Tyrkia, Antalya

Anmeldelser av Sherwood Exclusive Lara

Kopak Cayı mevkii - Kundu Antalya, Tyrkia Hotell
1 tilbud fra 922 NOK Se tilbud
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
16.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kopak Cayı mevkii - Kundu Antalya, Tyrkia

Det eksklusive Sherwood Lara Hotel ligger i Lara-distriktet i Antalya, Tyrkia. Her er noen attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet:

1. Lara-stranden: Hotellet ligger nær den vakre Lara-stranden, kjent for sine gyldne sandstrender og krystallklare vann. Det er et populært sted for soling, bading og vannsport.

2. Antalya City Center: Hotellet ligger omtrent 12 kilometer fra Antalya sentrum. Sentrum tilbyr et mangfold av kjøpesentre, historiske steder, restauranter og natteliv.

3. Duden-fossene: Duden-fossene er en rekke fantastiske fossefall som ligger omtrent 13 kilometer fra hotellet. Du kan ta en båttur eller besøke parken for å nyte den naturlige skjønnheten til fossene.

4. Antalya Expo Center: Sherwood Lara Hotel ligger i nærheten av Antalya Expo Center, som huser ulike internasjonale messer, utstillinger og konferanser året rundt.

5. Antalya Aquarium: Dette er en av de største akvariekompleksene i verden og ligger innen kort avstand fra hotellet. Besøkende kan utforske ulike marine arter og nyte interaktive utstillinger.

6. Antalium Premium Mall: Bare en kort avstand fra hotellet tilbyr Antalium Premium Mall et bredt utvalg av internasjonale og lokale merkevarer, samt spisemuligheter og underholdningsfasiliteter.

7. Golfbaner: Det er flere golfbaner i nærheten av hotellet, inkludert Antalya Golf Club og National Golf Club, for golfentusiaster. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker rundt Sherwood Exclusive Lara Hotel. Antalya tilbyr en rik historie, vakre strender, livlig natteliv og mange andre turistdestinasjoner å utforske.

map
Sherwood Exclusive Lara
Hotell

Til sentrum16.8

Om hotellet

Om

Sherwood Exclusive Lara er et 5-stjerners hotell beliggende i Antalya, Tyrkia. Det er et eksklusivt feriested kjent for sine luksuriøse innkvarteringer, utmerket service og vakre omgivelser. Hotellet tilbyr forskjellige romtyper for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Noen av romalternativene inkluderer standardrom, familierom, suiter og villaer. Rommene er romslige, smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, safe, aircondition og gratis Wi-Fi. Når det gjelder mat, tilbyr Sherwood Exclusive Lara et bredt utvalg av kulinariske alternativer for å tilfredsstille enhver smak. Hovedrestauranten serverer buffémåltider med et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter. I tillegg finnes det flere à la carte-restauranter som spesialiserer seg på ulike kjøkken, som tyrkisk, italiensk, sjømat og mer. Gjestene kan også nyte snacks, desserter og drikke fra ulike barer og kafeer som er spredt rundt på hotellet. For de som søker avslapning og fritid, har hotellet flere svømmebassenger, inkludert et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og et eget basseng for barn. Det er også et privat strandområde hvor gjestene kan nyte solen eller delta i ulike vannsportsaktiviteter. Andre fasiliteter og bekvemmeligheter på Sherwood Exclusive Lara inkluderer et spa- og velværesenter, treningssenter, barneklubb, underholdningsprogrammer, tennisbaner og butikker. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, romservice, klesvask og gratis parkering for gjestene. Med sin fantastiske beliggenhet, komfortable rom og utmerkede spisesteder, tilbyr Sherwood Exclusive Lara et minnerikt opphold i Antalya, Tyrkia.

Strand

Stranden på Sherwood Exclusive Lara, Antalya, Tyrkia, er en fantastisk og idyllisk destinasjon for de som søker en perfekt strandferie. Med sin rene hvite sand og krystallklare turkise vann, tilbyr stranden en bilde-perfekt setting for avslapning og fritid. Strandpromenaden ligger praktisk til på Sherwood Exclusive Lara resort, slik at gjestene på hotellet har lett tilgang. Resorten tilbyr solsenger og parasoller slik at gjestene kan nyte en komfortabel dag på stranden, hvor de kan nyte solen og utsikten over Middelhavet. Stranden på Sherwood Exclusive Lara er kjent for sin renslighet og godt vedlikeholdte omgivelser. Hotellpersonalet arbeider flittig for å sikre at stranden er upåklagelig, slik at gjestene får en hyggelig og behagelig opplevelse. Den rolige og fredelige atmosfæren på stranden gjør den til et ideelt sted for å slappe av og unnslippe hverdagens kjas og mas. Vannet på stranden er grunn og trygt for bading, noe som gjør den egnet for familier med barn. Gjestene kan også delta i ulike vannsportsaktiviteter som jetski, parasailing og bananbåtturer, noe som gir en ekstra touch av eventyr til strandopplevelsen. For de som foretrekker en mer avslappet dag på stranden, finnes det strandbarer og restauranter der gjestene kan nyte forfriskende drikke og deilige måltider samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over havet. Blandingen av sol, sand og deilige kulinariske alternativer skaper en virkelig enestående strandopplevelse. Videre tilbyr stranden på Sherwood Exclusive Lara spektakulære solnedganger over horisonten, noe som gir muligheter for romantiske turer langs stranden eller vakre fotomuligheter. Den totale atmosfæren og naturlige skjønnheten på stranden gjør den til et populært valg for bryllup og andre spesielle anledninger. Avslutningsvis er stranden på Sherwood Exclusive Lara, Antalya, Tyrkia, en tropisk paradis som tilbyr alt man kan ønske seg for en minneverdig strandferie. Med sin rene sand, turkise vann og et utvalg av aktiviteter å delta i, gir den en uforglemmelig opplevelse for gjester som søker hvile og avslapning i en fantastisk kystnær setting.

Barn

Sherwood Exclusive Lara i Antalya, Tyrkia tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for barn.

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb med spesielt opplært personale som organiserer en rekke morsomme aktiviteter for barn. Dette inkluderer kunst og håndverk, leker, sportsaktiviteter og pedagogiske programmer.

2. Utendørsbasseng med vannsklier: Det er et stort utendørsbassengområde med vannsklier, perfekt for barn å plaske og nyte vannet.

3. Mini-disko: Hver kveld er det en mini-disko der barna kan danse og ha det gøy med jevnaldrende.

4. Lekeplass: Hotellet har en lekeplass utstyrt med husker, sklier og annet lekeutstyr for barna å glede seg over og bruke opp energien sin.

5. Underholdningsshow: Hotellet arrangerer kveldsunderholdningsshow egnet for alle aldre, inkludert trylleshow, akrobatikk og forestillinger.

6. Barnevakt: Hvis foreldre ønsker litt alene tid, tilbyr hotellet barnevakttjenester etter forespørsel.

7. Sportsaktiviteter: Sherwood Exclusive Lara tilbyr ulike sportsaktiviteter som minigolf, tennis, basketball og strandvolleyball, som barna kan delta på under tilsyn av voksne.

8. Barnas buffé: Hotellet tilbyr en egen bufféområde for barna med et bredt utvalg av barnevennlige matalternativer.

9. Vannsport: Hotellet kan tilby vannsportaktiviteter som pedalbåter eller kano, som kan nytes av eldre barn under oppsyn av foreldre.

10. Innendørs spill: I tilfelle dårlig vær kan hotellet ha et innendørs spillrom med aktiviteter som bordtennis, biljard eller videospill. Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten av disse aktivitetene kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er ulike underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Sherwood Exclusive Lara' i Antalya, Tyrkia. Noen av de populære underholdningsvalgene inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger i nærheten av Lara-stranden, hvor du kan delta i vannsportsaktiviteter som jetski, parasailing og bananbåtkjøring.

2. Antalya Aquapark: Ligger cirka 3 kilometer fra hotellet og tilbyr spennende vannsklier, bassenger og en langsom elv for en morsom dag.

3. Antalya Aquarium: Omtrent 9 kilometer fra hotellet tilbyr Antalya Aquarium besøkende sjansen til å utforske marinelivet gjennom forskjellige utstillinger og interaktive skjermer.

4. Shopping: Hotellet ligger nær flere kjøpesentre, inkludert TerraCity Mall og Laura Shopping Mall, hvor du kan finne en rekke butikker, boutiquer og underholdningsalternativer.

5. Nattklubber og barer: Antalya har et pulserende natteliv, og det er flere nattklubber og barer i byen hvor du kan nyte livemusikk, dans og underholdning.

6. Historiske steder: Antalya har en rik historie, og du kan utforske gamle steder som Hadrians port, Antalya gamleby og Antalya-museet, som viser byens kulturarv.

7. Show og forestillinger: Mange hoteller i Lara tilbyr kveldsshow og forestillinger for gjestene sine, inkludert tradisjonelle tyrkiske danseforestillinger, livemusikk og komedie.

8. Antalya Land of Legends Theme Park: Ligger omtrent 12 kilometer fra hotellet, tilbyr denne temaparken spennende attraksjoner, en vannpark, live-show og ulike underholdningsalternativer for både barn og voksne.

9. Golfbaner: Hvis du liker å spille golf, er det flere golfbaner i nærheten av hotellet, som Antalya Golf Club, Carya Golf Club og Titanic Golf Club.

10. Båtturer: Du kan ta en båttur langs den fantastiske Antalya-kysten, utforske skjulte bukter, grotter og nyte badeoppstop i krystallklart vann. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Sherwood Exclusive Lara' i Antalya, Tyrkia. Hotellets personale vil kunne gi mer informasjon og hjelpe deg med å velge aktiviteter som passer dine preferanser.

Vannaktiviteter

Sherwood Exclusive Lara, som ligger i Antalya, Tyrkia, tilbyr ulike vannaktiviteter for gjestene sine. Her er noen detaljer om vannaktivitetene som er tilgjengelige på feriestedet.

1. Bassenger: Feriestedet har flere utendørs svømmebassenger, inkludert et hovedbasseng, et avslapningsbasseng og et barnebasseng. Bassengene er romslige, godt vedlikeholdt og omgitt av solsenger og parasoller der gjestene kan slappe av og nyte solen.

2. Strand: Sherwood Exclusive Lara har en privat sandstrand med krystallklart vann. Gjestene kan nyte en dag på stranden, slappe av på solsengene og ta en dukkert i Middelhavet. Stranden tilbyr vannaktiviteter som strandvolleyball, snorkling og kanopadling.

3. Vannsklier: Feriestedet har en vannpark med spennende vannsklier for både voksne og barn. Gjestene kan skli ned forskjellige fargerike sklier og ha en morsom dag med sprut og skliing.

4. Vannsport: På stranden kan gjestene også delta i ulike vannsportaktiviteter. Dette kan inkludere jetski, paragliding, bananbåtturer og padleboarding. Feriestedet har et vannsportsenter der gjestene kan avtale og leie nødvendig utstyr.

5. Båtturer: Conciergen på Sherwood Exclusive Lara kan hjelpe gjestene med å organisere båtturer og utflukter. Å utforske den vakre kystlinjen og nærliggende øyer, svømme i avsidesliggende bukter og nyte den vakre naturen er populære aktiviteter blant gjestene. Det er tilrådelig å sjekke tilgjengelighet og tidspunkter for disse vannaktivitetene direkte med feriestedet, da de kan endres avhengig av værforhold og sesongvariasjoner.

Topp spørsmål

Hva er Sherwood Exclusive Lara? Sherwood Exclusive Lara er et luksusferiested som ligger i Lara-regionen i Antalya, Tyrkia. Det tilbyr all-inclusive-pakker med et utvalg fasiliteter og aktiviteter for gjestene. Hvilke fasiliteter tilbyr Sherwood Exclusive Lara? Feriestedet tilbyr flere fasiliteter som flere svømmebassenger, et privat strandområde, et spa- og velværesenter, treningssenter, tennisbaner, ulike restauranter og barer, samt underholdningsshow. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Sherwood Exclusive Lara? Ja, Wi-Fi er tilgjengelig over hele feriestedet, inkludert gjesterommene og fellesområdene. Det kan imidlertid være ekstra kostnader for premium eller høyhastighets internett-tilgang. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom feriestedet? Ja, feriestedet tilbyr et utvalg utflukter og turer for gjester som ønsker å utforske områdene rundt Antalya. Disse kan bestilles gjennom turdisken som ligger på feriestedet. Er Sherwood Exclusive Lara egnet for familier? Ja, feriestedet er tilrettelagt for familier og tilbyr et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for barn, som for eksempel et barneklubb, lekeplass og barnebassenger. Barnevaktjenester kan også være tilgjengelig etter forespørsel. Hvilken type mat tilbys på Sherwood Exclusive Lara? Feriestedet tilbyr et utvalg av matvalg, inkludert en bufférestaurant med internasjonale retter, flere à la carte-restauranter som serverer tyrkiske, italienske og sjømat spesialiteter, samt snack barer og kafeer. Er det en kleskode på feriestedets restauranter? Ja, det er en kleskode for feriestedets à la carte-restauranter, vanligvis stilige, uformelle klær er påkrevd. Imidlertid har bufférestauranten vanligvis en mer avslappet kleskode. Er det vannsportsaktiviteter tilgjengelig på Sherwood Exclusive Lara? Ja, feriestedet tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som jetski, paraseiling, bananbåt-turer og dykkerkurs. Disse aktivitetene kan være underlagt ekstra kostnader. Er feriestedet lett tilgjengelig fra Antalya lufthavn? Ja, Sherwood Exclusive Lara ligger omtrent 15 kilometer unna Antalya lufthavn, slik at det er lett tilgjengelig med bil eller taxi. Feriestedet kan også tilby transporttjenester til/fra flyplassen mot en ekstra avgift. Kan gjester arrangere transport til/fra flyplassen gjennom feriestedet? Ja, feriestedet tilbyr vanligvis transporttjenester til/fra flyplassen for gjester. Det anbefales å kontakte feriestedet på forhånd for å arrangere transport og forhøre seg om eventuelle tilknyttede kostnader.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Biljard
 • Hage
 • Dartskive
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Handicap parkering
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Sherwood Exclusive Lara
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.