærheten av hotellet?

avatar
Tanya
2024-01-29T20:35:21+03:00

Ja, det er et lite handelssenter der, og apoteket. Og busstoppet til Belek er ikke langt unna, hvis det skulle være noe)

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Elena
2024-01-29T10:48:51+03:00

Gutta, i Alva (Belek) ble bassenget alltid oppvarmet! Er det virkelig kaldt nå? Hele greia var bassenget, hvis du ikke reiser utenom sesongen 🥺

Kommentar
avatar
Kristina
2024-01-29T13:49:29+03:00

Et lite basseng med oppvarmede sklier.

Skjul svar
1
avatar
Inna
2024-01-28T11:42:14+03:00

Hvis noen har vært på hotellet, kan du vennligst anbefale à la carte menyen? 🙏

Kommentar
avatar
Tanya
2024-01-28T14:13:44+03:00

Vi gikk til en kinesisk restaurant, gratis på bursdagen min. Veldig vakker presentasjon, men jeg synes det var ikke velsmakende. Bare en billig vin var gratis, den gode måtte man betale for. Generelt sett, hvis man skal gå et sted, burde man gå til deres tyrkiske restaurant, jeg tror det må være velsmakende der. Selvfølgelig ble ikke feiringen ødelagt, men det var en dårlig smak igjen, hvis dere gjør noe gratis, så gjør alt. Virkelig, det var ubehagelig. Alt er så dyrt og flott, og her var det bare småting.

avatar
Inna
2024-01-28T14:30:42+03:00

Jeg er enig, jeg kan ikke finne informasjon om a la carte noe sted. Jeg har funnet det et sted før, men jeg husker ikke helt. Hvis jeg ikke tar feil, ble fransk veldig godt anbefalt, men jeg kan ta feil. Jeg vil også gjerne velge på forhånd basert på anmeldelser til bursdagen.

avatar
Tanya
2024-01-28T14:37:39+03:00

Hør her, hvis det er gratis, så er det fint å sitte overalt. Det er så mye mat døgnet rundt og forskjellige tematiske arrangementer med mat på dagtid, du vil ikke være sulten om kvelden engang. Nå kommer jeg på en kinesisk restaurant, det var fint, de serverte kule desserter til barnet, alt i alt var det bra. Vinen var litt dårlig, men det går greit.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
avatar
Nadezhda
2024-01-28T15:31:14+03:00

Vi likte alt med kinesisk mat. Spesielt salater og fritert iskrem.

Kommentar (2)
2
2
Skjul svar
1
avatar
Vlad
2024-01-28T01:18:33+03:00

Gratis à la carte???? 🤔🤔🤔

Kommentar
avatar
Kristina
2024-01-28T02:13:37+03:00

À la carte, 15 dollar per person.

avatar
Vlad
2024-01-28T02:42:39+03:00

Er dette hvis ikke alt er inkludert? Eller for restaurantelskere? 😉

avatar
Kristina
2024-01-28T02:44:06+03:00

For restaurant lovers) Hvis du blir lei av buffé)

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Nadezhda
2024-01-27T23:06:25+03:00

Si, det store bassenget blir oppvarmet?

Kommentar
avatar
Inna
2024-01-27T23:06:57+03:00

Så langt jeg har lest og forstått konseptet, så finnes det ikke.

Skjul svar
1
avatar
L
2024-01-27T22:10:44+03:00

Hvis vi har kjøpt et rom i en kategori med delvis havutsikt, i hvilket bygg vil vi få rommet? Vi ønsket å ha direkte havutsikt, men operatøren har ikke slike kategorier. 😞

Kommentar
avatar
Irina
2024-01-27T22:23:05+03:00

Når du mottar nummeret, kan du ta en titt og om det er passende, flytt inn! Unngå å flytte inn nær heisene - det er støyende!

Skjul svar
1
avatar
Svetlana
2024-01-23T02:32:17+03:00

Og for de som har vært på hotellet flere ganger, er det sikkert badekåper, bomullsdotter, børster, skrubber – alt inkludert der?

Kommentar
avatar
Nadezhda
2024-01-23T02:52:00+03:00

Går inn, og mange andre småting, kammer, neglefil, bomullspinner, tøfler osv. Uansett var det alltid slik i Alva.

avatar
Elena
2024-01-23T13:15:33+03:00

Alt er tilgjengelig. Hvis det er noe du mangler, bare spør, de vil levere alt til rommet umiddelbart.

avatar
Svetlana
2024-01-23T18:05:34+03:00

Takk, fordi jeg så på anmeldelser der noen hadde badevev i rommet sitt, og andre ikke, samt tannbørster. Jeg trodde det avhenger av rommet. 🧐

avatar
Oksana
2024-01-23T18:09:48+03:00

Alle har det, hvis ikke kan du ringe til resepsjonen, og de vil bringe alt.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
2
avatar
Dina
2024-01-22T19:17:42+03:00

Kan du være så snill å fortelle om nettstedet sier at de ikke aksepterer enslige menn. Hvis vi ønsker å dra på ferie med en voksen sønn og ordne et eget rom for ham, er det mulig? Har noen hatt en lignende sak?

Kommentar
avatar
Misha
2024-01-22T19:40:51+03:00

Hvis du kommer med familien, tror jeg ikke det skal være noe problem, til slutt kan du bare melde deg selv som en bolig og bosette deg på stedet som passer deg best.

avatar
Dina
2024-01-22T19:54:18+03:00

Det er et annet problem, vanligvis har slike hoteller en annen begrensning - de tillater ikke at to voksne menn deler ett rom, det er umulig å skille dem.

avatar
Irina
2024-01-22T20:15:43+03:00

Familiære rom er tilgjengelige.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
avatar
Yulya
2024-01-22T20:46:08+03:00

La pappa bosetter seg sammen med sønnen, mens dere bor separat, og så bytter dere stille og rolig senere. Jeg tror det ikke vil bli oppdaget.

Skjul svar
2
avatar
Olga
2024-01-22T16:36:02+03:00

Hei! Hvem er på hotellet akkurat nå eller har vært nylig, hvilke bassenger blir oppvarmet denne vinteren?

Kommentar
avatar
Kristina
2024-01-22T16:47:55+03:00

Oppvarmet innendørs svømmebasseng med sklier i et spa.

avatar
Olga
2024-01-22T16:59:28+03:00

Er barnasom er ikke berg-og-dalbane oppvarmet?

avatar
Kristina
2024-01-22T17:02:36+03:00

Helst ikke oppvarmet barnevennlig toboggan.

Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Murka
2024-01-11T14:43:34+03:00

Har Alva kjøpt alle hotellene? Nytt navn

Kommentar
avatar
Inna
2024-01-11T14:43:55+03:00

Bare et nytt navn, samme ledelse.

avatar
Svetlana
2024-01-11T15:12:44+03:00

Det hevdes at dette bare er rebranding.

Skjul svar
2
avatar
Elvira
2024-01-11T03:25:32+03:00

Er det et sted å gå rundt hotellet? Hvor langt er det til parken Legenda?

Kommentar
avatar
Maxim
2024-01-11T03:37:30+03:00

15 kilometer dit koster 20 dollar, tilbake med taxi koster 25. Det er også en buss tilgjengelig. Det er ikke mye å gjøre eller se der, det er et ganske kjedelig sted. Hvis du vil ha en fin tur langs havet, er Siden stedet å dra.

avatar
Svetlana
2024-01-11T03:41:06+03:00

Man kan også vurdere alternativene - bil/offentlig transport, til fots, det kan vurderes objektivt.

avatar
Maxim
2024-01-11T03:45:54+03:00

Hva skal vi tenke på?))) Gå 15 km?))) Enten ta taxi, gå ut av hotellet og til høyre. Eller buss. Jeg tror det er VA-022. Til høyre fra hotellet, gå forbi markedet, deretter til venstre og til bussholdeplassen overfor moskeen/minareten. Akkurat på samme side er det en bussholdeplass mot Antalya (Belek). Det enkleste er å laste ned Gettransfer-appen. Veldig praktisk og omtrent 1,5 ganger billigere enn lokale taxier. Åh, og en ting til. Under turer bør du være oppmerksom på at det kan være mange hjemløse hunder. De er chippet og ikke aggressive. Men kanskje vi bare hadde uflaks. En gang gikk vi forbi et hotell, og jeg ble overrasket over at det var tre hjemløse hunder som løp rundt på gjerdet:) Hvorfor de var der, er uklart, men det var morsomt.

avatar
2215
2024-01-11T03:54:29+03:00
photo

Her er timeplanen.

Kommentar (1)
1
avatar
Evgeniy
2024-01-11T07:12:51+03:00

Hva kan brikken i øret på en hjemløs hund garantere deg at den ikke er aggressiv? 🤨 En tam og oppdratt hund kan man i det minste forstå hva som foregår i hodet på! Her har vi en vill, uten noen form for trening eller regler dyr...

Kommentar (2)
2
avatar
Svetlana
2024-01-11T11:12:14+03:00

Nå må du bestemme deg for hvilken type transport du skal bruke 🤷

Kommentar (3)
3
3
Kommentar (1)
1
1
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-01-10T18:29:07+03:00

Varmes utendørs svømmebasseng i mars?

Kommentar
avatar
Inna
2024-01-10T18:30:24+03:00

Ja

Skjul svar
1
avatar
Elena
2024-01-08T15:16:41+03:00

Hei! Vi pleier vanligvis å ha ferie i Alva i Kemer. Men vi har hørt om Belek og vil gjerne prøve det. Kan du fortelle oss hvilken bygning, etasje og rom vi bør bestille for å være i fred og unngå lukten av mat og basseng? 🙏 Jeg liker å ha en avslappende ferie. 🙂

Kommentar
avatar
Tanya
2024-01-08T15:22:12+03:00

Hvis du vil ha det stille, velg deluxe-rommet. Hotellet har veldig god kveldsunderholdning, hvis du legger deg tidlig, men det kan bli litt for mye støy.

avatar
Elena
2024-01-10T14:00:53+03:00

Takk)) Vi legger oss ikke tidlig, går på konserter, men ønsker at det ikke skal være så høyt i rommet. I år er det veldig populært med grill i Kemer, lukten sprer seg veldig langt, men vi ønsker å bo med åpen balkong og ikke puste inn grilllukt hele tiden. På Booking.com har de også skrevet mye om lukt av mat i Belek, derfor er jeg interessert.

avatar
Tanya
2024-01-10T14:14:49+03:00

Ja, det er en bygning rett ved siden av kantinen, og der bodde vi også. Jeg synes det er praktisk med en bygning der spaet er og rett ved siden av det. Vi må se på kartet over hotellet for å se på numrene til bygningene. Men igjen, det kan være at du hører animasjonen om kvelden der, og det er en kafé eller bar rett utenfor vinduene, og folk snakker der til midnatt) ikke så bra)), selv om vi bodde i øverste etasje. Der det er stille i rommene, er utsikten ikke veldig bra, mot gaten. Hvis jeg skulle dra dit, ville jeg be om å få et Deluxe-rom, bare nummeret i begynnelsen av hotellet fra passasjen) vel, det er jeg som drømmer). Budsjettet mitt passer ikke til det (jeg snakker ikke engang om sommeren😕.

Kommentar (1)
1
avatar
Elya
2024-01-10T14:18:26+03:00

Da Deluxe-kroppen

Kommentar (2)
2
2
Kommentar (1)
1
1
Skjul svar
1
avatar
Kristina
2024-01-07T16:15:19+03:00

Hei. Er det noen som er på hotellet nå? Er utendørsbassenget oppvarmet?

Kommentar
avatar
Maxim
2024-01-08T03:10:45+03:00

To åpne oppvarmede. En stor, en ikke stor, hvor skliene er. + En overbygd, ikke stor svømmebasseng med hammam og badstue.

Skjul svar
1
avatar
Yulya
2024-01-02T23:35:15+03:00

Hei, når varmer de opp bassengene?

Kommentar
avatar
blu
2024-01-03T19:18:31+03:00

God dag, så vidt jeg vet - i november og mars. Hovedbassenget blir bare oppvarmet i november og mars, mens de andre fasilitetene (sklier og innendørsbassenget) blir bestemt av ledelsen, men de skal egentlig være åpne hver dag.

Skjul svar
1
avatar
7497
2023-10-25T00:25:30+03:00

Kan du si om hotellet er åpent i november?

Kommentar
avatar
Irina
2023-10-25T01:48:10+03:00

Jobber året rundt.

Skjul svar
1
avatar
Marina
2023-10-23T19:34:05+03:00

Hei. Er det beachvolleyball på hotellet i begynnelsen av november?

Kommentar
avatar
Vlad
2023-10-23T19:34:50+03:00

Nå finnes det, i fjor var det også.

Skjul svar
1
avatar
Oksana
2023-10-22T17:48:11+03:00

Kan du fortelle meg om hotellene har oppvarmede bassenger?

Kommentar
avatar
Irina
2023-10-22T17:51:20+03:00

Nå ja

Skjul svar
1
avatar
Evgeniya
2023-10-21T14:13:13+03:00

Hei. Kan du fortelle meg om hotellet serverer røkt fisk til frokost?

Kommentar
avatar
Olga
2023-10-22T10:14:31+03:00

Ikke sett ennå. I går hadde jeg saltbrød til middag.

avatar
Ulyana
2023-10-22T10:47:12+03:00

Vi var der i begynnelsen av november i fjor. Vi så dem aldri før. Men i august var vi i den enklere Akka alinda, der fikk vi rød fisk til frokost hver dag.

Skjul svar
2
avatar
Tatyana
2023-10-21T12:48:23+03:00

Kan du si meg om svømmebassenget blir oppvarmet på hotellet i oktober?

Kommentar
avatar
Anton
2023-10-21T13:19:21+03:00

Ja

Skjul svar
1
avatar
Natalya
2023-10-20T15:19:40+03:00

Hei alle sammen! Kan du være så snill og fortelle meg om det er sjampo, tannkrem, tannbørste, og kroppskrem på rommene, slik at jeg ikke trenger å ta med selv?

Kommentar
avatar
Irina
2023-10-20T15:21:41+03:00

Tannkrem og tannbørste kan skaffes på forespørsel, tannkrem i engangsbeholder! Ta heller det!

avatar
Nadezhda
2023-10-21T17:20:55+03:00

Alle fyller på hver dag: både i baren og på badet. Det har alltid vært nok av både tannkrem og sjampo. Hvis det er et problem, ring resepsjonen.

avatar
Tatyana
2023-10-28T13:03:11+03:00

Det er bedre å bruke sitt eget... Jeg bruker aldri deres sjampoer og geler.

avatar
Elya
2023-10-28T20:13:06+03:00

De gir, men det er alt av forferdelig kvalitet)))

avatar
Natalya
2023-10-28T22:01:28+03:00
photo

Alle gir etter forespørsel og normal kvalitet. Nei, selvfølgelig ikke profesjonell kosmetikk😂

Skjul svar
5
avatar
Irina
2023-10-15T23:10:11+03:00

Hva slags kosmetikkmerke er tilgjengelig på hotellrommene? Er det også tilgjengelig under navnet Alva Donna?

Kommentar
avatar
Ekaterina
2023-10-16T00:15:02+03:00

Alva donne

Skjul svar
1
avatar
Maksim
2023-10-04T01:13:39+03:00

Kan du fortelle meg om bassengene i dette hotellet er oppvarmede i november?

Kommentar
avatar
Svetlana
2023-10-04T01:43:23+03:00
photo

Vinterkonsept fra 1. november og svømmebassenger.

avatar
Vlad
2023-10-09T20:57:33+03:00
photo
photo

Vi var der i november 2022, og alle bassengene var åpne.

Skjul svar
2
avatar
Svetlana
2023-09-24T19:52:16+03:00

Kan man kjøpe en oppblåsbar badering på hotellet?

Kommentar
avatar
Nadezhda
2023-09-24T20:07:11+03:00

Rett på hotellet er det en butikk ved baren, der kjøper vi alltid ting for barnebarnet. Markedet er 2 minutter unna, gå over veien til den luftbroen som fører til deluxe, og du vil se dette markedet, eller gå ut på gaten gjennom resepsjonen, som du kom til, hvis du står med ryggen mot døren, vil markedet være til høyre.

Skjul svar
1
avatar
Ekaterina
2023-09-18T20:55:22+03:00

Kan du fortelle meg om Alva-hotellet tilbyr hesteridning?

Kommentar
avatar
Dmitriy
2023-09-19T00:36:32+03:00

Turister blir tatt med derfra til et annet hotell, hvor hestesport er tilgjengelig. Jeg tror det er i Belis.

Skjul svar
1
avatar
Mihail
2023-07-01T01:38:02+03:00

Kan du fortelle meg om 12-års premium whisky fra Chivas inkluderes i alt inkludert-drikken på hotellets bar?

Kommentar
avatar
Ekaterina
2023-07-01T17:18:00+03:00

All importert alkohol er tilgjengelig og gratis. Selv i minibaren ved innsjekking var det Chivas.

avatar
Victor
2023-07-05T17:43:11+03:00

Vi ankom derfra den 17. juni. Chivas, Jack, singlet. Gratis.

Skjul svar
2

Hva er i nærheten

Bogazkent Mah. Mimar Sinan Cad. No:5 Belek, Tyrkia

Beliggende i Belek, Tyrkia, er Alva Donna Exclusive Hotel & Spa omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Belek strand: Hotellet ligger rett ved stranden og tilbyr gjestene direkte tilgang til de vakre sandstrendene i Belek.

2. The Land of Legends Theme Park: En familievennlig fornøyelsespark med vannsklier, berg- og dalbaner, delfinshow og ulike underholdningsmuligheter.

3. Troy Aqua Park & Dolphinarium: En annen badepark ved siden av hotellet, som tilbyr spennende vannsklier, bølgebasseng og delfinshow.

4. Antalya Golf Club: Hotellet ligger i nærheten av flere golfbaner, inkludert den populære Antalya Golf Club, som har to 18-hulls mesterskapsbaner.

5. Belek bysentrum: Et pulserende bysentrum med butikker, restauranter og lokale markeder hvor besøkende kan utforske tyrkisk kultur og kjøpe lokale varer.

6. Antalya akvarium: En stor akvariumskompleks med et bredt utvalg av akvatisk liv, samt en tunnelgang med panoramautsikt over undervannsverdenen.

7. Kursunlu-vannfallene: En naturlig park som ligger omtrent 15 kilometer fra Belek, med pittoreske fosser og stier blant frodig vegetasjon.

8. Aspendos-teateret: En av de best bevarte antikke romerske teatrene, ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet. Det arrangerer jevnlig arrangementer og forestillinger.

9. Antalya bysentrum: For de som ønsker å utforske byen videre, er Antalyas historiske sentrum lett tilgjengelig fra Belek og tilbyr ulike attraksjoner, inkludert den gamle havnen, Kaleici (gamlebyen) og Hadrians port.

10. Den gamle byen Perge: Ligger rundt 20 kilometer fra Belek, har den gamle byen Perge godt bevarte romerske ruiner, inkludert et teater, stadion og bad. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og stedene rundt Alva Donna Exclusive Hotel & Spa i Belek, Tyrkia.

map
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
9.1 Hotell

Til sentrum5.1

Om hotellet

Om

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i den vakre kystbyen Belek, Tyrkia. Hotellet ligger ved en privat strand og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Hotellet har et utvalg av rom som er romslige og velutstyrte for å imøtekomme ulike reisende preferanser. Romtypene inkluderer standardrom, familierom, suiter og villaer. Alle rommene er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. Gjester ved Alva Donna Exclusive Hotel & Spa kan glede seg over et bredt utvalg av kulinariske gleder. Hotellet har flere restauranter og barer som serverer ulike kjøkken, inkludert tyrkisk, middelhavsk, italiensk og internasjonale retter. Hovedrestauranten tilbyr bufféstil-spising til frokost, lunsj og middag, mens à la carte-restaurantene gir en mer intim og spesialisert spiseopplevelse. I tillegg kan gjestene nyte forfriskende drinker og cocktailer ved bassengbarer eller strandbaren. Hotellets spa- og velværesenter er en oase for avslapning. Det tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier, inkludert massasjesesjoner, skjønnhetsbehandlinger, tyrkiske bad, badstuer og et treningssenter. Det er også innendørs og utendørs svømmebasseng, samt et eget basseng for barn. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys av Alva Donna Exclusive Hotel & Spa inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-tjeneste, gratis Wi-Fi over hele hotellet, vaskeritjeneste og et barneklubb med et dedikert underholdningsprogram. Alt i alt tilbyr Alva Donna Exclusive Hotel & Spa en luksuriøs og uforglemmelig opplevelse for gjester, med komfortable overnattingsmuligheter, deilige spisesteder og omfattende velværefasiliteter i den vakre kystbyen Belek, Tyrkia.

Strand

Det eksklusive hotellet Alva Donna Exclusive Hotel & Spa i Belek, Tyrkia, tilbyr en uforglemmelig strandopplevelse for sine gjester. Beliggende ved de vakre kystene av Middelhavet, gir dette hotellet en perfekt tropisk paradis for de som søker avslapning og ro. Stranden på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa skryter av uberørt sandstrand og krystallklart turkis vann. Solstoler og parasoller er tilgjengelige for gjestene å lene seg tilbake og nyte solen samtidig som de kan beundre utsikten over havet. Enten du foretrekker å sole deg eller ta en forfriskende dukkert i havet, tilbyr stranden det ideelle stedet å slappe av og fornye energien. For de som søker mer eventyrlystne aktiviteter, er det flere vannsportmuligheter tilgjengelig på stranden. Gjestene kan prøve seg på jetski, paragliding eller til og med ta en avslappende båttur langs kysten. Hotellet tilbyr også sandvolleyball og ulike strandleker for de som liker litt konkurransefylt moro. I tillegg til den vakre stranden, tilbyr Alva Donna Exclusive Hotel & Spa utmerket strandtjenester for å sikre en komfortabel og hyggelig opplevelse. Strandbetjenter er klare til å hjelpe gjestene med alle behov, enten det er å tilby friske håndklær, ordne strandretter eller til og med ordne en romantisk middag på sanden. Stranden på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa er virkelig et sted hvor gjestene kan unnslippe hverdagens bekymringer og fordype seg i den naturlige skjønnheten til Tyrkias kystlinje. Enten du søker avslapning, eventyr eller rett og slett gleden av å være i naturen, tilbyr stranden på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa i Belek, Tyrkia alt dette.

Barn

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa i Belek, Tyrkia, tilbyr et utvalg aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene på hotellet inkluderer:

1. Barnas Klubb: Hotellet har en dedikert Barnas Klubb hvor barn kan delta i tilsynede aktiviteter og leker med opplært personale. Klubben tilbyr ulike programmer og underholdning for forskjellige aldersgrupper.

2. Vannpark: Hotellet har en vannpark med sklier og bassenger spesielt designet for barn. Barn kan glede seg over å sprute rundt og ha det gøy i et trygt og overvåket miljø.

3. Mini-disko: Hotellet arrangerer mini-diskoer for barn, hvor de kan danse og nyte musikk i en livlig atmosfære.

4. Lekeplasser: Det finnes flere lekeplasser på hotellområdet hvor barn kan leke og bruke energien sin. Disse lekeplassene er utstyrt med aldersmessige fasiliteter for å sikre deres sikkerhet.

5. Sport og spill: Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyr ulike sports- og spillfasiliteter for barn, som minigolf, tennisbaner og strandvolleyball. Disse aktivitetene lar barn delta i fysiske aktiviteter og ha det gøy.

6. Barnebasseng: I tillegg til vannparken har hotellet også separate barnebassenger hvor barn kan svømme og leke i et grunt og sikkert miljø.

7. Barnevakt: Hotellet tilbyr profesjonelle barnevaktjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan ha tid for seg selv og samtidig vite at barna deres blir godt tatt vare på. Dette er bare noen av fasilitetene og aktivitetene som er tilgjengelige for barn på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa. Hotellet har som mål å skape en trivelig og underholdende opplevelse for hele familien.

Underholdning

1. Troy Aqua Park: Denne badeparken ligger bare en kort kjøreavstand fra hotellet og tilbyr ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

2. Montgomerie Maxx Royal Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne eksklusive golfklubben, kjent for sin førsteklasses bane og luksuriøse fasiliteter.

3. Land of Legends Theme Park: Ligger i nærheten, tilbyr denne temaparken en rekke spennende attraksjoner, vannsklier og underholdningsshow for hele familien.

4. Belek Town: Ta en spasertur eller kort taxitur til byen Belek, hvor du kan utforske lokale markeder, butikker og restauranter, samt historiske steder som den hellenistiske byen Perge.

5. Düden-fossene: Ligger omtrent 40 km fra hotellet, tilbyr disse vakre fossene en nydelig utsikt, omgitt av frodig vegetasjon og en fredelig atmosfære.

6. Aspendos Opera- og ballettfestival: Hvis du besøker i løpet av sommermånedene, bør du ikke gå glipp av sjansen til å delta på en av opera- eller ballettoppsetningene som finner sted i den gamle Aspendos-teateret, som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet.

7. Antalya Aquarium: Ligger i nærheten av Antalya by, er dette imponerende akvariet hjemmet til et bredt spekter av sjødyr og tilbyr interaktive utstillinger og pedagogiske programmer.

8. Koprulu Canyon: Eventyrlystne besøkende kan nyte elvepadling eller fotturer i denne vakre kløften, som ligger et par timers kjøretur fra hotellet.

9. Belek International Festival: Sjekk om den årlige Belek International Festivalen finner sted under oppholdet ditt, da den tilbyr en rekke kulturelle arrangementer, konserter og forestillinger.

10. Uteliv: Hotellet selv kan også tilby et utvalg underholdningstilbud, inkludert live musikk, temafester og diskonetter. Sørg for å sjekke med hotellets personale for kommende arrangementer.

Vannaktiviteter

Det 'Alva Donna Exclusive Hotel & Spa' i Belek, Tyrkia tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene å nyte. Her er noen høydepunkter:

1. Bassenger: Hotellet har flere svømmebassenger, inkludert utendørsbassenger og et oppvarmet innendørsbasseng. Gjestene kan slappe av ved bassengkanten, sole seg på solsenger eller ta en forfriskende dukkert i vannet.

2. Aquapark: Hotellet har en aquapark med spennende vannsklier egnet for både voksne og barn. Det er et flott alternativ for de som søker spenning og moro i vannet.

3. Privat strand: Hotellet har sin egen private strand der gjestene kan slappe av og nyte det krystallklare vannet i Middelhavet. Gjestene kan delta i ulike strandaktiviteter som soling, bading eller spille sandvolleyball.

4. Vannsport: Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyr et utvalg av vannsportsaktiviteter som jetski, parasailing, bananbåtturer og windsurfing. Gjestene kan oppleve eventyrlige opplevelser på vannet.

5. Dykking: Hotellets beliggenhet i Belek gir muligheter for dykkeentusiaster. Det finnes flere dykkesentre i nærheten der gjestene kan utforske fascinerende undervannsekosystemer og oppleve fargerikt marineliv.

6. Båtturer: Hotellet organiserer også båtturer og yacht-turer for gjestene for å oppdage den naturlige skjønnheten til regionens kystlinje. Disse turene inkluderer ofte stopp ved naturskjønne steder, bade pauser og muligheter for snorkling.

7. Avslapning på spaet: Etter å ha deltatt i vannaktiviteter kan gjestene besøke hotellets spa for å slappe av og få en oppfriskning. Spa-fasilitetene inkluderer ulike bassenger, boblebad, dampbad og badstuer, og tilbyr en rolig atmosfære for avslapning. Vennligst merk at tilgjengeligheten og spesifikke detaljer for vannaktiviteter kan variere avhengig av hotellets retningslinjer, sesongendringer, og det kan påløpe ekstra kostnader for visse aktiviteter. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet eller besøke deres nettside for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Alva Donna Exclusive Hotel & Spa? Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert flere svømmebassenger, et spa- og velværesenter, treningssenter, tennisbaner, vannsportsfasiliteter og ulike restauranter og barer.

2. Er Wi-Fi tilgjengelig på hotellet? Ja, det er Wi-Fi tilgjengelig over hele eiendommen, inkludert gjesterom og fellesområder.

3. Er det noen attraksjoner eller interessepunkter i nærheten? Hotellet ligger i Belek, Tyrkia, som er kjent for sine vakre strender og golfbaner. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Troy Aqua Park, The Land of Legends Theme Park og Antalya Aquarium.

4. Har hotellet en barneklubb eller aktiviteter for barn? Ja, Alva Donna Exclusive Hotel & Spa tilbyr en barneklubb og et utvalg av aktiviteter for barn, inkludert lekeplass, mini-disco og ulike idretter og leker.

5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på hotellet? Hotellet tilbyr en rekke romtyper, inkludert standardrom, familierom, suiter og villaer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, minibar, satellitt-TV og eget bad.

6. Er det noen spisemuligheter på hotellet? Ja, Alva Donna Exclusive Hotel & Spa har flere restauranter og barer som tilbyr ulike matvalg, inkludert internasjonal, tyrkisk, italiensk og sjømat. Det er også en snackbar og et konditori på stedet.

7. Har hotellet et spa- og velværesenter? Ja, hotellet har et spa- og velværesenter som tilbyr en rekke behandlinger og terapier, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger. Det er også badstue- og tyrkiske badfasiliteter tilgjengelig for gjestene å slappe av og hvile.

8. Er det noen idrettsfasiliteter på hotellet? Ja, Alva Donna Exclusive Hotel & Spa har ulike idrettsfasiliteter, inkludert tennisbaner, et treningssenter og vannsportsmuligheter som windsurfing og padling.

9. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjestene.

10. Har hotellet en transporttjeneste til og fra flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transporttjenester til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Nattklubber
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Beach fotball og volleyball
 • Karaoke
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Bar ved bassenget
 • Dartskive
 • Golf (minigolf)
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Alva Donna Exclusive Hotel & Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.