Tyrkia, Antalya

Aspen Hotel Antalya

Kilicaslan Mah. Mermerli Sok. Antalya, Tyrkia Hotell
1 tilbud fra 452 NOK Se tilbud
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Aspen Hotel Antalya
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 24
Beliggenhet
Til sentrum
3.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Kilicaslan Mah. Mermerli Sok. Antalya, Tyrkia

Aspen Hotel Antalya ligger i Konyaalti-området i Antalya, Tyrkia. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder rundt hotellet:

1. Konyaalti-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den populære Konyaalti-stranden, der besøkende kan slappe av på sandstrendene og nyte det vakre Middelhavet.

2. Antalya akvarium: Ligger i nærheten, er Antalya akvarium en av de største akvariene i Europa, med et mangfold av marine utstillinger og aktiviteter for besøkende i alle aldre.

3. Antalya-museet: Innen kort avstand fra hotellet huser Antalya-museet en omfattende samling av arkeologiske gjenstander fra regionen, inkludert gamle romerske og greske gjenstander.

4. Antalya gamleby (Kaleici): Cirka 6 kilometer fra hotellet er det historiske Kaleici-området i Antalya gamleby, et sjarmende område med smale gater, tradisjonelle osmanske hus, butikker, restauranter og historiske landemerker som Hadrian's Gate.

5. Antalya havn: Ligger i Kaleici-området, er Antalya havn et livlig område med en marina, yacht-turer, kafeer ved vannkanten og pittoreske utsikt over Middelhavet.

6. Tunektepe taubane: Hotellet ligger nær foten av Tunektepe-fjellet, der besøkende kan ta en taubane tur til toppen og nyte panoramautsikt over Antalya og området rundt.

7. Beach Park: Beliggende ved siden av Konyaalti-stranden, er Beach Park et stort rekreasjonsområde med frodige grøntområder, gangstier, lekeplasser og vannattraksjoner som vannsklier og bassenger.

8. Aqualand: Ligger i nærheten, er Aqualand en vannpark med ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner for familier og barn å glede seg over.

9. Migros kjøpesenter: Innen kort avstand fra hotellet er Migros kjøpesenter et stort butikkomplex som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

10. Antalya internasjonale flyplass: Hotellet ligger omtrent 20 kilometer fra Antalya internasjonale flyplass, noe som gjør det praktisk for reisende som kommer til eller drar fra byen.

map
Aspen Hotel Antalya
Hotell

Til sentrum3.4

Om hotellet

Om

Aspen Hotel Antalya er et hotell som ligger i den vakre byen Antalya i Tyrkia. Det tilbyr en komfortabel og luksuriøs opplevelse for gjestene sine med moderne fasiliteter og utmerket service. Hotellet har et utvalg av romalternativer som passer til ulike preferanser og budsjett. Standardrommene er romslige og velutstyrte, passende for par eller enslige reisende. De har fasiliteter som flatskjerm-TV, aircondition, minibar og eget bad. For de som leter etter mer plass og luksus, tilbyr hotellet også suiter og familierom. Suitene er elegant innredet og har separate oppholdsområder, oppgraderte fasiliteter og fantastisk utsikt over byen eller havet. Familierommene er ideelle for familier eller grupper, da de har flere soverom og ekstra oppholdsrom. Når det gjelder måltider, har Aspen Hotel Antalya en restaurant som serverer et utvalg av deilige retter. Gjestene kan nyte en blanding av lokal tyrkisk mat og internasjonale spesialiteter laget av talentfulle kokker. Restauranten tilbyr både buffé og á la carte-alternativer, slik at det er noe som passer alles smak. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar og en kafé. Baren er et flott sted å slappe av og nyte en forfriskende drink, mens kafeen serverer et utvalg av snacks og drikkevarer gjennom dagen. Alt i alt gir Aspen Hotel Antalya et komfortabelt opphold med godt utformede rom og en flott matopplevelse for gjestene sine.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Aspen Hotel Antalya i Antalya, Tyrkia. Noen av disse inkluderer:

1. Antalya akvarium: Ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, tilbyr Antalya akvarium en rekke utstillinger med marine liv og interaktive opplevelser.

2. Antalya Dolphinland: Denne fornøyelsesparken og delfinariumet gir besøkende muligheten til å se på delfinshow, samhandle med sjøløver og nyte ulike badeanlegg og bassenger.

3. Antalya Museum: Plassert i sentrum av byen, er Antalya Museum et flott sted å utforske regionens rike historie og kultur. Det huser en stor samling av gjenstander fra oldtiden.

4. Kaleiçi: Det historiske sentrum av Antalya, også kjent som Kaleiçi, er en sjarmerende nabolag fylt med smale gater, gamle bygninger og tradisjonell tyrkisk arkitektur. Det er perfekt for en kveldstur, spise på sjarmerende restauranter eller handle i lokale butikker.

5. Antalya gamlebyen: Ligger i nærheten av Aspen Hotel Antalya, gir gamlebyen en livlig atmosfære med mange barer, klubber og live musikksteder. Det er et flott sted å oppleve byens pulserende natteliv.

6. TerraCity kjøpesenter: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er TerraCity et moderne kjøpesenter som tilbyr et utvalg av internasjonale og lokale merker, samt en kino og en matrett.

7. Water Planet Aqua Park: Denne badeparken, som ligger en kort avstand fra hotellet, har et utvalg av vannsklier, bassenger og ulike attraksjoner som passer for alle aldre.

8. Düden-fallene: Omtrent 15 kilometer fra hotellet er Düden-fallene en pittoresk naturlig attraksjon hvor besøkende kan oppleve de fossefallene og nyte vakre omgivelser. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Aspen Hotel Antalya. Det finnes mange andre attraksjoner, strender og landemerker å utforske i de omkringliggende områdene også.

Topp spørsmål

1. Er det et svømmebasseng på Aspen Hotel Antalya? Ja, Aspen Hotel Antalya har et svømmebasseng tilgjengelig for gjestene.

2. Har Aspen Hotel Antalya gratis Wi-Fi? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for alle gjester.

3. Hvor langt er det fra Aspen Hotel Antalya til Antalya sentrum? Hotellet ligger omtrent 10 kilometer fra Antalya sentrum.

4. Har Aspen Hotel Antalya en restaurant på stedet? Ja, hotellet har en restaurant hvor gjestene kan nyte måltider.

5. Tilbyr hotellet transport til flyplassen? Ja, Aspen Hotel Antalya tilbyr transport til flyplassen mot et tilleggsgebyr.

6. Er det et treningsstudio på Aspen Hotel Antalya? Ja, hotellet har et treningsstudio tilgjengelig for gjestene.

7. Tilbyr Aspen Hotel Antalya bilutleietjenester? Ja, hotellet tilbyr bilutleietjenester for gjester som ønsker å utforske området.

8. Hvor mange rom har Aspen Hotel Antalya? Hotellet har totalt xx antall rom tilgjengelig for gjestene.

9. Er det et spa på Aspen Hotel Antalya? Ja, hotellet har et spa hvor gjestene kan slappe av og nyte ulike behandlinger og tjenester.

10. Har Aspen Hotel Antalya 24-timers resepsjonsservice? Ja, hotellet tilbyr 24-timers resepsjonsservice for gjestenes bekvemmelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dusj
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Aspen Hotel Antalya
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.