Thailand, Takua Thung

Villa Saanti - an elite haven

Moo 14, Kokkloi, Takuatung, Phang Nga Takua Thung, Thailand Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Saanti - an elite haven
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
22.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Moo 14, Kokkloi, Takuatung, Phang Nga Takua Thung, Thailand

Villa Saanti - en elite-havn ligger i Takua Thung, Phang Nga-provinsen, Thailand. Hotellet ligger ved kysten og tilbyr vakker utsikt over Andamanhavet. I nærheten av attraksjoner og fasiliteter rundt Villa Saanti kan inkludere:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere strender, inkludert Natai Beach, som er kjent for sin ro og naturskjønnhet.

2. Sirinat nasjonalpark: Denne parken er en kort avstand unna og er et flott sted for naturelskere, med mangroveskoger, dyreliv og vakre strender.

3. Golfbaner: Det er flere golfbaner i området hvor gjestene kan nyte en dag med golf, inkludert Blue Canyon Country Club og Mission Hills Phuket Golf Club.

4. Phang Nga Bay: Denne ikoniske bukten er kjent for sine kalksteinsklipper og vakre sjøgrønne farvann. Besøkende kan ta båtturer for å utforske grotter og nyte den fantastiske naturen.

5. Similan-øyene: Disse øyene er kjent for sitt krystallklare vann, fargerike korallrev og mangfoldige marinliv. Det er et populært sted for snorkling og dykking.

6. Wat Phra Thong: En nærliggende tempel kjent for sin halvbehandlede gyldne Buddha-statue, som gir en unik kulturell opplevelse for besøkende.

7. Lokalmarkedene: Gjestene kan besøke lokale markeder, som Takua Thung Old Town Market, for å utforske og oppleve den lokale thailandske kulturen og smake tradisjonell thailandsk mat.

8. Phuket internasjonale flyplass: Hotellet ligger omtrent 30 minutters kjøring fra Phuket internasjonale flyplass, noe som gjør det lett tilgjengelig for reisende som kommer med fly.

map
Villa Saanti - an elite haven
Villa

Til sentrum22.7

Om hotellet

Om

Villa Saanti - en eliteoase er et luksushotell som ligger i distriktet Takua Thung i Thailand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Villa Saanti - en eliteoase er en fantastisk eiendom ved stranden som tilbyr spektakulær utsikt over Andamanhavet. - Det ligger i et avsidesliggende område og gir gjestene privatliv og ro. - Hotellet har en vakker uendelighetsbasseng, et velutstyrt treningsstudio og en spa der gjestene kan nyte foryngende behandlinger. - Det er også ulike fritidsaktiviteter tilgjengelig, inkludert vannsport og fjellturer. - Hotellet tilbyr utmerket service, med et dedikert team av ansatte som alltid er klare til å hjelpe gjestene med deres behov. Rommene: - Villa Saanti - en eliteoase tilbyr romslige og luksuriøse rom, hver med sin unike design og stil. - Rommene er velutstyrte og har moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minibar og private bad. - Noen rom har også private balkonger eller terrasser med utsikt over havet. - Gjestene kan velge mellom et utvalg av romalternativer, inkludert suiter og villaer, avhengig av deres preferanser og behov. Måltider: - Hotellet tilbyr et utvalg av spisesteder som passer ulike smaker og preferanser. - Gjestene kan nyte en deilig frokost, lunsj eller middag på hotellets restaurant, som serverer en kombinasjon av thailandsk og internasjonal mat. - Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av cocktailer og drikkevarer. - For de som foretrekker å spise i privatlivet til sine rom, tilbyr hotellet matservering på rommet. Alt i alt er Villa Saanti - en eliteoase et luksuriøst hotell i Takua Thung, Thailand, som tilbyr vakker innkvartering, utmerkede fasiliteter og deilige spisemuligheter.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Saanti - an elite haven' i Takua Thung, Thailand. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Strender: Villaen ligger i nærheten av vakre strender som Natai Beach og Koh Kho Khao Beach, hvor du kan slappe av, sole deg og delta i vannaktiviteter.

2. Phang Nga Bay: Utforsk den fantastiske Phang Nga Bay ved å ta en båttur. Du kan nyte kajakkpadling, besøke James Bond-øya og beundre de kalksteinsklippene og de smaragdgrønne vannene.

3. Golfbaner: Hvis du er en golfentusiast, kan du besøke flere nærliggende golfbaner som Blue Canyon Country Club og Mission Hills Phuket Golf Resort.

4. Phuket FantaSea: Ligger i Phuket, er Phuket FantaSea et flott sted for underholdning på kvelden. Det tilbyr kulturelle show, shopping, spisesteder og spennende attraksjoner.

5. Spa og velvære: Unn deg en avslappende spa-behandling på et av de nærliggende velværesentrene som Aleenta Spa eller The Sanctuary Spa at Aleenta Phuket Resort.

6. Gamlebyen Takua Pa: Utforsk den historiske gamlebyen Takua Pa, som ligger omtrent 30 minutter unna hotellet. Byen gir et glimt inn i regionens fortid med sin bevarte sino-portugisiske arkitektur, lokale markeder og sjarmerende gater.

7. Thailandske matlagingskurs: Lær kunsten å lage thailandsk mat ved å ta en matlagingsklasse. Mange lokale etablissementer, som Blue Elephant Cooking School i Phuket, tilbyr praktiske matlagingsopplevelser.

8. Shopping og natteliv: Besøk de livlige markedene og kjøpesentrene i Phuket, hvor du kan finne alt fra lokale håndverk til high-end motebrander. Utforsk nattelivet på Patong Beach, som tilbyr barer, klubber og underholdningssteder. Merk: Det anbefales alltid å sjekke etter den nyeste informasjonen og tilgjengeligheten av disse attraksjonene, da de kan variere avhengig av sesongen og lokale regler.

Topp spørsmål

1. Hva er Villa Saanti og hvor ligger det?
1. Hva er Villa Saanti og hvor ligger det?1

Villa Saanti er et elitehavn som ligger i Takua Thung, Thailand.

2. Hvor mange soverom har Villa Saanti?
2. Hvor mange soverom har Villa Saanti?1

Villa Saanti har seks luksuriøse soverom.

3. Hvilke fasiliteter og tjenester er tilgjengelig på Villa Saanti?
3. Hvilke fasiliteter og tjenester er tilgjengelig på Villa Saanti?1

Villa Saanti tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert et romslig evighetsbasseng, utendørs boblebad, privat treningssenter, kino, profesjonell kokk, dedikert villaforvalter, tjenestepike, gratis Wi-Fi, og mer.

4. Hva er prisklassen for å bo på Villa Saanti?
4. Hva er prisklassen for å bo på Villa Saanti?1

Prisen for å bo på Villa Saanti varierer avhengig av sesongen og varigheten av oppholdet ditt. Det er best å kontakte villaen direkte for nøyaktig prisinformasjon.

5. Kan Villa Saanti romme store grupper eller arrangementer?
5. Kan Villa Saanti romme store grupper eller arrangementer?1

Ja, Villa Saanti er godt utstyrt for å romme store grupper eller arrangere spesielle arrangementer. Villaen har god plass og fasiliteter for å betjene bryllup, fester eller bedriftsfunksjoner.

6. Hva er den nærmeste flyplassen til Villa Saanti?
6. Hva er den nærmeste flyplassen til Villa Saanti?1

Den nærmeste flyplassen til Villa Saanti er Phuket International Airport, som ligger ca. 45 minutters kjøretur unna.

7. Er Villa Saanti egnet for familier med barn?
7. Er Villa Saanti egnet for familier med barn?1

Ja, Villa Saanti er barnevennlig og tilbyr fasiliteter og tjenester tilpasset familier med barn. Dette inkluderer barnevakt, bassengleker, barnefilmer, og mer.

8. Kan gjester ordne for spa-behandlinger i villaen på Villa Saanti?
8. Kan gjester ordne for spa-behandlinger i villaen på Villa Saanti?1

Ja, gjester kan ordne for spa-behandlinger og massasje i villaen på Villa Saanti. Villaen har samarbeid med anerkjente spa-leverandører som kan tilby et utvalg av behandlinger for avslapning og foryngelse.

9. Er det nærliggende attraksjoner eller aktiviteter å nyte under oppholdet på Villa Saanti?
9. Er det nærliggende attraksjoner eller aktiviteter å nyte under oppholdet på Villa Saanti?1

Villa Saanti er omgitt av ulike attraksjoner og aktiviteter. Gjester kan utforske nærliggende fantastiske strender, besøke den berømte James Bond-øya, snorkle eller dykke, nyte vannsport, utforske lokale markeder og templer, og mye mer.

10. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Saanti?
10. Er det et minimum oppholdskrav på Villa Saanti?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på Villa Saanti, som vanligvis varierer fra 2-7 netter avhengig av sesongen. Det er best å kontakte villaen direkte for spesifikk informasjon om minimum oppholdskrav.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa Saanti - an elite haven
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.