Tyrkia, Antalya

Divan Antalya Talya Hotel

Fevzi Cakmak Caddesi No 30 Antalya, Tyrkia Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Divan Antalya Talya Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Fevzi Cakmak Caddesi No 30 Antalya, Tyrkia

Rundt Divan Antalya Talya Hotel i Antalya, Tyrkia, finner du ulike turistattraksjoner, restauranter, handelsområder og kultursteder. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Antalya Museum: Ligger innen gangavstand fra hotellet, viser Antalya Museum en stor samling av gjenstander fra regionens historie, inkludert skulpturer, mosaikker og arkeologiske skatter.

2. Atatürks husmuseum: Ligger i nærheten, var dette museet tidligere bostedet til Mustafa Kemal Atatürk, grunnleggeren av det moderne Tyrkia, og viser personlige eiendeler og historiske gjenstander.

3. Antalya gamleby (Kaleiçi): Hotellet ligger i det historiske distriktet Kaleiçi, kjent for sin velbevarte osmanske arkitektur, smale gater, sjarmerende butikker, restauranter og barer.

4. Hadrians port: Kun en kort spasertur fra hotellet, er denne gamle romerske triumfbuen en populær landemerke og en av hovedinngangene til Kaleiçi.

5. Yivli Minaret: Ligger i nærheten av hotellet, er Yivli Minaret en ikonisk osmansk minaret og et symbol på Antalya. I nærheten kan du utforske den historiske moskeen og det omkringliggende gamlebyområdet.

6. Antalya Marina: Bare en kort avstand unna, er marinaen et livlig område med luksuriøse yachter, sjømatrestauranter, kafeer og butikker. Den tilbyr vakker utsikt og en livlig atmosfære.

7. Konyaaltı-stranden: Vest for hotellet finner du Konyaaltı-stranden, en populær offentlig strand med krystallklart vann, kafeer, barer og rekreasjonsaktiviteter.

8. Antalya Aquarium: Ligger i nærheten av stranden, er Antalya Aquarium en av de største akvariekompleksene i verden og tilbyr ulike utstillinger om marineliv og pedagogiske opplevelser.

9. Antalya friluftsteater: Ligger i den nærliggende Antalya Cultural Park, vert dette gamle amfiteateret ulike kulturelle arrangementer, konserter og forestillinger.

10. Shopping: I det omkringliggende området finner du kjøpesentre som MarkAntalya og Terracity, samt lokale markeder og suvenirbutikker innen gangavstand fra hotellet.

map
Divan Antalya Talya Hotel
8.0 Hotell

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

Divan Antalya Talya Hotel er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i hjertet av Antalya, Tyrkia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys: Hotell: - Hotellet ligger i den historiske bykjernen og gir enkel tilgang til populære attraksjoner som Hadrians port, Antalya-museet og gamlebyen. - Det har en moderne og elegant design som gir en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. - Hotellet tilbyr ulike fasiliteter og fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa- og velværesenter, treningsenter, businessenter og møterom. - Gjestene kan nyte gratis Wi-Fi over hele hotellet, og det er gratis parkering på stedet. - Personalet er kjent for sin utmerkede service og gjestfrihet, og sørger for et minneverdig opphold for hver gjest. Rommene: - Divan Antalya Talya Hotel tilbyr et utvalg av stilige og velutstyrte rom og suiter. - Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minibar, te- / kaffekoker og safe. - Hvert rom er elegant innredet og tilbyr komfortable senger, en arbeidsplass og en sittegruppe. - Hotellet tilbyr forskjellige romkategorier, inkludert standardrom, juniorsuiter, suiter og en president-suite, for å imøtekomme behovene og preferansene til forskjellige gjester. Måltider: - Hotellet har en restaurant på stedet, "Palmiye Restaurant," som tilbyr et bredt utvalg av tyrkiske og internasjonale retter. - Gjestene kan nyte en gratis bufféfrokost serveres hver morgen, bestående av ulike varme og kalde retter, bakverk, ferske frukter og drikkevarer. - Restauranten serverer også lunsj og middag, med à la carte- og fastmenyalternativer. - Divan Antalya Talya Hotel har også en bar, "Lobby Bar," der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer og gode viner. Totalt sett tilbyr Divan Antalya Talya Hotel et luksuriøst og praktisk opphold i Antalya, med komfortable rom, utmerkede spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter som imøtekommer behovene til både fritids- og forretningsreisende.

Barn

Det 'Divan Antalya Talya Hotel' i Antalya, Tyrkia tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av de barnevennlige funksjonene på hotellet inkluderer:

1. Utendørs- og innendørsbasseng: Hotellet har både utendørs- og innendørsbassenger som er egnet for barn. Barna kan nyte svømming og lek i vannet.

2. Lekeplass for barn: Hotellet har en dedikert lekeplass for barn med sklier, husker og andre lekestrukturer. Barna kan ha det gøy og nyte utendørsaktiviteter.

3. Barneklubb: Hotellet tilbyr en barneklubb der barna kan delta i tilsynede aktiviteter og underholdningsprogrammer. Klubben organiserer vanligvis leker, kunst og håndverk og andre morsomme aktiviteter for barn i forskjellige aldersgrupper.

4. Barnevakt: Hotellet tilbyr barnevaktjenester etter forespørsel. Dette lar foreldre ha fritid mens barna er under tilsyn av erfarne fagfolk.

5. Familierom: Hotellet tilbyr familievennlige rom med fasiliteter som ekstrasenger, babysenger og barnesikring, og sikrer et komfortabelt opphold for familier med barn.

6. Barnemeny: Hotellets restauranter har vanligvis en spesialmeny for barn, som tilbyr et utvalg av måltider og snacks som passer for barn.

7. Strandtilgang: Hotellet ligger ofte i nærheten av eller har tilgang til en strand. Barna kan nyte å bygge sandslott, leke strandspill, eller rett og slett svømme i havet.

8. Sportfasiliteter: Hotellet kan tilby sportsfasiliteter som minigolf, tennisbaner eller volleyballbaner, som barna også kan benytte seg av. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet eller besøke deres offisielle nettside for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om barnevennlige fasiliteter og aktiviteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Divan Antalya Talya Hotel i Antalya, Tyrkia. Her er noen forslag:

1. Antalya Museum: Ligger en kort avstand fra hotellet, er Antalya Museum et flott sted å utforske regionens rike historie og kultur.

2. Gamlebyen (Kaleici): Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Gamlebyen, hvor du finner mange restauranter, butikker og barer. Nyt tyrkisk mat, kjøp suvenirer eller bare nyt den livlige atmosfæren.

3. Antalya Aquarium: Hvis du er interessert i marine liv, er Antalya Aquarium et must-besøk. Det huser en rekke fisk og andre sjødyr og tilbyr interaktive utstillinger.

4. Hadrians port: Besøk den ikoniske Hadrians port, en romersk triumfbue som stammer fra det

2. århundre e.Kr. Den fungerer som en inngang til Gamlebyen og er et populært sted for turister å ta bilder.

5. Antalya opera og ballett: Hvis du liker kulturelle forestillinger, kan du sjekke timeplanen for Antalya opera og ballett. Du kan ha muligheten til å se en forestilling under oppholdet ditt.

6. Ataturk kulturssenter: Ligger i nærheten av hotellet, arrangerer Ataturk kulturssenter ulike arrangementer, inkludert konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger. Sjekk timeplanen for å se om det er noen forestillinger av interesse.

7. Antalya Land of Legends Theme Park: Hvis du reiser med familien eller liker temaparker, er Antalya Land of Legends Theme Park et spennende alternativ. Det tilbyr vannsklier, berg-og-dalbaner og ulike underholdningsshow. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Divan Antalya Talya Hotel. Du kan også henvende deg i resepsjonen på hotellet for mer spesifikke anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Divan Antalya Talya Hotel? Divan Antalya Talya Hotel har totalt 204 rom.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Divan Antalya Talya Hotel? Hotellet tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, bar, gratis Wi-Fi og romservice.

3. Er frokost inkludert i romprisene på Divan Antalya Talya Hotel? Ja, frokost er inkludert i romprisene på Divan Antalya Talya Hotel.

4. Tilbyr hotellet transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjestene kan ordne denne tjenesten i resepsjonen.

5. Er det tilgjengelig parkering på Divan Antalya Talya Hotel? Ja, det er gratis parkering tilgjengelig for gjester på hotellet.

6. Er hotellet dyrevennlig? Nei, hotellet tillater ikke kjæledyr.

7. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Divan Antalya Talya Hotel? Innsjekkingstiden er kl. 14:00 og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

8. Finnes det valutavekslingstjenester på hotellet? Ja, hotellet tilbyr valutavekslingstjenester for gjestene.

9. Har Divan Antalya Talya Hotel beliggenhet ved stranden? Nei, hotellet har ikke beliggenhet ved stranden. Det ligger imidlertid innen gangavstand fra Konyaaltı-stranden.

10. Er hotellet tilgjengelig for rullestolbrukere? Ja, hotellet er tilgjengelig for rullestolbrukere og tilbyr fasiliteter for funksjonshemmede gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Dartskive
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Konferanserom
Ekstra tjenester
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Dykkesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Divan Antalya Talya Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.