Tyrkia, Alanya

Anmeldelser av Arsi Enfi City Beach Hotel

Keykubat Cad. No.113 Alanya, Tyrkia Hotell
Under gjennomsnittet
1 tilbud fra 214 NOK Se tilbud
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Arsi Enfi City Beach Hotel
Se tilbud —

Arsi Enfi City Beach Hotel gjeste verifiserte anmeldelser

Totalt 4 anmeldelser

avatar

Fra sentrum 1,5 km. Hvis du bestiller et rom, vil ingen kjente fra gaten bli sluppet inn! Små rom. Ingen animasjoner. Maten er grei. De gjør massasje på hotellet bra!

avatar

Inntil du begynner å lese - dette er søppel. Ikke stol på bildene. Hotellet er forferdelig. Det ligner på 2 stjerner, ikke 4. I Tyrkia er det 15. gangen min, stor erfaring med reiser til andre land, første gang jeg har opplevd noe sånt 😡 og første gang jeg skriver en anmeldelse. 1. Det som virkelig overrasket meg - stranden er MOT BETALING! Ingen sier noe om dette før du ankommer. 2. Før ankomsten måtte jeg kontakte hotelladministrasjonen, men de svarer ikke. Jeg sendte dem 2 e-poster, 1 gang på den offisielle nettsiden og 1 gang prøvde å kontakte dem via reiseoperatøren - nytteløst. Ignorering. 4. Utsikten fra rommet til et annet rom er bare en meter unna, eller utsikten er søppelkassene. Det ser ikke ut til at det er rom med en normal utsikt. 6. Det er ingen flaskevann på hotellet. Vann, for pokker! 8. Det er ingen såpe, sjampo eller dusjgel på rommet. Første gang de ikke hadde toalettsaker, vi måtte løpe og kjøpe. 9. Det er ingen håndklær for føttene! De forventer at du skal komme ut fra dusjen og falle ansiktet først mot vasken. 11. Det er ingen tannbørsteglass. Vårt falt i doet, så vi måtte få et nytt. Vi laget hjemmelagde glass og såpedispenser av en plastflaske. 12. Det er ingen "ikke forstyrr" eller "vær så snill, vask rommet" -skilt på døren. På grunn av dette har rengjøringspersonalet flere ganger kommet inn til oss mens vi var nakne. 13. Det er ingen ansatte som snakker russisk. 14. Bassenget ligner mer på et badekar. På bildene ser det stort ut, men i virkeligheten er det veldig lite. Hvis du er der uten penger og ikke har råd til stranden, er det sannsynlig at du heller ikke kan bruke bassenget. 15. Sengens lengde er en egen historie. Jeg er 166 cm høy, og da jeg senket puten litt, hang tærne mine av sengekanten! Hvis du er høyere enn 177 cm, trenger du ikke engang å vurdere dette hotellet, ellers må du sove i en krumning som en hund. 16. De fleste gjestene er fattige tyrkiske familier med mange barn. Vi spøkte og sa at vi ferierte på en sigøynerleir. 17. Maten. Det er ingen valgmuligheter. Verst av alt - frokostene. Folk tar bare brød og spiser det, fordi eggerøre ser mildt sagt lite attraktivt ut, og det er egentlig ikke noe annet å spise.

avatar

Det skjedde slik at jeg dro på ferie alene for første gang. Som vanlig, en lang vei fra flyplassen, deretter ventetid på 14 timer for å sjekke inn på rommet. Jenta i resepsjonen er hyggelig, snakker flere språk, det er lett å kommunisere med henne. Deretter innsjekking. I tillegg til hovedbygningen på området (veldig lite, forresten, men dette er en byhotell selvfølgelig), er det to to-etasjes små hus tilstede. Jeg ble plassert i ett av dem. Et lite rom, åpner døren og ser rett på sengen. I rommet er det en vannkoker, et tomt kjøleskap. Det er såpe i dispenseren, og en liten rund en. Det var ingen andre sjampoer, balsamer osv. som jeg alltid finner på 4-stjerners hoteller. Men det som overrasket meg mest var at balkongen hadde utsikt mot... en annen balkong! Balkongen på det tilstøtende to-etasjes huset var bare en meter fra min)))) Dette hadde jeg ikke forventet. Også veggene er tynne! Jeg bodde praktisk talt med naboene hele tiden. Hver hoste, snorking, hvert ord osv., det var som om det var andre mennesker på rommet mitt)))) Vi ønsket hverandre god morgen og god natt gjennom veggen))) Nå er det morsomt, selvfølgelig. Men ikke da. Utvalget i restauranten overrasket meg virkelig! Jeg har aldri sett et så begrenset utvalg mat på noen 4-stjerners hotell! Jeg spiser lite, så det var greit for meg. Men! Et 4 * hotell! Jeg betalte en ganske høy pris for turen, og forventet mer siviliserte forhold. Det samme maten hver dag. Ølet var som vann, vinen var mer tålelig. Nåvel, det er ikke kritisk. Jeg tenkte jeg skulle få nok søvn på ferie! Ikke i det hele tatt! Klokken 6 om morgenen våknet jeg av bønnen! Jeg liker denne bønnen, men ikke så nært! Rett ved siden av hotellet(((( Hver morgen klokken 6! En lukket balkong hjalp ikke i det hele tatt. Jeg prøvde å sovne igjen, men klokken 8 innså jeg at det var en skole utenfor gjerdet. Barna sang Tyrkias nasjonalsang på gaten. Deretter løp de rundt i friminuttene hvert trettiende minutt. Slik var det hver dag! Jeg fikk ikke sove i det hele tatt der! Ikke en eneste dag))) Ingen underholdning på hotellet, en kveld sang en mann med en gitar. En annen gang var det en reklame for lærvarer, og noen artister danset litt. Internettet var gratis og forferdelig, så jeg kjøpte med en gang. 76 rubler for 7 dager. Jeg hadde internett også på rommet. Det lastet ikke alltid ordentlig, men generelt sett var det greit. Stranden var rett over veien, smal, solsengene var mot betaling, så alle brukte håndklær som underlag. Beliggenheten er utmerket, 1-15 minutters gange til sentrum. Generelt sett, det positive var å få nye bekjentskaper med hyggelige mennesker som gjorde oppholdet mitt på dette hotellet mer underholdende)

avatar

Vi bodde på Arsi Enfi City beach hotell i mars 222. Vi var med barn. Likte oppholdet! Rommene ble rengjort daglig; maten var veldig variert, selv om det ikke var sesong og hotellet var halvtomt - de lagde mye mat og veldig velsmakende 😊😊 Hotell har et spa-senter hvor de tilbyr mange typer massasje, man kan besøke hammam; det er også en skjønnhetssalong med et bredt spekter av tjenester! En annen fordel med hotellet er beliggenheten - rett ved stranden; den vakre sandstranden er rett over veien; det er mange butikker og kafeer i nærheten. Jeg vil spesielt fremheve vennligheten og imøtekommenheten til personalet!

Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Keykubat Cad. No.113 Alanya, Tyrkia

Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt Arsi Enfi City Beach Hotel i Alanya, Tyrkia inkluderer:

1. Alanya Cleopatra Beach: En populær sandstrand som ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Alanya-slottet: En historisk festning som tilbyr panoramautsikt over byen og Middelhavet, omtrent 3 kilometer unna.

3. Alanya arkeologiske museum: Viser gamle gjenstander og utstillinger relatert til regionens historie, omtrent 4 kilometer unna.

4. Damlatas-hulene: En naturlig hule kjent for sine unike steinformasjoner og terapeutiske luft, omtrent 4 kilometer unna.

5. Alanya havn: En pittoresk havn hvor du kan finne båtturer, restauranter ved vannet og butikker, omtrent 5 kilometer unna.

6. Rød tårn: Et middelaldersk tårn og en del av byens befestede område, som tilbyr fantastisk utsikt over kysten, omtrent 5,5 kilometer unna.

7. Alanya Aquapark: En stor badepark med ulike sklier og bassenger, perfekt for familier, omtrent 6 kilometer unna.

8. Alanya bysentrum: Hjertet av Alanyas handels- og restaurantmiljø, med mange butikker, kafeer og restauranter, omtrent 6 kilometer unna.

9. Dimcay-elven: En naturskjønn elv med restauranter ved elvebredden, piknikområder og muligheter for bading og avslapning, omtrent 10 kilometer unna.

10. Alanya taubane: En taubane som tar deg til toppen av åsen for en fantastisk utsikt over byen og kysten, omtrent 12 kilometer unna.

map
Arsi Enfi City Beach Hotel
6.8 Hotell

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

'Arsi Enfi City Beach Hotel' ligger i Alanya, Tyrkia. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og budsjetter. Dette inkluderer standardrom, familierom og suiter. Hvert rom er utstyrt med komfortable møbler og moderne fasiliteter som aircondition, TV, minibar og eget bad. Hotellet har et utvalg av spisemuligheter for gjestene. Det er en hovedbufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og tyrkiske retter, som tilfredsstiller ulike smaker og kostholdskrav. I tillegg finnes det à la carte-restauranter og barer på hotellet, der gjestene kan nyte forskjellige kulinariske retter og drikkevarer. Gjester som bor på 'Arsi Enfi City Beach Hotel' har muligheten til å slappe av og lade batteriene i hotellets utendørsbasseng eller på den nærliggende sandstranden, som kun er en kort spasertur unna. Hotellet tilbyr også ulike fritidsfasiliteter, inkludert spa, treningsstudio og lekeplass for barn, noe som sikrer at det er noe for enhver å glede seg over. Alt i alt tilbyr 'Arsi Enfi City Beach Hotel' i Alanya, Tyrkia, komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold hyggelig og minneverdig.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Arsi Enfi City Beach Hotel i Alanya, Tyrkia. Noen av de populære underholdningsmulighetene inkluderer:

1. Kleopatra-stranden: Hotellet ligger i nærheten av den berømte Kleopatra-stranden, hvor man kan slappe av, sole seg og bade. Stranden tilbyr også ulike vannsportsaktiviteter som jetski og paragliding.

2. Alanya Castle: Besøk det historiske Alanya Castle, som ligger på en høyde med utsikt over byen og Middelhavet. Det er en populær turistattraksjon med fantastisk utsikt og en rik historie.

3. Alanya Aquapark: Kos deg en dag med moro og spenning på Alanya Aquapark, som tilbyr ulike vannsklier, bassenger og aktiviteter for alle aldre. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet.

4. Alanya Harbor: Ta en rolig spasertur langs Alanya Harbor, kjent som Red Tower Harbor. Det er et livlig område fylt med restauranter, kafeer, butikker og en vakker marina hvor man kan nyte båtturer og turer.

5. Damlatas-grottene: Utforsk de fascinerende Damlatas-grottene, som er kjent for sine imponerende stalaktitt- og stalagmittformasjoner. Grottene ligger i nærheten av hotellet og tilbyr guidede turer.

6. Alanya arkeologiske museum: Besøk Alanya arkeologiske museum, som viser en samling artefakter fra regionens eldgamle historie. Det gir innblikk i områdets rike kulturarv.

7. Alanya taubane: Opplev en fantastisk utsikt over Alanya fra toppen av Alanya taubane. Taubanen tar deg opp til byens høydedrag og tilbyr panoramautsikt over kystlinjen og det omkringliggende området.

8. Alanya Dolphinpark: Nyt en interaktiv opplevelse med delfiner på Alanya Dolphinpark. Du kan svømme med delfiner, se på live-show og lære om disse fantastiske skapningene.

9. Alanya shopping: Utforsk de livlige handlegatene i Alanya, som Ataturk Street og Damlatas Street, hvor du kan finne et bredt utvalg av butikker, boutiquer og markeder som selger suvenirer, klær og lokale produkter.

10. Alanya natteliv: Opplev det pulsrende nattelivet i Alanya, med mange barer, klubber og restauranter som tilbyr live musikk, underholdning og dansing. Hotellet ligger i nærheten av mange populære utesteder.

Topp spørsmål

1. Er Arsi Enfi City Beach Hotel et luksushotell?
1. Er Arsi Enfi City Beach Hotel et luksushotell?1

Nei, Arsi Enfi City Beach Hotel regnes som et 3-stjerners hotell, ikke et luksushotell.

2. Hvor langt er hotellet fra stranden?
2. Hvor langt er hotellet fra stranden?1

Hotellet ligger rett ved stranden og gir direkte tilgang til strandlinjen.

3. Hvilke romfasiliteter har Arsi Enfi City Beach Hotel?
3. Hvilke romfasiliteter har Arsi Enfi City Beach Hotel?1

Rommene på hotellet er utstyrt med aircondition, minibar, fjernsyn, eget bad og balkong.

4. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Arsi Enfi City Beach Hotel?
4. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Arsi Enfi City Beach Hotel?1

Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til gjestene sine.

5. Tillater hotellet kjæledyr?
5. Tillater hotellet kjæledyr?1

Nei, Arsi Enfi City Beach Hotel tillater ikke kjæledyr.

6. Tilbyr hotellet all-inclusive-pakker?
6. Tilbyr hotellet all-inclusive-pakker?1

Ja, hotellet tilbyr all-inclusive-pakker som inkluderer måltider, drikkevarer og noen aktiviteter.

7. Finnes det et svømmebasseng på Arsi Enfi City Beach Hotel?
7. Finnes det et svømmebasseng på Arsi Enfi City Beach Hotel?1

Ja, hotellet har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan benytte seg av.

8. Hvilke andre fasiliteter er tilgjengelige på hotellet?
8. Hvilke andre fasiliteter er tilgjengelige på hotellet?1

Arsi Enfi City Beach Hotel har en restaurant, bar, treningssenter, badstue, tyrkisk bad og en døgnåpen resepsjon.

9. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?
9. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?1

Ja, hotellet tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene sine.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Arsi Enfi City Beach Hotel?
10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Arsi Enfi City Beach Hotel?1

Standard innsjekkingstid er kl. 14:00 og utsjekking er kl. 12:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Arsi Enfi City Beach Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.